Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ-ΕΚΤΡΩΜΑ: Καταργούν Οριστικά Την Ελευθερία Λόγου Και Σκέψης… Στην Ελλάδα…!

Τελικώς, όπως είχε υποσχεθεί στο σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών, η αντεθνική κυβέρνηση των μνημονίων κατέθεσε στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Στόχος του νομικού αυτού εκτρώματος είναι αφενός ο περιορισμός μέσω της ποινικοποίησης της νόμιμης πολιτικής δράσης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και αφετέρου η ποινικοποίηση της ελευθερίας του λόγου, προκειμένου να μην ακούγονται φωνές πέραν αυτών της καθεστηκυίας τάξης των υπηρετών της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.
Ενώ στην Πατρίδα μας έχουν εισβάλλει εκατομμύρια λαθρομετανάστες υπό την

απόλυτη ανοχή και ενθάρρυνση των ανθελληνικών κυβερνήσεων, προκαλώντας σοβαρότατα προβλήματα στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή του
Ελληνικού Έθνους, αντί η κυβέρνηση να φροντίσει να καταπολεμήσει το πρόβλημα επιλέγει να προχωρήσει στην κατάθεση του αντιρατσιστικού νομικού εκτρώματος, το οποίο θα τιμωρεί ως «ρατσιστή» όποιον Έλληνα εκφράζει δημοσίως την προσωπική του γνώμη για το μείζον αυτό ζήτημα, ή για σειρά άλλων τα οποία θίγουν την «πολιτική ορθότητα» της εποχής μας. Επί της ουσίας, πρόκειται για ευθεία ενέργεια περιορισμού μέχρι καταργήσεως, της ελευθερίας του λόγου, εισάγοντας εμμέσως για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εκείνα τα οποία σε διάφορες χώρες του εξωτερικού χαρακτηρίζονται ως «αδικήματα γνώμης»!
Σύμφωνα με το αντεθνικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης προβλέπονται τα κάτωθι:
«Με φυλάκιση τριών μηνών έως τριών ετών και χρηματική ποινή 5.000-20.000 € τιμωρείται όποιος προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική καταγωγή, τον γενετήσιο προσανατολισμό και τη σωματική ακεραιότητα. Το ίδιο τιμωρείται όποιος με πρόθεση και με τα παραπάνω μέσα παροτρύνει σε διάπραξη φθοράς ή βλάβης πραγμάτων που χρησιμοποιεί από τις εν λόγω ομάδες, κατά τρόπο που μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη.
Αν οι παραπάνω πράξεις είχαν ως αποτέλεσμα την τέλεση εγκλήματος, επιβάλλεται ποινή τουλάχιστον έξι μηνών και χρηματική ποινή 15.000 – 30.000 €. Με τις ίδιες ποινές τιμωρείται και όποιος συνιστά ή συμμετέχει σε οργάνωση ή ένωση προσώπων που επιδιώκει συστηματικά την τέλεση των ανωτέρω πράξεων.
Με τις ίδιες ποινές τιμωρείται και όποιος με πρόθεση δημόσια και με οποιονδήποτε τρόπο (π.χ. προφορικά, δια του Τύπου ή του Διαδικτύου), εγκωμιάζει, επιδοκιμάζει, αρνείται κακόβουλα τη σημασία των εγκλημάτων γενοκτονίας ή κατά της ανθρωπότητας και των εγκλημάτων πολέμου, καθώς και του Ολοκαυτώματος και του ναζισμού, με τρόπο που μπορεί να υποκινήσει βία ή μίσος ή να ενέχει απειλητικό ή προσβλητικό χαρακτήρα κατά ομάδας προσώπων με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική καταγωγή και τον γενετήσιο προσανατολισμό».
Επιπλέον προβλέπεται ότι «αν κάποια από τις παραπάνω αξιόποινες πράξεις τελέσθηκε προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου ή ενώσεως προσώπων από νόμιμο εκπρόσωπο ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, ο υπουργός Δικαιοσύνης μπορεί να επιβάλει, με απόφασή του, σωρευτικά ή διαζευκτικά: α) διοικητικό πρόστιμο 10.000 – 100.000 €, β) αποκλεισμό από δημόσιες παροχές, επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις, διαφημίσεις προμήθειες κ.ά. για διάστημα 1-6 μηνών». Με δόλιο και ύπουλο δηλαδή τρόπο, η κυβέρνηση κατόπιν εντολών ξένων κέντρων εξουσίας, επιχειρεί να εξοβελίσει από την πολιτική ατζέντα θέματα μείζονος εθνικής σημασίας τα οποία θα καθορίσουν με τον ένα ή άλλο τρόπο, την ιστορική πορεία και το μέλλον του Ελληνικού Έθνους. Υπό αυτό το πρίσμα, το αντιρατσιστικό έκτρωμα έρχεται να επιβάλλει δια νόμου την πολυφυλετική μορφή της ελληνικής κοινωνίας!
Ενδεικτικό των μισελληνικών προθέσεων της κυβέρνησης είναι το εξής: «οι πράξεις που περιγράφονται στο σχέδιο νόμου κατά των διακρίσεων καθώς και τα εγκλήματα που τελούνται συνεπεία αυτών, διώκονται αυτεπαγγέλτως. Ο παθών, κατά την υποβολή της έγκλησης, όπως και όταν παρίσταται ως πολιτικών ενάγων, δεν καταβάλλει το σχετικό παράβολο υπέρ του Δημοσίου»Καθένας λοιπόν, μπορεί να φανταστεί τι θα επακολουθήσει σε μια κοινωνία όπου η γνώμη ενός εκάστου δύναται να εκληφθεί ως «ρατσιστική» από τον οιονδήποτε.
Εν κατακλείδι, τα ανθελληνικά συμπλέγματα που διακατέχουν την κυβέρνηση και τα διεθνιστικά κόμματα της αριστεράς, στρέφονται με μίσος κατά του Ελληνικού Λαού. Επιδιώκεται κατά τρόπο σαφή και ξεκάθαρο η κατάργηση της ελευθερίας λόγου και σκέψης με απώτερο στόχο την καταστροφή του Έθνους μας. Επιπλέον, οι «σοφοί» της εγχώριας συμμορίας των υποτακτικών της παγκόσμιας σιωνιστικής τάξης, ποινικοποιούν τόσο τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους οι οποίοι και προσδιόρισαν την έννοια της Φυλής και του Έθνους, όσο και τους Προγόνους μας που αγωνίστηκαν ανά τους αιώνες απέναντι σε αλλόφυλους. Πλέον, η τυραννία του αντεθνικού Καθεστώτος επιβάλλεται δια νόμου και εισέρχεται στο τελικό στάδιο του αφανισμού του Ελληνισμού, όπως τον γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.
πηγή


http://filosofia-erevna.blogspot.gr/2013/11/blog-post_3385.html

1 σχόλιο :

  1. Δηλαδή οι λαθρομετανάστες θα συνεχίζουν να μας σφάζουν ελεύθερα, κι εμείς θα απαγορεύεται και να μιλήσουμε?? .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...