Σάββατο 6 Απριλίου 2013

97 % ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ


Όταν τα χρήματα οδηγούν σχεδόν κάθε δραστηριότητα στον Πλανήτη, είναι σημαντικό να τα κατανοήσουμε. 
Ωστόσο, απλές ερωτήσεις συχνά περνούν απαρατήρητες. 

Ερωτήσεις όπως: 
Από πού προέρχονται τα χρήματα; 
Ποιος τα δημιουργεί; 
Ποιος αποφασίζει για το πώς χρησιμοποιούνται; 
Και τι σημαίνει αυτό για τα εκατομμύρια των απλών ανθρώπων, που υποφέρουν όταν διαλύονται τα χρήματα και η χρηματοδότηση; 

Το "97% Υπό Κατοχή" είναι ένα νέο ντοκυμανταίρ που αποκαλύπτει πώς τα χρήματα είναι στη ρίζα της σημερινής κοινωνικής και οικονομικής κρίσης μας. Με ειλικρινείς συνεντεύξεις και σχόλια από οικονομολόγους, ακτιβιστές και πρώην τραπεζίτες, εκθέτει το ιδιωτικοποιημένο, με βάση το χρέος, νομισματικό σύστημα που δίνει στις τράπεζες τη δύναμη να δημιουργούν χρήμα, να διαμορφώνουν την οικονομία, να προκαλούν κρίσεις και να σπρώχνουν τις τιμές των σπιτιών εκτός πρόσβασης.
 

Βασισμένο σε γεγονότα και εξηγημένο σαφώς, σε μόλις 60 λεπτά δείχνει πώς η δύναμη να δημιουργηθούν χρήματα είναι το κομμάτι του παζλ που έλειπε από τους οικονομολόγους όταν απέτυχαν να προβλέψουν την κρίση.


http://pyrisporos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...