Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Αντιρατσιστικές ιστορίες καθημερινής τρέλας ! ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ.

From HEIL GAP ( or mind the GAP)

Το 1993, ο πολιτικός επιστήμονας Samuel P. Huntington, σκιαγράφησε το όραμά της ελίτ για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων …  που διαμορφώνεται από τις συγκρούσεις μεταξύ των πολιτισμών, όχι τις ιδεολογίες.
Γράφοντας, ο Huntington, σημείωνε ότι, « η σύγκρουση των πολιτισμών θα είναι η τελευταία φάση στην εξέλιξη της σύγκρουσης στο σύγχρονο κόσμο », προσθέτοντας ότι, « Οι μεγάλες διαιρέσεις μεταξύ της ανθρωπότητας και η κυρίαρχη πηγή συγκρούσεων θα είναι ... πολιτιστικές !».

Είναι πολύς καιρός … που η πολυπολιτισμική τρέλα έχει χτυπήσει κατακούτελα την Ευρώπη … όμως τώρα υπάρχει διάχυτη στην χώρα μας η εντύπωση ότι αυτό το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο έχει αρχίσει να παίρνει όλα τα χαρακτηριστικά μιας μανίας για δίωξη της ελευθερίας λογού! ( της μόνης ελευθερίας που μας έχει παραμείνει … ακόμη!) .

Αν εξετάσουμε την κατάθεση του νομοσχεδίου με την έννοια της ιδεολογίας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της «πολυπολιτισμικότητας ως μια νέα θρησκεία», αμέσως αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι υπάρχει που δεν μας «βγαίνει» … ότι κάτι άλλο τρέχει εδώ !
Το δικαίωμα του καθενός να διαμορφώνει και συνεπώς να έχει … και να εκφράζει ελευθέρα τις απόψεις του … να τις διαδίδει δίχως να παρεμποδίζεται από κανένα π%στη … είναι έννοιες απόλυτα συμβατές με το ελληνικό σύνταγμα. ( … Μα ποιο σύνταγμα βρε HEIL GAP ;;;;;;


Αφού χούντα έχουμε και πάλι ! … Τι δεν κατάλαβες ;;;;;;;; )


Εάν όμως ψάξουμε βεβαία την ιστορία μας για κάτι συγκρίσιμο …  για τόσο αδικαιολόγητα νομοθετήματα με τα οποία οι άνθρωποι θα προκαλούσαν τέτοια ζημιά στον εαυτό τους … μπορούσαμε να βρούμε παρόμοια ξεσπάσματα νομοθετικού φανατισμού για την δίωξη των «αντίπαλων» … αμέσως μετά την κατοχή …. (!)


Τελικά … το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ήταν η τρικλοποδιά του διδύμου ΡΗΜ.ΑΔ -Benny προς τον σαμαρά ο οποίος πίστεψε ότι θα «τάπωνε» τις διαρροές του κόμματος του προς την χρυσή αυγή, αλλά σαν βλ@ξ που είναι κατάφερε ακριβώς το αντίθετο ;;;;; 
Ή μήπως είναι και το τελευταίο επιχείρημα του Benny και των υπόλοιπων κλεφταράδων του καταρρέοντος μπατσοκ ώστε να κρατηθούν για λίγο ακόμη στην επιφάνεια και την «μάσα» … ηγούμενοι μιας αντιναζιστικής εκστρατείας … ή τελικά … μήπως τα ρ%φι@ν@κια της ΡΗΜ.ΑΔ. έχουν λάβει από τις στοές τους κάποιες πολύ πιο καταχθόνιες εντολές … ( ακόμη και απο αυτές που περιγράφει και ο Samuel P. Huntington) ;;;;;;;;;


ΡΗΜ.ΑΔ. το νέο μας σύνθημα:
«Ενωμένοι κατά του Φασισμού» (αλλά Ενωμένοι ΥΠΕΡ του εταιρικού φασισμού )προκειμένου να επιβάλουμε την  καταστροφική "πολυπολιτισμικότητα" … ένα«τοξικό συνδυασμό της πολιτικά ορθής πολιτικής, της άρνησης και του φόβου.»


