Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

Αποσυμβολισμός Της Πύλης Των Λεόντων Στις Μυκήνες!

Εικόνα - λεπτομέρεια των δυο λιονταριών και του λευκού κίονα.Ερμηνεία της εικόνας
Τα δυο λιοντάρια μέσα στο [Δ] μαζί με τον λευκό κίονα αντιπροσωπεύουν τα τρία [3] νέα ανθρώπινα μυαλά με τα οποία η Καλυψώ αναβάθμισε τον πρωτόγονο Γήινο για να δημιουργήσει τον Δωριέα το δώρο των αθανάτων Ελλήνων στην πατρική γη σημερινή Ελλάδα και στην συνέχεια στον υπόλοιπο κόσμο.
Οι δυο λέαινες αντιπροσωπεύουν το αριστερό και δεξί εγκεφαλικό λοβο.Τα λιοντάρια είναι
θηλυκά διότι είναι παραγωγικά δημιουργικά κάνουν τα πάντα στην οικογένεια τους το αρσενικό απλώς τρώει.Ο λευκός κίονας στην μέση που τα χωρίζει είναι το Μεσολόβιο η τυλώδεςσώμα.Το εμπόδιο που τοποθέτησε η Αθηνά ώστε η επαφή με τον θεό μέσα μας να είναι δύσκολη έως αδύνατη.
Μεγαλιθικό μνημείο του 1240π.χ. η 1080 της εποχής του Κριού


Τα δυο [2] «λιοντάρια» δεν γνωρίζουν το ένα την παρουσία του άλλου είναι σαν άγνωστοι μεταξύ τους.Σε πειράματα που έχουν γίνει με ανθρώπους που τους αφαιρέθηκε το Μεσολόβιο τα δυο μυαλά συμπεριφερόταν σαν δυο τελείως διαφορετικοί άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους.

Το [Δ] φυσικά αντιπροσωπεύει τα παντα.Την Ελληνική Έλικα -το κρυμμένο αστροπλοιο τα τέσσερα γράμματα του Γενετικού μας Κωδικα –αποδίδει τον αριθμό [33] με τις τρεις[3] γωνίες του και τις τρεις[3] πλευρές ,το κρανίο μας κ.α.π.


Πηγή: Ο Κωδικας των Ελληνων Αθανατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος


Επιτρέπεται Η Αναδημοσίευση Μόνο Με Αναφορά Του Ονόματος Του Συγγραφέα Και Της Σελίδας Στο FB Με Ενεργό Λινκ.

Από το ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ
kalyterotera.gr


Πηγή: diadrastiko: 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...