Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Η ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΄΄ΟΜΑΔΑ ΡΟΝΤΟΣ΄΄ το κορυφαίο στέλεχος της Σκοπιανής αντικατασκοπείας και οι Τσέχοι

Ο Άλεξ Ρόντος, ο έλληνας μεγαλοεπιχειρηματίας, το κορυφαίο στέλεχος της Σκοπιανής αντικατασκοπείας και οι ΤσέχοιΈνα άκρως απόρρητο έγγραφο των μυστικών υπηρεσιών της Τσεχίας αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στην Ελλάδα. Οι Τσεχικές υπηρεσίες αναφέρονται στις δουλειές που είχαν στήσει τα Σκόπια, ένα κορυφαίο στέλεχος της αντικατασκοπείας της γειτονικής χώρας, ένας έλληνας μεγαλοεπιχειρηματίας και ο περιβόητος Άλεξ Ρόντος.
Ο Lykavitos.gr σας ενημερώνει εγκαίρως ότι οι Τσέχοι ετοιμάζονται να ζητήσουν την έκδοση διεθνούς εντάλματος για τον Σκοπιανό-κορυφαίο στέλεχος της

αντικατασκοπείας και να διαβιβάσουν τα στοιχεία στις ελληνικές αρχές για τον έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία και τον Άλεξ Ρόντο.

Σε πρώτη φάση έχει ενημερωθεί η ΕΥΠ κι ενώ σύντομα θα διαβιβαστούν ντοκουμέντα-φωτιά και στην ελληνική Δικαιοσύνη. Γι’ αυτό προβλέπουμε σύντομα συνωστισμό επιφανών προσωπικοτήτων της Ελλάδας στο άσυλο του Μαυροβουνίου.


http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2014/01/blog-post_21.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...