Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, προετοιμάστηκαν με τις κατάλληλες αλλαγές στην παιδεία από το 1980)

Με αφορμή την Ρεπούση. Είναι η Ιστορία επιστήμη; (Καραβάκι:Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, προετοιμάστηκαν με τις κατάλληλες αλλαγές στην παιδεία από το 1980)


Μπορούν να γράφουν την Ιστορία διαφορετικά οι Έλληνες και διαφορετικά οι κομμουνιστές;

Το Σάββατο, 19 Μαΐου 2012 έγραφα «ΕΔΩ»: «Μήπως πρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο με την περίπτωση της Ρεπούση; Να δούμε το πόθεν έσχες της παραδείγματος χάριν. Τους λογαριασμούς της σε ελληνικές και ξένες τράπεζες και ΚΥΡΙΩΣ τουρκικές τράπεζες; Μήπως να αναθεωρήσουμε και την άποψή μας ότι η Ιστορία είναι επιστήμη;».

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ Μ.ΡΕΠΟΥΣΗ.”Η άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων ήταν … ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ιστορικών”!

Τώρα σφυρίζει αδιάφορα η ΔΗΜΑΡ μετά την επιστολή της βουλευτού του κόμματος Μαρίας Ρεπούση ότι “Δεν υπήρξαν ποτέ γενοκτονίες Ελλήνων” και έχουν το θράσος οι συνεργάτες του Φ.Κουβέλη να υποστηρίζουν ότι «η άρνηση των γενοκτονίας των Ποντίων ήταν στο πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων μεταξύ ιστορικών»!

Και προφανώς “ο συνωστισμός στην προκυμαία της Σμύρνης το 1922″ που είχε γράψει στο βιβλίο της Ιστορίας η ίδια, γράφτηκε στο πλαίσιο επίλυσης του κυκλοφοριακού

Η κατάρα της Ασίας -Ο Φασίστας Κεμάλ Αττατούρκ δεν έσφαξε Εβραίους, (καθ' ότι εβραίος ο ίδιος) για αυτό τα αριστερά κόμματα στην Ελλάδα δηλώνουν συνωστισμό την Σφαγή των Ελλήνων της Σμύρνης!

«Στο βιβλίο αυτό βρίσκαμε επί τέλους την αλήθεια για την καταστροφή της Σμύρνης και για τη σφαγή μεγάλου μέρους απ’ τους κατοίκους της, γραμμένη από έναν αυτόπτη μάρτυρα. Ο συγγραφέας των σελίδων πού ακολουθούν, είναι ευτυχώς ένας άνθρωπος πού δεν εμποδίζεται να ειπεί, ό,τι ξέρει, από πολιτικούς λόγους η από οποιαδήποτε επίδραση φόβου η συμφέροντος. Δίνει ολόκληρη τη διήγηση του αγρίου αφανισμού του Χριστιανικού πληθυσμού σε όλη την έκταση και το πλάτος της Παλαιάς Βυζαντινής Αυτοκρατορίας μ’ ένα σαφή και πειστικό τρόπο. 


Το ότι είκοσι αιώνες μετά Χριστόν μπόρεσε ένας μικρός και οπισθοδρομικός λαός, όπως οι Τούρκοι, να διαπράξει τέτοια εγκλήματα εναντίον του πολιτισμού

Ο πολιτισμός των χασάπηδων και των ηλιθίων



Η Ατζελίνα δείχνει το δρόμο για την εποχή των εθελοντικών ακρωτηριασμών. Φοβάσαι πως με κάποιο μέρος του σώματος δεν θα τα πας και τόσο καλά; Κόφτο! Γιατί να ζεις στο φόβο. Γιατί να περιμένεις μήπως κάποτε και με κάποιο τρόπο κάτι συμβεί. Διάβαζα κάπου πως μετά τους ακρωτηριασμούς μαστών, ξεκινάνε κι ακρωτηριασμοί προστατικών αδένων. Τι να τους κάνεις αυτούς τους χαζο-αδένες; Κόφτους να ησυχάσεις. Κόψε και πόδια και χέρια, και το πουλί σου, και τα βυζιά σου κι όσο πιο γρήγορα το κάνεις τόσο καλύτερο. Να πηγαίνεις και τα παιδάκια σου, νωρίς από το δημοτικό να

Σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο διχασμού του λαού σε «δημοκράτες Έλληνες – φασίστες Έλληνες»


Η κίνηση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να καταθέσουν ξαφνικά στη Βουλή το επονομαζόμενο «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» εκτιμούμε ότι είναι μια καλά σχεδιασμένη κίνηση διχασμού του λαού σε δημοκράτες και φασίστες. Μια κίνηση του καθεστώτος να εξαλείψει την επικίνδυνη για το σύστημα και συντριπτική σε βάρος του διαίρεση του λαού, σε μνηνονιακούς και αντιμνημονιακούς και να προκαλέσει τον ακίνδυνο και βολικό για το σύστημα διχασμό σε δημοκράτες και φασίστες. Αυτό αφενός θα αποπροσανατολίσει το λαό από τα καυτά οικονομικά προβλήματα, αφετέρου θα μετατρέψει το λαό σε εύκολο υποχείριο της προπαγάνδας του καθεστώτος.

Οι Μαύροι Πανθήρες ηρθαν....Οι Ελληνες φεύγουν...!!

Σχόλιο: Όσοι είναι Έλληνες να μην φύγουν!.... Να μείνουν να πολεμήσουν!.... Και σύντομα θα φύγουν όλοι αυτοί!  ο Νοων!...

Οι Μαύροι 
Πάνθηρες ήταν ήταν μία αφροαμερικανική, αριστερή οργάνωση, που έδρασε στις Η.Π.Α από το 1968 ως το 1982.
Έχοντας χάσει πλέον κάθε έννοια σεβασμού στην χωρά που διαμένουν παράνομα υπό την προστασία των "αδελφών" χαλαρόκολων αντιρατσιστών φίλων τους, που τους υπερασπίζονται και τους καλύπτουν σε κάθε είδους παρανόμια που κάνουν απέναντι στον Ελληνικό λαό, οι λαθρο έπικοι εισβολείς απειλούν ακόμα μια φορά.

