Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Ο ΡΟΛΟΣ ΤHΣ ΔΙΜΟΡΦΙΑΣ «MERKEL/SCHÄUBLE» ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ «ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ-Ε.Ε.»


ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΦΕ- ΝΕΙΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΙΡΤΗΜΑ ΖΩΗΣ, ΑΡΓΥ- ΡΟΛΟΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! 

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de 
26.03.2013 
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου 
Της αληθειας η κριτικη ειναι η φρονηση. Τα σπερματα του ψευδους, της εξαθλιωσης, της προδοσιας και καθε ντροπης περιεχονται στην δειλια…να παρουσιαζονται τα γεγονοτα οπως πραγματικα ειναι. 
 
Η αλλοτε Ελλας των θεων και των ημιθεων, του καλλους, της αρμονιας, της φιλοσοφιας, των τεχνων, των επιστημων, της χωρας που γεννησε τον ορθον λογο και τον πολιτισμο, δεν εχει καμμια σχεση με τα σημερινα κομματοκρατουμενα και θεοκρατουμενα τελειως αχρηστα κρατιδια της Ρωμηοσυνης, της Ελλαδος και της Κυπρου, δηλαδη τα προτεκτορατα της «Σοβιετικης-Ε.Ε.» υπο γερμανικη κυριαρχια. 
 
Τα σημερινα αυτα γερμανικα προτεκτορα ειναι κρατιδια της ντροπης και της ονειδος και οι πιο επικινδυνοι εχθροι και ολετηρες της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου. 
 
Οι υποικουοι σκλαβοι των προτεκτορατων αυτων ζουν «βεβυθισμενοι εν τυ-φλοτητι», καθυβριζονται, συκοφαντουνται και δεν γνωριζουν τιποτε για πιο λογο βιωνουν τα τελευται χρονια μια τοσο βαθυα και πολυπλευρη, πολιτικη, οικομικη, κοινωνικη, ηθικη και θεσμικη κριση, ομοια της οποιας δεν αντιμετωπισαν ποτε στην μακραιωνη ιστορια τους. 
 
Στον Προμηθεα Δεσμωτη του Αισχυλου 438.11/14 διατυπωνονται αυτα που ισχυουν και σημερα και για τα δυο προτεκτορατα: 
«κοιτωντας δεν εβλεπαν και ακουγοντας δεν ακουγαν, διοτι νου και φρονηση δεν ειχαν, αφου ο νους βλεπει και ο νους ακουει, αλλα περνουσαν ολο τον καιρο της ζωης τους σαν θολες μορφες ονειρων, ομοιοι με φαντασματα…και αστοχα ανακατευαν τα παντα, αφου διχως κριση και στην τυχη ηταν η καθε πραξη τους.» 
 
Απουσιαζουν ακομη εγκληματικα και απο τα δυο κρατιδια της Ρωμηοσυνης, (διοτι μπλοκαρωνονται απο τους «Συνασπισμους των Βλακων», μασονικες στοες, ροταρυ, λα’ι’ονς και αλλες σιωνιστικης προελευσης λεσχες, που ασκουν εντος των τειχων εμμεσα εξουσια), τα «γνωμοδοτικα συμβουλια σοφων» απο τους διαπρεπεστερους Ελληνες απανταχου της Γης, τα οποια οχι μονο θα συμβουλευαν αλλα θα καθοδηγουσαν την κορυφη της πυραμιδας της πολιτικης και στρατιωτικης εξουσιας της Ελλαδος και της Κυπρου. 
 
Θα μεριμνουσαν επιπλεον για τις εκαστοτε επικαιρες μεσοπροθεσμες και μακροπροθεσμες αναγκες, προτεραιοτητες και προορισμους των εκτελεστικων και νομοθετικων εξουσιων και για την πρακτικη και διοικητικη σοφια των πραγματων των δυο χωρων. 
 
΅Ετσι θα αξιολογουνταν οι απλες πρακτικες των μεγαλοφυων λυσεων, σε φαινομενικα δυσκολα προβληματα, που θα λυνονταν με την πρακτικη και πολυτροπη πανουργια του «Οδυσσεα»,ταυτοχρονα με την ακραια πολεμικοτητα για την υπερ- ασπιση των λυσεων αυτων και οχι με τους απαρεκτους εκβιασμους της γερμανικης διμορφιας Merkel/Schäuble και των αλλων τιμαριωτων της εξουσιαστικης καστας της «Σοβιετικης-Ε.Ε.», πιστων δουλων των κατα κρεας υιων του Αβρααμ. 
 
