Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Blackwater/xe/Academy/CIA: Πόσοι είναι,πόσα παίρνουν,τι έκαναν!!!

Το επίσημο video:

Για να κατεβάσετε το βιβλίο θα πρέπει να περιμένετε 60 δευτερόλεπτα είναι σε
μορφή zip
O συγγραφέας λέει πως σύμφωνα με κάποια άτομα που δούλεψαν εκεί του μόνον το 1% απ΄όσα συμβαίνουν γράφτηκαν μέσα στο βιβλίο)
Από που να αρχίσουμε;
Η Blackwater ιδρύθηκε το 1997 απο τον Erik Prince και τον Al Clark με την ονομασία Blackwater Worldwide  αφού εγκατέλειψε το ναυτικό το 1996  και την έχτισε με λίγα άτομα που ήταν συνάδερφοι απο τα  κομάντο!!!
Ο Prince είναι απο το Mich της Ολλανδίας κι έφτιαξε την εταιρία του απο χρήματα που κληρονόμησε απο την οικογένειά του.
Την πρώτη του δουλειά την πήρε το 2001 μετά απο "τρομοκρατική" επίθεση σε πλοίο των ΗΠΑ,μέχρι τότε είχαν μερικές εγκαταστάσεις τις οποίες τις χρησιμοποιούσαν μόνον για εκπαίδευση.
Μέχρι σήμερα πήρε στο σύνολο πάνω απο 1.000.000.000 δολάρια απο συμβόλαια με τις ΗΠΑ!!!
Άρχισε να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας μετά το 2004 όπου σκοτώθηκαν μερικά άτομα της Blackwater  μετά απο επίθεση που δέχτηκαν στην Φαλουτζα και βρέθηκαν τα σώματά τους κρεμασμένα απο μια γέφυρα...
Ο Prince σπάνια θα βγεί φωτογραφία χωρίς να έχει το χέρι του να τον κρύβει,καθώς και οι συνάδερφοι του δεν δίνουν πληροφορίες επειδή του είναι πολύ πιστοί...
Έχει δώσει πάνω απο 200.000 δολάρια στο κόμμα των ρεπουμπλικάνων
Τις εγκαταστασεις του θα τις βρειτε στο Google maps:Εδω 
Όποτε είχε προβλήματα με σοβαρές υποθέσεις σε δικαστήρια, άλλαζε ονόματα: Blackwater USA / Xe Services LLC / και πρόσφατα σε Academi.

Όποιο όνομα και να πήρε ή θα πάρει στο μέλλον δεν παύει να είναι μια ομάδα μισθοφόρων οι οποίοι ασχολούνται με προστασία , πορνεία, εκβιασμούς, δολοφονίες, απαγωγές, επιβολή της τάξης σε άναρχα καθεστώτα , βιασμούς, δεν ακολουθούν κανένα δικαιο.


Χαρακτηριστικό είναι σε ένα απόσπασμα που θα δείτε παρακάτω να λέει ο ιδρυτής της, ο   Erik Prince σε μια συγκέντρωση στην πόλη που γεννήθηκε οτι "αφού οι Αφγανοί και οι Πακιστανοί δεν ξέρουν που πέφτει η Γενεύη άρα δεν υπάρχει λόγος να ξέρουν και τα διακαιώματα τους."