Μετά την ανακοίνωση της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος , που εμμέσως πλην σαφώς μας απειλήσε με τζιχαντ (ιερό πόλεμο αλλά καλό είναι οι κοιμισμένοι Έλληνες να μαθαίνουν τι είναι), ήρθε η σειρά των ηλιοκαμένων εξ Αφρικής (μην μας πουν και ρατσιστές) να πάρουν θέση. Ούτε λίγο ούτε πολύ εξ oνόματος κάποιου Κενυάτη με το όνομα Michael Chege ο όποιος μιλώντας στο βρετανικό

Η Ελλάδα νέα ευρωπαϊκή πύλη εισόδου της κοκαΐνης- Θλιβερή πρωτιά και στo AIDS

Τουλάχιστον 73 «νέα ναρκωτικά», τα οποία διαφημίζονται ως νόμιμα διεγερτικά μέσω Διαδικτύου, εντοπίστηκαν μέσα στο 2012...
Προβληματισμό και ανησυχία για τη χρήση των ναρκωτικών στην Ευρώπη προκαλεί η ετήσια έκθεση του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για τα ναρκωτικά, που ανακοινώθηκε στη Λισαβόνα.
Η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει, μαζί με τη Ρουμανία, τη θλιβερή πρωτιά νέων μολύνσεων HIV ανάμεσα στους χρήστες ενέσιμων ναρκωτικών ουσιών, ενώ η έκθεση κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την ανεξέλεγκτη μετάδοση της ηπατίτιδας C, οι συνέπειες της οποίας θα φανούν στην υγεία των χρηστών μετά από αρκετά χρόνια.


Ναόμι Κλάιν: Ο μεγαλύτερος φόβος του συστήματος είναι η αντίσταση

H Ναόμι Κλάιν, ακτιβίστρια και συγγραφέας του διάσημου «Δόγματος του Σοκ» στο πλαίσιο επίσκεψής της στην Αθήνα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Στέλιο Κούλογλου.
Η συγγραφέας και δημοσιογράφος ανέφερε ότι υπό την επήρεια του σοκ οι χώρες που το βιώνουν
χάνουν την εθνική τους κυριαρχία, κάτι που όπως σχολιάζει συνέβη και στην Ελλάδα. Επεσήμανε ότι στις μέρες μας οι κυβερνήσεις έχουν γίνει οι λομπίστες των πολυεθνικών, ενώ χαρακτήρισε παράλογη την πρόθεση της κυβέρνησης να πουλήσει κάθε επικερδή επιχείρηση σε περίοδο ύφεσης, όταν είναι βέβαιο ότι οι

Στο ρωσικό στρατό σήμανε συναγερμός για την αντιμετώπιση επίθεσης από το Διάστημα

Φωτογραφία: ΡΙΑ-Νόβοστι

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας στις 27 Μαΐου σήμανε συναγερμό στο στράτευμα με στόχο την απόκρουση επίθεσης από το Διάστημα.

Ο στρατός τέθηκε σε ετοιμότητα στο πλαίσιο απροειδοποίητου ελέγχου της μαχητικής του ικανότητας. Στις ασκήσεις, που θα διαρκέσουν τρεις ημέρες, συμμετέχουν τα στρατεύματα αεροδιαστημικής άμυνας, αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων καθώς και στρατιωτικά μεταγωγικά αεροσκάφη.
Στις ασκήσεις συναγερμού συμμετέχουν 8.700 άτομα, 185 μαχητικά αεροσκάφη και 240 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης. Αυτό ανέφερε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Βαλέρι Γκεράσιμοφ.

Επιστρέφουν τα αρχαια από τη Γερμανία

Φέρνουν πίσω τα κλεμμένα .Επιστρέφουν από τη Γερμανία 8.400 όστρακα νεολιθικών αγγείων από τη Θεσσαλία---


Το ευχάριστο νέο δεν είναι ότι επιστρέφονται 8.400 όστρακα αγγείων από νεολιθικό οικισμό, που ανέσκαψε παράνομα επί Κατοχής Γερμανός αρχαιολόγος, από την περιοχή του Βελεστίνου Θεσσαλίας (το έχουμε γράψει ήδη), αλλά ότι «το ζήτημα της επιστροφής των ελληνικών πολιτιστικών αγαθών, που εξήχθησαν παρανόμως από τη χώρα μας, εντάσσεται στο ευρύτερο θέμα των αξιώσεων της Ελλάδας κατά της Γερμανίας για τις παραβιάσεις του δικαίου του πολέμου στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου», όπως διαμηνύεται από το υπουργείο Εξωτερικών.Δηλαδή, μπαίνει και η πολιτιστική κληρονομιά, που υπήρξε μεγάλο «θύμα» του πολέμου, στο κάδρο των διεκδικήσεων. Τα συγκεκριμένα αρχαία αποτελούν ελάχιστο τμήμα αυτών που έχουν κλαπεί από τους Γερμανούς την περίοδο 1941-44. 

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ "ΦΡΑΠΕΛΙΑΣ"

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων αλλάζει τα δεδομένα
Κατακρίθηκαν, απαξιώθηκαν, χλευάστηκαν και αντιμετωπίστηκαν με φαιδρότητα – μέχρι που απαξιώθηκαν εντελώς σε πανελλαδικό επίπεδο. Σήμερα, τα φύλλα της ελιάς ξαναγεννιούνται από τις «στάχτες τους και επιστρέφουν δυναμικά στην επικαιρότητα με τη «βούλα» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, καθώς διαθέτουν πια επίσημη έγκριση για συγκεκριμένες ενδείξεις.


Δημοσιότητα
Πριν από μερικά χρόνια είχε ξεσπάσει σάλος στη χώρα μας με τις δήθεν αντικαρκινικές ιδιότητες των φύλλων της ελιάς. Μετά την αρνητική δημοσιότητα ο κόσμος γύρισε την πλάτη στο προϊόν.

