Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Η παρακμή …. ! ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ



From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Η δημοσιονομική πειθαρχία χωρίς αμφιβολία είναι ένα κρίσιμο ζήτημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί …. αλλά δεν μπορεί και να υπερεκτιμηθεί.
Φαίνεται ότι σήμερα, χώρες όπως η Ελλάδα και η Πορτογαλία αντιμετωπίζουμε την κρίση με λαθεμένες ενέργειες … σε εντελώς ακατάλληλη στιγμή.
Σύμφωνα με τις πρόσφατες φθινοπωρινές προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, « η ανάπτυξη στην Ελλάδα » εκτιμάται ότι θα είναι στο -6% του ΑΕΠ το 2012 και -4,2% το 2013, στην δε Πορτογαλία, οι αντίστοιχοι  αριθμοί θα είναι -3% και -1%.
Η προσθήκη υπερβολικής λιτότητας σε οικονομίες σαν και την ιδική μας έχει μια τρομερή επίδραση στην υποχώρηση της ανάπτυξης και της απασχόλησης .
Βέβαια …. ο πολιτικός απατεώνας σ@μαράς συνεχίζει να εξαπατά την ελληνική κοινωνία μιλώντας για την ανάπτυξη που … « όλο και έρχεται !»
Γνωρίζουμε όμως ο σ@!μαράς κάνει την δουλειά που του ανέθεσαν οι διεθνείς
τοκογλύφοι, ξεπουλά την πατρίδα του και μάλιστα … την ξεπουλά σε εξευτελιστικό αντίτιμο … ενώ για αντιπερισπασμό ( ακολουθώντας την τέχνη του συμμαθητή του ΓΑΠ …. ) χαυνώνει τον ελληνικό λαό με ψέματα και φρούδες ελπίδες .
Είναι ξέρετε τόσο δύσκολο να ισχυριστεί κανείς … ότι η κοινωνικοοικονομική κατάσταση των χωρών μας θα βελτιώνεται» σταδιακά από το ένα έτος στο άλλο !(εκτός βέβαια εάν πρόκειται για κομματόσκυλα του πασόκ ή της νέας δημοκρατίας) 

Ο οικονομολόγος David Koo πιστεύει ότι …. μόνο … οι δημοσιονομικές«δαπάνες» θα διασώσουν τις χώρες PIIGS … και ότι η λιτότητα … κάνει ακριβώς το αντίθετο.
Αντί για « περισσότερο κόψιμο » … χρειάζεται λέει « περισσότερη κατανάλωση ».

Η έκρηξης του κόστους που προκαλείται από την αύξηση της φορολογίας … είναι μόνο το πρώτο παράδειγμα εκ των απωλειών της Ελληνικής οικονομίας.

Εάν παραδείγματος χάριν, το συνδυάσουμε αυτό με το ότι οι τιμές για διακοπές στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί κατά 12% από το περασμένο έτος …. ( αύξηση την οποία επέβαλε η ανίκανη κυβέρνηση μας ) ….. τότε αντιλαμβάνεστε πολύ καλά φίλοι μου …. ότι κατά την ερχομένη τουριστική περίοδο, δεν πρόκειται να πατήσει στην Ελλάδα μας … όχι τουρίστας ….  μα ούτε και κουνούπι ….. και ότι όλα αυτά που διαδίδει η κυρία υπουργίνα τουρισμού από την Κρήτη … για την αύξηση των κρατήσεων την επόμενη τουριστική περίοδο κατά 45%  … είναι απλά και μόνο για να καταναλωθούν από τους @%$#@&  ψηφοφόρους της ώστε να καλύψει την ανικανότητα της ….« καθώς και το φιάσκο του καλοκαιριού … που πλησιάζει»
Η γειτονική Τουρκία όμως με το δικό της νόμισμα, τα πάει πολύ καλύτερα από την Ελλάδα .
Η Τουρκία, η μεγαλύτερη ανταγωνίστρια της Ελλάδας … ως προορισμός διακοπών, σήμερα ανθεί χάρη σε ένα φτηνό νόμισμα. ( το τελευταίο ίσως … αλλά όχι το λιγότερο σημαντικό) …
Και όμως την εποχή, που η Ελλάδα ήταν να ενταχθεί στη ζώνη του ευρώ, η Τουρκία είχε μεγάλα προβλήματα υπέρ-πληθωρισμού …. αλλά με το χρόνο κατάφερε και ξεπέρασε τα προβλήματα της , μια χαρά !

