Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΜΑΣ (βίντεο)


Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ




Η ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΗΣ ΑΦΑΙΑΣ







ΛΟΡΔΟΣ ΕΛΓΙΝ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ




Μοροζίνι: Tο μοιραίο πλήγμα στον Παρθενώνα




http://www.youtube.com/user/dionisosb/videos?view=0&flow=grid



2 σχόλια :

  1. Τούτη η Χώρα μοίρασε απλόχερα σαν στοργική Μάνα τα αγαθά της στον κόσμο ολόκληρο. Και τα μοίρασε αφιλοκερδώς και χωρίς να ζητήσει ανταλλάγματα, ταγμένη προς τούτο από τους υπέρλαμπρους Θεούς της. Όμως οι ευεργετημένοι αγνώμονες, οι πρώην τρωγλοδύτες «Ευρωπαίοι», δεν απώλεσαν το βάρβαρον ήθος των και δεν άφησαν καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη διά να μην ασχημονήσουν επί του σεπτού ονόματος και της υποστάσεως αυτής της Χώρας. Λήστεψαν, κατέστρεψαν, σκότωσαν, εκμεταλλεύτηκαν και διέβαλαν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Η ύβρις σε όλο της το μεγαλείο!!
    Όμως αγνόησαν και αγνοούν ότι την Ύβριν ακολουθεί η Νέμεσις. Τα μάρμαρα, τα γλυπτά και τα αγάλματα, τα οποία αποκαθήλωσαν, έσπασαν και λήστεψαν, δεν είναι απλές πέτρες με τεχνητή χρηματιστηριακή αξία. Είναι ζωντανά, κρύβουν μέσα τους την δύναμη των δημιουργών τους και δεν θα αργήσει η ώρα, κατά την οποίαν η δύναμη αυτή θα εκδηλωθεί και θα συντρίψει τους βάρβαρους και βέβηλους ληστές!!
    Διότι σε τούτη εδώ τη Χώρα την δύναμη την έχει η Πέτρα, το Νερό και το Φώς και μέσα από αυτά φορτίζεται και μεγαλουργεί!!
    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ενώ λήστεψαν, βεβήλωσαν και κατέστρεψαν διαπράττοντας τέτοια ύβρη, ετοιμάζονται με τους ίδιους μεσάζοντες αλλά με διαφορετικά μέσα να ολοκληρώσουν σήμερα το έργο το οποίο ξεκίνησαν πριν ακόμη από την αποκαθήλωση των γλυπτών. Έχω την αίσθηση όμως ότι αυτή την φορά θα υπάρξει η παρέμβαση της Νεμέσεως την κατάλληλη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...