Η Ελληνική μύησις

[(Σπυρίδωνος Νάγου)]

Η Ελληνική μύησις κατά την έκφρασιν και το κάλλος υπερέβη πάσαν άλλην μύησιν.

Εάν ανεγεννάτο η Ελληνική μύησις θα εφώτιζε ως πνευματικός Ήλιος και το πνεύμα της ανθρωπότητος θα είχε παύσει να αναπαύεται εις το σκότος.

Αφού όμως το πνεύμα με έφερε επί της Ελληνικής μυήσεως, συγχωρήσατε να είπω ακόμη δύο λέξεις.

Εάν αναγεννάτο η Ελληνική μύησις, η ομίχλη, η οποία κρατεί επί των διανοιών των ιθυνόντων τους σημερινούς κόσμους θα είχε διαλυθεί και πανταχού θα επεκράτει πνεύμα ειρήνης.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Τα παραμύθια της «ανάπτυξης»


Εχουν τρελάνει τον κοσμάκη στο παραμύθι της «ανάπτυξης» αυτοί οι απερίγραπτοι πολιτικοί απατεώνες που μας κυβερνούν.
Οι αριθμοί όμως λένε το εντελώς αντίθετο.

Παρά τη λεηλασία του «κουρέματος» και της «επαναγοράς» των ελληνικών κρατικών ομολόγων και παρά τα τρία μνημόνια που λεηλάτησαν τις ζωές όλων των Ελλήνων, το δημόσιο χρέος παραμένει... ίδιο κι απαράλλαχτο, παρόλο που όλα αυτά υποτίθεται ότι έγιναν για να μειωθεί το χρέος στο 40% του αρχικού!

ΥΠΕΡΟΠΛΟ HAARP ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το ανατολικότερο νησί της Μεσογείου, η Κύπρος, βρίσκεται στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων και κοντά στην ευαίσθητη περιοχή της Μέσης Ανατολής. Αυτό το γεγονός κάνει την θέση της, μια από τις σημαντικότερες γεωστρατηγικές θέσεις στο πλανήτη.

Κάτι που το παραδέχονται από την αγγλική κυβέρνηση, με βάση τις δηλώσεις του υπουργού Άμυνας της Βρετανίας το 1996, του Μάικλ Πορτίλο όπου χαρακτήρισε τις αγγλικές βάσεις στην Κύπρο ως εθνικό κεφάλιαο για τη Αγγλία λόγω της θέσης της και από τον αγγλικό στρατό χαρακτηρίζοντας τη βάση του Ακρωτηρίου ως την πιο σημαντική βάση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Ο αγγλικός στρατός κατέχει στρατιωτικές βάσεις στην Κύπρο, κατάλοιπα της αποικιοκρατίας ή vestiges of colonialism, όρος των Ηνωμένων Εθνών όπου απαγορεύει τα λεγόμενα κυριαρχικά δικαιώματα πρώην αποικιοκρατικών δυνάμεων σε πρώην αποικίες.
Οι Άγγλοι, με τη Συνθήκη Εγκαθίδρυσης το 1960, διατηρεί το 3 % του κυπριακού εδάφους υπό μορφή στρατιωτικών βάσεων σε διάφορα σημεία του νησιού και πιο συγκεκριμένα : 

Κράτος εν κράτει η Cosco...

Επειδή πολλή κουβέντα γίνεται περί Cosco, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κίνα, και έχουν ακουστεί ένα σωρό θριαμβολογίες, χωρίς να κατατίθενται και στοιχεία που να τις στηρίζουν, δηλαδή πόσοι περισσότεροι εργάζονται σήμερα στο λιμάνι σε σχέση με την περίοδο που τη διαχείριση είχε το κράτος, τόσο έχουν αυξηθεί τα έσοδα του Δημοσίου, τόσες νέες δουλειές άνοιξαν. Καλό θα ήταν να υπήρχε μια υπεύθυνη ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών για το αν πράγματι ισχύει η πληροφορία ότι όλα όσα η Cosco φέρνει εδώ είναι αδασμολόγητα και αφορολόγητα και η εικόνα που δίνει ο κινέζικος κολοσσός είναι ότι λειτουργεί στον Πειραιά ως κράτος εν κράτει…

Χάσαν Νασράλα:«Με δύο μόνο λέξεις, μπορώ να συγκεντρώσω δεκάδες χιλιάδες εθελοντές ώστε να αγωνιστούν για τον Μπασάρ αλ Άσαντ»,

Την ώρα που ο Συνασπισμός της συριακής αντιπολίτευσης καλεί τους μαχητές της σιιτικής οργάνωσης του Λιβάνου, Χεζμπολάχ, να αυτομολήσουν, σε ομιλία του ο ηγέτης της οργάνωσης Χάσαν Νασράλα υποσχέθηκε νίκη των μαχητών της Χεζμπολάχ που πολεμούν στο πλευρό των συριακών κυβερνητικών στρατευμάτων στην Συρία και απέρριψε οποιαδήποτε πιθανότητα συμμαχίας με τους Σύρους αντάρτες.

«Με δύο μόνο λέξεις, μπορώ να συγκεντρώσω δεκάδες χιλιάδες εθελοντές ώστε να αγωνιστούν για τον Μπασάρ αλ Άσαντ», είπε, υποστηρίζοντας ότι λαμβάνει καθημερινά επιστολές μέχρι και από γονείς, που τον παρακαλούν να στείλουν τους γιους τους να πολεμήσουν στη Συρία.

Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος αποκάλυψε: Δεν είμαστε εδω για μεροκάματο! Είμαστε για να σας πάρουμε τη πατρίδα σας!

Ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος (ΜΕΕ) κ.Ναΐμ Ελγαντούρ πριν στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης του Δελτίου Τύπου της ΜΕΕγια τις απειλές που δέχθηκε η Μουσουλμανική κοινότητα της Ελλάδος δήλωσε “πως κατά 99% πρόκειται για προβοκάτσια”.


Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε από το να εκθέσει την Ελλάδα στις Πρεσβείες των Μουσουλμανικών χωρών στην Ελλάδα, τους Διεθνείς οργανισμούς και τη Διεθνή Αμνηστία “ενημερώνοντας” τους για το συμβάν. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως με τη δήλωση του αυτή εκθέτει καιτο ΠΑΣΟΚ, το οποίο έσπευσε να βγάλει την εξής ανακοίνωση


“Η καταγγελία της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος για το απειλητικό σημείωμα

Η ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Οι αναγνώστες μας ας διαβάσουν προσεκτικά το παρακάτω άρθρο και ας αναλογιστούν την δύναμη που έχει το επάγγελμα των δημοσιογράφων αφου αποτελεί τα μάτια και τα αυτιά του κοινού σχετικά με το τι γίνεται πέρα από το άμεσο περιβάλλον του.
                                                                                                                                 Θεόδοτος
 γράφει ο Ιωάννης  Αυξεντίου

Αν κάποιος ρωτήσει ποιοι είναι οι πρώτοι υπεύθυνοι για την παρακμή των δυτικών κοινωνιών, οι πολιτικοί ή οι δημοσιογράφοι, χωρίς δεύτερη σκέψη η απάντηση είναι: οι δημοσιογράφοι.   Οι πολιτικοί λένε τις γνώστες τυποποιημένες και ξύλινες φράσεις τους, νομοθετούν, διαχειρίζονται. Οι δημοσιογράφοι κάνουν κάτι πολύ πιο επικίνδυνο και ριζικό: Συσκοτίζουν τα μυαλά των ανθρώπων, είναι οι διασπορείς όλων των

Αντιρατσιστικές ιστορίες καθημερινής τρέλας ! ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ.

From HEIL GAP ( or mind the GAP)

Το 1993, ο πολιτικός επιστήμονας Samuel P. Huntington, σκιαγράφησε το όραμά της ελίτ για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων …  που διαμορφώνεται από τις συγκρούσεις μεταξύ των πολιτισμών, όχι τις ιδεολογίες.
Γράφοντας, ο Huntington, σημείωνε ότι, « η σύγκρουση των πολιτισμών θα είναι η τελευταία φάση στην εξέλιξη της σύγκρουσης στο σύγχρονο κόσμο », προσθέτοντας ότι, « Οι μεγάλες διαιρέσεις μεταξύ της ανθρωπότητας και η κυρίαρχη πηγή συγκρούσεων θα είναι ... πολιτιστικές !».

Αντιρατσιστικές ιστορίες καθημερινής τρέλας ! ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ



From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Ιούνης του 2011 … λες και ήταν χθες … και εμείς γράφαμε ότι ο ιστορικός του Χάρβαρντ Niall Ferguson δήλωσε στο Bloomberg ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος ώστε να είναι σε θέση η Ελλάδα να πληρώσει το χρέος της . Οι Γαλλικές και γερμανικές τράπεζες δάνεισαν Ελλάδα τα χρήματα τους. Κανονικά, εαν η Ελλάδα σταματούσε να πληρώνει …. τότε οι γαλλικές και γερμανικές τράπεζες θα είχαν τεράστιες απώλειες.

Η υπόθεση έκλεισε !!!!!!!!!!!


Η κυβέρνηση Παπά-demon … του G-Man Sachs πρωθυπουργού κατάφερε και μετέτρεψε το 90 % των δανείων της χώρας σε ενυπόθηκα δάνεια που υπάγονται στο αγγλικό δίκαιο !!!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ "ΕΙΔΙΚΑ" ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ;;;;;;;;Métissage.......

métissage - Μογγολικός Δεσποτισμός
Παρακάτω θα δείτε ένα απόσπασμα από μια ομιλία που έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί* στις 17 Δεκεμβρίου 2008 για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ecole Polytechnique στο Palaiseau (Παλεζώ).
Το απόσπασμα της εξαιρετικά απειλητικής ομιλίας του Σαρκοζί επικεντρώνεται στην υποχρέωση της Γαλλίας να γίνει μια «μικτή» (ή σύμμικτη ή ανομοιογενής) χώρα – η γαλλική λέξη “métissé”. Το ρήμα "métisser" θεωρητικά σημαίνει να αναμίξετε αίμα ή να διασταυρώσεις τα είδη, αλλά μερικές φορές χρησιμοποιείται πιο χαλαρά εννοώντας

Άνθρωποι-χίμαιρες με δύο DNA. Ποιοι είναι αυτοί;

Αλιόνα Ρακίτινα

Αντί για ένα μόνο DNA στον οργανισμό τους τα άτομα αυτά είναι «ευτυχείς» κάτοχοι δύο διαφορετικών. Είναι δυνατό να είναι φορείς των ξένων γονιδίων επί χρόνια, προτού κάποιο τυχαίο περιστατικό αποκαλύψει την περίεργη αυτή μετάλλαξη. 


Χίμαιρες στη βιολογία ονομάζονται οι ζωικοί ή φυτικοί οργανισμοί, οι οποίοι αποτελούνται από γενετικά ανόμοιους ιστούς. Στον κόσμο είναι καλά γνωστά τα πειράματα του μεγάλου Ρώσου γεωπόνου-γενετιστή και δημιουργού ποικιλιών Ιβάν Μιτσούριν, ο οποίος ουσιαστικά ασχολήθηκε πρώτος με την τεχνική δημιουργία φυτικών χιμαιρών μέσω της μεταξύ τους διασταύρωσης για την εξασφάλιση μεγαλύτερης απόδοσης στη σοδειά και αντοχής στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Η υπερτεχνολογία ενός πανάρχαιου πολιτισμού

Ενα πέπλο μυστηρίου σκεπάζει μέχρι σήμερα τα βάθη της ιστορίας, προκαλώντας την φαντασία, την περιέργεια και το επιστημονικό ενδιαφέρον.

Αρχαίοι μύθοι, πανάρχαιες βραχογραφίες, περίεργες αναφορές των ιστορικών και των χρονογράφων εκείνων των εποχών, αλλά και οι σύγχρονες επιστημονικές αποδείξεις που έρχονται να προσδώσουν ένα άλλο νόημα, ή και να επιβεβαιώσουν μερικές φορές τις αρχαίες δοξασίες, δημιουργούν ένα πολύμορφο σύνολο που μεταφέρει αχνά από τα βάθη των αιώνων τον δυνατό παλμό ενός πανάρχαιου πολιτισμού, ο οποίος στην μεγαλύτερη του έκταση παραμένει ακόμα και σήμερα ανεξερεύνητος και άγνωστος.