Η Τουρκική Λίρα βοηθά την Τουρκία … ώστε να κρατηθούν "φτηνές οι διακοπές".
«Η εξουσία αποβλακώνει»έγραψε ο Γερμανός φιλόσοφος Φρίντριχ Νίτσε.
Τα άτομα που έχουν εξουσία τείνουν να πιστεύουν ότι, ακριβώς επειδή έχουν εξουσία, ότι είναι οι καλύτεροι, οι πιο ικανοί, οι πιο έξυπνοι, οι πιο σοφοί από όλη την ανθρωπότητα.


Λοιπόν … χα, χα … επειδή λοιπόν μια και μοναδική ταξιδιωτική εταιρία έκανε αύξηση των κρατήσεων της με προορισμό την Ελλάδα,  η Κρητικιά … κυρία υπουργίνα τουρισμού … συμπεραίνει πως του χρόνου θα έχουμε μια καλή τουριστική χρονιά  …  αναμένοντας (με την φαντασία της)  τα εκατομμύρια των επισκεπτών που θα μας έρθουν «από τας Ευρώπας».
Τώρα κατά πόσο είναι λογικό, το να φαντάζεται η κυρία υπουργός ότι οι μπατίρηδες «πλέον» κάτοικοι …. της Ευρώπης της λιτότητας, της Ευρώπης της ύφεσης και της Ευρώπης της ανεργίας …  θα βρουν ξαφνικά τα χρήματα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη χώρα μας ;
Μάλλον αυτό θα το γνωρίζουν … « μόνο εκείνοι που την ψήφισαν … »


Αλήθεια όμως …. πως αλλιώς η κύρια υπουργός θα θόλωνε καλύτερα τα νερά, την ώρα που η μαρίνα του φλοίσβου παραχωρείται από τον Λάτση στους Τουρκάλες ανταγωνιστές μας  …
Μιλιά δεν έβγαλε η κυρία υπουργίνα του τουρισμού μας … ενώ οι οικονομολόγοι δεν κρύβουν τις επιφυλάξεις τους για αυτή τη συμφωνία που επιτρέπει διαφόρων ειδών «μαγειρέματα» .
Μάλιστα θεωρούν τον Λάτση – τον «Δούρειο Ίππο» ώστε εξαγοραστούν οι μαρίνες με οικονομικό και «στρατηγικό» ενδιαφέρον σε ολόκληρη την επικράτεια.

Κατά τα αλλά ….  η υπουργίνα και οι καλοπληρωμένοι δημόσιοι λειτουργοί του ΕΟΤ αλληλοκατηγορούνται για οικονομικά σκάνδαλα , ενώ οργιάζουν οι εκ των … έσω φήμες για τις μαύρες τρύπες της διαφθοράς και της απατής .

Και ενώ η χώρα μας ξεπουλιέται στους Τούρκους οι κρατούντες απασχολούν τους Έλληνες πολίτες με χίλια δυο νέα προβλήματα,  ώστε μην βλέπουν το ξεπεσμό της πατρίδας, να μην γνωρίζουν ότι τους τελευταίους μήνες καταγράφεται έντονη κινητικότητα εκ μέρους των Τούρκων ώστε να αρπάξουν « κοψοχρονιά » τις ελληνικές μαρίνες που τους προσφέρει απλόχερα ο « γκαβός» πρωθυπουργός μας … να μην συνειδητοποιήσουν ότι άρχισε η ύπουλη είσοδος των τουρκικών ακτοπλοϊκών εταιρειών στο Αιγαίο … ότι ο πολυεθνικός κολοσσός ονόματι «Κοτς» ανέλαβε για 40 χρόνια τη διαχείριση του λιμένα Λέσβου …. ότι ο τουρκικός όμιλος «D-Marine Investments Holding B.V.» συμφερόντων του τουρκικού ομίλου «DOĞUŞ», χτύπησε λαβράκι στο Φλοίσβο, αποκτώντας το 50% της μαρίνας του Φλοίσβου που ανήκε στη «Lamda Development», του ομίλου Λάτση ….. εν συνεχεία … ο επόμενος στόχος της εξ ανατολών  επέλασης του τουρκικού ομίλου είναι οι μαρίνες της Κέρκυρας, της Λευκάδας και επίσης μαρίνες στην Αθήνα και Πελοπόννησο ….  ενώ η Turkish Airlines … μεθοδικά … κάνει αισθητή την παρουσία της στην Ελλάδα και ήδη αρχίζει να «κυριαρχεί» στη Β. Ελλάδα .
Βεβαία παρόλο τους παχυλούς μισθούς που τσεπώνουν τα διάφορα κομματόσκυλα που στελεχώνουν αυτές τις “ top” κρατικές υπηρεσίες … κανένας τους δεν σκέφτηκε να μας πει ότι οι τούρκοι με την ενοικίαση των ελληνικών μαρινών αποκτούν πλήρη πρόσβαση στο πελατολόγιο τους … και αφού το παιχνίδι θα είναι πλέον στα χέρια τους ... δεν θα διστάσουν καθόλου να διοχετεύουν προς την πατρίδα τους , όλη την υψηλής τάξεως πελατεία μας .



