Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ : "Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΛΜΑΣ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ". ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΕΛΑΣ;


ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
Έξαλλοι είναι κάτοικοι του Μεσολογγίου και της Ναυπάκτου και φοιτητές του ΤΕΙ με τον Μάριο Σαλμά μετά τα όσα πρωτοφανή έγιναν το μεσημέρι, την φυγή του υπουργού από το ξενοδοχείο Θεοξένια και την παράσυρση ατόμων από το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο!
Όπως γράφει το οnairnews.gr, ο υπουργός στην προσπάθειά του να διαφύγει από το μαινόμενο πλήθος που παρέμενε από το πρωί στο χώρο, άφησε πίσω του τραυματίες και ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο! Οι καταγγελίες για τραυματισμούς αλλά και οι μηνύσεις πολιτών για σωματικές βλάβες από τον οδηγό του αυτοκινήτου του κ. Σαλμά
πέφτουν κυριολεκτικά βροχή αυτή την ώρα στα δικηγορικά γραφεία της πόλης. Ο ίδιος παρέμεινε για ώρες γύρω από κυκλωμένο από τους πολίτες ξενοδοχείο, αφού λίγο νωρίτερα με την προκλητική άρνησή του να συναντηθεί με την συντονιστική επιτροπή (με επικεφαλής τους δημάρχους Μεσολογγίου, Ναυπακτίας) καθώς και την βουλευτή Μαρία Τριανταφύλλου, πυροδότησε κυριολεκτικά την κατάσταση που τελικά ξέφυγε από κάθε έλεγχο κατά την φυγή του.
Το agriniopress.gr μίλησε με κάτοικο του Μεσολογγίου, τον κ. Πέτρο Σκαρμούτσο, που τραυματίστηκε ελαφρά από την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου του υπουργού, μέσα από το πλήθος.
«Είδαμε τον κ. Σαλμά, να μπαίνει στο υπηρεσιακό του αυτοκίνητο από την κουζίνα του ξενοδοχείου. Ο οδηγός έβαλε μπροστά και με τέρμα γκάζι και με ελιγμούς έπεσε πάνω στον κόσμο. Δεν πάτησε καθόλου φρένο! Ο καθρέφτης του συνοδηγού έσπασε στο χέρι μου. Eιδα άλλους διαδηλωτές να παρασέρνονται απο το αυτοκινητο, ευτυχώς δεν ειχαμε χειρότερα» λέει ο κ. Σκαρμούτσος.
ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΛΜΑ. ΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ...

http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...