Με τετοια «γνωμοδοτικα συμβουλια σοφων» δεν θα εγκλωβιζονταν τα πρωτεκτορατα αυτα στον φαυλο κυκλο δημιουργιας μεγαλυτερων οικονομικων αναγκων και οικονομικης εξαρτησης και θα αποφευγονταν η λεηλασια των καταθεσων των πολιτων και σε καμμια περιπτωση δεν θα γινονταν ανεκτη η απολυτη γερμανικη κυριαρχια μεσω των τοποτηρητων της εκαστοτε «Τρο’ι’κας» της «Σοβιετικης-Ε.Ε.». Πρεπει να γινη ξεκαθαρα κατανοητο οτι ουδεις υπευθυνος της «Σοβιετικης-Ε.Ε.» και της Γερμανιας ενδιαφερεται στο ελαχιστον για την οικονομικη ανακαμψη της Ελλαδος και της Κυπρο. 
 
Αντιθετως τα ενδιαφεροντα των καθαρματων αυτων βρισκονται κρυμενα στην επιμηκυνση της οικονομικης κρισης τοσο στην Ελλαδα οσο και στην Κυπρο. 
 
Τα ζητουμενα συνεπως σημερα ειναι ανατρεπτικες διαδικασιες αντιμετωπισης των δολιων καταπιεστικων μεθοδων, οπως π.χ. η παραχαραξη του ευρω σε μεγαλες ποσοτητες, εφαρμογη των μεθοδων αντιμετωπισης της Ισλανδιας, παγοποιηση ολων των καταθεσεων των ξενων εκ της «Σοβιετικης-Ε.Ε.», απεγλωβισμος απο πασης μορφης Μνημονια με ταυτοχρονη καταπολεμιση της εξαθλιωσης της ελληνικης και κυπριακης κοινωνιας. 
 
Ο Ελληνισμος ειναι αυτος που προσωποποιησεν τις ανθρωπινες ιδιοτητες στους ανδρες του υπερλογου, Μιδα, Σισυφο και Προκρουστη. 
 
Ο υπερλογος ειναι ο μυθος που γινεται κατανοητος μεσω της διαισθησης και ενεργοποιηται μεσω της βουλησης. 
Ειδικα ο Μηδας αντικατατροπιζει τον αιωνιο αντπαλο του Ελληνα, τον Εβραιο, γνησιο ‘η μπασταρδεμενο (Χαζαραιου!). Αυτος, o γνησιος ‘η o μπασταρδεμενος, μας ομιλει με το στομα του ραββινου Marcus Eli Ravage και μας δινει ενδιαφεροντα πληροφοριακα στοιχεια (1, 2): 
 
«Φυσικα και μας απεχθανεστε. 
 
Δεν υπαρχει λογος να το αμφισβητειτε αυτο…Μας σιχαινεστε, αλλα δεν μπορειτε ξεκαθαρα να πειτε το γιατι… 
 
Ειμαστε συγχρονως οι ιδρυτες και ηγετες του καπιταλισμου αλλα και οι κυριοι υποκινητες των επαναστασεων εναντιον του καπιταλισμου….Δεν εχεται ακομα ξεκινησει να εκτιματε το πραγματικο βαθος της ενοχης μας. 
 
Εμεις ειμαστε παρεισακτοι. Εμεις ειμαστε ταραξιες. Εμεις ειμαστε υπονομευτες. 
 
Εχουμε παρει τον φυσικο σας κοσμο, τα ιδανικα σας, τον προορισμο σας και εχουμε προκαλεσει τον ολεθρο…Εμεις εχουμε επιφερει τη διχονοια και τη συγχυση και την αγανακτηση στην ιδιωτικη και στην δημοσια σας ζωη. 
Εξακολουθουμε να το κανουμε. 
 
Κανεις δεν μπορει να πη για ποσο καιρο θα εξακολουθουμε…Ποιος ξερει ποιο μεγαλο και δοξασμενο πεπρω- μενο θα ηταν δικο σας αν σας αφηναμε ησυχους. Αλλα δεν σας αφησαμε ησυχους. Σας πηραμε απο το χερι και γκρεμισαμε το ομορφο και ευγενικο οικοδομημα που ειχατε εγειρει και αλλαξαμε ολοκληρη την πορεια της ιστοριας σας...» 
 