Ίσως δεν θα ήταν ουτοπικό να προσπαθήσουμε να βρούμε πίσω από την αλληγορία των μύθων, την άκρη του νήματος που οδηγεί σε μία άγνω στη αλήθεια. Αλλωστε η ίδια αυτή "ουτοπία" οδήγησε τον Σλίμαν στην ανακάλυψη των Μυκηνών και της Τροίας, τον Έβανς στην ανακάλυψη των ανακτόρων της Κνωσού κ.λ.π. Οι αρχαίοι λοιπόν μύθοι, είτε Ελληνικοί είναι αυτοί, είτε Περσικοί, Ινδικοί, Αιγυπτιακοί, Ινδιάνικοι κ.λ.π., σύμφωνα με αρκετούς

Κοσμήματα 40.000 ετών στο σπήλαιο Φράγχθι Αργολίδας

Το σπήλαιο Φράγχθι στην Αργολίδα της Πελοποννήσου είναι μία απο τις σημαντικότερες αρχαιολογικές θέσεις των Βαλκανίων. Οι ανασκαφές του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα μεταξύ των ετών 1967-1979 αποκάλυψαν πλούσια αρχαιολογικά κατάλοιπα και ίχνη κατοίκησης από την Ανώτερη Παλαιολιθική –περίοδο που σημαίνει την έλευση του σύγχρονου ανθρώπου (Homo sapiens) στην Ευρώπη και την εξαφάνιση του ανθρώπου του Νεάντερταλ (Homo neandertalensis)– έως και το τέλος της Νεολιθικής περιόδου...
Προηγούμενες χρονολογήσεις τοποθετούσαν τα κατώτερα στρώματα του σπηλαίου περίπου στα 25.000 χρόνια πριν. Τα λίθινα εργαλεία των κατώτερων

Ανοίγει, έπειτα από 1.700 χρόνια, το αρχαίο θέατρο Μεσσήνης

Το αρχαίο θέατρο της Μεσσήνης ανοίγει φέτος τις πύλες του για το κοινό για πρώτη φορά μετά το 300 μ.Χ.,  οπότε και σταμάτησε η λειτουργία του.

Έπειτα από σιωπή και εγκατάλειψη 1.700 χρόνων, το αρχαίο θέατρο της Μεσσήνης ανοίγει και πάλι τις πύλες του για το κοινό, το φετινό καλοκαίρι.


Εγκαίνια στις 3 Αυγούστου
Τα εγκαίνια του αναστηλωμένου αρχαίου θεάτρου θα γίνουν στις 3 Αυγούστου με γκαλά όπερας, που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Ελληνικού Φεστιβάλ. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Κουρουπού και με τη συμμετοχή του βαρύτονου Δημήτρη Πλατανιά και της διεθνούς φήμης σοπράνο Τσέλια Κοστέα. Η εκδήλωση υλοποιείται σε συνεργασία με το Σωματείο «Διάζωμα».

Σπερθίας και Βούλης: "..ούτε στον νόμο μας είναι γραμμένο να προσκυνούμε άνθρωπο"

-«Αν δεν προσκυνήσετε τον μεγάλο βασιλιά θα σας θανατώσουμε». 
-«Θανατώστε μας, άλλωστε για αυτό ήρθαμε, αλλά δεν προσκυνάμε!». 
Όταν, στην πρώτη εκστρατεία των Περσών, ο Δαρείος έστειλε κήρυκες στην Σπάρτη, όπως έκανε και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος, για να ζητήσουν «γην και ύδωρ», οι Λακεδαιμόνιοι τους πέταξαν σε ένα πηγάδι και τους καλούσαν να πάρουν από κει «γην και ύδωρ» και να τα παν στον βασιλιά τους..
Στους Λακεδαιμονίους, λοιπόν, ξέσπασε ο θυμός του Ταλθυβίου, του κήρυκα του Αγαμέμνονος. Γιατί στην Σπάρτη υπάρχει ναός του Ταλθυβίου, ζουν και οι απόγονοί του, οι ονομαζόμενοι Ταλθυβιάδες, που τους έχουν δοθεί ως τιμητικό προνόμιο όλες οι αποστολές κηρύκων που στέλνει η Σπάρτη. 

ΣΟΛΩΝΟΣ ΝΟΜΟΙ

Ως συνέπεια βίαιης και μακροχρόνιας εξέγερσης των πολιτών ενάντια στους ευγενείς, ο Σόλων κλήθηκε κοινή συναινέσει των αντιμαχόμενων μερών[1], το 594/3 π.Χ. με έκτακτη διαδικασία να νομοθετήσει και για το έργο αυτό εξοπλίστηκε με έκτακτες εξουσίες. Εκείνο το έτος εξελέγη άρχων από το δήμο της Αθήνας και όχι από τον Άρειο Πάγο, όπως προέβλεπε το αθηναϊκό πολίτευμα της εποχής. Του δόθηκαν οι έκτακτες εξουσίες του διαλλακτού, δηλ. του μεσολαβητή, του συμφιλιωτή, και του νομοθέτου, τις οποίες διατήρησε και μετά το τέλος της ετήσιας αρχοντείας του. Οι νόμοι που θέσπισε δημοσιεύτηκαν ίσως το 592 π.Χ.
Τα νομοθετικά μέτρα του Σόλωνα ήταν πολύ τολμηρά, αλλά και δραστικά και αντικατοπτρίζουν το μέγεθος της κρίσης που κλήθηκαν να θεραπεύσουν. Βασίζονταν στην