Ούτε ένας από αυτούς τους εξυπνάκηδες υπάλληλους δεν ασχολήθηκε καθόλου με το προφανές … ότι παραχωρώντας την μαρίνα της Κέρκυρας ή της Λευκάδας στα τουρκικά χέρια … την άλλη μέρα …. αδειάζουν και τα μισά ξενοδοχεία του Ιονίου ….   αφού « ξαφνικά » θα βρεθούν καταλληλότερα καταλύματα … στην Αλβανία … όπου θα γυρίζουν το βραδύ οι τουρίστες  … για οικονομικότερο ύπνο.
Χειροκροτήστε τους !
Σιγά μην βέβαια μην τους νοιάξει καθόλου …. τον μισθό τους και τα « τυχερά» τους να πέφτουν … και να πάει να γ@μηθει η χώρα μας , εάν είναι δε ... να πάρουν και κανένα διευθυντικό bonus  …. δε πάει να πουληθούν μέχρι και η Κρήτη, μέχρι και τα Δωδεκάνησα, και ακόμη ότι άλλο θες.
Όλα στα κομμάτια να πάνε, φτάνει να περνάνε αυτοί καλά !
Αυτό είναι το κόλπο ….  και θα συνεχιστεί μέχρι ότου να εκποιηθεί η περιουσία των νησιωτών μαζί με όλα τα τουριστικά ακίνητα της χώρας αντί πινακίου ... « φασολάδας …» 


Επάνω στην ώρα πλάκωσε και το βιβλίο ενός δημοσιογράφου 18ης κατηγορίας ….  που μας «πλασάρει » και το καινούργιο εύρημα των τουρκόσπορων που μας κυβερνούν :
«Ότι μπροστά στην τρόικα … είναι πολύ καλλίτερο να συμβιβαστούμε και να υποκύψουμε και πάλι στον Οθωμανό» …. « γιατί εάν θα γίνουμε γιουσουφάκια … μας λέει … θα περνάμε σίγουρα καλύτερα από ότι με την τρόικα »…  
Τυχαίο ; δεν νομίζω !
ΩΡΕ ΠΑΛΙΟ-ΚΕΡ@Τ@ … ΟΘΩΜ@ΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ !

Το αυτί του Έλληνα ….  όμως …. δεν ιδρώνει πλέον.
Αναισθησία + απάθεια ….
Και εάν τολμήσεις να θίξεις το θέμα της πατρίδας σου … τότε σε κατηγορούν ως ένα ακραίο εθνικιστή.
Εθνικιστής ε;
Τώρα ρε ... έγινα και εθνικιστής  ;
Μα πόσο μ@λ@κές είσαστε , χαρίσατε στους αλβανούς την χώρα και τώρα ανέχεστε να σας κάνουν οτι θέλουν ... τα πουστ@κι@ της τρόικας και οι κλέφτες πολιτικοί που μας κυβερνούν.
Sorry για τα «κοσμητικά» επίθετα …. 

Τι στο δι@ολο έχουν πάθει όλοι … δεν μπορώ να καταλάβω .

