Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΛΦΙΚΟΣ ΧΡΗΣΜΟΣ «ΠΑΡΑ-ΧΑΡΑΤΤΕΙΝ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ»


Για τους προβληματισμους του παροντος πονηματος η ερμηνεια που ταιριαζει σημερα στον Δελφικο Χρησμον 
«Παρα-χαραττειν το νομισμα» 
ειναι η εκτιμηση οτι υπαρχει παραχαραξη απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο (Τραπεζες, Αγορες, Κερδοσκοποι κ.α.) και μαλιστα «ανεστραμμενη» υπο μορφη νομιμοφα-νους κλοπης εισοδηματος και δημοσιας περιουσιας σε βαρος των πολιτων και                 χωρων απο την μερια του νομου και της σιωνιστικης εξουσιας της Ε.Ε. αλλα και των ΗΠΑ.
Τι ειναι ο «διεθνης πολιτικος σιωνισμος» και ποια σχεση εχει αυτος με την ιουδα’ι’κη πιστη και πνευματικοτητα; Ειναι μια πολιτικη, εθνικιστικη. αποικιακη ‘η και τα τρια μαζι, θεωρια; Οτι και εαν ειναι απο τα ως ανω, αυτος δεν εχει καμμια σχεση με τον «ορθοδοξο ιουδα’ι’σμο» και με τον «θρησκευτικο σιωνισμο». Την ομιλια ενος σημαινοντα ιουδαιου επιχειρηματια, του Benjamin H. Freedman, που εγινε το 1961 στο ξενοδοχειο Willard της Ουασιγκτον των ΗΠΑ και μεταφραστηκε πρωτα στα γερμανικα και απο αυτα στα ελληνικα απο τον Εμμανουηλ Σαριδη (1) πρεπει να διαβαστη μεταξυ αλλων και ..απο ολους τους Ελληνες πολιτες, που εχουν μυαλο και οχι κομματικο αχυρο στο κεφαλι τους.
Μεταξυ αλλων πολυτιμων πληροφοριων ο Benjamin Freedman τονιζει ιδιαιτερα, οτι ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος μαζι με τους θρησκευτικους τους συμμαχους, τους Αγγλοσαξωνες Προτενσταντες ασκουν πληρη ελεγχο πανω στην εκαστοτε κυβερνηση των ΗΠΑ, ειτε αυτη ειναι των Δημοκρατων ειτε των Ρεμπουμπλικανων.
Οι Δημοκρατες αποτελουνται κατα κυριο μερος απο τους «παγκοσμιοποιητες» και οι Ρεπουμπλικανοι απο τους «εθνικοφρονεςWhite-Anglo-Saxon-Protestants», δηλαδη της θρησκευτικης ομαδας των Καλβινιστων, των Πεντηκοστιανων κ.α. Οι «εθνικοφρονεςWhite-Anglo-Saxon-Pro-testants» ειναι αυτοι που πρωτα δημιουργησαν και στηριξαν το κοσμικο καθεστως του Σανταμ Χουσε’ι’ν στο Ιρακ, για να εξαπολυση αυτος τον πολεμο κατα το Ιραν, και στην συνεχεια στραφηκαν δυο φορες εναντιον του χαριν των συμφεροντων του «διεθνους πολιτικου σιωνισμου», χαριν του Ισραηλ. Οι ετσι          ονομαζομενοι Ιουδαιοι των ΗΠΑ αλλα και του υπολοιπου κοσμου, μη εξαιρουμενου και του Ισραηλ, ειναι κατα 92 % Χαζαροι που ζουσαν στην καρδια της Ασιας και ασπασθηκαν τον Ιουδα’ι’σμο. Αυτοι σε αντιθεση με τους γνησιους  κατ’ αιμα Ιουδαιους (Sephardim), ονομαζονται Ashkenasim.
