Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Το Ρroject Cyprus σε πλήρη εξέλιξη


Αυτή είναι η ουσία του τι γίνεται και γιατί. Δεν διψούν για χρήματα. Έχουν. Ελέγχουν όλες τις τράπεζες. Δεν θέλουν κοιτάσματα. Τον έλεγχο θέλουνόλων των ανθρώπων και όλων των γαιών,την παράδοση όλων των εθνών-κρατών, για να στήσουν την παγκόσμια κυβέρνηση.

Η εκλογή του ανθρώπου μας Αναστασιάδη στην κυβέρνηση της Κύπρου, όπως ήταν προαποφασισμένη, υπήρξε το πρώτο επιτυχές μας βήμα. Πλέον οι πόρτες άνοιξαν και το Ρroject Cyprus εισέρχεται στηδεύτερη φάση του. Σκοπός μας είναι: 


Α) να καταγράψουμε τις αντιδράσεις μιας μάζας θερμοκέφαλων Νοτιοευρωπαίων, όπως είναι οι Κύπριοι 

Β) να εγκλωβίσουμε και να «φορμάρουμε» κατά το δοκούν το τραπεζικό σύστημα μιας χώρας που έχει υιοθετήσει το χρηματοοικονομικό μοντέλο ανάπτυξης 

Γ) να καταμετρήσουμε τo σθένος της αντίδρασης των εχθρικών προς εμάς συμμαχιών που έχει συνάψει το νησί 

Δ) να χειραγωγήσουμε μια και καλή τις ενεργειακές πηγές που διαθέτει το νευραλγικό αυτό σημείο της ανατολικής μεσογείου 

Ε) να δημιουργήσουμε κλίμα ανασφάλειας και υποτέλειας στον ευρωπαίο πολίτη, αλλά και σε κάθε κυβέρνηση που θα επιδιώξει να σφετεριστεί τη δύναμή της εντός των κόλπων της ΕΕ 

Μετά τον προϊδεασμό για την υιοθέτηση μέτρων που στοχεύουν στην άμεση είσπραξη χρημάτων από τραπεζικές καταθέσεις για τις δανειακές υποχρεώσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, η αντίδραση των πολιτών της ήταν οργισμένη αλλά περιορισμένη. Μια πρωτοφανής απόφαση σίγουρα σοκάρει, μουδιάζει και αποπροσανατολίζει. Πολύ περισσότερο όταν για ακόμη μία φορά ζητάμε το ακατόρθωτο (θα ήμασταν ερασιτέχνες εάν δεν είχαμε υπολογίσει την αντίδραση της Ρωσίας), για να μας αποδοθεί αυτό που πραγματικά θέλουμε (φυσικά τους ενεργειακούς πόρους), αφήνοντας παράλληλα αίσθημα ανακούφισης στους Κυπρίους και ξένους επενδυτές, αν χρειαστεί να άρουμε τα μέτρα αναγκαστικής δήμευσης. Η τακτική του «μη χείρον βέλτιστον» έχει ήδη αποδείξει πως λειτουργεί άψογα για την εξυπηρέτηση των στόχων μας στους Έλληνες. 

Η χειραγώγηση του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου έχει βαρύνουσα σημασία, επιφέρει κερδοφορία και καταφέρνει ένα ισχυρό πλήγμα στη ρωσική διείσδυση. Η απαίτηση για κούρεμα των καταθέσεων ειδικά σε μεγαλοκαταθέτες εγγυάται ότι ένα σεβαστό ποσό αυτών θα καταλήξει σε βορειοευρωπαϊκές τράπεζες τα συμφέροντα των οποίων έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε. Τουλάχιστον προς το παρόν. Το επενδυτικό κλίμα θα αποσταθεροποιηθεί και θα διανοίξει το δρόμο για πιο δραστική και άμεση εφαρμογή μνημονιακών μέτρων τύπου Ελλάδος. Η Κύπρος είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί τα ενεργειακά της αποθέματα και δε θα επιτρέψουμε, η Γερμανία και οι υπόλοιπες χώρες της ευρωπαϊκής κεφαλαιουχικής συμμαχίας, να απολέσουν οι Δυτικοί μια μοναδική ευκαιρία να ανεξαρτητοποιηθούν ενεργειακά από τους Ρώσους για τα επόμενα 50 χρόνια, αλλά και να είμαστε εμείς αυτοί που θα καρπωθούμε τα μονοπωλιακά οφέλη της ενεργειακής τροφοδοσίας της Ευρώπης των 27. Ας μην ξεχνάμε ότι το χρέος της Κύπρου δεν αξίζει ούτε όσο ένα κουτί μπεζέδες μπροστά στα κέρδη από την εκμετάλλευση των ενεργειακών πόρων του νησιού. Από την άλλη πλευρά εάν τα μέτρα που ζητούμε ευοδωθούν, θα δημιουργήσουμε ένα ιστορικό προηγούμενο για το οποίο δε μπορεί να μας κατηγορήσει κανείς, μιας και είναι απόφαση του Eurogroup στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι εταίροι, οι οποίοι δεν μπορούν να αρνηθούν τον αγώνα μας για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, που επιτηδευμένα αφήσαμε να ρεύσει άφθονο στην Κύπρο! 