Οι ως ανω περικοποες απο δυο πιστες αναφορες του ραββινου Marcus Eli Ravage (1, 2), δειχνουν το μεγαλο μισος των Εβραιων κατα των Ελληνων 
που συνεχιζεται αμειωτα μεχρι τις ημερες μας με την τεχνιτη οικονομικη κριση που μας δημιουργησαν και που μας μαστιζει. Οι ενδιαφερομενοι αναγνωστες που εχουν την παραμικρη αμφιβολια, μπορουν να ελεγξουν τα δυο ως ανω αρθρα σε οποιανδηποτε μεγαλη βιβλιοθηκη του κοσμου θελουν. 
 
Απο που ομως πηγαζει αυτο, το κατα των Ελληνων ασβεστο μεχρι σημερα μισος, των Εβραιων; 
 
Εαν ακολουθησουμε την συμβουλη του ραββινου Marcus Eli Ravage και ανατρεξουμε πολυ πισω, σχεδον στην αρχη του παρελθοντος της παραξενης και πολυ επικινδυνης φυλης των «Εβραιο-Χαλδαιο-Χαζαραιων», θα βρουμε μεσα στην πληθωρα των αιτιων δυο κατα την γνωμη του γραφοντος χαρακτηριστικες περιπτωσεις, που θα μπορουσαν να εξηγησουν ισως το διαχρονικο αυτο μισος: 

Οι Χαναναιοι ‘η οι Φιλισταιοι ‘η οι Παλαιστινιοι ηταν μεταναστες Ελληνες 
της Μυκηνα’ι’κης Ελλαδος, δηλαδη θαλασσοποροι Ελληνοκρητες που εγκατασταθηκαν αρχικα στην Γαζα και λιγο αργοτερα και στα γονιμα παραλια του Ιορδανη ποταμου. 

Ενας απο τους επιγονους του Μεγαλου Αλεξανδρου, ο Αντιοχος Δ’ ο Επιφανης εισβαλει το 170 π.Χ. στην Ιερουσαλημ, νικα τους υπερασπιστες της Ιουδαιους και εφαρμοζει ενα προγραμμα εξελληνισμου αυτων ωστε βαθμηδον να αποποιηθουν τα εθιμα και τις παραδοσεις τους και συχνα την γλωσσα τους και πολλοι απ’ αυτους ακομη και την θρησκεια τους. 

Σε σχετικα μικρο χρονικο διαστημα οι μισοι τουλαχιστον Ιουδαιοι της εποχης εκεινης εξελληνιθηκαν, πραγμα που ενοχλησε το μωσα’ι’κο ιερατειο των Μακκαβαιων με αρχηγο τους τον ιερεα Ματταθια που προβαλε σθεναρα αντιστα-ση κατα των Ελληνων. 
 
Στην μεγαλυτερη επετειο των Ιουδαιων, την «Ανου-χατ», εορταζεται παγκοσμια μετα το 160 π.Χ. την 13ην Μαρτιου μεχρι τις ημερες μας, η σφαγη μιας ελληνικης φρουρας στην Ιερουσαλημ υπο την διοικηση του Ελληνα αξιωματικου Νικαναρου, ως «Ημερα του Νικαναρος», που δειχνει το συνδρομο «μισελληνισμου» των Εβραιων. 

Το απαραδεκτο στην περιπτωση αυτη ειναι, οτι στις εορταστικες αυτες εκδηλωσεις των Εβραιων της Ελλαδος, στην Αθηνα και Θεσσαλονικη, συνεορταζει την σφαγη του Ελληνα αξιωματικου Νικαναρου, ολη η πολιτικη, στρατιωτικη, δικαστικη και εκκλησιαστικη εξουσια του τελειως αχρηστου κρατιδιου της Ρωμηοσυνης, γεγονος που δειχνει τον βαθμο διαβρωσης στους «Συνασπισμους των Βλακων». 

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!!

Προχθες ακομη, ο νυν Πρωθυπουργος της Ελλαδος, μελος των Συνασπισμων των Βλακων της Μασονιας και της λεσχης Bilderberger, συνεορτασε με τους Εβραιους της Ελλαδος. 
Ο ανθρωπος αυτος της τρικομματικης μαφιας που κρατει, κατ’ εντολη των υιων του Αβρααμ, τα ηνια της πατριδος μας στα χερια του, δεν ειναι μονο γονος μιας διαβρωμενης οικογενειας που πρωταγωνιστηκε στην συγχρονη ελληνικη ιστορια αλλα και γαλουγημενος σε ενα οικογενειακο περιβαλλον με ισχυρες επιρροες και διασυνδεσεις στους «Συνασπισμους των Βλακων», που υπηρετουν αποκλειστικα τα συμφεροντα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου. 
 