Περαν απο τον Benjamin Freedman την ιδια πληροφορια μας την δινει και η γερμανικη ιστοσελιδα «http://lupocattivoblog.com» με αρθρο της «Das jüdische Königreich der Khasaren» που δημοσιευσεν την 25.05.2010 (2). Αυτοι οι Χαζαροι, που ηταν ειδωλολατρες προτου ασπασθουν τον Ιουδα’ι’σμο, προερχονται απο μια μογγολικη φυλη, η οποια εκδιωχθηκε απο την Ασια και ηρθε στην Ανατολικη Ευρωπη σε μια εποχη που δεν υπηρχε ακομη η Ρωσια.
Κατα τον Ροζε Γκαρωντυ (6):
«Ο χειροτερος εχθρος της προφητικης ιουδα’ι’κης πιστεως ειναι η εθνικιστικη, ρατσιστικη και αποικιοκρατικη λογικη του σιωνισμου που προηλθε απο τον εθνικισμο, τον ρατσισμο και την αποικιοκρατια της Ευρωπης, του 19 ου μ.Χ. αιωνος. Αυτη η λογικη, που ενεπνευσε ολες τις αποικιοκρατιες της Δυσεως οπως και ολους τους πολεμους εθνικισμου εναντιον εθνικισμου, αποτελει λογικη αυτοκτονιας. Δεν υπαρχει μελλον και ασφαλεια για το κρατος του Ισραηλ και Ειρηνη για την Μεση Ανατολη, παρα μονο για ενα Ισρα- ηλ «αποσιωνιστικοποιημενο» επιστρεφοντας στην αβρααμικη πιστη που  αποτελει την κοινη πνευματικη και αδελφικη κληρονομια των τριων εξ αποκαλυψεως θρησκειων του ιουδα’ι’σμου, του χριστιανισμου και του Ισλαμ».
Ο ρολος του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στον 1ον και 2ον Παγκοσμιο πολεμο περιγραφεται αναλυτικα απο τον Benjamin Freedman (1). Οταν οι Ναζι του Χιτλερ  κερδισαν την απολυτη πλεοψηφια στην γερμανικη Βουλη (Ραιχσταγκ), η βοηθεια για τον επανεξοπλισμο της Γερμανιας ερχονταν απο ανθρωπους του δολαριου, της λιρας και του φραγκου. Οχι μονο το «Κεντρικο ταμειο προπα-γανδας» του κομματος του Χιτλερ τροφοδοτουνταν απο την γερμανικη τραπεζα Σρα’ι’ντερ, αλλα και ο εξοπλισμος της Γερμανιας χρηματοδοτηθηκε σε μεγαλο μερος απο τα μεγαλα αμερικανικα, αγγλικα και γαλλικα τραπεζικα και βιομηχανικα τραστ που βρισκονταν και συνεχιζουν να βρισκονται στα χερια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, στα χερια των Χαζαρων Ιουδαιων του θρησκευμα.
Τετοια υπηρξε η περιπτωση του αμερικανικου χημικου συνεταιρισμου Dupont de Nemours και του αγγλικου τραστ Imperial Chemicals Industry που επιδοτου-σαν την I.G. Farben με την οποια μοιραζονταν την παγκοσμια αγορα πυριτιδος, και της Τραπεζας Dillon της Νεας Υορκης που επιδοτουσε την Vereinigte Stahl-werke, γερμανικο τραστ χαλυβος. Αλλες γερμανικες επιχειρησεις επιδοτουνταν απο τους τραπεζικους οικους Μοργκαν, Ροκεφελλερ κ.α.
Ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος συμμετειχε στην συνωμοσια που εφερε τον Χιτλερ στην Εξουσια. Οταν αρχισε ο πολεμος εναντιον του Χιτλερ, η γερμανικη ομαδα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου ακολουθησε απο το 1933 μεχρι το 1941 μια πολιτικη συμβιβασμου και συνεργασιας με τους Γερμανους Ναζιστας. Την υποστηριξητο 1941 του Γιτζακ Σαμιρ τ. πρωθυπουργου του Ισραηλ, για μια συμμαχια με τον Χιτλερ, περιγραφει ο Μπαρ Τζοχαρ (7). Το ιδιο κανει στο βιβλιο του με τιτλο «Die Spur des Juden im Wandel der Zeit» o κυριος θεωρητικος των Ναζιστων Αλφρεντ Ροζενμπεργκ (8). Πολλοι μελλοντες πρωθυπουργοι του Ισραηλ ελαβαν μερος στην επιχειρηση οικονομικης συνεργασιας «Haavara» με τους Ναζιστας, κυριως ο Μπεν Γκουριον, ο Μοσε Σαρρετ, η Γκολντα Mε’ι’ρ και Λεβι Εσκολ, που διηρκησε απο την ανοδο του Χιτλερ στην Εξουσια εως το 1941. Ο Μαρτιν Μπο’υ’μπερ, μια απο τις μεγαλυτερες εβρα’ι’κες φωνες του αιωνα μας στο βιβλιο του με τιτλο «Το Ισραηλ και ο κοσμος» (9) μεταξυ αλλων αναφερεται και στην «εθνικιστικη κριση» του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, που αποτελει διαστροφη της πνευματικοτητας του Ιουδα’ι’σμου.
 Στο βιβλιο του με τιτλο «Οι θεμελιωδεις μυθοι της ισραηλινης πολιτικης» αναφερεται με ιδιαιτερη εμφαση στους Χαζαρους Ιουδαιους το θρησκευμα και ο Ροζε Γκαρωντυ (6). Στο τριτο μερος του ως ανω βιβλιο του ο Ροζε Γκαρωντη καταγγελει την αιρεση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου που συνισταται στην υποκατασταση του θεου του Ισραηλ απο το κρατος του Ισραηλ, δηλαδη απο το πυρηνικο και αβυθιστο αεροπλανοφορο των προσωρινων κυριαρχων του κοσμου των ΗΠΑ (στις ΗΠΑ ζουν 6 εκατομμυρια Χαζαροι Εβραιοι το θρησκευμα) που θελουν να ιδιοποιηθουν τα πετρελαια της Μεσης Ανατολης, αρτυρια αναπτυξης δυτικου τυπου, δηλαδη προτυπο αναπτυξης που μεσω του ΔΝΤ, στοιχι- ζει στον Τριτο Κοσμο το ισοδυναμο σε θανατους μιας Χιροσιμα καθε δυο ημε-ρες. Το πανισχυρο λομπυ στις ΗΠΑ, το ΑΙΡΑC (American Israel Public Affairs Commitee = Επιτροπη Αμερικανο-Ισραηλινων δημοσιων υποθεσεων), ειναι κρατικο οργανο του Ισραηλ και περιγραφεται στον νομο της 24 Νοεμβριου 1952 για την «Παγκοσμια σιωνιστικη οργανωση».
Οι αρμοδιοτητες του λομπυ αυτου προσδιοριζονται με τα αρθρα 5 και 6 του ως ανω νομου. Οι Ισραηλινοι μεχρι τις ημερες μας ελεγχουν την πολιτικη του Κογκρεσσου και της Γερουσιας, την Προεδρια της Δημοκρατιας, το «Στεητ Ντηπαρτμεντ» και το Πενταγωνο καθως επισης και τα γραπτα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ και εχουν μεγαλη επιρροη στα Πανεπιστημια και στις Εκκλησιες των ΗΠΑ. Η ΗΠΑ συνεπως ως ενα σιωνιστικοκρατουμενο νεο κρατος χωρις παρελθον και με ιστορια περιπου 236 χρονων, ειναι ενα «κρατος υψικαμινος», οπου η πανσπερμια των λαων πα-ρηγαγε μια νεα εθνοτητα, ενα κρατος αδιεξοδων που στο ονομα της ελευθεριας επεβαλε στους πολιτες του τους πιο αυστηρους περιορισμους, ενω στο ονομα της δημοκρατιας τους απεμακρυνε απο την συμμετοχη στα κοινα και απο τα κεντρα ληψεως των αποφασεων που ελεγχονται ολοκληρωτικα απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο. Η αμερικανικη νεα εθνοτητα συνεπως ζει υπο κατοχην!
