Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Ρεπούση/Αριστερά: ε, ναι, έχουμε περισσότερους μετανάστες απ’ ότι θα έπρεπε. Ε, και;


Ρεπούση: «Έχουμε όντως περισσότερους μετανάστες απ’ ότι θα έπρεπε. Όμως, η ρατσιστική βία που βλέπουμε γύρω μας δεν έχει να κάνει μ’ αυτό αλλά με την ρατσιστική, φασιστική, ναζιστική ιδεολογία, τη φυλή, το χρώμα, τις διαφορετικές πεποιθήσεις, κλπ».
Και προσοχή! Στη γλώσσα της Αριστεράς, «ρατσιστική βία» δεν είναι μόνον το μαχαίρωμα ενός λαθρομετανάστη. Αλλά ακόμη και η απλή δημόσια λεκτική έντονη αναφορά κάποιου στην ανησυχία του ως προς τον εθνικό κίνδυνο της λαθρομετανάστευσης. Από την στιγμή που αυτό θα ονομαστεί (δια του νέου Αντιρατσιστικού Νόμου) ως «Μίσος και Εχθροπάθεια», αυτομάτως μετατρέπεται σε «μορφή βίας», τουτέστιν «ρατσιστικής βίας». Αυτός είναι ο απώτερος νοσηρός σχεδιασμός τους.

Ιδού λοιπόν το νέο ακραίο ιδεολόγημα ή καλύτερα ανίερη αντεθνική σοφιστεία της αριστεράς.
Και ξέρουν καλά τι κάνουν. Ή μήπως όχι;
Είναι δυνατόν να χαρακτηρίζεις εκατομμύρια «ιδιαζόντως ανήσυχου» (sic! Για να μην πούμε «εξοργισμένου»)  Ελληνικού Λαού κατ’ αυτόν τον τρόπο;
Καθώς, είναι ξεκάθαρο πλέον πως η όλο και εντεινόμενη αντίδραση ενός τόσο μεγάλου τμήματος του Ελληνικού λαού ενάντια στην λαθρομετανάστευση έχει να κάνει με το φόβο και το ανακλαστικό υγιές ένστικτο της αυτοσυντήρησης.
Το δικαιολογημένο φόβο για την αυξημένη και δη ωμή ξενόφερτη εγκληματικότητα ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα του ιδιαίτερα μεγάλου αριθμού τους (που αναγάγει το «φαινόμενο» από «μετανάστευση» σε «συγκεκαλυμμένη εισβολή») και της «επικίνδυνης ποιοτικής σύνθεσής» τους (sic! κι αυτό. Για να μην πούμε τίποτε «βαρύτερο»).
Την αγανάκτηση για την ευνοϊκή στάση του συστήματος υγείας απέναντι στους λαθρομετανάστες εν αντιθέσει με τους Έλληνες ανασφάλιστους που το Ελληνικό κράτος τους αρνείται την ιατρική περίθαλψη και την φαρμακευτική κάλυψη.
Το θυμό για το ότι σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς και ένεκα του εξοργιστικά μεγάλου αριθμού τους δεσμεύουν ογκώδεις κοινωνικούς πόρους (πχ ανθρωπιστικά προγράμματα σίττισης και άλλες παροχές κοινωνικής πρόνοιας αλλά και εργασίες που θα ανακούφιζαν όλες αυτές τις εκατοντάδες χιλιάδες άνεργων Ελλήνων).
Όλα αυτά τα εκατομμύρια αναξιοπαθούντων  Ελλήνων, σύμφωνα με την λογική της Αριστεράς, όταν αντιδρούν ενάντια σ’ αυτήν την κατάσταση δεν είναι τίποτε άλλο παρά ΝΑΖΙ, Ρατσιστές, Φασίστες, Εγκληματίες, Νταβατζήδες, άνθρωποι της Νύχτας, τομάρια που θα έπρεπε να πάνε φυλακή.
Ιδού ο προοδευτισμός τους.
Και δεν φτάνει που μέσα από τα ελεγχόμενα απ’ αυτούς ΜΜΕ (δηλαδή ΟΛΑ) προωθούν αδίστακτα κι εξίσου εγκληματικά νυχθημερόν το μίσος τους για τον Έλληνα (ως εκπόρευση μιας σειράς προσδιοριστικών στοιχείων που όλα έχουν να κάνουν με την Εθνική Ταυτότητα), θέλουν να το «δέσουν και θεσμικά».
Όλα τα παραπάνω αίσχη όχι μόνον θα πρέπει να συνεχιστούν – σύμφωνα με την  λογική της Αριστεράς – αλλά θα πρέπει και να ενισχυθούν και να ενταθούν.
 Να έρθουν ακόμη περισσότεροι λαθρομετανάστες στη χώρα.
 Να λάβουν ακόμη μεγαλύτερη κρατική ενίσχυση.
 Να αλλοιωθεί σε τέτοιο βαθμό η Ελληνική Κοινωνία που να εκλείψει η έννοια της «Εθνικής Ταυτότητας».
 Κι ας φύγει όποιος Έλληνας θεωρεί ότι δεν μπορεί να επιβιώσει στη χώρα υπ’ αυτές τις συνθήκες και σ’ αυτή την  μέρα τη μέρα διαμορφούμενη κόλαση.
 Κι όποιος Έλληνας αντιδράσει σ’ αυτή την εγκληματική κατάσταση, σύμφωνα με τον Αντιρατσιστικό Νόμο που προωθεί η ανθελληνική αριστερά, θα πρέπει και να διώκεται απηνώς κι από πάνω.
Ιδού ο «αδίστακτος ανθελληνικός προοδευτισμός» τους.