Είναι ακριβώς η νέα θρησκεία που εφευρέθηκε και ασκείται από την πολυπολιτισμική ελίτ που μας κυβερνά …  η οποία πράγματι έχει μια ιδεολογία : τον Χίτλερ.
Ο Χίτλερ είναι ο αρχηγός τους.
Γι 'αυτούς βεβαία φαντάζει ως ένα είδος αντί-θεότητας και βλέπουν τους εαυτούς τους ως επαναστάτες ενάντια στη θέληση του αρχηγού τους !
Αλλά είναι έτσι πραγματικά ;;;;;;;;;;
Ο Χίτλερ προσπάθησε να καταστρέψει έναν λαό … τους    Εβραίους. 
Οι Θιασώτες του ... και απόστολοι του πολυπολιτισμού όμως έχουν διατυπώσει μια σειρά από ιδέες που, αν εφαρμοστούν με συνέπεια, θα έχουν ως αποτέλεσμα την καταστροφή όλων των λαών!
Επειδή κανένας λαός δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς ένα σπίτι … (μια εστία), δίχως να έχει ένα ιδικό του φυσικό χώρο … ο οποίος κατά κύριο λόγο θα κατοικείται από άλλα μέλη της ίδιας φυλής.
  


Και όταν οι @λητ@ρ@δες του πολυπολιτισμού επιθυμούν να στερήσουν από τους ευρωπαϊκούς λαούς τις πατρίδες των προγόνων τους ;;;;;;
Όταν, επιθυμούν να στερήσουν από όλους τους λαούς του κόσμου τις πατρίδες τους, γιατί η ιδεολογία τους αρνείται να αναγνωρίσει την ύπαρξη των λαών εκτός από εκείνες τις καινούργιες συλλογικότητες που πλάθουν και που θα ορίζονται από ένα καθεστώς που θα τους διαθέτει η κάθε νεοταξική  κυβέρνηση … και λανθασμένα … θα ονομάζεται ιθαγένεια ;;;


Ποιοι είναι αυτοί οι θιασώτες του Χίτλερ που δεν λαμβάνουν υπόψη τους ότι υπεύθυνη είναι μόνο η νοσηρή εμμονή τους με τον Αδόλφο Χίτλερ, και το γεγονός ότι οι πολιτικές τους έχουν κατά κύριο λόγο διαρθρωθεί γύρω από αυτή την εμμονή, οδηγεί σε αύξηση των ψήφων αλλά και αύξηση  της ενεργούς συμμετοχής, νέων ανθρώπων σε πολιτικές ομάδες όπως η Χρυσή Αυγή ;;;;

Αν ελίτ μας έθεσαν ως στόχο την εξάλειψη του εθνικισμού, μπορούν να το κάνουν μόνο με την εξάλειψη των εθνών, πράγμα που σημαίνει την εξάλειψη των λαών.
Επειδή ένα έθνος είναι ένας λαός !!!!!!!!!
Γλωσσικά η ρίζα της Λατινικής λέξης είναι : «natus» (γεννημένος) …   Nation = έθνος.


Η Κοινή καταγωγή αποτελεί και τον πυρήνα του κάθε έθνους.
Στις μέρες μας, η λέξη «έθνος» έχει καταντήσει να αναφέρεται ως ο προσδιορισμός (χαρακτηρισμός) ενός πολίτικου κόμματος και όχι ενός λαού, αλλά αυτό είναι παραποίηση της αρχική σημασία της λέξης «natus» . 



Η προσπάθεια για την εξάλειψη των λαών, ακόμα και αν δεν λαμβάνεται υπόψη το γεγονός ότι αυτό ακριβώς ήταν εκείνο που ο και Χίτλερ προσπάθησε να κάνει, δεν μπορεί παρά να οδηγήσει σε μια αναζωπύρωση του εθνικισμού και όχι μείωση του. ( αυτό μόνο για τους τύπους που δεν θέλουν να το καταλάβουν … )
Αν τα πράγματα συνεχίσουν με αυτή την άρρωστη πορεία, τότε στον επόμενο αιώνα δεν αποκλείεται ο Χίτλερ να θεωρηθεί ακόμη και ως προφήτης, ίσως και ήρωας, για τα πολιορκούμενα από παντού απομεινάρια της ευρωπαϊκής φυλής …. εάν βέβαια εξακολουθούν να υπάρχουν.


Στην ερμηνεία αυτής της παραλογής λατρείας των ελίτ προς τον Χίτλερ ως θρησκεία - και συγχρόνως αντί-θρησκεία τους, θα ήθελα να επισημάνω ότι η θέση του Χίτλερ στην κορυφή του κακού δεν είναι και τόσο ορθολογική. Ο Στάλιν και ο Μάο σκότωσαν περισσότερους ανθρώπους από ό, τι έκανε ο Χίτλερ. Στις μαζικές εξοντώσεις πληθυσμών του 20ου αιώνα, περισσότεροι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα της προκατάληψης των τάξεων ή των και πολιτικών διώξεων … «από ότι λόγω της φυλετικής προκατάληψης».
Εδώ φυσικά δεν προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε την αριθμητική για να ...ζυγίζουμε την φρίκη του ολοκαυτώματος των τσιγγάνων και των εβραίων .


