Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Τα Ριάλια Ριάλια Ριάλια....


Τα ριάλια, ριάλια, ριάλια
τα σελίνια μονά και διπλά

τα μονόλιρα, πεντόλιρα και πού 'ντα

ο πεζεβέγγης που τα 'χει στη πούγγα, ω, ω

2 σχόλια :

  1. Καλημέρα στους Έλληνες Κυπρίους!

    Δεν παραδειγματισθήκατε αδελφοί μας από της Ελλάδος την συμφορά και είπατε κι εσείς να πονέσετε μαζί της, θέτοντας τον εαυτό σας στην ίδια μοίρα με εμάς και εκλέγοντας τον δικό σας δήμιο!! Αυτόν το οποίον λίγα χρόνια πρίν υπερήφανα καταδικάσατε όταν σας προπαγάνδιζε το καταστροφικό σχέδιο Ανάν!! Τι άλλαξε από τότε και στον ίδιον προδότη εμπιστευτήκατε τις τύχες του Ιερού σας νησιού;

    Λυπούμαστε πολύ αδελφοί μας διά τούτο.
    Τώρα πλέον η μοίρα μας είναι κοινή και ο αγώνας, τον οποίον πρέπει να δώσουμε, διά να απαλλαγούμε από τους δολοφόνους των Εθνών, είναι δύσκολος αλλά όχι ανέλπιδος!

    Οι Θεοί των Ελλήνων ας σταθούν αρωγοί μας!!

    ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε φορά που βλέπω τηλεόραση,έστω και για μερικά λεπτά διότι περισσότερο δεν αντέχω, διαπιστώνω αγαπητέ μου Μεγιστία, τον λόγο που οι άνθρωποι έχουν πάψει να έχουν λογικά κριτήρια. Αυτό βέβαια δεν ισχύει μόνο στην πολιτική αλλά σε όλα τα επίπεδα, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...