Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: Μεταβάλλουν τον Ελληνικό Στρατό σε ... πρόσκοπους! Ούτε μια σφαίρα δεν έχει ρίξει ο Ελληνικός στρατός από το 2010!!

Ολόκληρο το σχέδιο διάλυσης των Ενόπλων Δυνάμεων! Πότε ξεκίνησε, ποιος το εμπνεύστηκε και γιατί! Ενα άρθρο φωτιά του Γιώργου Αδαλή προάγγελος μιας πολύ μεγάλης έρευνας που διενεργούν οι AegeanTimes


Ποιος διοικεί τον Ελληνικό Στρατό; Οι σρατηγοί, οι πολιτικοί ή κάποιος άλλος; Ενα ερώτημα που εσείς μας θέσατε και οδήγησε στη νέα μεγάλη έρευνα που διεξάγουν εδώ και καιρό οι AegeanTimes.GR! ενα ερώτημα το οποίο θα απαντηθεί σε μια σειρά άρθρων που ετοιμάζουμε και σήμερα ξεκινούμε ουσιαστικά, με μια αποκάλυψη που θα σοκάρει όσους δεν έχουν σχέση με το Στράτευμα! Γιατί για τους Ενστολους, όλα τα παρακάτω όχι απλά είναι γνωστά, αλλά αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας που ζουν εδώ και τρία χρόνια!

Είναι γεγονός ότι το δίδυμο Παπανδρέου – Μπεγλίτη, άφησε ανεξίτηλα τα
χρώματα του στον Ελληνικό Στρατό κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης ΓΑΠ ! Χρώματα γκρίζα, πολύ γκρίζα ως και μαύρα … θεοσκότεινα!


Ήμασταν από τους πρώτους που αποκαλύπταμε τον νέο ρόλο που προορίζουν για τον Ελληνικό Στρατό οι δανειστές μας καθώς και για την ύπαρξη ξένων δυνάμεων στρατοχωροφυλακής στη χώρα!

Σύσσωμο τότε το «καθωσπρεπικό» … Σώμα των Ελλήνων Διαμορφωτών της κοινής γνώμης έπεσε πάνω μας να μας «κατασπαράξει» διότι «γράφαμε αηδίες»! Μόνο που οι … αηδίες αποδεικνύονται καθημερινά ως η ωμή πραγματικότητα! Και αποδεικνύονται η μία μετά την άλλη! Τόσο για την διαταγή καταστολής όχλου που έχει ανοιχτεί στον Στρατό, όσο και για την εκπαίδευση και χρήση στρατιωτικών δυνάμεων στην καταστολή όχλου και εξεγερμένου πλήθους.

Σήμερα, οι «καθωσπρεπικοί» , αυτοί που αμφισβητούσαν όλες τις αποκαλύψεις μας, εμφανίζονται στο κοινό τους, να λένε με περίσσιο θράσος, «εμείς σας τα λέγαμε»!!!


Το θέμα μας όμως δεν είναι αυτό σήμερα!

Αλλωστε η δουλειά των «καθωσπρεπικών» είναι να διατηρούν ανέπαφο το Καθεστώς ακόμη και με προσωπικό κόστος για τους ιδιους! Γι αυτό άλλωστε ονομάζονται και «Καθεστωτικοί» δημοσιογράφοι! Και όχι απαραίτητα δημοσιογράφοι, μιας και διαμορφωτές της κοινής γνώμης, έχουν γίνει και δεκάδες ακαδημαϊκοί , οι οποίοι από την αφάνεια της περιόδου «μαζί τα φάγαμε» (1991 – 2009) πέρασαν στην περίοδο της καθημερινής δημοσιότητας!

Ετσι, άνθρωποι που μοσχοπούλησαν τράπεζες για ένα κομμάτι ψωμί, κατηγορήθηκαν από … «μη μου άπτου» ικαστήρια , εμφανίζονται σήμερα να έχουν άποψη «πως θα σωθεί η χώρα»!!! 

Αλλά ούτε αυτό είναι το θέμα μας σήμερα!!