Ποιος σ’ ολη την Υφηλιο θα καταλαβη, θα ασπασθη και θα υποστηριξη συνει-δητα τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, την Νεα Ταξη Πραγματων, που ως «Διεθνη Νομιμοτητα» θεωρει το δικο της συμφερον υπερανω ολων και ως μεσο διακυβερνησης εχει μονο την υλικη δυναμη και ως «υπηκοους» της μονο φοβισμενους ‘η εξωνημενους δουλους;
Ο ραβινος Marcus Eli Ravage με τα δυο αρθρα που δημοσιευσεν στο «The Century Magazine» των ΗΠΑ τον Ιανουαριο και Φεβρουαριο του 1928 μας διδει ισως αθελα του ενδιαφερουσες πληροφοριες (3, 4) που αφορουν την
αλλαγη πορειας της τοτε ανθρωποτητας που αρχισε να γινεται εχθρικη κατα της ελληνικης προοπτικης και των αρχαιοελληνικων Αρετων, Αξιων, Αρχων και Ιδανικων: «….ειχατε μια ευγενικη, αισθησιακη κουλτουρα, ανηπηρεαστη απο τις οποιες ενοχλησεις μιας κοινωνικης συνειδησης ‘η απο οποιεσδηποτε συναισθηματικες αμφισβητησεις περι ανθρωπινης ισοτητας. Ποιος ξερει ποιο μεγαλο και δοξασμενο πεπρωμα θα ηταν δικο σας αν σας αφηναμε ησυχους. Αλλα δεν σας αφησαμε ησυχους. Σας πηραμε απο το χερι και γκρεμισαμε το ομορφο και ευγενικο οικοδομημα που ειχατε εγειρει, και αλλαξαμε ολοκληρη την πορεια της ιστοριας σας….Το καταφεραμε αποκλειστικα και μονο με την ακαταμαχητη δυναμη του πνευματος μας, των ιδεων μας της προπαγανδας μας…..Φυσικα και μας απεχθανεστε. Δεν υπαρχει λογος να το αμφισβητειτε αυτο. Γι’ αυτο ας μη χανουμε τον καιρο μας με αμφισβητησεις και δικαιολογιες.
Ξερεται πολυ καλα οτι ετσι ειναι, και εγω το γνωριζω αυτο και εμεις καταλαβαινουμε ο ενας τον αλλον….Δεν ειναι οτι ειστε ερασιτεχνες: ασχολειστε με αυτο πανω απο 17 αιωνες. Ομως παρακολουθωντας και ακουγοντας τα παιδικα σας προσχηματα, σχηματιζει κανεις την εντυπωση, οτι εσεις οι ιδιοι δεν γνωριζεται για ποιο πραγμα προκειται. Μας σιχαινεστε, αλλα δεν μπορειτε ξεκαθαρα να πειτε γιατι…Ειμαστε συγχρονως οι ιδρυτες και ηγετες του καπιταλισμου αλλα και οι κυριοι υποκινητες των επαναστασεων εναντιον του καπιταλισμου. Διχως αμφιβολια, η ιστορια δεν εχει να επιδειξη αλλο παραδειγμα, σαν εμας, για την προσαρμοστικοτητα…..Δεν εχετε ακομα ξεκινησει να εκτιματε το πραγματικο βαθος της ενοχης μας. Εμεις ειμαστε παρεισακτοι. Εμεις ειμαστε ταραξιες.  Εμεις ειμαστε υπονομευτες. Εμεις βρισκομασταν πισω απο τους Προτεσταντες του Λουθηρου. Εχουμε παρει τον φυσικο σας κοσμο, τα ιδανικα σας, τον προορισμο σας και εχουμε προκαλεσει τον ολεθρο.
