Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Κατατέθηκαν τα 600 δισεκατομμύρια από τους Ομογενείς! (βίντεο)

Σε μία κατάμεστη αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας, η ομάδα Ε.Ν.D. (End National Debt –Τέλος Δημόσιου Χρέους), απαρτιζόμενη από Έλληνες του απόδημου ελληνισμού, παρουσίασε στο κοινό την δυνατότητά της να εξαγοράσει ακόμη και αύριο, το δημόσιο χρέος της Ελλάδος.
Το ίδιο μπορεί να κάνει και με το χρέος της Κύπρου. Οι κ.κ. Σόραςκαι Λαμπράκης που ηγούνται της προσπάθειας της E.N.D. έδωσαν και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία.Έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα και συγκεκριμένα 600 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ελλάδα και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα.

Σύμφωνα με το pentapospasma.gr στην ομιλία τους η οποία είχε έντονα πατριωτικό χαρακτήρα, τόσο ο κ. Σόρας όσο και ο κ. Λαμπράκης, τόνισαν ότι απευθύνονται στους ελεύθερους Έλληνες πολίτες, οι οποίοι θα παραμείνουν ελεύθεροι. «Αυτό τον τόπο δεν θα τον πτωχεύσουν επειδή το θέλουν κάποιοι. Θα παραμείνει ελεύθερος και θα διαφεντεύεται από τους Έλληνες».

Ο κ. Σόρας συγκεκριμένα είπε: «Δεν Θα μπορούσαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα, γιατί είναι ήδη κατατεθειμένα 600 δις δολάρια κατατεθειμένα στο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας με κάποιους όρους. Ο βασικός όρος είναι να γίνει εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος για το που πήγαν τα λεφτά. Διότι εμένα δεν μου βγαίνει ο λογαριασμός. Και αυτοί που μαγειρέψανε το έλλειμμα θα λογοδοτήσουν. Μ' ενδιαφέρει, αυτός που έφερε εδώ τη χώρα, τι κακό έχει κάνει στην χώρα με την υπογραφή του».

Ακόμη ο κ. Σόρας αναφέρθηκε στο Μνημόνιο το οποίο υπέγραψαν ο κ. Παπανδρέου μαζί με τον κ. Παπανκωνσταντίνου και το σημείο όπου απαγορεύεται η εξαγορά του δημόσιου χρέους από τρίτες χώρες. «Δεν μπορούν να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος της Ελλάδος ούτε Ρώσοι, ούτε Κινέζοι ούτε κανείς εάν δεν είναι Έλληνας. Αυτό ίσως δεν το σκέφτηκαν οι δανειστές, γιατί σου λέει, ποιος Έλληνας θα βρεθεί να έχει τόσα λεφτά για να ξεχρεώσει το χρέος της Ελλάδος. Ε, λοιπόν τους λέμε, εμείς είμαστε εδώ, είμαστε Έλληνες και τα χρήματα υπάρχουν και τα έχουμε ήδη καταθέσει».

Ο Πρόεδρος της E.N.D κ. Λαμπράκης καθηγητής ιατρικής χειρουργικής, τόνισε ότι η Ε.Ν.D. προσκλήθηκε πριν από μερικές ημέρες στον ΟΗΕ από ομάδα κρατών της Αφρικής και Καραϊβικής, όπου παρουσίασαν το πρόγραμμά τους. Πήραμε 24 αιτήσεις για χρηματοδότηση κρατών με επιτόκιο 0,5%. Το επιτόκιο αυτό υπάρχει συμβολικά για να δικαιολογεί τον δανεισμό διότι διαφορετικά θα θεωρηθεί δωρεά και θα υπάρχουν άλλα θέματα. Για τους Κύπριους όμως που είναι υποδουλωμένοι, βρίσκονται υπό καθεστώς κατοχής είπαμε, επιτόκιο 0%. Και καταθέσαμε τα χρήματα στον Καναδά. Τα 600 δις δολάρια για την Ελλάδα είναι και αυτά κατατεθειμένα. Και έχουν ελεγχθεί ως γνήσια»

Ένα σημαντικό θέμα το οποίο έθιξε ο κ. Λαμπράκης και με το οποίο προέβη σε μεγάλη αποκάλυψη, αφορά στο ίδιο το χρέος της Ελλάδος.