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.VIDEO

Το «Monitor» της δημόσιας γερμανικής τηλεόρασης ερευνά τον ρόλο της Κομισιόν στο θέμα των ιδιωτικοποιήσεων.
Η εκπομπή της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης «Monitor» έκανε πρόσφατα μια έρευνα για τις πιέσεις που ασκεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις χώρες μέλη της Ε.Ε. για να ιδιωτικοποιήσουν τις υπηρεσίες ύδρευσης.
Το ρεπορτάζ αναφέρεται στην περιοχή Pacos de Ferreira της Πορτογαλίας όπου επιβλήθηκε η ιδιωτικοποίηση και όπου μέσα σε λίγα χρόνια τα τιμολόγια αυξήθηκαν 400 τα εκατό και συνεχίζουν με αύξηση 6 τα εκατό κάθε χρόνο. «Δεν μπορούμε πια να πιούμε νερό, όπως πίναμε στο παρελθόν, δεν είναι καλό» λένε οι κάτοικοι της περιοχής που ήταν από την αρχή αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση.
Το 8λεπτο βίντεο στη συνέχεια πηγαίνει στο κέντρο του προβλήματος στις Βρυξέλλες. Εκεί ερευνά σε βάθος την κατάσταση και παρουσιάζει έγγραφα που αποδεικνύουν την απόφαση για «άνοιγμα της αγοράς» του νερού, ξεκινώντας από τις χώρες του Νότου,

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Περί αντιρατσιστικού νομοσχεδίου


Γράφει ο Γιάννης Κ. Πολίτης
Την ώρα που μουσουλμάνοι ξεσπαθώνουν στην Ευρώπη με φρικιαστικές δολοφονίες και καταστροφή πόλεων, οι εγχώριοι «προοδευτικοί» επιμένουν να προσφέρουν πολιτική κάλυψη στην ανομία με..
το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο. Μόνο αναγούλα και ερωτηματικά δημιουργεί η επιμονή του Βενιζέλου και του Κουβέλη για την ψήφιση του νομικού αυτού εκτρώματος, με το οποίο ο οποιοσδήποτε από εμάς είναι εν δυνάμει «κατηγορούμενος» για «ρατσισμό». Η πολιτική σπέκουλα του αποτυχημένου Βενιζέλου και του δεξιόστροφου Κουβέλη, που παίζουν με την ασφάλεια και την ζωή του κόσμου δεν έχει τελειωμό. Οι αποτυχημένοι πολιτικοί που δεν μπορούν να σώσουν την Ελλάδα αποφάσισαν να σώσουν το Ισλάμ και να το βοηθήσουν στην εξάπλωση του. Τζαμιά, αντιρατσιστικοί νόμοι, ανεξέλεγκτες άδειες διαμονής, άσυλο σε όλους, ΜΚΟ αλληλεγγύης προς μετανάστες,

ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ H.A.A.R.P.


Στην παρούσα ανάρτηση παραθέτουμε μέρος των σημαντικότερων άρθρων που έχουν δημοσιευθεί σχετικών με το H.A.A.R.P.

·                      ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ HAARP
·                      ΤΟ HAARP ΚΑΙ Η «ΑΚΤΙΝΑ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΤΟΥ TESLA
·                      CHEMTRAILS HAARP ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΑΙΡΟΥ

Αφροδίτη Δίας Ερμής σε τριγωνικό σχηματισμό 25-27 Μαΐου 2013‏

Μία από τις πιο όμορφες πλανητικές συνόδους της χρονιάς θα μπορούμε να παρατηρήσουμε τις επόμενες ημέρες. Η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Ερμής θα σχηματίζουν έναν διαφορετικό τριγωνικό σχηματισμό κάθε ημέρα ενώ για αρκετές ακόμα ημέρες, και τον Ιούνιο, θα βρίσκονται στην ίδια περιοχή σε απόσταση 2-3 μοιρών σχηματίζοντας διάφορα σχήματα. Στις 28/5 ο Δίας και η Αφροδίτη θα βρεθούν σε μόλις μια μοίρα απόσταση. Για να τους δούμε κοιτάμε μετά τη δύση του ήλιου, δυτικά-βορειοδυτικά. Ο σχηματισμός αναμένεται να γίνει ορατός μετά τις 21:00 ενώ οι πλανήτες θα αρχίζουν να δύουν κατά τις 22:00. Και οι τρεις πλανήτες θα είναι πολύ λαμπροί, με αρνητικό φαινόμενο μέγεθος. Η

Καλημέρα Ελλάδα μου! με ένα τραγούδι και την παντοτινή παρουσία του Ήλιου!

Καλημέρα ηλιόλουστη Ελλάδα μου!
Ότι και να συμβαίνει, ευχάριστο ή δυσάρεστο 
υπάρχει η αέναη παρουσία του Ήλιου!
που καθημερινά με το άρμα του σκορπίζει, φως, ζωή και θερμότητα την γη μας αλλά και στις καρδιές μας!
Ότι και να συμβαίνει δεν ξεχνάμε...
Ο Ήλιος είναι πάντα εδώ και ακόμη και όταν δεν τον βλέπουμε...... υπάρχει!

Καλημέρα  Ηλιογέννητοι!

Always the Sun

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Το Ισλάμ επιτίθεται - Η τελική αναμέτρηση.


Από το Μυστήριο
Τα προάστια της Στοκχόλμης, όπου ζουν μετανάστες από την Ασία και Αφρική (η πολύ μεγάλη πλειοψηφία των οποίων είναι μουσουλμάνοι), καίγονται για 5η συνεχόμενη ημέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 15% του πληθυσμού της Σουηδίας είναι
μετανάστες…
Στο Λονδίνο, προχθές, δύο μαύροι μουσουλμάνοι αποκεφαλίζουν στη μέση του δρόμου έναν Βρετανό στρατιώτη, μπροστά στα έντρομα μάτια των περαστικών, και εν συνεχεία ο ένας εξ αυτών δίνει συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό κρατώντας ακόμη τον αιματοβαμμένοι μπαλτά, και δηλώνει ότι κανείς Δυτικός δεν πρέπει να αισθάνεται ασφαλής…
Επίσης στο Λονδίνο το 2005, φανατικοί ισλαμιστές πραγματοποιούν βομβιστικές

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΤΑ 99,5% ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA

Έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας απαντά ευθέως στον περιβόητο Φαλμεράγερ.
Δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους, παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς.
Evτυπωσιακό! To DNA (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για … καθαρά καυκάσια φυλή (λευκή φυλή)!
Γεγονός που σημαίνει πως η συνεισφορά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων, άλλων πληθυσμιακών ομάδων, εκτός της λευκής, αποτελεί ελάχιστο ποσοστό, μικρότερο… του 0,5%!
To DNA των Ελλήνων, όπως έδειξε πρόσφατη διεθνής πανεπιστημιακή έρευνα,

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Το ευρώ έχει εξελιχθεί σε εχθρό της Ευρώπης», υποστηρίζει ο Dirk Müller και προτείνει την διατήρησή του, αλλά και τηνπαράλληλη κυκλοφορία των εθνικών νομισμάτων, η αξία των οποίων θα διαμορφώνεται ελεύθερα έναντι του ευρώ, μαζί με τη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Ταμείου Υποδομών, το οποίο θα συμμετέχει σε όλα τα ενεργειακά σχέδια των μεγάλων εταιρειών, με στόχο τις επενδύσεις και την ενεργειακή αλλαγή.
Το βιβλίο του Γερμανού βάζει φωτιά στις σχέσεις με τις ΗΠΑ καθώς υποστηρίζει ότι οι τελευταίες προκάλεσαν την κρίση στην Ευρώπη, προκειμένου να ανακόψουν την αύξηση της επιρροής του ευρώ έναντι του δολαρίου. 

**Το υψηλό χρέος δεν είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα. Η συνολική υπερχρέωση της Ευρώπης είναι μικρότερη από αυτή των ΗΠΑ ή της Ιαπωνίας. 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

Εμείς, έχουμε αποφασίσει και κάνουμε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ μας! Εσείς, θα αφεθείτε στις λεηλασίες των αδηφάγων Τραπεζιτών;

Πόπη Σουφλή

ΟΔΗΓΙΕΣ :Όταν μας καλέσουν οι τράπεζες να πάμε να κάνουμε ρύθμιση, διότι έχουμε σταματήσει να πληρώνουμε, τότε πάμε και αφού ακούσουμε την πρόταση τους την παίρνουμε γραπτώς και λέμε ότι σε λίγες μέρες θα απαντήσουμε.

Συμπληρώνουμε την κατωτέρω δήλωση με τα δικά μας στοιχεία

Σκληρό «παζάρι» για τον προβλήτα ΙΙΙ: Τι συζήτησαν χθες υπ. Ναυτιλίας και Cosco

Η κυβέρνηση πρότεινε, χθες, στην Cosco αναστολή αντί κατάργησης του ελάχιστου εγγυημένου ανταλλάγματος. Στη φωτογραφία, εμπορευματοκιβώτια στο λιμάνι του Πειραιά.
Θετικά βλέπει η ελληνική κυβέρνηση την πρόταση της Cosco για τη νέα επένδυση, προϋπολογισμένης αξίας 220 εκατ. ευρώ, η οποία αφορά στην επέκταση του προβλήτα ΙΙΙ του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων στην ανατολική πλευρά του. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Ν», δεν αποδέχεται το ζήτημα που έχει θέσει η Cosco για κατάργηση που εγγυημένου ανταλλάγματος, που είναι 3,4 δισ. ευρώ σε βάθος 35 ετών, και το οποίο καταβάλλεται κατ’ έτος. Αντίθετα, υπό εξέταση

Ελλάδα, το παγκόσμιο φυτώριο ανθρωπίνων οργάνων και ιστών, δια χειρός... Παπανδρέου


Τον Ιούνιο του 2011, ως επίδειξη απόλυτης δύναμης και παράδειγμα καταχρηστικής άσκησης της εξουσίας, εν αγνοία της κοινωνίας και εναντίον της γνωστής αντίθετης βούλησής της, η κυβέρνηση Παπανδρέου αποφάσισε να γίνουν όλοι οι ”θανόντες” δότες οργάνων και οι γιατροί να υπογράφουν αμέσως πιστοποιητικό θανάτου σε περίπτωση εγκεφαλικής νέκρωσης, έτσι ώστε να προχωρήσει τάχιστα η διαδικασία λήψεως οργάνων αν δεν υπάρχει αντίθετη σχετική αίτηση του ασθενή, με γνήσιο της υπογραφής.

Έχοντας υπόψη το γεγονός ότι ο κόσμος δεν ενημερώθηκε για το σχετικό νόμο

Οι Μαορί που πολέμησαν στην Ελλάδα, στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο – σπάνιες φωτό (Αναδημοσίευση)

Ήρθαν στην Ευρώπη από τη μακρινή Νέα Ζηλανδία ,την Πολυνησία και τα νησιά Κούκ, μαζί με το εκστρατευτικό σώμα των Αυστραλών και των Νεοζηλανδών για να πολεμήσουν στο πλευρό των συμμάχων.
Πολέμησαν με πάθος, με δύναμη και με εξαιρετικό θάρρος και πολλοί από αυτούς αναδείχθηκαν σαν ήρωες πολέμου.Υπερασπίστηκαν ξένα για αυτούς εδάφη, σαν να είναι η πατρίδα τους.
Αγάπησαν την Ελλάδα και κυρίως την Κρήτη και πότισαν την ευλογημένη γη της, με το αίμα τους. Οι Γερμανοί στο άκουσμα τους, ένιωθαν άβολα.

Οι Μαορί είχαν έναν επιπλέον λόγο να πολεμούν ενάντια τους.

Το Μυστικό των Μυστικών - Το Συνειδησιακό άλμα!