Επιπλέον, είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμβατική ιστορική ερμηνεία ότι ο Χιτλερισμός μπορεί να συμψηφιστεί με τον εθνικισμό … και ότι ως εκ τούτου … ότι ο εθνικισμός πρέπει να κατασταλεί.


Θα ήταν τόσο, ίσως και πολύ περισσότερο, λογικό να πούμε ότι ο Χίτλερ ανέβηκε στην εξουσία, λόγω της καταστολής του εθνικισμού.
Ο εθνικισμός, πολύ απλά, είναι η ιδέα ότι αυτοί που αυτοπροσδιορίζονται ως έθνος πρέπει να ζουν στην ίδια πολιτική μονάδα.
Η αρχή αυτή, η οποία αντιστοιχεί σε έναν πυρήνα βαθειά μέσα στο ανθρώπινο ένστικτο τόσων αιώνων, παραβιάστηκε μετά τον Α! Παγκόσμιο Πόλεμο που παρέδωσε μεγάλα τμήματα του «ιστορικά» γερμανικού εδάφους … που κατοικείτο από τους γερμανικούς λαούς … στον έλεγχο των γειτονικών χωρών.
Οι κυβερνήσεις των χωρών αυτών στη συνέχεια δίωξαν τις γερμανικές μειονότητες που βρέθηκαν εντός των συνόρων τους.
Αυτό τελικά υπήρξε και το συναισθηματικό όπλο που χρησιμοποιήθηκε επιτυχώς από τον Αδόλφο Χίτλερ και τους συνεργάτες του NaZi … ως ο μοχλός για την άνοδο των στην εξουσία.
Έτσι λοιπόν ο χιτλερισμός δεν παρήχθη από την έξαρση του εθνικισμού, αλλά από την εξύψωση της ιδέας ότι η ταυτότητά των γερμανών θα πρέπει να καθορίζεται όχι από την κυβέρνηση και τις διεθνείς συμφωνίες παράδοσης των - ειρήνης … αλλά από τους βαθείς δεσμούς της κοινής τους ιστορίας, την καταγωγή, τη γλώσσα και τον πολιτισμό τους.





Βεβαία πέρα από τον Αδόλφο Χίτλερ ... μέσα στις κρυμμένες αλήθειες της N.W.O.ανακαλύπτουμε και κάποιες που θα εξέθεταν ανεπανόρθωτα το Ισλάμ … τον τρόπο με τον οποίο ο Μεγάλος Μουφτής της Ιερουσαλήμ ο οποίος ήταν ο επικεφαλής του Ισλαμικού Συμβουλίου και συνεργάστηκε με τον Adolph Hiitler εναντίον των Εβραίων, ενώ εργάστηκε επίσης για μια στενότερη φιλία του μουσουλμανικού κόσμου με τους SS.  Πληροφορίες για αυτές τις αλήθειες, στο βιβλίο NEXT DOOR από τον Eric Stakebeck που εκθέτει αυτή την πραγματικότητα : «Ξέρω για το Μεγάλο Μουφτή, και τον ρόλος του στην δημιουργία των Βόσνιο-Μουσουλμανικών μονάδων Waffen SS και για χρόνια κάνω σχόλια σχετικά με αυτό».
  

Λόγω της πνευματικής ηθικής, πολίτικης και οικονομικής κατάπτωσης που επικρατεί σήμερα στην πατρίδα  …  η προκαθορισμένη λύση των αντί-ρατσιστικών νομών που μας σερβίρονται κατευθείαν από την δικτατορία της Ε.Ε. … μπορεί να επιδεινώσει μόνο την κατάσταση αντί να την θεραπεύσει.
Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι η λύση στο πρόβλημα του Ισλαμοφασισμού ανάμεσά μας.
Αυτά είναι η αιτία του.
Η καταστολή του εθνικισμού δεν είναι η λύση στο πρόβλημα του χιτλερισμού.
Είναι η αιτία του.
HEIL GAP ( or mind the GAP)


1 σχόλιο :

  1. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΩΣ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΟΧΗ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ :

    Η Ιταλία κατέβαλε από 500 € σε Αφρικανούς πρόσφυγες ώστε να φύγουν για τη Γερμανία !
    From HEIL GAP ( or mind the GAP)
    http://heilgap.blogspot.com/2013/05/500.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...