«Μας ρωτούν γιατί παρεμβαίνουμε τώρα. Η Ελλάδα κινδυνεύει να χρεοκοπήσει τις επόμενες ημέρες και δεν σας το αποκαλύπτουν, το κρύβουν. Τα 31,2 δις ευρώ δεν θα πάνε στη αγορά. Είναι χρήματα από ομόλογο που χρωστάει η Ελλάδα σε ιδιώτη από το 1982 και η ελληνική κυβέρνηση καίγεται να το πληρώσει, διότι εάν δεν έχει αυτά τα χρήματα από 4-14 Οκτωβρίου τότε η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει»

Ο κ. Λαμπράκης συνεχίζοντας είπε: «Το τρίπτυχό μας είναι Ελπίδα, Δικαιοσύνη, Παιδεία.Δεν έχουμε καμία κομματική τοποθέτηση ούτε εκπροσωπούμε καμία θρησκεία. Είμαστε πάνω απ' όλα Έλληνες. Εάν οι Ορθόδοξοι ιερείς βάζουν πρώτα την Ορθοδοξία και μετά την Ελλάδα θα μας βρουν απέναντι. Εάν οι αριστεροί βάζουν πρώτα την ιδεολογία τους και μετά την Ελλάδα θα είμαστε απέναντί τους. Το ίδιο ισχύει και για την Χρυσή Αυγή. Πρώτα και πάνω απ' όλα η Ελλάδα».



Πηγή: http://logioshermes.blogspot.com




END Ξενοδοχειο Ρresident 30/9/2012




Παρουσία πρακτόρων και απουσία τηλεοπτικών καναλιών η οργάνωση END συναντήθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους Έλληνες.
Και σαν πραγματικοί Έλληνες με απλότητα και με ειλικρίνεια παρουσίασαν την μέχρι τώρα κατάσταση σε σχέση με την προσφορά εξαγοράς του χρέους Κύπρου και Ελλάδος και όχι μόνον.


http://olixnos.blogspot.gr

12 σχόλια :

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ? ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΣΤΑΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 600 ΔΙΣ. ΔΟΛ. ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΡΑΠEΖΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ? Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 15 ΤΡΙΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΟΝ 150 ΤΟΝ. ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛ. ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ. ΣΤΑΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ross Perot: "Οι ΗΠΑ προ οικονομικής καταστροφής"
    02-10-2012 12:32:15



    Όταν ένας πρώην υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ προβλέπει την επικείμενη καταστροφή της χώρας, σίγουρα η πρόγνωση αυτή έχει την σημασία της. Άλλωστε ο άνθρωπος αυτός είναι άνθρωπος των αγορών, τα οικονομικά θέματα τα κατέχει, όπως και την παρασκηνιακή οικονομική πληροφόρηση, αυτή που δεν φτάνει εύκολα στα δελτία ειδήσεων.

    Η Αμερική οδηγείται στην οικονομική καταστροφή, με την οποία συνδέεται και η απειλή της πολιτικής εξάρτησής της.

    Αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο δισεκατομμυριούχος Ρος Περό από το Τέξας, πρώην υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος είχε συγκεντρώσει στις εκλογές του 1992 το 20 % των ψήφων.

    Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα USA Today ο δισεκατομμυριούχος κάλεσε τους σημερινούς υποψηφίους προέδρους των ΗΠΑ να ετοιμάσουν πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση. Από τη δική της πλευρά η εφημερίδα επισημαίνει ότι οι παλαιές προειδοποιήσεις του Περό σήμερα δικαιώνονται, αν και ο ίδιος δεν χαίρεται γι’ αυτό.

    Αν συνδυάσουμε τις εν λόγω δηλώσεις με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της έτερης υπερδύναμης Ντιμίτρι Μεντβέντεφ, περί επικείμενης δεύτερης παγκόσμιας οικονομικής καταστροφής, μάλλον θα πρέπει να ανησυχούμε ότι το "πάρτι" δεν τελείωσε ακόμα.

    Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

    ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΑΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα αγαπητέ Σταυρό!
    Η διαίσθηση μου τελικά δεν με ξεγελά και περίμενα τις αντιδράσεις σου.
    Ο σκοπός της ανάρτησης είναι να ενημερωθούμε όλοι μας για ένα τόσο σοβαρό θέμα που ξαφνικά έχει ανακύψει. Κατά τη γνώμη μου καλό είναι να γνωρίζουμε τέτοιου είδους δραστηριότητες και να τις παρακολουθούμε με επιφύλαξη και κριτικό πνεύμα. Όσο περισσότεροι Έλληνες είναι ενήμεροι τόσο το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΙΟ(μακελειο).ΣΤΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Νουριέλ Ρουμπινί έχει διαφορετική άποψη και στις συνεντεύξεις του προσπαθεί να μας πείσει ότι η Αμερική έχει ισχυρή οικονομία και ισχυρό νόμισμα. Παρακολουθώντας τα γεγονότα έχουμε την εντύπωση ότι σε λίγο καιρό θα βρεθούμε θεατές ενός ντόνινο οικονομικής καταστροφής όπου η μία χώρα θα διαδέχεται την άλλη ξεκινώντας κατά τα φαινόμενα πάντα από την Ευρώπη. Μήπως είναι όλα καλά μεθοδευμένα ώστε να αρχίσουν να ομιλούν ανοικτά εκτός από την Παγκόσμια διακυβέρνηση και για ένα νέο ενιαίο νόμισμα αλλά όχι απαραιτήτως τυπωμένο;
    Όσο για τα χρήματα που ισχυρίζεται η Ε.Ν.D. ότι κατέχει, κανείς δεν γνωρίζει εάν αληθεύει, θεωρώ όμως πιθανότερο να υπάρχουν τα χρήματα παρά να γίνουν αποδεκτοί οι όροι που επιβάλλουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ 02-10-2012 20:28
    -1 #15 ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ 01-10-2012 21:57
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 600 ΔΙΣ. ΔΟΛ. ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΡΑΠΑΖΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ? Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 15 ΤΡΙΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΟΝ 150 ΤΟΝ. ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛ. ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.
    Παράθεση
    ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ [....] ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΕΡΙ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΧΕΙ 4 ΘΕΤΙΚΑ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΧΕΙ 3 ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

    ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ 02-10-2012 20:54
    ΚΥΡΙΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΣΟΥ ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΟΜΟΓΕΝΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΟΡΑΣ.
    Παράθεση



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σύμφωνα με δημοσιευμένα άρθρα σε κάποια μπλογκ:
    Τον Σόρα δεν τον γνωρίζει κανείς στην Πάτρα,
    Ο Λαμπράκης έχει καταδικαστεί το 1992 για φοροδιαφυγή,
    Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σε μία παλαιότερη ραδιοφωνική εκπομπή του σχετική με τις μετοχές της τράπεζας της Ανατολής, είχε καλεσμένο τον Καρυώτη, ο οποίος ανήκει και στο Δ.Σ. της Ε.Ν.D προσπάθησε να εμπλέξει τον Νίκο Λυγερό σε αυτήν την υπόθεση ο οποίος βέβαια αποστασιοποιήθηκε από την υπόθεση...
    Ας βγάλει λοιπόν ο καθένας τα συμπεράσματα του.
    Καλά κάνεις και μας λες τις απόψεις σου, και να μην λυπάσαι καθόλου γι' αυτό. Πρέπει να ακούγονται οι απόψεις και οι αλήθειες! Για τον λόγο αυτό τέτοια θέματα πρέπει να γίνονται ευρέως γνωστά, όχι για τις πιστεύουμε σε Εθνοσωτήρες,καταδικάζουμε τέτοιες νοοτροπίες, αλλά διότι σε παρόμοιες μελλοντικές συγκεντρώσεις πρέπει να παρευρίσκονται όχι μόνον εύπιστοι αγανακτισμένοι πολίτες αλλά και άνθρωποι ικανοί να τους στριμώξουν και να τους ξεσκεπάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ. Ο ΚΑΡΙΩΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΥΓΕΡΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΟΖ ΕΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΜΑΣ ΑΛΛΑ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΥΓΕΡΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΕΝΑ ΥΠΟΨΙΕΣ. (ισως να κανω λαθος). ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΣΑΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΤΟΥ 93 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΗ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ-ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ-ΧΟΥΝΤΑ -ΜΕΤΑΠ\ΣΗ.
    Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ 14 ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΜΟΝΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ. ΨΕΚΑΣΤΕ-ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ-ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΡΟΥΜΠΙΝΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να έχουν κοντά τους όλη την οικογένεια, αφού το κάθε μέλος της συμβάλλει στην γαλούχηση τους και στη ν ψυχική υγεία τους. Τα κορίτσια είναι πολύ ευάλωτα σε αυτήν την ηλικία στην κοκεταρία, μόλις παρατούν τις κούκλες, αρχίζουν τα κραγιόν, ως ένα βαθμό είναι φυσιολογικό και στην εποχή μας ακόμη περισσότερο διότι απ΄ όλα τα μέσα, διοχετεύουν το πρότυπο της Barbie girl, της άψυχης δηλαδή κούκλας, της μόδας και της ελαφρότητας. Με την βοήθεια της οικογένειας όλα τα παιδιά μπορούν να απαγκιστρωθούν από αυτές τις επικίνδυνες τάσεις, με το να δίνουν στα παιδιά τροφή για σκέψη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...