Εμεις βρισκομαστε πισω οχι μονο απο τον τελευταιο μεγαλο πολεμο αλλα πισω σχεδον απο ολους σας τους πολεμους, πισω οχι μονο απο την Ρωσικη αλλα και απο καθε μεγαλη επανασταση της ιστοριας σας. Εμεις εχουμε επιφερει τη διχονοια και την συγχηση και την αγανακτηση στην ιδιωτικη και στην δημοσια σας ζωη. Εξακολουθουμε να το κανουμε. Κανεις δεν μπορει να πη για ποσο καιρο θα εξακολουθου-με. Ανατρεξτε λιγο πισω και αναλογιστειτε τι εχε συμβει…..».Απο τα ως ανω φαινεται, οτι οι ανθρωποι αυτοι ποτε δεν θα ξεχασουν τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη….ο οποιος γυρω στα 175 π.Χ. εισεβαλε νικωντας  τους Ιουδαιους στην Ιερουσαλημ και εφαρμοζοντας ενα προγραμμα εξελλη- νισμου λιγο ελλειψε για να τους εξαφανιση ως φυλη.
Λυσεις για την Ελλαδα απο τους «-σμους» της Ε.Ε. δεν υπαρχουν, γιατι αν υπηρχαν δεν θα εφθανε η πατριδα μας στην σημερινη τραγικη κατασταση.
Πως ειναι ποτε δυνατο οι υπαιτιοι της σημερινης ελληνικης κρισης να βγαλουν την χωρα απο αυτην, οταν αυτοι, δηλαδη η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜ.ΑΡ στοιχειοθετουν το σημερινο αδιεξοδο της ; Ειναι δυνατη μια αντιστροφη μετρηση, δηλαδη η δημιουργια των προ’υ’ποθεσεων για την απορρυπανση απο τους πνευματικους, ψυχικους και σωματικους ρυπους που προκαλουνται απο τις ρυπογονες θρησκευτικες, οικονομικες και πολιτικες εστιες επι της παιδειας, της κοινωνιας, της οικονομιας, των θεσμων, της φιλοσοφιας κ.α. δηλαδη επι ολοκληρης της ζωης των Ελληνων εντος και εκτος της Ελλαδος ; Αποτελει η σημερινη κριση που μαστιζει την πατριδα μας διακυβευμα ακομη και για για κοσμο-γονικη απαλλαγη απ’ ολους τους υπευθυνους ; Μηπως ηρθε ο καιρος σε συσκεψεις ολης της στρατιωτικης ηγεσιας των Ενοπλων Δυναμεων της χωρας, κεκλεισμενων των θυρων και τραβηγμενων των ελληνικων κουρτινων και χωρις δημοσιοποιηση, να πεισουν ‘η να πιεσουν αυτες με απειλη κοσμογονικων λυσεων την αυτοκαταργηση του πολιτικου συστηματος και της σημερινης κοινωνικης δομης απο τις εστιες αναπτυξης του εξουσιαστικου ιου για να λυτρωθη ο Ελληνικος λαος απο τα χαφιαδομαγαζα, απο τους επιγονους των Γερμανοτσολιαδων και Ταγματων Ασφαλειας του Κολεγιου Αθηνων, που ειναι οι τοποτηρητες των ρυπαντων της λεσχης Bilderberg και κατ’ επεκταση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου ;