Και δικαίως θα αναρωτηθείτε , «μα ποιο είναι το θέμα σας σήμερα»!!!

Σήμερα αγαπητοί μου, με δεδομένα όσα έχουν ήδη συμβεί στην οικονομία της χώρας και τα έχουμε αναπτύξει στο έπακρο εδώ στους AegeanTimes, υπάρχει ένα άκρως σοβαρό ζήτημα, που έχει ανακύψει και πρέπει να αντιμετωπιστεί από όλους μας ... ΕΧΤΕΣ !!!

Ένα ζήτημα για το οποίο λίγοι μιλάνε ανοιχτά στην Ελλάδα μιας και η εντολή της τρόικα είναι να μπει όσο το δυνατόν βαθύτερα … κάτω από το χαλί της καθηερινότητας!

Το ζήτημα αυτό είναι η διοικητική απορύθμιση και η ανυπαρξία στρατηγικής στον Ελληνικό Στρατό!

Διανύουμε μια περίοδο, όπου γύρω από την ελληνική επικράτεια, ξεπηδούν καθημερινά νέες εστίες έντασης! Και όχι μόνο οι γνωστές, (Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια κτλ) αλλά κυρίως νέες, σε Μέση ανατολή, Τουρκία και Μεσόγειο!

Δυστυχώς, σύμφωνα με αναφορές που καταφθάνουν σωρηδόν στους AegeanTimes, εντός της χώρας, αναπτύσσονται η μία μετά την άλλη, παραστρατιωτικές ομάδες, διαφόρων Εθνοτήτων, οι οποίες ήδη διαθέτουν βαρύ οπλισμό, κρυμμένο εντός της Αττικής. Ομάδες με στρατιωτική δομή κι εκπαίδευση που δεν μπορεί να τις αντιμετωπίσει η Αστυνομία!

Θεωρητικά, την περίοδο αυτή, ο ελληνικός στρατός θα έπρεπε να εκπαιδεύεται συστηματικά, για την αντιμετώπιση , ειδικά της Τουρκίας και των επεκτατικών της σχεδίων!

Προσέξτε τώρα τι συμβαίνει!

Μέχρι την περίοδο 2004, η Ελλάδα ήταν ο μοναδικός παράγοντας διατήρησης της σταθερότητας στην περιοχή των Βαλκανίων, με ένα υπερσύγχρονο στρατό, που όμοιό του δεν είχαν το σύνολο των βαλκανικών χωρών!

Αλβανία, Κροατία, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια, Μαυροβούνιο, αν προσθέσεις για παράδειγμα τα αεροσκάφη που διαθέτουν, δεν φτάνουν ούτε στο μισό όσων διαθέτει η Ελλάδα!!! Οσο για το ναυτικό, ούτε λόγος για σύγκριση!!!

Στον τομέα των θωρακισμένων αρμάτων καθώς και στο αυτοκινούμενο πυροβολικό, εκεί δεν υπάρχει καν λόγος να επιχειρήσει κανείς κάποια σύγκριση!

Ετσι, όλες οι μεγαλεπίβολες Εθνικιστικές ιδέες , για «μεγάλες Αλβανίες», «Μεγάλες Βουλγαρίες» και «Οθωμανικές Πύλες», σταματούσαν στο φάσμα πυρός που διέθετε η Ελλάδα, σε αέρα, θάλασσα και πυροβολικό!

Ξαφνικά, το 2009, ο Μπεγλίτης, ξεκινά χωρίς απολύτως καμία εισήγηση, μια βίαιη αλλαγή του δόγματος του Στρατού, επιχειρώντας ουσιαστικά, την απόσυρση όλων των στρατιωτικών μονάδων, και την μεταφορά τους … «κάτω από τ΄ αυλάκι»!!! Εκτός της Πελοποννήσου δηλαδή, η υπόλοιπη χερσαία Ελλάδα θα απογυμνωνόταν από το 80% των στρατιωτικών μονάδων της!

