Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Μεντβέντεφ:Οι εξωγήινοι είναι εδω!



ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δημοσιεύθηκε στις 8 Δεκ 2012
Το βίντεο καταγράφηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου του 2012 μετά από συνέντευξη που παραχώρησε ο Μεντβέντεφ σε τηλεοπτικό σταθμό, σε off-air σχόλια, που έγιναν και ένω τα μικρόφωνα ήταν ακόμα ανοιχτά, ήταν λιγότερο επιφυλακτικός στις απαντήσεις του. 

Ένας από τους δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ο πρόεδρος παραδίδει μυστικά αρχεία στους εξωγήινους κατά την παραλαβή του χαρτοφύλακα που απαιτείται για την ενεργοποίηση στο πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας.
"Μαζί με τον χαρτοφύλακα με τους κωδικούς των πυρηνικών ο πρόεδρος της χώρας, έχει και ένα ειδικό φάκελο « άκρως απόρρητο ». Αυτός ο φάκελος στο σύνολό του περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας", τόνισε ο Μεντβέντεφ χαμογελώντας.
"Μαζί με αυτό, μας δίνεται και μια έκθεση από μία απολύτως μυστική ειδική υπηρεσία που ασκεί τον έλεγχο εξωγήινων στο έδαφος της χώρας μας ... Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό μπορείτε να πάρετε από μια γνωστή ταινία με τίτλο « Άνδρες με τα Μαύρα «... εγώ δεν θα σας πω πόσοι από αυτούς είναι ανάμεσά μας, διότι μπορεί να προκαλέσω τον πανικό, λέει.
Κανένας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς δεν μετάδωσε τα off-air σχόλια από την συνέντευξη του κ. Μεντβέντεφ αλλά παραδόθηκαν από το Reuters, και ορισμένα εμφανίζονται στο YouTube.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ερωτηθείς αν πίστευε ότι ο κόσμος θα τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 είπε όχι.

http://alfeiospotamos.pblogs.gr

4 σχόλια :

  1. Έχω την υποψία ότι το γεγονός ίσως να μην είναι τόσο τυχαίο. Θεωρώ ότι τέτοιου είδους πληροφορίες, αν οι έχοντες την εξουσία και μάλιστα μιάς υπερδύναμης δεν το θέλουν, είναι αδύνατον να τις αποκαλύψουν, ακόμη και εκτός αέρα, διότι το πρώτον το οποίο μαθαίνουν από τις μυστικές τους υπηρεσίες, είναι το ότι και οι τοίχοι έχουν αυτιά!! Μου φαίνεται λοιπόν ότι ο Μεντβέντεφ, μάλλον σκόπιμα άφησε τον εαυτό του να παρασυρθεί σ’ αυτήν την «εκτός μικροφώνων» κρίση ειλικρινείας. Αν όμως είναι έτσι, τότε για κάτι πολύ σημαντικό θέλουν να μας προετοιμάσουν με την δοκιμασμένη μέθοδο των «διαρροών», η οποία εφαρμόζεται όταν τα προς αποκάλυψη ζητήματα είναι τέτοια, που κυριολεκτικά σύρουν το χαλί κάτω από τα πόδια του αδαούς και απροετοίμαστου πλήθους. Ύστερα μάλιστα από την δημιουργία ειδικής πρεσβείας στον ΟΗΕ για θέματα εξωγηίνων, το πράγμα δείχνει πως σύντομα στον τομέα αυτόν θα έχουμε συνταρακτικές εξελίξεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς την ίδια υποψία έχω κι εγώ μόνο που περίμενα παρόμοια δήλωση από τις ΗΠΑ.
    Και εντελώς συμπτωματικά, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ρωσία δείχνει μία "αλλαγή πλεύσης" στο γεωπολιτικό γίγνεσθαι, αν έχω καταλάβει σωστά, και δεν νομίζω να είναι τυχαίο...
    Τι γνώμη έχεις για αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή Ιφιγένεια καλησπέρα.
    Νομίζω ότι από τις Η.Π.Α. παρόμοιες «αποκαλύψεις» από επίσημα και ημιεπίσημα χείλη έχουν γίνει αρκετές τα τελευταία χρόνια, μάλιστα δε και από χείλη του στρατιωτικού της κατεστημένου. Έτσι δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι αυτή την φορά ήταν η Ρωσία η οποία ανακαίνισε το θέμα.
    Τώρα σχετικά με το θέμα της «αλλαγής πλεύσης» της θέσης της Ρωσίας στο γεωπολιτικό γίγνεσθαι, αν αυτό έχει να κάνει με την πρόσφατη επίσκεψη του Πούτιν στην Τουρκία και τις δηλώσεις του τις σχετικές με τις Ρωσοτουρκικές σχέσεις και την Συρία, χωρίς να έχω εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στην γεωπολιτική και χωρίς να μπορώ να υποστηρίξω ως αληθές κάθε συμπέρασμα, έχω την εντύπωση ότι η Ρωσία εξακολουθεί να εφαρμόζει στα θέματα της εξωτερικής της πολιτικής την πατροπαράδοτή της στρατηγική, την οποία εφήρμοζε και στην προ Σοβιετίας εποχή: Δηλαδή την στρατηγική του καρώτου και του μαστιγίου. Αυτό σημαίνει ότι έχει πάντα τις ίδιες επιδιώξεις, αλλά τις προωθεί κάθε φορά με διαφορετικό λεκτικό περιτύλιγμα. Έχοντας υπ’ όψιν ότι τα σημαντικότερα χρόνια μέτωπα συμφερόντων της Ρωσίας είναι τρία, δηλαδή το μέτωπο του Καυκάσου, το μέτωπο της εξόδου στην Μεσόγειο και το μέτωπο της Βόρειας θάλασσας και με το δεδομένο ότι ο κύριος συμβατικός της αντίπαλος στα δύο από τα τρία αυτά μέτωπα, είναι η Τουρκία, δεν μπορούν να μου προσφέρουν πειστικές αποδείξεις οι παντός είδους διπλωματικές διαφοροποιήσεις, οι οποίες μάλλον γίνονται χάριν της προώθησης μεσοπρόθεσμων αμοιβαίων οικονομικών συμφερόντων των δύο πλευρών και όχι χάριν αλλαγής της γεωστρατηγικής της Ρωσίας στην περιοχή.
    Έρρωσο.
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ Μεγιστία!
    Με λίγα λόγια με κάλυψες απόλυτα και απάντησες και σε ερωτήματα που είχα στο μυαλό μου.
    Την καλησπέρα μου.
    Έρρωσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...