Μηπως επιβαλλει η σοβαροτητα της ολης καταστασης η δημιουργια και δυο γνωμοδοτικων συμβουλιων Σοφων (Διοικητικα Ιερατεια Προμη-θεας και Αθηνα) απο τους διαπρεπεστερους Ελληνας απανταχου της Γης που θα σταθουν στο πλευρο των Ενοπλων Δυναμεων ; Το Ιερατειο «Προμηθεας» θα μεριμνει για τις εκαστοτε επικαιρες μεσοπροθεσμες και μακροπροθεσμες αναγκες, προτεριοτητες και προορισμους των νεων αυτονομιων, το δε Ιερατειο «Αθηνα» θα μεριμνα για την πρακτικη και διοικητικη σοφια των πραγματων των αυτονομιων, δηλαδη για την αξιολογηση των απλων πρακτικων των μεγαλοφυων λυσεων, σε φαινομενικα δυσκολα προβληματα που λυνονται με την πρακτικη πανουργια του «Οδυσσεα» και την πολυτροπο νοηση και αγαπη του πολιτισμου ταυτοχρονα με την ακραια πολεμικοτητα του για την υπερασπιση του. Για τους προβληματισμους του παροντος πονηματος η ερμηνεια που ταιριαζει σε αυτα που τραβουν σημερα οι Ελληνες απο τον διεθνη πολιτικο σιωνι- σμο και ιδιαιτερα απο τους Προτεσταντες Εταιρους τους της Ε.Ε. και απο τους προτεσταντιζοντες ελληνοφωνους ανθελληνες που ασκουν στην πατριδα μας καθ’ ολη την μεταπολιτευση εως στις μερες μας εξουσια (5) ειναι, πρωτον, η εκτιμηση οτι υπαρχει παραχαραξη και μαλιστα «ανεστραμμενη» υπο μορφη νομιμοφανους υπεξαιρεσεως, δηλαδη κλοπης εισοδηματος σε βαρος του πολιτη, απο την μερια του νομου που καταπατει το Συνταγμα και της προτεσταντι-ζουσας ελληνοφωνης Εξουσιας που κατευθυνεται απο το Κολεγιο των Αθηνων.
Επιπλεον, με τα καταπαντουντα το Συνταγμα Μνημονια 1, 2 και 3, οι νεs πραξειs Νομοθετικου Περιεχομενου που υπογραφονται απο εναν αχρηστο πρωτο πολιτη τηs χωραs και ρυθμιζουν ζητηματα της δημοσιαs διαχειρισηs και θεμελιωδων δικαιωματων των Ελληνων πολιτων βασει των απαιτησεων τηs προτενσταντικηs Γερμανιαs και των προτενσταντικων επιτελειων της Ε.Ε., ειναι ωμοι εκβιασμοι εναντιον της πατριδας μας και εχθρικες ενεργειες εναντιον του Ελληνικου λαου και υποβιβαζουν το ελληνικο Συνταγμα σε ενα κουρελοχαρτο.
Οπως τουλαχιστον φαινεται, οι ηγεσιες του ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και «Ανεξαρτητων Ελληνων» δεν εχουν καμμια διαθεση να συγκρουστουν με τους προδοτες και προτεσταντιζοντες ελληνοφωνους ανθελληνας που ασκουν σημερα στην πατριδα μας Εξουσια, για να τους ανατρεψουν. Με απλα ελληνικα λογια: Στην  Ελλαδα ο Νομος –Κρατος παρανομει, ο Απολλων δια του Δελφικου Χρησμου αποκαλυπτει την «εκτροπη» και η πουτανα τυφλη Θεα που αλληθωριζει, μαζι με τις Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας, ξυνουν τα γεννητικα τους οργανα…..ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ !!! Ο ιδιος ο Δελφικος Χρη- σμος συνακολουθα υπαινισσεται, πως αντιδρουν στις περιπτωσεις αυτες οι ελευθεροι ενστολοι και μη Ελληνες πολιτες, για να διεκδικησουν το δικαιο τους και την αποκατασταση της «φυσικης ταξης των πραγματων».