Το χειρότερο ήταν ότι από 16 στρατιωτικούς αεροδιάδρομους που διέθετε η χώρα, ο Μπεγλίτης αποφάσισε να τους περιορίσει στους …4 !!! γεγονός που σημαίνει, ότι σε μια επείγουσα κατάσταση, η Ελλάδα, από 32 αεροσκάφη που θα μπορούσε να απογειώσει ανά πέντε λεπτά, θα μπορούσε να απογειώσει μόνο … οκτώ!!! Ετσι, όπως αντιλαμβάνεστε, πόσα αεροσκάφη θα έμεναν εκτεθειμένα σε μια εχθρική επίθεση!!!

Κι όλο αυτό με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης με στόχο την εξοικονόμηση πόρων!!!

Η αντίδραση της ηγεσίας του Στρατού παρότι ήταν σφοδρή, έμεινε στα … υπόγεια της δημοσιογραφίας, και ο Μπεγλίτης κατάφερε την καρατόμηση εκατοντάδων ικανότατων στελεχών των τριών όπλων, με το πρόσχημα του … «δήθεν πραξικοπήματος» και όλα τα φαιδρά που ακούσαμε τότε και τα μάζεψαν φύρδην-μύγδιν αργότερα!

Από τότε, έχουν κοπεί μαχαίρι τα κονδύλια για καύσιμα και ανταλλακτικά, με αποτέλεσμα ο στρατός σήμερα να λειτουργεί, με κανιβαλισμούς των τεχνικών υπηρεσιών του, που κυριολεκτικά καταστρέφουν ένα όχημα ή αεροσκάφος, για να συντηρήσουν ένα άλλο!!!

Αυτά όλα είναι λίγο πολύ γνωστά και τα έχουμε αποκαλύψει σε παλαιότερα άρθρα μας!

Αυτό που ΔΕΝ είναι γνωστό όμως στο ευρύ κοινό, αλλά έχει συνταράξει συθέμελα τους στρατιωτικούς σε Ελλάδα και ευρωπαϊκή ένωση, είναι τούτο:

Από το 2010 και μετά, ο Ελληνικός στρατός υπέστη μια βίαιη μεταβολή, με σκοπό από τον πλέον ικανότατο στρατό της περιοχής, να μεταβληθεί σε … ομάδα προσκόπων!!!

Το σχέδιο αυτό δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη αλλά οι εμπνευστές του πρέπει να αισθάνονται ότι βρίσκονται πολύ κοντά στο στόχο τους!!!

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από την μεγάλη έρευνα που διενεργούν συνεργάτες των AegeanTimes, που αφορά στις πράξεις συγκεκριμένων πολιτικών της τελευταίας τριετίας αναφορικά με την άμυνα της χώρας!

Η αποτρεπτική δράση του Ελληνικού Στρατού, και η εκπαίδευση των στελεχών του, γινόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με ΤΑΜΣ (Τακτικές Ασκήσεις μετά Στρατευμάτων) στις οποίες επιβεβαιωνόταν η ισχύς του Ελληνικού Στρατού, έναντι όσων επιβουλεύονται την κυριαρχία της χώρας! Και είναι πολλοί ανάθεμα τους!

Κι επειδή αυτό και μόνο αυτό, φοβούνται οι πραγματικοί επιβουλείς της κυριαρχίας μας, δηλαδή οι δανειστές μας, φρόντισαν να εξευτελίσουν, τον μοναδικό πυλώνα που παρείχε προστασία στη χώρα μας ή τουλάχιστον να τον θέσουν σε τροχιά εξευτελισμού!

Συστηματικά λοιπόν και με σχέδιο, οι δανειστές μας, απαίτησαν και πέτυχαν το 2010 επί ημερών Παπανδρέου- Μπεγλίτη, την παρακμή του στρατεύματος! Κι έτσι :

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ … «ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ»!

Δηλαδή, σε μια περίοδο όπου φλέγεται το σύμπαν και όλοι οι στρατοί της περιοχής εκπαιδεύονται και είναι σε ετοιμότητα, και συνάμα στην περιοχή έχουν καταφτάσει στρατεύματα από όλο το πλανήτη ακόμη και από τη Γερμανία (κάτι που είχε να συμβεί από τον Β παγκόσμιο πόλεμο) ο στρατός της Ελλάδος, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διεξάγει πραγματική άσκηση!!!!!