Μετα την ως ανω σκιαγραφιση του χαμηλου πολιτικου οριζοντα των Αθηνων και της Λευκωσιας θα αναλυθη επισης εν συντομια και η γερμανικη διμορφια Merkel/Schäuble, δηλαδη ο μεγαλυτερος κινδυνος της Ευρωπης των πατριδων και η εν γενει γερμανικη «πλεμπα» εντος της «Σοβιετικης-Ε.Ε.». Με «πλεμπα» χαρακτηριζονται οι σχετικα μορφωμενοι μεν, αλλα κατωτεροι, πρωτογονοι και χωρις χαρακτηρα και αξιες ανθρωποειδη της πολιτικης, οικονομιας και επι- στημης που αγονται, δηλαδη υπαγονται υπο την κηδεμονια των κατα κρεας υιων του Αβρααμ, που ελεγχουν το τοκογλυφικο οικοδομημα του ληστρικου καπιταλιστικου οικονομικου συστηματος. 
 
Τι ειναι σημερα υπο την διμορφια Merkel/Schäuble στην Γερμανια, ακομη γερμανικο; 
 
Το μεγαλυτερο μερος της «πλεμπας» της χωρας αυτης ειναι οργανωμενο σε ενωσεις του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, ως π.χ. Ινστιτουτο Leo-Bech, διοικητικο συμβουλιο Nev Shalon, Jerusalem Foundation και σε διαφορα και δηθεν φιλανθρωπικα ιδρυματα που ειναι στην πραγματικοτητα κεκαλυμενες εγκληματικες οργανωσεις επιρροης σε ολο τον κοσμο, αλλα και σε σπουδαια κεντρα διανοησης του διεθ-νους πολιτικου σιωνισμου, οπως ειναι η Ατλαντικη Γεφυρα και η εταιρια για εξωτερικη πολιτικη DGAP. Τα κυρια χαρακτηριστικα της διμορφιας Merkel/ Schäuble εχουν ως εξης: 
 
1. Merkel Η κυρια αυτη, πρωην ειδικος για προπαγανδα και διαφωτιση της ανατολικης Γερμανιας (DDR), δηλαδη μια σταλινιστρια που μεταμορφωθηκε σε σιωνιστρια και προωθηθηκε απο τις δυναμεις προωθησης του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στην εξουσιαστικη πυραμιδα της ακομη υπο κατοχη ευρισκομενη επανενωμενη Γερμανια.

Το διετυπωσε την 05.06.2009 και ο νυν προεδρος των ΗΠΑ Obama: Η Γερμανια ειναι μια υπο κατοχη ευρισκομενη χωρα και ως τετοια θα παραμεινει. 


Πραγματι ισχυουν ακομη οι διαταξεις του φρουραρχειου κατοχης BK/O (47) 50 της 21.02.1947.

Στην ουσια η κ. Μερκελ ειναι σημερα, κατα τον προεδρο του σοσιαλιστικου δημοκρατικου κομματος (SPD) της Γερμανιας Siegmar Gabriel (3), δηλαδη κατα του τσιρακιου της Goldman-Sachs, η διαχειριστρια μιας νεας μη κυβερνητικης οργανωσης στην Γερμανια και οχι η Καγκελαριος της χωρας αυτης.

Η διαχειριστρια αυτη καθ’ οδηγει κατα εντολην των κατα κρεας υιων του Αβρααμ τις οικονομικες υαινες, οι οποιες στοιχηματιζουν τα χιλιαδες τρισεκατομμυρια ευρω επιβληθεντα δανεια.

Τα στοιχηματα αυτα δεν ελεγχονται και ειναι προς τα ανω ανοιχτα.

Αυτα ληγουν οταν το αποφασιζει η Goldman-Sachs και δεν ειναι ποτε δυνατο να πληρωθουν.

Αυτος ειναι και ο λογος που η Γερμανια παραμενει ακομη υπο κατοχη και τα χρεη της εφθασαν, οπως αναλογικα σημερα και στην Ελλαδα και αυριο και στην Κυπρο, σε αστρονομικα υψη. 
Εαν μια χωρα δεν μπορει να ξεπληρωση τα χρεη της υποθηκευει περαν της εθνικης της ανεξαρτησιας και την εδαφικη της ακεραιοτητα.