Η μονη αντιδραση ειναι αυτη της κοψης του σπαθιου της τρομερης και των εκτελεστικων αποσπασματων……Ας θυμηθουμε εδω τον Ηρακλειτο που προειδοποιει, οτι οι Ερινυες θα τιμωρησουν ακομη και τον Μεγα Ηλιο, αν παραβει τον φυσικο νομο. Η αποκατασταση της ελληνικης οικονομιας περναει μεσα απο την παρα-οικονομια, οσο και εαν Ελληνιδες και Ελληνες φαινεται απιστευτο. «Παραχαραξατε τον παραχαρακτη» (τους προτεσταντιζοντες του ελληνικου κρατους και τους Προτεσταντες της Ε.Ε.) και «παραχαραττειν το νομισμα» των παραχαρακτων, το ευρω. Στην γερμανικη κατοχη τα ναζιστικα στρατευματα με συμπραξη των Γερμανοτσολιαδων λεηλατησαν την Ελλαδα νομοτυπα με την εκτυπωση πληθωριστικου χαρτονομισματος χωρις αντικρυσμα για την αγορα  των εγχωριων τροφειμων «οσο-οσο». Οι κατακτητες με τους Γερμανοτσουλιαδες τους «παρασχαραξαν το νομισμα» με την εκδοση πληθωριστικου χρηματος.
Οι Ελληνες αντεδρασαν με την δηθεν «παρανομη» εμπορια τροφιμων σε υψηλες τιμες. Η «μαυρη αγορα» δεν ηταν τιποτε αλλο απο πραξη αντιστασης στην βια των Γερμανων και Γερμανοτσολιαδων, που υπο την απειλη των οπλων τυπωναν κιβδηλο νομισμα.
Οι Ελληνες για να επιβιωσουν κατεφυγαν στην «παρα-οικονομια» εμποριας τροφιμων. Αυτο ηταν κατα την γερμανικη κατοχη και ειναι σημερα κατα την κατοχη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου το μυστικο μηνυμα του ηλικιας χιλιαδων ετων Δελφικου Χρησμου που ετεροχρονικα βρισκει πληρη εφαρμογη, στα καθ’ ημας σημερα και ευρωπα’ι’κα, και ερμηνευεται σαν πραξη ελευθεριας και αντιστασης κατα του αχαλινωτου εξουσιαστικου και κατευθυνομενου απο τον Προτενσταντισμο της Ε.Ε. ελληνικου κρατους. Η σωτηρια της Ελλαδος θα προκυψει μονον μεσα απο την «παραοικονομια», που ενεργοποιει το ατομικο ενδιαφερον και πολλαπλασιαζει την δυναμη και την δημιουργικοτητα της Ελληνιδας και του Ελληνα για παραγωγη και εργο.
Η  φορολογια των πολιτων θα καταργηθει και θα αντικατασταθει με τις «εισφορες» που θα καταβαλλουν οι πολιτες τακτικα ‘η εκτακτα για να αντιμετωπιζονται τακτικες ‘η εκτακτες αναγκες. Ο Καπιταλισμος μας εμαθε να αντιμετωπιζουμε την παραγωγη σαν μια δραστηριοτητα που βασιζεται αναγκαστικα στην υποχρεωτικη κοινωνικη συνεργασια, μας εθισε συνεπως στην ιδεα πως μονο το κεφαλαιο μπορει να την προαγη, ενεργοποιωντας αυτο το αλλιωτικο, ιδιαιτερο εμπορευμα, που ειναι η εργατικη δυναμη.
Στην πραγματικοτητα, αυτα τα εμπορευματα, αυτα τα προ’ι’οντα τριτου τυπου, ειναι προ’ι’οντα καταναλωσης και παραγωγης, προσιτα και αμεσα χρησιμοποιησιμα κατα τροπο μοριακο (σε ατομικο, συλλογικο ‘η ακομη και περιορισμενο επιπεδο) σ’ οτι αφορα τον παραγωγικο τους χαρακτηρα, ασχετα με την πειθαρχια της κοινωνικης εργασιας. Μπορει να θεσουμε την παραγωγη σε λειτουργια χωρις να υπαρχει η αναγκη ενος καπιταλιστη διαχειριστη του συστηματος, δημοσιου ‘η ιδιωτικου.
