Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Οι νέοι πόλεμοι θα φέρουν την παγκόσμια τράπεζα

Τον τελευταίο καιρό, ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή είναι στο μυαλό των μελών της Λέσχης Bilderberg, σύμφωνα με μια πηγή του AMERICAN FREE PRESS, που ταξιδεύει εκτενώς και παρακολουθεί τακτικά συγκεντρώσεις που φιλοξενούνται από κορυφαίους ελίτ της χώρας...

Του James P. Tucker Jr. (American Free Press)
  
«Δεν έχει σημασία αν είναι αλήθεια ή όχι, όταν ο ‘Bennie’ τρελαίνεται με κάτι, στρέφεται στο Ιράν και ενισχύει το ενδεχόμενο του πολέμου», δήλωσε ο
 Vernon E. Jordan Jr, τακτικό μέλος της Λέσχης Bilderberg και ανώτερος διευθυντής της Lazard. Ο Jordan αναφερόταν, στις 25 Φεβρουαρίου, στις πρόσφατες εκθέσεις ειδήσεων σχετικά με τη διαφθορά στο Ισραήλ και
συγκεκριμένα ότι ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είχε κόψει κονδύλι 2.700 δολαρίων το χρόνο για παγωτά. 
Τα σχόλια του Jordan έγιναν σε έναν πληροφοριοδότη του AFP, ο οποίος είναι πλήρως αξιόπιστος για περισσότερα από 30 χρόνια. "Όσο περισσότερο ο ‘Bennie Boy’ θυμώνει με το Ιράν τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες για ένα πραγματικά μεγάλο πόλεμο στη Μέση Ανατολή," συμφώνησε ο φίλος του Jordan. «Όσο μεγαλύτερος είναι ο πόλεμος, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητες για την ίδρυση ενός παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος για τη χρηματοδότηση τέτοιων επιχειρήσεων".

Η Bilderberg έχει από καιρό προσπαθήσει να ιδρύσει ένα παγκόσμιο υπουργείο οικονομικών υπό τα Ηνωμένα Έθνη ως ένα βήμα προς την παγκόσμια κυβέρνηση.
Σε άλλες άτυπες συνομιλίες, και άλλα ‘παιδιά’ της Bilderberg εξέφρασαν παρόμοια συναισθήματα.
"Η συριακή αντιπολίτευση δεν πρόκειται να αφεθεί ξεκρέμαστη" δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών και παιδί της Bilderberg Τζον Κέρι(βλ. και εδώσε μια συνάντηση στις 25 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο. Σαφώς έκανε έκκληση στα αμερικάνικα στρατεύματα να βοηθήσουν τους αντάρτες να ρίξουν τον Πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ. Μέχρι στιγμής, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν αποκλειστεί από την άμεση στρατιωτική δράση, αλλά ο Κέρι, δήλωσε: "Μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό." Πρόκειται για μια συνέχιση της δύσμοιρης εκστρατείας "οικοδόμηση του έθνους" (“nation building”) του πρώην προέδρου Τζορτζ Μπους.

Τέλος, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι οι της Bilderberg θα συναντηθούν και πάλι στο Chantilly της Βιρτζίνια (αν και δεν υπάρχει βεβαιότητα), ο Κέρι είπε ότι είναι "πιο βολικό" γιατί "υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να πετάξουν για την Ουάσινγκτον. Είναι εύκολο να πέσεις στη διάσκεψη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για ένα Σαββατοκύριακο, όταν έχεις προγραμματίσει συναντήσεις στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το Λευκό Οίκο ή οπουδήποτε αλλού. Ξέρουμε ότι οι κακοποιοί θα είναι εκεί όπου συναντιόμαστε. Γι’ αυτό ας είναι βολικό για όλους".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...