Εάν αναδεικνύεις τα στοιχεία μιας θρησκείας που ξεκάθαρα ορίζουν (μέσα από τα ίδια τα δικά τους κείμενα, ιερά και μη πχhttp://aegeanhawk.blogspot.gr/2012/10/150_812.html καιhttp://aegeanhawk.blogspot.gr/2012/10/150_9111.html ) πως ο «Πιστός» οφείλει να διαδίδει με το λεπίδι την θρησκεία του εξοντώνοντας τους «Άπιστους», τότε βάση του παραπάνω σκεπτικού της Αριστεράς είσαι Ρατσιστής, Φασίστας, Ναζί που καταφέρεσαι με «μίσος και εχθροπάθεια» ενάντια σε κάποιον άλλον «βάση της (διαφορετικής) θρησκείας του». Τόσο απλά. Σε εξοντώνουν, εξοντώνοντας πρώτα την ίδια την απλή λογική και το δικαίωμα της «αυτοπροστασίας» ενός Λαού απέναντι στους υποψήφιους Θύτες του.

Εάν πεις ότι βάση των στατιστικών στοιχείων των Ελληνικών φυλακών, η συντριπτική πλειοψηφία των κρατουμένων – και δη βαρείας εγκληματικότητας – είναι αλλοδαποί, ενώ σαν σύνολο οι αλλοδαποί είναι μειοψηφία στην Ελληνική κοινωνία, συνεπώς, η «ποιοτική σύνθεσή» τους δείχνει ξεκάθαρα πως η «πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων είναι εγκληματικής φύσης», τότε, βάση του παραπάνω σκεπτικού της Αριστεράς (και του Αντιρατσιστικού που τελικά ΟΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ετοιμάζονται να ψηφίσουν στην μια ή την άλλη μορφή) είσαι «εγκληματίας» (πάλι το «μίσος και η εχθροπάθεια») διότι καταφέρεσαι ενάντια σε άλλους ανθρώπους επειδή δεν είναι Έλληνες. Τόσο απλά και πάλι.