Η ελευθερη ανθρωπινη παραγωγικη δραστηριοτητα θα γινει κοινωνικα και αμεσα χρησιμη στην κοινοτητα, εξω απο καθε καπιταλιστικη συνεργασια και διαιρεση και μακρια απο την οικονομια της μισθωτης εργασιας. Για την ανταλλαγη των παραγωμενων εμπορευματων καθε κοινοτητα θα τυπωνει η ιδια το ανταλλακτικο της μεσο, το δικο της χρημα, χωρις κεντρικες τραπεζες και οτιδηποτε αλλα σκατα χειριζεται του καπιταλιστικο οικονομικο συστημα. Οι Ελληνιδες και οι Ελληνες θα αποκτησουν ολοενα και περισσοτερο την αισθηση πως η κοινωνια τους θα πρεπει να γινη η αμεση εκφραση των επιλογων τους, των επιθυμιων τους, της κυριαρχης θεληση τους.
Η αυτονομια ειναι το προταγμα της δημιουργιας στο επιπεδο της κοινωνικης πολυπλοκοτητας που εχουμε περιελθει, μια διαφορετικη ενεργητικη συμπτωση αναμεσα στην ταξη του κοινωνικου και την ταξη του ατομικου, που να μην ειναι δικτατορια του ενος επι του αλλου, οπως συμβαινει στις ανθρωπινες κοινωνιες μεχρι σημερα. Η σφαιρα της αυτονομιας δεν ειναι η σφαιρα του καπιταλιστικου ελευθερου χρονου, οπως αλλωστε η σφαιρα της υποχρεωτικης κοινωνικης δραστηριοτητας δεν ταυτιζεται με την σημερινη μεγαλη βιομηχανικη παραγωγη. Με την «παραοικονομια» θα αποκτησουμε τα μεσα για να ανατρεψουμε την παραγωγικη ροη του κοινωνικου πλουτου, για να επαναπροσδιορισουμε αυτην και για να την επαναφερουμε συμφωνα με τις απαιτησεις του τομεα της αμεσης κοινωνικης ωφελειας. Η ανατροπη της παραγωγικης ροης του κοινωνικου πλου-του ομως προ’υ’ποθετει την ανατροπη της ροης της πολιτικης Εξουσιας.
Αυτη θα μελετηθει και θα σχεδιαστει απο τα διοικητικα Ιερατεια Προμηθεας και Αθηνα και θα εκτελεστει βασει της πρακτικης πανουργιας του «Οδυσσεα» απο τις Ενοπλες Δυναμεις της χωρας.
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Βιβλιογραφια
1.   Σαριδης Ε. «Το συστημα της παγκοσμιας κυριαρχιας των Σιωνιστων».
                          Ιστοσελιδα www.berlin-athen.eu (info@berlin-athen.eu)
                          03.03.2011
2.   lupo cattivo. «Das jüdische Königsreich der Khasaren»
                            Ιστοσελιδα «http://lupocattivoblog.com»
                            25.05.2010
3.   Marcus Eli Ravage «Μια αληθινη υποθεση εναντιον των Εβραιων»
                                       The Century Magazine, New York
                                       Januar 1928
4.   Marcus Eli Ravage «Απεσταλμενος στους Εθνικους»
                                       The Century Magazine, New York
                                       Februar 1928
5.   Τρα’ι’ανος Π. «Ο Αντιπροτεσταντισμος»
                                ΕΑΜ Β’-Υδροχοοσ
                                Ιστοσελιδα «noreply+feedproxy@google.com»
                                20.03.2009
6.   Garaudy Roger «Οι θεμελιωδεις μυθοι της ισραηλινης πολιτικης»
                            Αθηνα 2000
7.   Τζοχαρ Μπαρ «Μπεν Γκουριον, ο οπλισμενος προφητης»
 Παρισι 1966, σ. 99
8.   Rosenberg A. «Die Spur des Juden im Wandel der Zeit»
                          München 1937, S. 153
9.   Mpo’ι’mper Martin «Israel und die Welt»
                                  Shoken Verlag, New York 1948
PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 40885 Ratingen  Tel.+Fax: 02102 32513           E-Mail: chaziteo@t-online.de
   23.11.2012
του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου 

πηγήhttp://attikanea.blogspot.com/2012/11/blog-post_1058.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...