Η Γερμανια υποθηκευει το ομοσπονδιακο κρατιδιο Thü ringen, η Ελλας την Κρητη και η Κυπρος το ακομη ελευθερο κομματι της. 
Για την Γερμανια ισχυουν οι κατοχικκες κατευθυντιριες γραμμες ICG 1067, Απριλιου 1945, οπως επεδιωκεν ο τραπεζικος οικος των Rothschilds το 1939 για την δημιουργια ενος εβρα’ι’κου κρατους εντος της Γερμανιας.

Φαινεται ως εναλλακτικη λυση προβλεπεται και η δημιουργια του κρατιδιου αυτου με παραχωριση της Πελοποννησου και Κρητης απο την Ελλαδα και ολοκληρης της Κυπρου απο τους Κυπριους, χριστανους και Μουσουλμανους.

2. Schäuble 
Προκειται κατα τις εκτιμησεις των «γερμανικων οικονομικων ειδησεων» της 10.03.2013(Eurovisionen) για τον πιο επικινδυνο ανθρωπο της Ευρωπης που πηρε απο τους κατα κρεας υιους του Αβρααν την εντολη να επιτευξη το γρηγορωτερο το δυνατο και με δικτατορικα μετρα την πολιτικη ενοποιηση της «Σοβιετικης-Ε.Ε.» χωρις να λαμβανει υπ’ οψη τις τυχων ανησυχιες των «Αγορων». 
 
Το διετυπωσε ξεκαθαρα και με εγκληματικο κυνισμο στα ηλεκτρονικο και διαβρωμενο μεχρι το κοκκαλο ηλεκτρονικο μεσο των ΜΜΕ, ZDF (δευτερο προγραμμα): 
«Μπορουμε να επιτευξουμε την πολιτικη ενωση μονο εαν εχουμε την οικονομικη κριση»

Με το ιδιο θρασσος διετυπωσε ο ιδιος ανθρωπος: 
«Η απαλλοτριωση: νοικοκυριων, δασκαλων, υδραυλικων και Μαραγκων στην Κυπρο πρεπει να κοινοποιηθη τα πρω’ι’να χαραματα ενος Σαββατου» ‘η «Θετικοι τραπεζικοι λογαριασμοι ειναι ενα ευαισθητο πραγμα και γι’ αυτο η απαλλοτριωση αυτων πρεπει να κοινοποιηται στο τελος της εβδομαδας» Ο ανθρωπος αυτος υπηρξεν και ο αρχιτεκτονας της λεηλασιας της ανατολικης Γερμανιας (DDR) απο την μαφια του ληστρικου καπιταλιστικου οικονομικου συστημαστος. Ενω κλεβει και ληστευει ο ιδιος βρυζει παραλογα και υποκριτικα τα θυματα του σαν κλεφτες. 
 
Ο γραφων εκ των πραγματων διατυπωνει δυστυχως την υπονοια, οτι ισως να προκειται περαν απο ενα σωματικα και πνευματικα σακατη ανθρωπο. 
Προκειται για τον μοναδικο Γερμανο Βουλευτη που διατηρειται στα εδρανα του επι 10 εκλογικες περιοδους και εχει αποξενωθει απο την πραγματικη ζωη των ανθρωπων. 
Η ζωη του αποτελειται απο το καροτσι της αναπηρειας του και ο κοσμος του ειναι αυτος των επιτροπων, των συνεδριασεων και των κομματικων ραδιουργιων.

Επιδιωκει την πολιτικη ενοποιηση της «Σοβιετικης–Ε.Ε.» βιαια και οπως προωθησε την επανενοποιηση της Γερμανιας με λεηλασιες και οικονομικα προβληματα και με απαιτηση απολυτης πειθαρχιας απο τα θυματα του. Επειδη οι Ελληνες στην αρχη δεν υπακουσαν στα κελεσματα του ανθρωπου αυτου μετετρεψε τα «πακετα-βοηθειας» σε «πακετα-εξαναγκασμου» με εγκληματικα, αντιδημοκρατικα και αντισυνταγματικα Μνημονια (σωσιβια σωτηριας απο μολυβδο) στηριζομενα σε αγγλικο δικαιο.

