Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Πλαστογράφηση της ιστορίας; Από το εβραϊκό Ιερατείο... Ο ΗΡΩΔΗΣ νεκρός 4 χρόνια πριν την περίφημη διαταγή .(για τα βρέφη)..!!!

Διαπιστώνουμε καλύτερα ακόμη ότι όλες αυτές οι αφηγήσεις των ευαγγελιστών είναι απλές επινοήσεις, όταν μαθαίνουμε ότι ο ΗΡΩΔΗΣ, για τον οποίο μιλάνε οι ευαγγελιστές Ματθαίος και Λουκάς, ΠΕΘΑΝΕ (4) τέσσερα χρόνια πριν από την ημέρα που ΤΑΧΑ γεννήθηκε ο Χριστός. Συνεπώς, ο Ιωσήφ και η Μαρία έφυγαν με το βρέφος για να γλυτώσουν από τον ΗΡΩΔΗ που, αν , και ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ πριν καιρό πρόσταξε να θανατώσουνε τα μωρά…..!!! 

ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ...

Να γιατί παντού οι εκμεταλλεύτριες τάξεις υποστηρίζουν τις θρησκείες και τα ΙΕΡΑΤΕΙΑ, του ΙΣΛΑΜ, των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, και των ΕΒΡΑΙΩΝ. Να γιατί οι αστικές κυβερνήσεις και μη, συνάπτουν ΕΙΔΙΚΕΣ Συμβάσεις με όλα αυτά τα ΙΕΡΑΤΕΙΑ, και τους ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ όλα τα κράτη. Να γιατί υπερασπίζονται όλα αυτά τα ΙΕΡΑΤΕΙΑ με τους ΝΟΜΟΥΣ τους. 







ΠΗΓΗ: 

Εμμανουήλ Γιαροσλάβσκι-Βιβλίο-Θρησκείες του Γιαχβέ


http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...