Για όσους θέλουν  να "πιάσουν" δουλειά εκεί υπάρχουν και οι οδηγίες!!!
Σύμφωνα με μια ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Blackwater το 2007 για τα μεροκάματα των υπαλλήλων της(πράγμα πολύ σπάνιο), τα ποσά ήταν εξωφρενικά υψηλά για τους υπαλλήλους της που είναι σε εμπόλεμη ζώνη: $1,075 την ημέρα για τα ανώτερα διευθυντικά στελέχη, $945 για μεσαία στελέχη , και 815 δολάρια την ημέρα για τις οπλίτες.
Βέβαια αυτές είναι οι τιμές που χρεώνει η εταιρία στους πελάτες της την ημέρα, και μέσα σε αυτά τα ποσά είναι όλα τα λειτουργικά έξοδα για τις επιχειρήσεις σε εμπόλεμες ζώνες... Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε ότι "ένας άγαμος λοχίας παίρνει  αμοιβή στο Ιράκ  περίπου $ 83 έως $ 85 την ημέρα και απαλλαγή από τους φόρους στις ΗΠΑ. Ένας παντρεμένος με παιδιά λοχίας κάνει περίπου διπλάσιο από αυτό, 170 δολάρια την ημέρα.".
Μέσα στα ποσά που χρεώνει υπάρχουν εκτός απο τους οπλίτες και άλλες κατηγορίες ανθρώπων που στελεχώνουν την Blackwater πχ: λογιστές, αναλυτές πολεμικών επιχειρήσεων,
οδηγούς οχημάτων,μάγειρες,γιατρούς,δικηγόρους κλπ!!!
Αυτή την στιγμή ο Erik Prince δίνει τον μήνα 2.000.000 δολάρια μόνον για δικηγόρους στα δικαστήρια για να τον εκπροσωπούν και να τον βγάζουν "λάδι"-όσο μπορούν βέβαια-.
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να ξέρετε ότι ΔΕΝ χρειάζεται να αγοράζουν όλα τα όπλα τους επειδή μπορούν να τα κλέβουν κιόλας.
Έχει φτιάξει δικα της πολεμικά οχήματα... πχ το Grizzly APC
Το πρώτο συμβόλαιο της με τις ΗΠΑ το έκανε στις 12 Οκτωβρίου του 2000
Μόνον στην Βαγδάτη έχουν 15.000 μισθοφόρους!!! Δεν ανήκουν στον στρατό της Αμερικής αλλά ενεργούν υπέρ αυτής...

Δεν υπολογίζουν φανάρια δεν τους νοιάζει άμα σκοτώσουν πεζούς με τα αυτοκίνητά τους, δεν τους νοιάζει τίποτα επειδή απλά ΔΕΝ έχουν κανένα πολιτικό κόστος, αλλά ταυτόχρονα τους παρέχεται ασυλία στα ξένα κράτη!!! Οπότε όλα αυτά τα στοιχειά τους κάνουν να βγάζουν τον χειρότερό εαυτό τους απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί απλά να πάνε να περάσουν τον δρόμο απέναντι και να έχουν την κακή τύχη να πέσουν στις ρόδες των οχημάτων τους ή απλά να δουν ένα πολιτικό ελικόπτερο και να αρχίσουν να το πυροβολούν επειδή έτσι θέλουν...


Έχουν γίνει πολλές δίκες στην Αμερική που καταδίκασαν την blackwater αλλά καταδικάζοντας μόνον μερικά άτομα δεν πάει να πει ότι θα αλλάξει η πολιτική της εταιρίας...


http://www.voanews.com/content/blackwater-contractors-convicted-of-manslaughter-117853473/168584.html

Έχουν εκδιωχθεί απο το Ιράκ κακήν κακώς
Κατά καιρούς έχουν σκοτωθεί αρκετοί στρατιώτες της Blackwater και οι συγγενείς των θυμάτων έχουν κάνει μηνύσεις στην εταιρία που τους εξέθεσε σε κινδύνους επειδή έκαναν  το κομμάτι τους και πετούσαν σε χαμηλό ύψος με αποτέλεσμα να πέσει πχ ενα ελικόπτερο, αλλά αυτο που είναι ακόμα πιο εξωφρενικό είναι το γεγονός οτι ζήτησε η εταιρία να εφαρμοστεί ο "νόμος της Σαρία" στις ΗΠΑ ώστε να μην μπορούν να κατηγορηθούν οι οπλίτες!!!
Δειτε το video:

Κατά τα τελευταία αρκετά χρόνια, οι εταιριες  που συνδέονται στενά με την Blackwater  ειναι η υπηρεσίες ασφαλείας των ΗΠΑ , ξένες κυβερνήσεις πχ Πακισταν Αφγανισταν Ιρακ, καθώς και πολλές πολυεθνικές εταιρείες, όπως η Monsanto, η Chevron, η Walt Disney Company,

Royal Caribbean Cruise Lines και τραπεζικών κολοσσών Deutsche Bank και Barclays,
σύμφωνα με τα έγγραφα που λαμβάνονται από το έθνος.