Ολες οι ασκήσεις γίνονται στα γραφεία, χωρίς μετακινήσεις οχημάτων και πάνω απ όλα χωρίς πραγματικά πυρά!!!!

Από την πιο μικρή ως και την πιο μεγάλη!

Ειδικά για το απόρρητο σενάριο της περιβόητης άσκησης επί χάρτου με την κωδική ονομασία «Αλέξανδρος» έχουμε πολλά να πούμε αλλά όχι αυτή τη στιγμή, μιας και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η έρευνα που κάνουμε! 

Ο ελληνικός στρατός δηλαδή, εκπαιδεύεται ΑΚΡΙΒΩΣ όπως και το Σώμα ελλήνων Προσκόπων!!!

Με συμβουλές, στο γραφείο, άντε και με κανέναν υγιεινό περίπατο στα βουνά!!!


Από το 2010 και μετά δεν έχει ρίξει ούτε μια σφαίρα και δεν έχει κάνει ούτε μια άσκηση της προκοπής, με αποτέλεσμα, ουδείς να γνωρίζει τρία χρόνια μετά, αν έχει σκεβρώσει ή αν τέλος πάντων έχει απολέσει την τεράστια επιχειρησιακή δράση που είχε μέχρι το 2009!

Κι όλα αυτά, για να κερδίσει –όπως λέει- η Κυβέρνηση κάπου 400 εκ ευρώ το χρόνο!

Οσα ακριβώς στοιχίζουν τα έξοδα μετακίνησης των υπουργών και των συμβούλων της!!!

Οσα ακριβώς πληρώνουμε κάθε χρόνο για να διατηρούμε την Ελληνική Δύναμη σε μια ξένη χώρα!!!

Οσα ακριβώς πληρώνουμε κάθε εβδομάδα για έξοδα σε τοκοχρεολύσια στους δανειστές μας!!!

Προσωπικά, ήμουν πάντοτε υπέρ της μείωσης των δαπανών για εξοπλισμούς!

Άλλο αυτό όμως, κι άλλο η σημερινή κατάσταση που επέβαλαν στον Eλληνικό Στρατό δια της βίας, οι πολιτικοί και οι διεθνείς τοκογλύφοι!

Μια κατάσταση που αφήνει την χώρα απροστάτευτη κι έρμαιο στις διαθέσεις όσων παίζουν σκάκι στην περιοχή με σκοπό ο νικητής να επαναχαράξει σύνορα!!!

Σήμερα, θα έπρεπε ο Στρατός να διαθέτει αξιόμαχο τουλάχιστον ίδιο με αυτό του 2009 για να μην πούμε καλύτερο, μιας και ήδη στην Παλαιστίνη και στο Ισραήλ έχει ξεσπάσει η φλόγα που μπορεί να πυροδοτήσει μια γενικότερη ανάφλεξη ως κι έναν παγκόσμιο πόλεμο!

Η μοναδική χώρα στην περιοχή που θα μπορούσε να αποτελέσει μεγάλο στρατιωτικό πόλο, ήταν η Ελλάδα! Με δεδομένη την προσπάθεια τριχοτόμησης της Τουρκίας η Ελλάδα έπρεπε να διατηρούσε αξιόμαχο Στρατό πάση θυσία!

Βλέπετε όμως, αυτό αποτελούσε ανάχωμα στα σχέδια των … σκακιστών και φρόντισαν και το χάλασαν!

Υπήρχε όμως και ένας άλλος λόγος που επέβαλαν αυτή την εξευτελιστική τροχιά στον Ελληνικό Στρατό! Ενας λόγος εξίσου σοβαρός με όσα προαναφέραμε!

Οι δανειστές μας, φοβήθηκαν ότι ο Ελληνικός Στρατός, θα μπορούσε να «στασιάσει» και να τους χαλάσει ολάκερη τη «σούπα», το σχέδιο οικονομικής κατάκτησης της χώρας!