Αν και υποψιάζομαι ότι φταίει εκείνη η άτιμη η Αλβανική φούντα.
Κάργα στο φυτοφάρμακο και στα πυρηνικά … από τις εμπλουτισμένες κεφάλες των βομβών που έπεφταν στην Γιουγκοσλαβία .
Βέβαια …. τα γ@ρ@ και το αλκοόλ γυρνούσαν χωρίς καθυστέρηση ... και επάνω στις γέφυρες στο Βελιγράδι.
Ναι αλλά εκεί ήταν πόλεμος !
Έπρεπε να ατσαλωθούν ! έπρεπε να τρελαθούν και να νικήσουν τον φόβο !

Έπρεπε να γίνουν ήρωες !


Εμείς όμως οι έλληνες … τι δουλειά είχαμε να παραγγέλλουμε κάθε δεκαπέντε μέρες να μας έλθει με ...  την πιτσιρίκα την courier…. ένα ολόκληρο καρβέλι φούντ@ !
Γιατί ; 
Μήπως επειδή ήταν σχεδόν τσάμπα ;
ΜΑ ΕΝΑ ΚΑΡΒΕΛΙ ΦΟΥΝΤ@ ;


Βέβαια υπήρχαν και τόσοι που δεν την έπιν@ν ….  και που … όμως δεν βρίσκονται και σε καλύτερο επίπεδο.
Μήπως τελικά δεν είναι ούτε οι φούντες ούτε τα chemtrails ;
Μήπως αυτά είναι απλώς οι δικαιολογίες για να καλύψουμε  … εξαιρουμένων κάποιων τύπων της άκρας αριστεράς και της άκρας δεξιάς, κάποιων φρικιών αλλά και τύπων που δεν τους πιάνει το μάτι σου …. το ότι είμαστε κλανιάρηδες και χέστες;


Αν δεν βαρεθήκατε να διαβάζετε …. τότε συνεχίζω :
Η λιτότητα έχει καταστρέψει την ελληνική οικονομία σε τέτοιο βαθμό που τώρα πια … μόνο ένας στους τρεις Έλληνες απασχολείται.
Δεν υπάρχει κανένας τρόπος ώστε ένα τόσο μικρό εργατικό δυναμικό να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει ένα χρέος που είναι τόσο μεγάλο ! 
Σε αυτό το πλαίσιο, οι περικοπές στις συντάξεις γήρατος τα επιδόματα ανεργίας και οι αυξήσεις των φόρων μετατοπίζουν το βάρος της προσαρμογής πάνω στον«μη ενεργό πληθυσμό», αλλά δεν κάνουν τίποτα για να τερματιστεί η σπείρα της ύφεσης.
Η κατάσταση της απασχόλησης στην Ελλάδα, είναι ακόμη πιο δραματική όπως φαίνεται στην ιστορική προοπτική της .

Βέβαια έχουμε και τους χορτάτους που μας βομβαρδίζουν συνεχώς με κάτι μπούρδες του τύπου : « Αγοράζουμε Ελληνικά προϊόντα ... και ... εξυπνάδες »:
Αλήθεια ρε ; 
Πρώτα από όλα βρε ανόητοι και με τι λεφτά θα αγοράσει τα προϊόντα σας ο κοσμάκης;
Και δεύτερο γιατί ρε σεις να αγοράζουμε τα Ελληνικά σας προϊόντα ; 
Για να αυξάνουμε τις θέσεις εργασίας στην χώρα μας των αλβανών και των πακιστανών εργαζομένων σας ;
Αφού μόνο αυτούς προσλαμβάνει πλέον η πλειοψηφία των ελληνικών επιχειρήσεων.
( οι εξαιρέσεις φυσικά και υπάρχουν …. αλλά μόνο για να επιβεβαιώνουν ως εξαιρέσεις τον κανόνα)
Δεν προσλαμβάνουμε Έλληνες γράφουν στα #$%^&@ τους
Και .. εάν δεν έχετε αντιληφτεί ακόμα το παραμύθι ... τότε πηγαίνετε και ζητήσετε δουλειά ως Έλληνες !!!!!!! … 


