Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Πολλοί Έλληνες υβρίζουν πυκνά συχνά τον Ελληνικό τεκτονισμό. Μπορεί και να του αξίζει.

Θυμάμαι την εποχή που η Μεγάλη Στοά της Ελλάδας αναγνώρισε τη Μεγάλη Στοά της FYROM που έχει πολλά πετρέλαια.σαν Μεγάλη Στοά της Μακεδονίας ¨Οπως βλέπετε πρίν τον ΣαμαροΒενιζέλο και άλλοι έπαιζαν στο παιγνίδι των πετρελαίων.
Εν τω μεταξύ τα συμφέροντα μπαινοβγαίνουν στη χώρα με διάφορες μουτσούνες επιστημόνων και έχουν πιάσει τις θέσεις κλειδιά στη χώρα και στα κανάλια. Την πάμπλουτη Ελλάδα την περιστοιχίζουν όλα τα είδη κοράκων. πολλοί απο αυτά τα αποτυχημένα ρεμάλια της κοινωνίας πάνε για δήμαρχοι, έγιναν υπουργοί, τραπεζίτες, δημοσιογράφοι.
Θα τους αποκαλύψουμε. Έχουν παγιδευτεί στην τρύπα που μόνοι τους άνοιξαν για να παγιδεύουν άλλους. Θα καταργηθούν τάγματα…
Δεν μπορεί να υπάρχει αντιρατσιστικός νόμος και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών
που κυβερνούν τη χώρα να μην είναι Έλληνες. Κάτι δεν λειτουργεί καλά στη Δημοκρατία του Εφοπλιστάν.
Να ψάχνετε να βλέπετε ποιοί είναι Πρόεδροι, υπουργοί, βουλευτές, προιστάμενοι μεγάλων εταιρειών, δημοσιογράφοι κλπ μέχρι τρίτης γενεάς. Η Ελλάδα δεν είναι Ελληνική. Στα πετρέλαια δεν κάνουν κουμάντο Έλληνες. Η άποψη αυτών που υπερασπίζονται τα Ελληνικά συμφέροντα υφαρπάζεται, κλωνοποιείται, μετρέπεται και εξαφανίζεται στις τσέπες των λεχριτών
Τραπέζίτης και καλός δεν υπάρχει. Και Έλληνες τραπεζίτες που έκαναν καλό στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Κάτι αλλοεθνείς δημοιογράφοι της Gloria Patri και του Γοδεφρείδου να μη κάνουν φτηνή προπαγάνδα απο τα ραδιόφωνα και απο 50 εκπομπές που έχουν.
Ο Σαμαράς ακόμη δεν έπεσε; Δεν είναι ντροπή να παίρνεις θέση στο σύστημα με τις πλατες Τούρκων και Εβραίων, θα ήταν ρατσισμός. Ντροπή είναι να μην είσαι ελεύθερος. Την Ελλάδα την κυβερνιούν δούλοι και τα ίδια τα συμφέροντα με Ελληνικές και Εθνικιστικές μάσκες. Και αυτό ρατσισμός είναι.
16 χρόνια μετανάστης και στα 52 μου χρόνια έφαγα στο κεφάλι ένα σεισμό 9 Ριχτερ. Δεν φοβάμαι τίποτα. Στα… που είναι σαν καμπαναριό…
Θα καταργηθούν τάγματα…  Σήμερα πέθανε και ένας. Σημαδιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...