Η καταμέτρηση της αντίδρασης της Ρωσίας είναι σημαντικός παράγοντας για την αποτελεσματική αντιμετώπισή της σε αντίστοιχες, ίσως πιο επώδυνες, καταστάσεις. Το κούρεμα των καταθέσεων δεν αποτελεί επ’ουδενί αιτία πολέμου, άλλωστε σε μια ελεύθερη αγορά και ειδικότερα στα χωράφια της ΕΕ, εμείς είμαστε αυτοί που αποφασίζουμε για την οικονομική πολιτική και αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζουν τόσο οι ανόητοι ρώσοι νεόπλουτοι, όσο και οι ευρωπαίοι πολίτες. Υπάρχει πλέον κεντρική οικονομική διακυβέρνηση υπό την ηγεμονία της Γερμανίας. Η θέση της Τουρκίας για την ασκούμενη ευρωπαϊκή πολιτική είναι με το πλευρό μας, μιας και η Γερμανία διατηρεί άριστες σχέσεις (από την εποχή των παγκοσμίων πολέμων) με τη χώρα του Σουλεϊμάν. Η οικονομική αποδυνάμωση του νησιού αναζωπυρώνει τις ελπίδες της Τουρκίας να συμμετάσχει στο ενεργειακό παιχνίδι, κάτι το οποίο δεν αποκλείεται από την ΕΕ εφ’ όσων οι γεωστρατηγικές ισορροπίες το απαιτήσουν. Εξάλλου η δαμόκλειος σπάθη της Τουρκίας συνιστά σημαντικό όπλο στη φαρέτρα των συμφερόντων που εξυπηρετεί η Γερμανία, για τον έλεγχο και απειλή της ανεξαρτησίας της Κύπρου, ειδικά σε μια συγκυρία που βρίσκει αποδυναμωμένη οικονομικά, στρατιωτικά και πολιτικά την Ελλάδα. Πρέπει πάση θυσία οι Ρώσοι να μείνουν εκτός μεσογειακής λεκάνης και τα μέτρα που θα επιβληθούν στην Κύπρο δε θα πρέπει να τους αφήσουν κανένα περιθώριο για τέτοιες αξιώσεις. 

Οι κυβερνήσεις, αλλά και οι πολίτες της ΕΕ σταδιακά δείχνουν να συνειδητοποιούν ότι πλέον υπάρχει ένα κέντρο απόφασης το οποίο θέτει τις προτάσεις και οι υπόλοιποι είτε είναι αναγκασμένοι να συμφωνήσουν είτε σιωπηρά αποδέχονται τις επιταγές του (βλέπε Ελλάδα που σφυρίζει αδιάφορα σε βέτο για το θέμα της Κύπρου). Οι τοπικές κυβερνήσεις πρέπει να καταλάβουν ότι είναι εκτεθειμένες και υποχρεωμένες έναντι των ψηφοφόρων-πολιτών τους να επιλέξουν ανάμεσα στην αιμοδοσία των δανειστών (με τους οποίους συντασσόμαστε) με σκληρά μέτρα ή την άτακτη χρεοκοπία. Ποια κυβέρνηση θα ήταν αυτή που θα επέλεγε να ανατραπεί, να στιγματιστεί ιστορικά και ενδεχομένως να λιντσαριστεί ακολουθώντας τη δεύτερη επιλογή; 

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι το παγκόσμιο πλάνο για μια νέα τάξη πραγμάτων, όπως την έχουν οραματιστεί εδώ και δεκαετίες οι πεφωτισμένοι, εξυπηρετείται τα μέγιστα από τέτοιες πρακτικές πιεστικών, άδικων και φασιστικών μέτρων. Η υποταγή σε ένα υπερσύστημα διακυβέρνησης είναι εκ των ουκ άνευ για την παγκόσμια κυριαρχία μας. Η ανάγκη για επιβολή ενός ενιαίου τραπεζικού συστήματος έρχεται πιο κοντά, όπως και ο πλήρης έλεγχος των αποταμιεύσεων και οικονομικών κινήσεων των πολιτών. Εξάλλου οι τράπεζες φέρανε τόσα προβλήματα στις οικονομίες του νότου με την άλογη δανειοδοτική τους πολιτική. Εξάλλου ο κανόνας του 10% αποθεματικών αυτό το χαρακτήρα έχει. Να δημιουργηθεί χρήμα από το πουθενά. Να δημιουργηθεί χρέος από το πουθενά. Χρειάζεται κάποιος που ξέρει και έχει το κύρος να διαχειριστεί αυτόν τον ρυθμιστικό τομέα της ευρωπαϊκής οικονομίας, τον τραπεζικό, όπως το οικονομικό επιτελείο της Γερμανίας και οι τεχνοκράτες του ΔΝΤ! Η οικονομική κρίση, σε συνδυασμό με την τρομοκρατία, τον πλήρη έλεγχο της διατροφικής αλυσίδας, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, την ισοπέδωση του θρησκευτικού συναισθήματος και την επιστημονικά ελεγχόμενη χειραγώγηση των μαζών εγγυώνται ότι η παγκόσμια διακυβέρνηση θα αποκτήσει σάρκα και οστά, ίσως γρηγορότερα από τις προβλέψεις μας. Στόχος είναι οι απλοί πολίτες-εργάτες και εξιλαστήρια θύματα οι πολιτικοί και η δημοκρατική φενάκη που τους έδωσε την εξουσία.Όταν αποφασίσουμε ότι η φούσκα της δημοκρατίας πρέπει να σκάσει, θα είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε τη λύση που προετοιμάζουμε χρόνια. Τη λύση της πλήρους και μη αναστρέψιμης υποδούλωσης του ανθρώπινου γένους σε μια ομάδα ιδεολόγων της ελίτ. 

Εφιάλτης ο Αθηναίος 

Πηγή: Κατοχικά

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...