Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ

5 σχόλια :

  1. Ο Έρωτας κι ο Θάνατος! Πλάϊ – πλάϊ περπάτησαν πάνω στις μπαρουτοκαπνισμένες επάλξεις των Ελεύθερων Πολιορκημένων! Και ανέδειξαν το μεγαλείο αυτής της Φυλής! Της Φυλής, η οποία γνωρίζει να τους ζεί και τους δύο, χωρίς δισταγμό και με την ίδια ένταση! Στον Έρωτα απέναντι με έμπνευση να στέκεται μα και τον Θάνατο με γενναιότητα να αντικρίζει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΝΟΥΠΩ !
    ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΙΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρε φίλτατε Ανδρομέδιε! Είθε γρήγορα να σημάνει η ώρα της απελευθέρωσης της Πατρίδος μας και ας ξαναζήσουμε το οποιοδήποτε τίμημα διά τούτο!

      Διαγραφή
  3. Ο Έρωτας κι ο Θάνατος έχουν κοινό σημείο την εξύψωση της ψυχής σε ανώτερα πεδία. Η κατάκτηση της ελευθερίας στα πεδία των μαχών μοιάζει με την μάχη της Ψυχής να ενωθεί με τον Έρωτα στα Ολύμπια πεδία.
    Ο έρωτας των ανέκαθεν Ελεύθερων Πολιορκημένων Ελλήνων για την Ελευθερία, τους κατέστησε άτρωτους διότι αυτός ο Έρωτας είναι ανίκητος σε κάθε μάχη και τον Θάνατο με γενναιότητα αντικρίζει αλλά και τον αψηφά, στην αναμέτρηση "Ή Θάνατος ή Λευτεριά"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TO KOΡΥΦΑΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.
    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, ΗΡΩΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...