Δεν φταιει ομως αποκλειστικα ο ανθρωπος αυτος, φταινε και οι εγχωριοι πραιτοριανοι, οι ιδιοι ανθρωποι που λαδοθηκαν απο την γερμανικη Ζημενς, τα διεφθαρμενα εκεινα πολιτικα προσωπα που ψηφισαν ολα τα εγκληματικα Μνημονια κατ’ εντολην και χωρις καν να τα διαβασουν.

Ειναι παραλογο πραγμα να πιστευουν τοσο οι Ελληνες της Ελλαδος οσο και της Κυπρου οτι θα τους σωσει το ιδιο πολιτικο προσωπικο που τους οδηγησε πρωτα στον γκρεμο και μετα στο βαθος της αβυσσου.

Ειναι λαθος να πιστευη ο σωματικα και ισως και πνευματικα Γερμανος σακακης αλλα και τα αλλα σιωνιστικα πιονια της «Σοβιετικης-Ε.Ε.», οτι δια του «Εξαναγκασμου», θα επιτευχθει η πολιτικη ενωση. Ειναι ενα απατηλο ονειρο, οτι οπως ειπε εως το αργοτερο στα μεσα του 2013 θα συγκεντρωσει ολα τα απαραιτητα συστατικα που χρειαζονται για την ενισχυση και εμβανθυση των πολιτικων υποδομων για τον εξαναγκασμο της πολιτικης ενωσης.

Ο ανθρωπος αυτος ειναι ηδη επικινδυνος για την Ευρωπη των πατριδων, διοτι δεν γνωριζει πως λειτουργουν οι πολιτες της ευρωπης.

Λειτουργουν μονο οταν υπαρχει δημοκρατια και ελευθερια του πνευματος και οχι με την λογικη του Μοργκενστερν οτι «τιποτε δεν μπορει να ειναι που δεν επιτρεπεται να ειναι». 
Στα βαθη της καρδιας τους απεχθανονται και περιφρονουν τον γερμανικης προελευσης αυταρχισμον.

Ειναι μεγαλο λαθος να πιστευη και η αντιδημοκρατικη τριανδρια, ΔΝΤ, ΕΚΤ και η Τεχνοκρατια της «Σοβιετικης Ε.Ε.» οτι εως τα μεσα του 2013 θα εξαναγκασει καθε ενα ευρωπαιο πολιτη να σηκωνη τοσα χρηματα απο τον τραπεζικο του λογαριασμο για να ζηση οσα θα τον διαταζουν.

Δεν ειναι ακομη βεβαιο οτι η μεθοδος θα διαρκεσει για πολυ στην Κυπρο. Τοσο οι πολιτες της Κυπρου οσο και των αλλων λαων της «Σοβιετικης-Ε.Ε.» γνωριζουν οτι η ως ανω τριανδρια ειναι επανδρωμενη με αχρηστους ανθρωπους και γελειους τιμαριωτες της διεθνους μαφιας του ληστρικου οικονομικου καπιταλιστικου συστηματος.

Τα γελεια αυτα υποκειμενα και μελη των «Συνασπισμων των Βλακων» δεν μπορουν να θεωρηθουν Ευρωπαιοι!!! 
Στο τελος θα τους εκδικηθει η ΝΕΜΕΣΙΣ (= απονομη του 
 οφειλομενου, εκ του νεμω).

Στην αρχαια ελληνικη αξιολογια αποτελει αυτη την τιμωρω της ανθρωπινης οιησης, της αλαζονειας και των μεγαλων εγκληματων (Πινδαρου Πυθιονικοι, 10.69, Αισχυλου Αποσπασματα 224, Σοφοκλεους Ηλεκτρα, 792 κ.α).

Στον Ησιοδο ανφερεται η ΝΕΜΕΣΙΣ ως κορη της Νυχτος (Θεογονια, 223) και ειναι ασυμβιβαστη με την Αιδω (Εργα και Ημεραι, 200).

Η Αιδως (=εντροπη, συστολη), θεοτητα που συσχετιζεται με τις τρεις Ωρες, θυγατερες της Θεμιδος και του Διος, Ευνομια, Δικη και Ειρηνη (Θεογονια, 902). 
 
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου 
Βιβλιογραφια 

Marcus Eli Ravage «Μια αληθινη υποθεση εναντιον των Εβραιων» 
The Century Magazine, Januar 1928 

Marcus Eli Ravage «Ο Απεσταμενος στους Εθνικους» 
The Century Magazine, February 1928 

Siegmar Gabriel auf dem Landesparteitag der SPD in NRW am 
27.02.2010. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...