Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΑΣ: ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΥΤΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ!

Μετά την ΕΡΤ σειρά παίρνουν οι αμυντικές βιομηχανίες με την τρόικα (η κυβέρνηση απλά εκτελεί τις εντολές της τρόικα) να κλείνει τα ΕΑΣ και την ΕΛΒΟ να πετσοκόβει την ΕΑΒ και να ολοκληρώνεται το έγκλημα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κατέστρεψαν την αμυντική βιομηχανία της χώρας (μαζί με την χώρα).
Ίσως στην παρούσα φάση όλοι να έχουν στραμμένα τα βλέμματα στην ΕΡΤ, όπου 2000 εργαζόμενοι μένουν άνεργοι, αλλά το ότι αύριο η χώρα δεν θα μπορεί να κατασκευάσει ούτε σφαίρες για τα όπλα των στρατιωτών της και θα πρέπει να κάνει ... εισαγωγές για να αμυνθεί, αυτό δεν έχει γίνει ακόμα αντιληπτό.
Aκόμα και στον Β'Π.Π. η χώρα κατασκεύαζε τις δικές της σφαίρες και κατάφερε να καταγάγει του θριάμβους στα αλβανικά βουνά και να καθυστερήσει το ναζιστικό τέρας στα οχυρά του Ρούπελ και στην μάχη της Κρήτης
Η παράδοση της χώρας (γιατί αυτός είναι ο στόχος τους: όταν δεν μπορείς να πολεμήσεις παραδίδεσαι και λες "Δεν είχα τα μέσα να πολεμήσω") και η δορυφοροποίησή της από την Τουρκία είναι πλέον θέμα καθαρά θέμα (ελάχιστου) χρόνου...

1 σχόλιο :

  1. Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση και για την ΕΑΒ.Σήμερα για πρώτη φορά στα χρονικά, οι υπάλληλοί της έμειναν απλήρωτοι.Δεν είχανε χρήματα για να γίνουν οι πληρωμές!Ετσι είπαν από την μισθοδοσία!!
    Μιλάμε τώρα για την ΕΑΒ μια από τις καλλίτερες βιομηχανίες στον κόσμο!!!Για μια ΕΑΒ που καμιά οικονομική κρίση δεν μπορεί να την αγγίξει,εκτός εαν το θελήσουν οι διοικούντες που παίρνουν εντολές από τους κυβερνώντες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...