Ενώ οι ελεγκτές / επόπτες εργασίας /υπάλληλοι του υπουργείου εργασίας αντί να κάνουν την δουλειά τους …. κάνουν τους κινέζους ….  συνεχίζουν όμως τα κοπρόσκυλ@ και πληρώνονται ως Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι .
HEIL GAP ( or mind ….. anybody ή ... φυλάξου λοιπόν HEIL GAP από παντού )


Βέβαια κάποιοι προοδευτικούληδες (χα, χα, χα) που τα έχουν κάνει πλακάκια με τον νεοφιλελευθερισμό ….. συνεχίζουν το βιολί τους αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο, προσπαθώντας να μας πείσουν ότι το πρωταρχικό πρόβλημα της χωράς είναι ο ρατσισμός .



Εν τω μεταξύ το σκλαβοπάζαρο των λαθρο καλά κρατεί ….. το ίδιο και οι προστάτες τους .
Αλλά βασικά οι άνθρωποι …. « είναι τόσο παράλογοι …»
ΛΟΙΠΟΝ ….
Στην παρατήρηση μου ότι στην Πελοπόννησο έχουν τους  pakis να δουλεύουν όλη μέρα στα χωράφια για 8 με 10 ευρώ .
ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α εμείς στον Μαραθώνα δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι !
Εμείς τους έχουμε για 17 ευρώ την ημέρα !
Και όταν του είπα … σιγά ρε φίλε … καταξοδεύεστε !

ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΕΙ  
Ας έρθουν οι χρυσαυγίτες τότε να τα μαζέψουν με 17 ευρώ.
Καλά του λέω είσαι σοβαρός τώρα ;.
Ποιους θεωρείς δηλαδή  ρε εσύ χρυσαυγίτες ;
Τους Έλληνες εργαζομένους που ζητούν ένα αξιοπρεπές μεροκάματο ;
Δεν ντρέπεσαι λιγάκι που μας το παίζεις και προοδευτικός ;
ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ …. ( ξέρετε τώρα )… 
Βλέπεις φταίει η συνθήκη της Λισαβόνας ….
Να εμείς το κάνουμε… για να μην πεινάσουν οι άνθρωποι, μιας και βρίσκονται εδώ .

Αυτή είναι η εικόνα της Ελλάδας του Δεκεμβρίου του 2012 –Ιανουαρίου 2013 

Αυτή είναι συγχρόνως και η δραστική αποτυχία που επέφερε η λανθασμένη πολιτική. 
Ένα ατελείωτο παραλήρημα, που κοστίζει τελικά δέκα φορές περισσότερο από ό, τι μια σαφής απλή και ξεκάθαρη προετοιμασία για αποχώρηση μας από την ευρωζώνη .

Η Λιτότητα και η ανεργία πάνε πιασμένες χέρι-χέρι ….
Το πόσοι πολλοί Ευρωπαίοι εργάζονται;
Ένα τυπικός δείκτης απασχόλησης ως προς τον πληθυσμό που χρησιμοποιείται για να μετρά το ποσοστό του πληθυσμού μιας χώρας σε ηλικία εργασίας.

Αυτό το γράφημα εξετάζει το μερίδιο του συνολικού πληθυσμού της χώρας, που απασχολείται.


Πόσο χειρότερα μπορεί να πάνε τα πράγματα ;
Όσο δεν το φαντάζεστε ….. διαβάστε παλαιότερα άρθρα του HEIL GAP όπως π.χ. αυτό …. 
« Δολοφονούν τη χώρα και νομίζουν ότι θα την βγάλουν καθαρή! Γελιούνται... »… και σκεφτείτε μόνο …. ότι σήμερα πια βγήκαν αληθινά. 


Η νέα συμφωνία δεν είναι παραμύθι, είναι η συνειδητή επιδίωξη της ιδεολογίας που οδηγεί στην λιτότητα.
Ως αποτέλεσμα, το έλλειμμα θα παραμείνει κοντά στα σημερινά επίπεδα ενώ αναμένονται συνεχόμενες και αμείλικτες δανειακές συμβάσεις για την αναπλήρωση του δημοσίου χρέους και μια αδυσώπητη εμβάθυνση της κρίσης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


Η μηχανική είναι απλή:
Περικοπή των δαπανών και αύξηση των φόρων!
Η εγχώρια ζήτηση πέφτει, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τις εξαγωγές, επειδή η ίδια η ευρωζώνη βρίσκεται σε ύφεση!
Και το ΑΕΠ ;
Μειώνεται ο παρονομαστής του κλάσματος του ελλείμματος / ΑΕΠ.
Στην καλύτερη περίπτωση … απλώς το έλλειμμα δεν πηγαίνει βαθύτερα στο κόκκινο.
Η μείωση ή αναδιάρθρωση των χρεών επιτυγχάνει ελάχιστα εάν τα ελλείμματα που δημιουργούνται δεν μειώνονται. 


