Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Ο Μόρσι κάλεσε σε τζιχάντ κατά των αδελφών Σύριων


Ένας από τους λόγους που οι στρατιωτικοί αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους ήταν η πρόσφατη στήριξη του Μόρσι στους ισλαμοφασίστες εισβολείς στην Συρία, γεγονός που εκτός από τους πολίτες εξόργισε και την στρατιωτική ηγεσία.

Όπως μάλιστα δήλωσε ανώτατος στρατιωτικος σε Αραβικά μέσα, ο Μόρσι αγκάλιασε δηλώσεις Σουνίτη κληρικού που καλούσε τους Αιγυπτίους να συμμετέχουν σε τζιχάντ κατά του Συριακού λαού! “Οι δεσμοί μας με την Συρία κάνουν μια τέτοια ενέργεια να είναι έσχατη προδοσία για τον λαό της Αιγύπτου. Ο Μόρσι πέρασε την κόκκινη γραμμή”.

Αυτή την ώρα συνεδριάζει η στρατιωτική ηγεσία για τις περεταίρω ενέργειες, ενώ ισλαμιστική οργάνωση που στηρίζει τον Μόρσι τον καλεί να κάνει άμεσα εκλογές ώστε να αποφευχθεί το πραξικόπημα αλλά να επαναληθούν τα όργια στην εκλογική διαδικασία, που έφεραν τους αδελφούς μουσουλμάνους στην εξουσία. 

Ο Μόρσι πάντως θα μείνει στην ιστορία ως ο καταστροφέας της Αιγύπτου σε όλα τα επίπεδα και ίσως να συναγωνιστεί τον δικό μας ΓΑΠ, ο οποίος αυτή τη στιγμή κατέχει τα παγκόσμια πρωτεία σε καταστροφή μιάς χώρας με απλές κινήσεις και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...