Παλεύει με πάθος και αδίστακτα η Αριστερά να μετατρέψει σε πολυπολιτισμική μια «καθαρά εθνική κοινωνία». Την Ελληνική αλλά και το σύνολο των Ευρωπαϊκών κοινωνιών. Ξεχνώντας πως ακόμη και στις πολυεθνικές κοινωνίες που ιστορικά υπήρξαν, η τάση ήταν να συγκεντρώνονται – ως επί το πλείστον - κατά έθνος/φυλή/ράτσα/γένος οι λαοί σε διάφορες περιοχές της επικράτειας. Ακόμη και σήμερα, στις κατ’ εξοχήν πολυεθνικές ΗΠΑ, οι διάφορες «μειοψηφούσες» φυλές της έχουν την τάση να συγκεντρώνονται κατά «παροικίες». Και δεν «διαχέονται» στην υπόλοιπη κοινωνία.
Απλοί Νόμοι της Φύσης: όμοιος ομοίω έλκεται.
Είναι η φυσική ανάγκη του ανθρώπου να συμβιώνει κοινωνικά με τους ομοίους του, τη φυλή του, τη ράτσα του. Και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον υποχρεώσει για το αντίθετο.
Έτσι και οι Έλληνες έχουν το ιστορικό δικαίωμα να συνεχίσουν να ζουν στον τόπο τους ΜΟΝΟΝ με τους ΟΜΟΙΟΥΣ τους, δηλαδή, τους Έλληνες.
Κι αν χρειαστούν "πληθυσμιακές ενισχύσεις", τότε διατηρούν το δικαίωμα να επιλέξουν οι ίδιοι οι Έλληνες "ποιές θα είναι αυτές, πόσοι και από που θα προέρχονται. Και βεβαίως θα έρθουν ΜΟΝΟΝ μετά από πρόσκληση των ίδιων των Ελλήνων". 
Ξεχνάει επίσης η Αριστερά ότι πρώτοι και κυρίως οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι είναι που αντιδρούν στο «ανακάτεμα των λαών» και την «κοινωνικοανθρωπολογική ενσωμάτωσή» τους. Αρνούνται πεισματικά (και επιθετικά) να «ενσωματωθούν» στις μη ισλαμικές κοινωνίες όπου μεταναστεύουν. Αντιθέτως, απαιτούν (και με χρήση βίας μάλιστα) να μετατραπούν όλοι οι άλλοι σε μουσουλμάνους. Και στις χώρες τους, στις δικές τους κοινωνίες πρώτιστος σκοπός τους είναι πάντα η «εξόντωση των Απίστων».
Σκοπός που μεταφέρεται αυτούσιος και στις εκάστοτε «αποικίες» τους στις χώρες των «Απίστων» όταν (λαθρο)μεταναστεύουν/εισβάλλουν.
Αυτό ακριβώς επιδιώκει η Αριστερά να χτίσει στην Ελλάδα. Μια παραφροσύνη αίματος και καταστροφής. Το οικονομικό δεν παίζει καθόλου. Άλλη μια σοσιαλδημοκρατία θα είναι κι αυτοί. Άλλη μια ολιγαρχία λίγων ευνοημένων και πολλών ραγιάδων, όπως γίνονταν πάντα. Συνήθης κατάσταση γι’ αυτό και αδιάφορη. Κοινώς, αντιμετωπίσιμη με τον ίδιο τρόπο όπως και κάθε άλλη πολιτική κατάσταση.

Όχι. Ο κίνδυνος εντοπίζεται στην ανυπαρξία εθνικής/πατριωτικής ευαισθησίας στην ψυχή τους και στην πολιτική τους. Ο κίνδυνος εντοπίζεται στο «Μίσος/εχθροπάθεια» που έχουν για κάθε τι «Εθνικό και Πατριωτικό». Ο κίνδυνος εντοπίζεται στο ότι σκοπός τους είναι η εξαφάνιση της Ελλάδας/Ελλήνων ως «Εθνικό Στοιχείο» και η αντικατάστασή τους με ένα μωσαϊκό μουσουλμανικής καταστροφής.

Δείχνει ξεκάθαρα λοιπόν η Αριστερά τι έχει σκοπό να πράξει με το που θα γίνει κυβέρνηση.
 Θα ανοίξει διάπλατα τα σύνορα (για ανθρωπιστικούς σκοπούς, γαρ, θα είναι το «επιχείρημα»), θα νομιμοποιήσει/ελληνοποιήσει τους πάντες (μόνιμη πια δεξαμενή ψηφοφόρων της μελλοντικής αριστεράς και σαφώς αιτία εμφυλίου) και θα καταδιώξει απηνώς και αδίστακτα κάθε Πατριώτη σ’ αυτόν τον τόπο.