Η δημοσιονομική βελτίωση επιτυγχάνεται μόνον όταν οι οικονομίες αναπτύσσονται, επειδή :

1) αυξάνει την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και το εισόδημα των νοικοκυριών και ως εκ τούτου, τους φόρους που πληρώνουν !
(Βέβαια εδώ στην Ελλάδα θα πρέπει να μας γράψουν στο βιβλίο Γκίνες … σχετικά με  ότι αφόρα το γδάρσιμο του λαού από τους επιτετραμμένους των τοκογλύφων κυβερνήτες μας ! )
2) η ανάπτυξη μειώνει την ανεργία και τη φτώχεια, άρα μειώνει και τις καταβολες των κοινωνικών παροχών αφού οι άνθρωποι θα εργάζονται και θα έχουν μισθό .
( είπαμε όμως … η Ελλάδα δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης ) !!!!!!!!!!!


Στο τέλος του 2011, η ελληνική δημοσιονομική ισορροπία ενέγραψε μείον εννέα τοις εκατό περίπου του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος.

Ενώ ένα βιώσιμο χρέος απαιτούσε ότι το έλλειμμα ως ποσοστό του ΑΕΠ θα έφθανε σε επίπεδο συμβατά με την φθίνουσα αναλογία χρέους-ΑΕΠ.

Στις αρχές του επόμενου έτους θα δημοσιεύσει σε ακαδημαϊκό περιοδικό ένα έγγραφο … στο οποία εκτιμάται ότι ο ρυθμός ανάπτυξης που απαιτείται για τη μείωση του ελληνικού ελλείμματος ως προς το ποσοστό του ΑΕΠ θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος από τέσσερα τοις εκατό .

Η Ανάπτυξη, ( ανάπτυξη σε οποιοδήποτε ρυθμό) απαιτεί ένα τέλος στα δρακόντεια μέτρα λιτότητας που επιβάλλονται από μια ελληνική κλεφτό-κυβέρνηση που μοναδικό σκοπό ύπαρξης της , έχει την εξυπηρέτηση των τοκογλύφων το ξεπούλημα της πατρίδας μας και την αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού μας από ένα πολυπολιτισμικό μίγμα λαθροεποίκων … για να μην αναφερθούμε στα λοιπά δεινά του ελληνικού λαού. ( Χα, χα , χα )


Οι περικοπές στον προϋπολογισμό και οι αυξήσεις των φόρων δεν μειώνουν τα ελλείμματα όταν ο ιδιωτικός τομέας βρίσκεται σε ύφεση. 
Οι νέες συμφωνίες για το ελληνικό χρέος θα ενισχύσουν και θα εντείνουν τα μέτρα λιτότητας , μακριά από μια λύση ή ακόμη και μια προσωρινή ανακούφιση και το μόνο που θα επιτύχουν είναι να ενισχύουν το βασικό πρόβλημα.

Βαρέθηκα ομως να γράφω για σήμερα την Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013
HEIL GAP ( or mind the GAP )

Δείτε τον Peter Green & Splinter Group στο YouTube

Peter Green & Splinter Group - In Concert 2003 (Complete) 



ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ

2 σχόλια :



  1. Αυτός είναι ο νόμος της σαρία … !

    From HEIL GAP ( or mind the GAP )


    http://heilgap.blogspot.co.uk/2013/01/blog-post_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έριξα μια ματιά στο άρθρο σου αγαπητέ Don donwilliams, καυστικό όπως όλα σου τα άρθρα και αρκετά σκληρό. Όσο σκληρό όμως και αν είναι θα το διαβάσουμε και θα το αναρτήσουμε.
    Σε ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...