Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ομάδα έρευνας σκανδάλων στήνει ο Τσίπρας

Σχεδόν έναν ολόκληρο όροφο καταλαμβάνει το γραφείο τεκμηρίωσης που έστησε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κουμουνδούρου.

Επικεφαλής του τμήματος που ασχολείται αποκλειστικά με το κυνήγι σκανδάλων τοποθετήθηκε στενός συνεργάτης του ενώ 12 κορυφαίοι δικηγόροι είναι επιφορτισμένοι με τον έλεγχο των καταγγελιών.

Στο γραφείο τεκμηρίωσης συμμετέχουν ενεργά συνδικαλιστές ΔΕΚΟ και τραπεζών οι οποίοι τροφοδοτούν το σύστημα με έγγραφα τα οποία τεκμηριώνουν υποτιθέμενα σκάνδαλα.

Στις προτεραιότητες του ειδικού τμήματος είναι η παρακολούθηση τραπεζών κρατικών επιχειρήσεων αλλά και μέσων μαζικής ενημέρωσης ειδικά στο σκέλος αφορά τον δανεισμό τους. Επίσης ένας στενός πυρήνας ειδικών ασχολείται αποκλειστικά με τις αποκρατικοποιήσεις.

Το όλο εγχείρημα στηρίζεται ποικιλοτρόπως και όπως αποκάλυψε στον Lykavito κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την αποκάλυψη σκανδάλων στόχος είναι να μπλοκάρουν τις ιδιωτικοποιήσεις και παραλύσουν βασικούς τομείς λειτουργίας της κυβέρνησης.

Εμείς μαθαίνουμε πως πολλά πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στην "ομάδα εργασίας" που θα ψάχνει για σκάνδαλα. Λογικό, βέβαια, αφού οι άνθρωποι έχουν μεγάλη εμπειρία. Όμως, θα συστήναμε στον Αλέξη Τσίπρα να προσλάβει και τον κ. Καρχιμάκη, ο οποίος φέρεται να ήταν ο ειδικός του ΠΑΣΟΚ στο συγκεκριμένο θέμα. Τουλάχιστον, αν είναι να γίνει μία δουλειά, να γίνει σωστά και από τους πλέον έμπειρους και γνώστες της "τεχνογνωσίας" που απαιτεί το συγκεκριμένο είδος...

Αναγνώστης


http://kostasxan.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...