Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΣΚΟΥΡΙΕΣ Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ 11 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Τι παίρνεις µε 11 εκατ. ευρώ;

Στις 28 Ιανουαρίου 2004 δηµοσιεύεται στο ΦΕΚ ο νόµος 3220/2004, µε τον οποίο κυρώνεται η σύµβαση µεταβίβασης των ορυχείων Χαλκιδικής από το ελληνικό δηµόσιο στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός». Μεταξύ άλλων στην εταιρεία (όπου µέτοχος είναι ο Γιώργος Μπόµπολας) το ελληνικό δηµόσιο µεταβίβασε:
2.500 στρέµµατα γης

40.000 τ.µ. βιοµηχανικών
κτιρίων και γραφείων
Μεταλλεία έκτασης 317.000
στρεµµάτων (σύµφωνα µε
ειδικούς, υπάρχουν βεβαιωµένα
µεταλλεύµατα αξίας 22 δισ.ευρώ)
11.000 τ.µ. αστικά οικόπεδα
310 κατοικίες στο Στρατώνι
2 πλήρη συγκροτήµατα
λιοτρίβισης και εµπλουτισµού
Μηχανολογικό εξοπλισµό
Ειδικό εξοπλισµό εξορύξεων
Stock 270.000 τόνων συµπυκνώµατος αρσενοπυρίτη (περίπου 250.000 ουγκιές χρυσού)
Για όλα αυτά… και για άλλα ακόµη, όπως διαβάζουµε στο πιστοποιητικό ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή λογιστή λίγους µήνες µετά, “το σύνολο (συµπεριλαµβανοµένου του πωληθέντος αποθέµατος) µεταβιβάστηκε στην εταιρεία αντί ποσού ευρώ 11.000.000”.
Αυτές είναι µπίζνες κύριοι…
Αυτές είναι µπίζνες.

ΠΗΓΗ ΤΟ ΧΩΝΙ




 http://neoellhn.blogspot.com



Οι εικόνες από την Ιερισσό, που δεν προβάλουν τα κανάλια, συγκλονίζουν.
Οι αστυνομικές δυνάμεις, με τρόπο τριτοκοσμικό που μπορεί να συγκριθεί μόνο με αντίστοιχες αστυνομικές – στρατιωτικές επιχειρήσεις στη λατινική Αμερική και στην Αφρική, μπαίνουν στην Ιερισσό και φέρνουν στην επιφάνεια μνήμες κατοχής.
Το βίντεο ξεκινά με το κομβόι που διασχίζει τον κεντρικό δρόμο της πόλης. Στη συνέχεια έχουμε πλάνα από οδομαχίες.
Η επέμβαση της Αστυνομίας ξεπερνά και την πιο ζωηρή φαντασία και δεν έχει να κάνει καθόλου με την «επιβολή του νόμου». Τίθεται αυτομάτως και ευθέως ζήτημα δημοκρατίας και ποιο είναι επιτέλους αυτό το κράτος, που αποφασίζει και διατάζει δίχως τη σύμφωνη γνώμη του κυρίαρχου λαού!
Ποιο είναι αυτό το κράτος που στέλνει πάνοπλους να επιβάλλουν το νόμο (;) απέναντι σε άοπλους πολίτες, γυναίκες και παιδιά;
Η δεξιά συγκυβέρνηση της χώρας παίζει με τη φωτιά και με τα δημοκρατικά και φιλελεύθερα αντανακλαστικά του ελληνικού λαού. Η συγκυβέρνηση της χώρας λειτουργεί ως αποικιακό καθεστώς που αντιμετωπίζει τους Έλληνες πολίτες ως… ιθαγενείς, εμπόδιο στα σχέδια της για «ανάπτυξη».
Ακόμα κι αν μπορούσαμε να ξεπεράσουμε τα πολύ σημαντικά περιβαλλοντολογικά ζητήματα που τίθενται, ποια είναι αυτή η κυβέρνηση που τολμά να αποφασίζει το ξεπούλημα του ελληνικού χρυσού στις ξένες πολυεθνικές;
Δείτε το βίντεο, ξεφύγετε λίγο από το εάν το θέμα είναι περιβαλλοντολογικό και σκεφθείτε εθνικά, σκεφθείτε δηλαδή εάν θέλετε να γίνετε οι ιθαγενείς που θα έρθουν οι αποικιοκράτες να σας καταστήσουν δούλους τους και να κλέψουν τον πλούτο σας. Αυτό ίσως σας βοηθήσει να κατανοήσετε τι συμβαίνει στη χώρα μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...