Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Συμβούλιο κατασκευής πολιτικών…



Όλοι οι πολιτικοί του κόσμου, που πρόκειται να γίνουν πρωθυπουργοί ή Πρόεδροι της Δημοκρατίας στη χώρα τους, εγκρίνονται ή απορρίπτονται από την παραπάνω Επιτροπή-Συμβούλιο, που συνεδριάζει μια φορά το μήνα στο κεντρικό κτίριο της NSA, στο Φορτ Μηντ. 
Αν εγκριθεί ή απορριφθεί το υπό κρίση πρόσωπο, εκεί αρχίζει η πλύση εγκεφάλου από τα μέσα ενημέρωσης. Δίδονται ΧΡΗΜΑΤΑ από τις κεντρικές τράπεζες για την δημιουργία κόμματος  και Πρωθυπουργού.
Η CIA και η DIA παίρνουν εντολές προκειμένου να φέρουν σε πέρας τις εντολές της NSA. Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του κάθε Αμερικανού Προέδρου, προέρχεται από την NSA. Κοντολογίς η NSA, είναι το όργανο της «ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ» Ροκφέλλερ, προκειμένου να επιβάλει την θέλησή της στους Λαούς.
Η στρατηγική των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ «που και αυτά ελέγχονται από τους Εβραίους, Ροφελλερ, Ροθτσιλντ, Κίσσινγκερ», έχει αποφασισθεί από την «ΤΡΙΜΕΡΗ», η NSA την μεθόδευσε και η CIA την εκτελεί. Είναι δηλαδή απλά η CIA το βαποράκι της NSA. Και η NSA το εκτελεστικό όργανο της «ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ».
Οι τράπεζες, οι ιδιωτικές, είναι οι «ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ» της ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. Οι τραπεζίτες είναι υψηλόβαθμα στελέχη της Επιτροπής. Το βρώμικο χρήμα των ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ και του ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ ΟΠΛΩΝ ξεπλένεται στις ιδιωτικές ΤΡΑΠΕΖΕΣ της «ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ».
Οι περισσότερες από αυτές ονομάζονται «Κεντρικές Τράπεζες». Ο χρυσός ολόκληρου του κόσμου βρίσκεται στα τέσσερα σημεία του πλανήτη και είναι αποθηκευμένος στις «Κεντρικές Τράπεζες», δηλαδή στα χέρια της «ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ».
Η χρεοκοπημένη ΑΜΕΡΙΚΗ είναι ευγνώμων στην ΤΡΙΜΕΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, που δεν την τινάζει στον ΑΕΡΑ εντελώς.

Τρισεκατομμύρια δολλάρια είναι το έλλειμα των ΗΠΑ – 600 ΔΙΣ. Πλαστά δολλάρια αναγκάζεται καθημερινά να τυπώνει και να τα στέλνει στο εξωτερικό (τα ευρωδολλάρια είναι πλαστά», και όμως παραμένει η μεγάλη δύναμη. Ο Πλανητάρχης…..!


http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr/2013/12/blog-post_4175.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...