Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Ο εθνικός διαμελισμός ξεκίνησε...

Στην Κύπρο οι εξελίξεις είναι δραματικές. Αν όμως δεν αποκωδικοποιηθούν σωστά τα επικίνδυνα σενάρια που εξυφαίνονται, και κυρίως αν αυτή η αποκωδικοποίηση δεν τροφοδοτήσει με τρόπο άμεσο και δραστικό την πανεθνική εξέγερση του Ελληνισμού, τότε οι συνέπειες θα είναι ολέθριες για το σύνολό του…

Του Κυριάκου Κυριακόπουλου
Στην Κύπρο οι χορογράφοι αποφάσισαν να μετατρέψουν το «δόγμα του σοκ» σε καταπέλτη που θα προσλάβει σύντομα διαστάσεις Αρμαγεδόνα. Το πλιάτσικο στις καταθέσεις των πολιτών δε συνιστά επιμέρους μέτρο-οικονομικής ανόρθωσης και ανακοπής των κρισιακών φαινομένων. Είναι μια ξεκάθαρη στρατηγική προτεραιότητα με

επικίνδυνες πολιτικές και γεωπολιτικές προεκτάσεις. Αποτελεί μια ευθεία βολή
στον «τσαμπουκά», στην αυτοπεποίθηση και στην αξιοπρέπεια ενός λαού, και επιδιώκει να τσακίσει με τη μια τις πολιτικές του αντιστάσεις. Όποιος κάνει το λάθος να αντιμετωπίσει αυτή την απόφαση – πλιάτσικο με τρόπο ευθύ και απροκάλυπτο στο πορτοφόλι του πολίτη, ως ένα μέτρο λογιστικό – διαχειριστικό, δε θα έχει δει – η ακόμη χειρότερα θα επιχειρεί να συγκαλύψει - το νέο Αττίλα που μόλις έκανε απόβαση στο νησί, και που απειλεί πλέον ευθέως και ανοικτά τη γεωπολιτική του ταυτότητα.

Η δυναμική των κυοφορούμενων εξελίξεων θα είναι ραγδαία…Και την πολιτική της φυσιογνωμία, τρεις είναι οι βασικοί άξονες οι οποίοι κατά βάση θα τη συνθέσουν.

  1. Στην προεδρική εξουσία οι Κύπριοι ηλίθιοι ανέδειξαν τον Ντε λα Ρούα τους. Και το τίμημα αυτής της επιλογής θα είναι εφιαλτικό για έναν λαό που επιμένει να ξεχνά την ιστορία του και να λησμονεί την αθλιότητα των πολιτικών του εκπροσώπων.
  1. Το σάλτο μορτάλε στο πορτοφόλι των πολιτών, δεν αποτελεί μονάχα έναν επιθετικό αιφνιδιασμό στρατηγικής σημασίας για κείνους που τον επέλεξαν, αλλά κυρίως προϊδεάζει πως αυτά που θα ακολουθήσουν στην Κύπρο, δεν τολμά να τα βάλει ανθρώπινος νους.
  1. Η Κύπρος ως αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού, όχι μονάχα δε θα λειτουργήσει περιχαρακωμένα για την κόλαση των δεινών που της επιφυλάσσονται, αλλά αντίθετα θα αποτελέσει ένα επικίνδυνο γεωπολιτικό απόστημα, που στην έκρηξή του θα συμπαρασύρει σύσσωμο τον Ελληνισμό σε ολέθριες εθνικές περιπέτειες.
Το επικίνδυνο σενάριο αφυπνίστηκε ήδη…Και στη γεωπολιτική παλέτα που διαμορφώνεται, αυτό που μυρίζει είναι μονάχα μπαρούτι και θάνατος. Δείτε γιατί:
  • Ο Ελλαδίτικος Ελληνισμός με τσακισμένη την αυτοπεποίθηση, με το δηλητήριο του εθνικού διχασμού να του κατατρώει επικίνδυνα τις σάρκες, και με πολιτικό προσωπικό που ένα μέρος του λειτουργεί απροκάλυπτα ως ανδρείκελο της κατοχής, ένα δεύτερο παραμένει παρκαρισμένο στη θέση του εν αναμονή κοτζαμπάση, και το υπόλοιπο καταγίνεται με εσωτερικές ομφαλοσκοπήσεις που ακυρώνουν την πολιτική δράση του, παρακολουθεί αμήχανα την καταστροφή του, την παρέλαση των νεκρών του που δολοφονήθηκαν, το καθολικό πλιάτσικο στην πατρίδα του και την εθνική του αξιοπρέπεια, ανήμπορος να αντιδράσει και να αντισταθεί, σε όλα εκείνα που μετατρέπουν τη ζωή του σε πραγματικό κολαστήρι.
  • Ο Κυπριακός Ελληνισμός μπαίνει στο κάδρο με τρόπο δραματικό, με την εθνική του υπόσταση να αποτελεί πυρακτωμένο θέατρο στους σύγχρονους γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς, και η εντολή είναι σαφής. Τσακίστε τους… Τσακίστε πρώτα την ελληνική τους ψυχή και αμέσως μετά την Ελληνική γεωπολιτική τους υπόσταση.
  • Στην Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, οι δυο κοινωνίες συναγωνιζόμενες η μία την άλλη σε ηλιθιότητα, ανέθεσαν τα κλειδιά της πολιτικής διαχείρισης σε επικίνδυνες και δωσίλογες πολιτικές συμμορίες, πρόθυμες να υπηρετήσουν τα νεοταξίτικα συμφέροντα σε βάρος των ίδιων τους των λαών. Το τίμημα αυτής της αφέλειας δεν τολμά σκεφτόμενος άνθρωπος να το διανοηθεί.
Και αυτή θα είναι η τελευταία πράξη του δράματος…Στην Κύπρο η επίθεση θα κλιμακωθεί με τρόπο που το δράμα της Ελλάδας μπροστά σ αυτό των Κυπρίων θα μοιάζει με παιδικό παραμύθι…Στη γεωπολιτική ενότητα Ελλάδας – Κύπρου, ο νέος Αττίλας βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη, και αυτό δυστυχώς ούτε ένας από τους ελεεινούς του πολιτικού προσωπικού δεν δείχνει να το αντιλαμβάνεται…Στην Κύπρο το φυτίλι του δυναμίτη έχει ήδη ανάψει. Οι εξελίξεις θα οδηγήσουν αναπόφευκτα σε πολεμική σύρραξη και ο λαός θα εγκλωβιστεί σε αυτή ηθικά και εθνικά αποδυναμωμένος και σαστισμένος…
Και το συμπέρασμα είναι σαφές και ξεκάθαρο…Αν η πανεθνική εξέγερση του Ελληνισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο δεν οργανωθεί και δεν ξεσπάσει άμεσα και καταλυτικά…Αν οι δωσίλογες ηγεσίες δεν ανατραπούν και δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά για τον αντεθνικό και προδοτικό τους ρόλο… Τότε ένα πράγμα είναι βέβαιο…
Η επιχείρηση διαμελισμού τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου, έχει ήδη ξεκινήσει. Μην τρέφετε καμία ολέθρια αυταπάτη περί αυτού.


Πηγή "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...