Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

Νέο κόμμα με αρχηγό τον Εβραίο Σημίτη πάνε να στήσουν τα μπάζα του παλιού πολιτικού συστήματος!.."ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ... Βαλίτσες γεμάτες χρήματα!


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το κόλπο που πάνε να στήσουν κάποιοι ξοφλημένοι νταβατζήδες χρησιμοποιώντας ως όχημα τα μπάζα του παλιού πολιτικού συστήματος.

Το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία ενός νέου κόμματος μέσα από τη συγχώνευση του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και διάφορων άλλων πολιτικών σχημάτων που κινούνται στον χώρο της κεντροαριστεράς. Για αρχηγό του νέου πολιτικού φορέα προωθούν τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Σημίτη θεωρώντας προφανώς ότι η κοινωνία έχει πάθει αλτσχάιμερ από τους πολλούς… ψεκασμούς και θα τον δεχτεί ως σωτήρα.
Την υλοποίηση του φιλόδοξου
πρότζεκτ έχουν αναλάβει εργολαβικά κάποιοι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες μαζί με επιφανή στελέχη των λεγόμενων εκσυγχρονιστών. Δραστήριο ρόλο έχουν αναλάβει οι κ. Άννα Διαμαντοπούλου και κ. Νίκος Χριστοδουλάκης. Οι δύο αυτοί σημιτοφύλακες έχουν την ευθύνη του οργανωτικού σχεδιασμού και στη κατεύθυνση αυτή συναντώνται με πρώην στελέχη του εκσυγχρονιστικού χώρου επιχειρώντας να τους πείσουν ότι ήρθε η ώρα για την νεκρανάσταση του Κώστα Σημίτη. Γνωστοί επιχειρηματικοί παράγοντες έχουν αναλάβει να πείσουν τον Φώτη Κουβέλη για την αναγκαιότητα του εγχειρήματος, ενώ για αντάλλαγμα προσφέρουν στήριξη προσκείμενου να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Τα στελέχη του εκσυγχρονιστικού μπλοκ, που οργώνουν τις τελευταίες ημέρες την Ελλάδα, διαρρέουν ότι στο νέο φορέα θα προσχωρήσει και ο Γιάννης Στουρνάρας κάτι το οποίο ο ίδιος διαψεύδει προς το παρόν με κατηγορηματικό τρόπο. Στο σχήμα δεν αποκλείεται να συμμετέχει και ο Ανδρέας Λοβέρδος. Καθοριστικό ρόλο στην όποια απόφαση θα πάρει ο πρόεδρος της Νέας Ελλάδας παίζει γνωστός οικονομικός παράγοντας τη κρίση του οποίου εμπιστεύεται ο κ. Λοβέρδος.

 http://www.lykavitos.gr/archives/23481

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...