Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚ/ΝΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ:ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ!

ΧΑΙΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΟ ΠΟΝΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΟ ΝΤΕΛΑΓΟΥΕΑΡ [ ΤΗΝ ΟΦΣΟΡ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ]
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΑΪΤ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 

Σημείωση: Κατ΄αρχήν θα ήθελα να σημειώσω ότι διατηρώ επιφύλαξη ότι η ανακοίνωση αυτή μπορεί να προέρχεται από τον κύριο Σώρρα, δεδομένου ότι δεν συνηθίζει να επικαλείται πληροφορίες ή φήμες αλλά πραγματικά γεγονότα.
Όσοι από τους φίλους αναγνώστες επιθυμούν να ανακαλέσουν την ψήφο τους, μπορούν να ανατρέξουν στην επιβεβαίωση που τους έχει σταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από την εν λόγω ιστοσελίδα η οποία πραγματοποίησε την ψηφοφορία, και να πατήσουν   click here to unsubscribe ώστε να ακυρωθεί η ψήφος.
Ευχαριστώ
Ιφιγένεια

3 σχόλια :

  1. μπορειτε να δωσετε λιγες πληροοριες ακομη?
    ΠΟΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα αγαπητέ μου Αμφιτρύων,

    Το πρωί δημοσιεύθηκε μία ανάρτηση με τίτλο "ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!" με το σχετικό link για να ψηφίσουν οι ενδιαφερόμενοι.
    Την πληροφορία την αντλήσαμε από το ιστολόγιο Αλφειός Ποταμός και διαγράψαμε την ανάρτηση όταν το ίδιο ιστολόγιο δημοσίευσε την ανωτέρω ανακοίνωση.

    Έκ' τοτε προσπαθούμε να διερευνήσουμε το θέμα και να μάθουμε τι ακριβώς συνέβη και οι απαντήσεις που μέχρι στιγμής έχουν δοθεί είναι οι εξής:

    http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/04/o-antiproedros-ths-end-n-gewrgantzas-sholiazei-kaystika-th-dhthe.html

    http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/04/ektakto-o-artemhs-swrras-gia-thn-hlek-nikh-pshfoforia-den-einai-.html

    Ελπίζω αυτές οι πληροφορίες να είναι ικανές ώστε να σε οδηγήσουν σε σαφή συμπεράσματα.

    Ζητούμε συγνώμη από τους φίλους αναγνώστες για την αναστάτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατ΄αρχήν θα ήθελα να σημειώσω ότι διατηρώ επιφύλαξη ότι η ανακοίνωση αυτή μπορεί να προέρχεται από τον κύριο Σώρρα, δεδομένου ότι δεν συνηθίζει να επικαλείται πληροφορίες ή φήμες αλλά πραγματικά γεγονότα.
    Όσοι από τους φίλους αναγνώστες επιθυμούν να ανακαλέσουν την ψήφο τους, μπορούν να ανατρέξουν στην επιβεβαίωση που τους έχει σταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από την εν λόγω ιστοσελίδα η οποία πραγματοποίησε την ψηφοφορία, και να πατήσουν click here to unsubscribe ώστε να ακυρωθεί η ψήφος.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...