Συμβολαιο 100.000.000 απο την CIA για την Blackwater tapes exposed

http://www.liveleak.com/view?i=60e_1277678473
http://www.liveleak.com/view?i=f3e_1273916444
Με τις ΗΠΑ έχουν πάρει συμβόλαια άνω των 600.000.000 δολαρίων!!!

Η κρυφή ηχογράφηση του  Erik Prince στην "κουβέντα" που είχε με συμπατριώτες του... καθώς επίσης αναφέρει οτι πήραν συμβόλαια και με τον τυφώνα "κατρίνα" και δεύτερη πηγή απο τους Times και τριτη πηγή απο το Democracy Now βιντεο!!!




Russia today απαγωγή Γερμανού πολίτη ΜΕΣΑ απο την Γερμανία με εντολή CIA καθώς και Ιταλού μέσα απο την Ιταλία παλι με εντολή παλι της CIA:video




Εκτός απο το να "ψωνίζουν" δικαστές , ψωνίζουν και ενόρκους:video



Αδιακρίτως βολές κατα πάντων ενώ περνάει λεωφορείο ή πυροβολεί το λεωφορείο...βίντεο



12 άτομα της Blackwater σκοτώθηκαν μέσα σε λίγες μέρες(και στο σύνολο περίπου 30 μέχρι τόσους βρήκα) στο Ιρακ αναμεσα τους και καποιος Σκοτ ο οποίος έπαιρνε αν ακούσετε το βίντεο 600 δολάρια την ημέρα και αφού τον έπιασαν τον σκότωσαν και τον έκαψαν οι Ιρακινοί μετά απ΄όσο τράβηξαν τώρα η μητέρα του λέει "μα τι έκανε το παιδί μου πήγε να τους βοηθήσει και να τους ελευθερώσει..."

Πανω απο 20.000 ειναι μόνον στο ΙΡΑΚ οι οπλίτες της Blackwater δείτε το βίντεο:
Κυρα μου καλά του έκαναν!!! Η μητέρα του έκανε μήνυση την εταιρία επειδή λέει πως η εταιρία δεν τους έδινε θωρακισμένα αυτοκίνητα λόγο απληστίας...Δεν μου λες κυρα μου 600 δολάρια την ΩΡΑ σε ποια δουλειά θα τα έβγαζε ο γιόκας σου στην Αμερική??? Ποιος είναι ο άπληστος???

Η CIA παραδέχτηκε οτι κάποιες βομβιστικές επιθέσεις τις έκαναν άτομα την Blackwater:

1 πηγή /2 πηγή / 3 πηγή /4 πηγή Αμερικάνικες πηγες: 1 πηγή / 2 πηγή

Μέχρι πρόσφατα είχαν το δικαίωμα να ζητήσουν υποστήριξη απο την πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ... Τι δεν καταλαβαίνεις??? Οτι έκανε η ΨIA το κάνει τώρα και η Blackwater!!!

Έχουμε πολλά ακόμα για δημοσίευση αλλά αυτά είναι τα βασικά που πρέπει να γνωρίσετε σαν αρχή.



Θέλουμε να ελπίζουμε ότι όχι μόνον ΔΕΝ θα φέρουν εδώ την Blackwater αλλά ούτε καν το συζητούν επειδή αυτή η εταιρία ειδικεύεται όπως προανέφερα και στο να δημιουργεί θέματα ώστε να είναι χρήσιμη για την δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος...
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε... 





o-thrax.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...