Ο άνθρακας 12 αποτελεί το 99% όλων των γνωστών μορφών άνθρακα και είναι ένα ισότοπο του άνθρακα που αποτελείται από 6 νετρόνια 6 πρωτόνια και 6 ηλεκτρόνια (666 ) αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο της φύσης αλλά και του σώματος μας. Μετά το οξυγόνο (65%) αποτελεί το στοιχείο που συναντούμε πιο συχνά εντός του ανθρώπινου σώματος (με 18%) ενώ αποτελεί βασικό συστατικό και του DNA μας. Επί χιλιετίες επιβίωσε αυτή η γνώση καλά κρυμμένη μέσα σε μυστικιστικές σχολές. Το μυστικό είναι κοινό: η αφύπνιση της ανθρώπινης συνείδησης προκαλεί μια μετάλλαξη του

Τι γύρευαν τα λείψανα αρχαίου 'Ελληνα πολεμιστή σε Εβραϊκό Ιατρικό Κέντρο των ΗΠΑ;


Μια αθώα έρευνα η κάτι παραπάνω;
Ακτινογραφία στα λείψανα άνδρα του 4ου π.Χ. αιώνα
Δεν συμβαίνει κάθε μέρα να γίνεται ακτινογραφία στα λείψανα ενός αρχαίου Έλληνα πολεμιστή του 4ου π.Χ. αιώνα, όταν όμως συμβεί, επιφυλάσσει εκπλήξεις.

Την ευκαιρία έδωσε ο Έλληνας καθηγητής και διευθυντής της Σχολής Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο Adelphi της Νέας Υόρκης κ. Αναγνώστης Αγελαράκης, ο οποίος μετέφερε υπό μορφή δανείου φυσικά και με άδεια της Ελληνικής Αρχαιολογικής Υπηρεσίας τα λείψανα του αρχαίου πολεμιστή στο Εβραϊκό Ιατρικό Κέντρο του Λονγκ Αϊλαντ προκειμένου να εξετασθούν. Το ερώτημα ήταν, πώς αυτός ο άνδρας είχε κατορθώσει να επιζήσει από ένα σοβαρό τραύμα, που υπέστη κατά τη διάρκεια μιας μάχης.

Συγκεκριμένα ένα χάλκινο βέλος είχε τρυπήσει την αριστερή ωλένη του πολεμιστή (το ένα από τα δύο μακρά οστά του πήχυ του χεριού) και παρέμεινε εκεί ως τον θάνατό του,

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Η ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 1743

Μάγιερ Αμσκελ Ρόθτσιλντ: Ο Γερμανός(Σ. Αντιπληροφόρησης: Οι Ρόθτσιλντ είναι Εβραίοι.. Το γράφει και ο συγγραφέας παρακάτω) ιδρυτής της δυναστείας της κόκκινης ασπίδας και των ιδιοκτητών της Ελλάδας που μπορεί να μπλοκάρει ακόμα και απόφαση της Κυβέρνησης!

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο του Λάζαρου Ελευθεριάδη στο aegeantimes.gr...


«Δώσε μου τον έλεγχο των χρημάτων ενός έθνους και δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους», έλεγε τον 18ο αιώνα ο 
Μάγιερ Άμσκελ Ρόθτσιλντ, μέλος μιας από τις πιο ισχυρές οικονομικά οικογένειες του κόσμου, η οποία έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη γέννηση του παγκόσμιου

Ο Ρότσιλντ και οι υπόλοιποι Εβραίοι τραπεζίτες ξεκίνησαν....και την Σλοβενία - Μειώσεις μισθών, αύξηση φόρων!


Πακέτο μέτρων ενέκρινε η Βουλή της Σλοβενίας το οποίο περιλαμβάνει τις νέες μειώσεις των μισθών των δημόσιων υπαλλήλων και την αύξηση του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας, ως μέρος των «μεταρρυθμίσεων» για τη δημοσιονομική εξυγίανση της χώρας.

Η συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ της κυβέρνησης και των εργατικών συνδικάτων του δημόσιου τομέα προβλέπει εξοικονόμηση 208 εκ. ευρώ σε ετήσια βάση, για τα έτη 2013 και 2014. Η μείωση των μισθών των δημόσιων υπαλλήλων θα προέλθει, κυρίως, από τις περικοπές σε επιδόματα και θα τεθεί σε ισχύ τον Ιούνιο ως μέρος των τροποποιήσεων της σχετικής νομοθεσίας.

Η αύξηση του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (από 20% στο 22%) θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου 2013. Έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των κομμάτων της

Ένα παιδί εξαφανίζεται κάθε μέρα στην Ελλάδα!


Ένα παιδί εξαφανίζεται καθημερινά στην Ελλάδα, με τον συνολικό αριθμό των εξαφανισμένων παιδιών να ανέρχεται σήμερα στα 97, ενώ 23 είναι τα ανήλικα θύματα αρπαγής, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΑΣ, τα οποία παρουσιάστηκαν σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Ζάππειο.
Τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2013 εξαφανίστηκαν 138 παιδιά, από τα οποία τα 90 έχουν βρεθεί. Παρουσιάζοντας τα επίσημα στατιστικά στοιχεία εξαφανίσεων ανηλίκων, ο αστυνόμος Β’ Αντώνης Παπαντώνηaς, από το Τμήμα Αναζητήσεων Προσώπων και το Γραφείο Εξαφανίσεων Ατόμων,
τόνισε ότι ο μέσος όρος ανεύρεσης των ανηλίκων που έχουν εξαφανιστεί το 2012 και τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2013 ανέρχεται

Αποτυχία το ταξίδι του Σαμαρά στην Κίνα και η προπαγάνδα καλά κρατεί…



Δεν ξέρω τί σας ταίζουν ή με τί σας ραντίζουν απο τον ουρανό αλλά πρέπει να το ψάξετε. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι σας έχουν σε κατάσταση ύπνωσης. Δεν αντιδράτε με τίποτα και σε τίποτα. Ότι σας δώσουν το μασάτε σαν προβατάκια χωρίς να το εξετάσετε. 
Ή κοιμάστε όρθιοι ή θέλετε να προσποιείστε ότι τα πράγματα  είναι τόσο ανθηρά όσο τα περιγράφει η κυβέρνηση, μια κυβέρνηση που παρέδωσε την Εθνική κυριαρχία. Συμπεριφέρεστε έτσι, γιατί δεν έχετε τα “κρεμμύδια” να δείτε κατάμματα τη ψεύτικη πραγματικότητα που σας σερβίρει η κυβέρνηση και γιατί δεν μπορείτε να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Σας λυπάμαι

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...