Έναν δρόμο επιχείρησαν να δείξουν τόσο η Ισπανία παλαιότερα όσο και η Ιταλία πιο πρόσφατα. Όπως η Ισπανία είχε στείλει «πακέτο» με το τρένο στη Γαλλία κάμποσες χιλιάδες δικούς της λαθρομετανάστες, έτσι τώρα και η Ιταλία εφοδίασε κάμποσους λαθρομετανάστες με ταξιδιωτικά έγγραφα, τους έδωσε και «χαρτζιλίκι» και τους έστειλε πακέτο στη Γερμανία. Φυσικά οι Γερμανοί απαιτούν να τους πάρει πίσω. Όπως έκαναν και οι Γάλλοι με τους Ισπανούς πέρυσι. Πιο πολύ «σημειολογική» ήταν λοιπόν η ενέργεια των Ιταλών και των Ισπανών. Από την άλλη, αν βγει τέτοια «φήμη» στις «κοιτίδες των λαθρομεταναστών» - μπες στον Ευρωπαϊκό Νότο κι αυτοί μετά θα σε στείλουν στον Βορά - τότε τα κύματα των λαθροεισβολέων θα αυξηθούν κατακόρυφα αντί να μειωθούν.
Θέλουμε ακαριαία αποτελέσματα; Ε, λοιπόν, δεν πρέπει να τους στείλουμε στο Βορρά. Στον Αφρικανικό Νότο πρέπει.
Τουτέστιν, πιο αποτελεσματικό θα ήταν να συγκεντρώσουν οι χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου τα ποσά που διαθέτουν κάθε χρόνο (άμεσα και έμμεσα) για τους λαθρομετανάστες (πχ επιμελητεία, μεταφορές, υγεία, σίτιση, ασφάλεια,  κλπ ) και να τα δώσουν σε μια μικρή φτωχή Αφρικανική υποσαχάρια χώρα κατανεμημένα σε κατά κεφαλή επιδότηση (όσους περισσότερους λάθρο θα δέχεται τόσο περισσότερα θα λαμβάνει).  Με μια υποχρέωση. Να δέχεται αυτή στο έδαφός της όλους τους λαθρομετανάστες που θα διώχνει σε καράβια ο Ευρωπαϊκός Νότος με one way προορισμό το «φιλόξενο εκείνο έδαφος της Αφρικής». Να δεις για πότε πριν καλά καλά φτάσει το καράβι στον προορισμό του θα έχουν ζητήσει από την υπηρεσία επαναπατρισμού επιστροφή στη χώρα τους.
Όσο για τα ασυνόδευτα παιδιά, ας παραδοθούν στην Ερυθρά Ημισέληνο ή στους Αδερφούς Μουσουλμάνους ή σε όποιο άλλο Ισλαμικό ίδρυμα ή κράτος επιδιώκει «ισχυρή παρουσία» στα δικά τους «πολιτικοκοινωνικά δρώμενα».
Όσο για τους Χριστιανούς Σύριους, σαφώς και θα έπρεπε να παραμείνουν. Και να ενσωματωθούν έχουν την διάθεση και δεν θα μας βαράνε πισώπλατα σε έναν πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας (το αντίθετο) αλλά και ο νους τους είναι πάντα στο να επιστρέψουν στη χώρα τους μια μέρα.
 Για να δούμε μετά πόσοι λαθρο θα ξανατολμήσουν να πατήσουν το έδαφος του Ευρωπαϊκού Νότου.

Ακραίο;
Ίσως.
Όσο ακραία και αδίστακτη είναι και μια θρασυτάτη και θανάσιμη (λαθρο) εισβολή εκατομμυρίων εποίκων (με κατακτητικούς σκοπούς) σε μια ξένη χώρα όπου κανείς δεν τους κάλεσε.

Γιώργος Ανεστόπουλος
http://aegeanhawk.blogspot.gr/2013/05/blog-post_958.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...