Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ πίσω από τις μελέτες για το Σχέδιο Αθηνά


Μία ιδιωτική εταιρεία αναλαμβάνει με απευθείας ανάθεση από το υπουργείο Παιδείας το έργο ύψους 114.000 ευρώ, της μελέτης για την αποτύπωση του ακαδημαϊκού χάρτη της χώρας.
Το έργο ανέλαβε η εταιρεία ΕEO GROUP ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Α.Ε του Κωνσταντίνου Ροδόπουλου  και ανήκει στον Όμιλο Εταιρειών ΑΚΜΗ o οποίος ειδικεύεται στο χώρο της Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Παρά τα αντικρουόμενα συμφέροντα ανέλαβε να βάλει σε τάξη τον ακαδημαϊκό χάρτη. Περίεργο όμως είναι και το γεγονός ότι το Υπουργείο αποφάσισε να αναθέσει χωρίς διαγωνισμό σε μία ιδιωτική επιχείρηση το εν λόγω
έργο αντί να το αναλάβουν επιστήμονες του ακαδημαϊκού χώρου της Ελλάδας.
Το αντικείμενο του έργου είναι η αποτύπωση των ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης καθώς και του θεσμικού πλαισίου ίδρυσης των τμημάτων και για την εκπόνηση του θα δοθούν 114.000 ευρώ από Ευρωπαϊκά κονδύλια.
Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι με βάση ποια λογική και συμφέροντα θα γίνει η χαρτογράφηση από την EEO Group Εταιρεία Συμβούλων ΑΕ .
Ιδού όμως μια απόφαση του υπουργείου στην οποία προβλέπεται:
«1. Η ανάθεση στην εταιρία EEO GROUP ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Α.Ε (δ.τ «EEO GROUP Α.Ε» της
υλοποίησης του έργου με τίτλο «Μελέτη για την αποτύπωση του ακαδημαϊκού χάρτη της
χώρας».
2. Αντικείμενο του Έργου είναι: η αποτύπωση των ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών της
ακαδημαϊκής εκπαίδευσης καθώς και του θεσμικού πλαισίου ίδρυσης των τμημάτων. »
Και ιδού και η σύνδεση της εταιρίας EEO GROUP ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Α.Ε. με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ...
Πληροφορίες: koutipandoras.gr

Από τον Μεγιστία

2 σχόλια :

  1. ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑΡΟ ΚΑΙ ΣΑΠΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ,ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ!!!ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΡΕΙ Η ΘΕΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρε αγαπητέ DOROS SPARTAN!
    Πράγματι! Το παρατηρούμε αυτό το φαινόμενο σε κινήσεις στρατηγικής σημασίας, Νομοσχέδια, μέχρι και στα κτίρια που επιλέγουν για να περάσουν την προπαγάνδα τους...
    Μετά από την Ύβρη έρχεται η Νέμεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...