Έχοντας την σιωπηρή συμφωνία της Μέρκελ και του Σαρκοζί (τότε) φρόντισαν να απαξιώσουν την τεράστια ισχύ του Στρατού και να τον θέσουν ουσιαστικά σε καραντίνα!

Αλλωστε, σε δηλώσεις τους, ποτέ δεν έκρυψαν ότι φοβούνταν τον Ελληνικό Στρατό, πριν ακόμη προλάβουν να φτωχοποιήσουν την Ελλάδα και τους έλληνες!

Σήμερα, η κυβέρνηση Σαμαρά, εξακολουθεί να διατηρεί τον Στρατό σε αυτά τα χάλια, με το πρόσχημα των περικοπών!

Και ρημάζουν τα F-16 και τα Miraz που αυτά χρυσοπληρώνουμε στην ουσία! 

Ρημάζουν τα πλοία και τα οχήματα και ρημάζουν κυριολεκτικά οι Αξιωματικοί και οι ένστολοι γενικότερα, από τους μισθούς πείνας που επέβαλε η τρόικα!

Ερωτώ λοιπόν τον σημερινό μας Πρωθυπουργό, αν χρειαστεί αύριο να πολεμήσει ο ελληνικός στρατός, πως θα διατάξει το στράτευμα να αμυνθεί, μετά από τρία χρόνια πλήρους απραξίας, όπου δεν έχει πέσει ούτε μια … πιστολιά στον Ελληνικό Στρατό; (Και φυσικά εννοώ τις βολές στις ΤΑΜΣ και γενικότερα στις ασκήσεις όπως ο Παρμενίων")

Με τα «σχέδια επί χάρτου» που έκανε ο Μπεγλίτης ;

Ποιον ωφελεί κύριε Πρωθυπουργέ η αυτό-διάλυση του Ελληνικού Στρατού; Την Ελλάδα ή τους δανειστές μας;

Γιατί όλοι εσείς οι σωτήρες της χώρας, δεν δωρίζετε τις αποζημιώσεις σας (γιατί δεν παίρνετε μισθό έτσι δεν είναι;) στον Ελληνικό Στρατό ώστε να συνεχίσει να εκπαιδεύεται;

Προφανώς κύριε Σαμαρά, γνωρίζετε καλά ότι δεν είναι τα 400 εκ ευρώ του Στρατού που θα σώσουν τη χώρα!

Προφανώς κύριε Σαμαρά γνωρίζετε καλά ότι μπορείτε αύριο κιόλας να εξεύρετε αυτό το κονδύλι!

Προφανώς κύριε Σαμαρά γνωρίζετε καλά ότι για να γίνει το παιχνίδι στη Μεσόγειο και στη Μέση ανατολή, πρέπει να μην υπάρχει χώρα με Στρατό όπως ο Ελληνικός!

Προφανώς κύριε Σαμαρά γνωρίζετε καλά ότι οι δανειστές μας τρέμουν στην ιδέα ενός Πτέραρχου που μπορεί να ισοπεδώσει με τα 400 αεροπλάνα του, όποιον κουνηθεί στην Ελλάδα!

Προφανώς κύριε Σαμαρά γνωρίζετε καλά ότι όποιος πάει να επαναχαράξει τα σύνορα στην Βόρεια Ελλάδα και στα νησιά, θα βρει μπροστά του έναν Ελληνα Στρατηγό με 2.000 άρματα, πυροβολικό και εκτοξευτές πυραύλων!

Προφανώς κύριε Σαμαρά γνωρίζετε καλά ότι όποιος πάει να διαταράξει τα σύνορα στο Αιγαίο για να κλέψει το πετρέλαιο θα βρει μπροστά του έναν Ναύαρχο με 200 πολεμικά πλοία που θα τον κάνουν να ξεχάσει το όνομα της μάνας του!!!

Κι όλα αυτά δεν πρέπει να υπάρχουν την ημέρα που θα ξεκινήσουν όλα αυτά!!!

Ετσι δε είναι αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδος;;;



Γιώργος Αδαλής 
aegeantimes.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...