Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος εισπράττει δύο συντάξεις μέσα από τη φυλακή!

Σάλο έχει προκαλέσει το δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, σύμφωνα με το οποίο ο Άκης Τσοχατζόπουλος συνεχίζει να εισπράττει χρήματα… μέσω συντάξεων, ακόμα και τη στιγμή που είναι υπόδικος και βρίσκεται στη φυλακή!
Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται, ο Τσοχατζόπουλος λαμβάνει ακόμα τη βουλευτική σύνταξη, ύψους 1.730 ευρώ, ενώ παράλληλα συνταξιοδοτείται από το ΤΣΜΕΔΕ, ως μηχανικός, με περίπου το ίδιο ποσό, παρά το γεγονός πως στην Ελλάδα δεν έχει ασκήσει ποτέ το επάγγελμα αυτό, πέραν των καταβολών των ασφαλιστικών του εισφορών! 

Η εισροή ρευστού δεν σταματάει εκεί, πάντως, αφού ο Άκης λαμβάνει χρήματα και από ασφαλιστικό φορέα της Γερμανίας, καθώς εκεί ανέπτυξε επαγγελματική δραστηριότητα για σχεδόν 16 χρόνια, από το 1959 έως και το 1975!
Έτσι, όπως προκύπτει, οι συνολικές απολαβές του πρώην υπουργού ανέρχονται στα 4.000 ευρώ, ποσό που πιθανότατα είναι κατά πολύ υψηλότερο, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα εμβάσματα των συντάξεων από τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα οποία δεν περιλαμβάνονται στον σχετικό λογαριασμό του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, όπως επίσης και τις συντάξιμες απολαβές από ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες!
ΣΧΟΛΙΟ:
Το θέμα είναι ότι με δικά μας χρήματα πλήρωσε τις εισφορές του και τώρα του πληρώνουμε έξτρα και τα έξοδα διαμονής στη φυλακή !

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...