Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΕΠΙΦΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Η επίφυση είναι το μέρος του εγκεφάλου που ενδυναμώνει αυτό που είναι γνωστό ως η "έκτη αίσθηση" και άλλες παραφυσικές ικανότητες. Είναι επίσης το κέντρο της αίσθησης της ευτυχίας. Η επίφυση είναι σε αδράνεια στο μέσο άτομο. Μια αδρανής επίφυση είναι ισοδύναμη με έναν αποκομμένο νωτιαίο μυελό, όπου το μυαλό δεν μπορεί να στείλει μηνύματα ή να κινήσει μέλη του σώματος πέρα από τη περιοχή που έχει αποκοπεί. Η μόνη διαφορά είναι ότι η επίφυση επηρεάζει τη ψυχή.

Με το πέρασμα των αιώνων,

εξαιτίας των σχετικών "θρησκειών", η ανθρωπότητα έχει παρακμάσει εξελικτικά και πνευματικά. Αυτός είναι ο λόγος που η ανθρωπότητα στο σύνολό της είναι πνευματικά ανίσχυρη. Ο στόχος των θρησκειών πάντα ήταν να κρατήσουν την ανθρωπότητα σε άγνοια και χωρίς δύναμη. Κάθε φορά που μια θρησκεία καταλάμβανε τον έλεγχο μιας περιοχής, τα αρχαία έγγραφα απομακρυνόντουσαν ή καταστρέφονταν. Οι θρησκείες τότε αντικαθιστούσαν τη γνώση που είχαν αφαιρέσει, με ψέματα και με ψευδείς ιστορίες. Αυτός είναι ο λόγος που η ανθρώπινη φυλή είναι στο σημείο που βρίσκεται σήμερα πνευματικά. Κατάπτωση, αρρώστια, μαρασμός, ανικανότητα και άγνοια είναι τα αποτελέσματα της απώλειας αυτής της γνώσης. Το μέσο άτομο χρησιμοποιεί μόνο το 5-10% της ισχύς του μυαλού του. Αυτό είναι ανάλογο με ένα μέλος του σώματος που έχει ακινητοποιηθεί σε γύψο και είναι άκαμπτο και μαραμένο, αλλά σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Η ανθρωπότητα έχει στερηθεί πρόσβαση στις πνευματικές δυνάμεις μέσω της έλλειψης χρήσης τους από γενιά σε γενιά και τις έχει χάσει σχεδόν όλες.

Για να ενεργοποιήσετε την επίφυση, διαλογισμοί ισχύος θα πρέπει να γίνονται συχνά. Απαιτείται χρόνος για να ενδυναμωθεί αυτός ο αδένας για να ενεργοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί.
Η επίφυση δουλεύει σε συνδυασμό με την υπόφυση. Και οι δύο αδένες ενεργοποιούνται μέσω του διαλογισμού ανοίγματος του τσάκρα της κορώνας.

Η επίφυση και η υπόφυση προσαρμόζουν και χαμηλώνουν τη συχνότητα των βιοηλεκτρικών ροών. Είναι μετασχηματιστές πνευματικής ενέργειας. Η πνευματική ενέργεια εισέρχεται από τα υψηλότερα τσάκρα και κατεβαίνει μέσω του τσάκρα της κορώνας όπου φτάνει στην επίφυση του εγκεφάλου. Καθώς μπαίνει στον εγκέφαλο, ο ρυθμός της δόνησης μειώνεται. Μια ενεργοποιημένη επίφυση λειτουργεί ως μετασχηματιστής που χαμηλώνει τον ρυθμός της ενέργειας σε μια χαμηλότερη συχνότητα. Η ενέργεια μπαίνει και κινείται από την περιοχή του υποθαλάμου του εγκεφάλου προς την υπόφυση. Η υπόφυση μετασχηματίζει την ενέργεια σε μια ακόμα χαμηλότερη συχνότητα ώστε να μπορεί να απορροφηθεί και να διαβαστεί από τον εγκέφαλο.
Η ανθρωπότητα στο σύνολό της λειτουργεί σε μια χαμηλή συχνότητα. Ο διαλογισμός ισχύος και η στρέψη των τσάκρα μας επιταχύνει αυτή τη δόνηση σε υψηλότερα επίπεδα όπου είμαστε πνευματικά ανοιχτοί και έχουμε αντίληψη. Μια υψηλότερη δόνηση μας προστατεύει επίσης από ασθένειες και αρνητικές ενέργειες.

Το μεσολόβιο λειτουργεί για να ανταλλάσει πληροφορίες ανάμεσα στα δυο ημισφαίρια του εγκεφάλου. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν τη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου, καθώς ζούμε σε έναν κόσμο που βασίζεται στο αριστερό ημισφαίριο. Ο διαλογισμός κενού σιωπά την αριστερή μεριά, της σκέψης και της λογικής, και μας ανοίγει τη δεξιά πλευρά, που είναι η διαισθητική/πνευματική πλευρά.

Το φως είναι απαραίτητο για τη ψυχή. Τόσο πολύ αρνητικότητα έχει συσχετιστεί με το φως λόγω της κατάχρησης των θρησκειών της δεξιάς ατραπούς και τη κίνηση της νέας εποχής. Το φώς συνδέεται με την αστραπή που συμβολίζει τη δημιουργία και είναι ένα αρχαίο σύμβολο. Μπορούμε να ταξιδέψουμε στο φως και να χρησιμοποιήσουμε το φως για τους δικούς μας σκοπούς...



http://diogeneis.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΕΠΙΦΥΣΗ Ή ΚΩΝΑΡΙΟ (pineal gland)- Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!


10 σχόλια :

  1. Ποια υπεροντότητα συμβάλει στην καλή λειτουργία και των δύο αδένων;;;Γιατί κανείς δεν αναφέρεται σ'αυτή την υπεροντότητα;; ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ.Ο ΓΥΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,ΤΟ ΕΙΔΕ. ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΩΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΛΕΕΙ,ΜΕΣΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΜΜΟΣ,ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ 'ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ' ΜΑΣ.ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΙ,ΓΕΛΑΣΤΟΙ,ΘΕΤΙΚΟΙ,ΚΑΙ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΜΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΛΗ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΦΥΣΕΩΣ ΜΑΣ!ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΗΣΟΥΪΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ 'ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ'....ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ 'ΙΠΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ' ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τους ιησουίτες ποιος τους έβαλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://theunhivedmind.com/UHM/

    ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΛΕΟΝ...ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ Ο ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ;ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΙΠΠΟΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ,ΠΡΙΓΚΗΨ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ-ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΦΑΡΝΕΖΕ(13 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ)ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΜΠΟΥΣ!Ο ΚΑΡΖΑΪ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΙ!


    http://one-evil.org/content/acts_vatican_holocaust.html

    ΕΔΩ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ.
    ΤΟΥΣ ΙΗΣΟΥΪΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΣ.ΟΧΙ Ο ΑΝΤΟΛΦΟ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΑΛΛΑ Ο ΚΟΛΒΕΝΜΠΑΧ, ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ 'ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ' ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ....
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΤΟΝ ΓΚΡΙΖΟ ΠΑΠΑ.ΤΟΝ ΠΕΠΕ ΟΡΣΙΝΙ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ....ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΧΙΜΛΕΡ,ΚΑΙ ΤΊ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ.ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΙΗΣΟΥΪΤΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο-ΛΑ!
    ΘΕΛΕΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!ΑΦΥΠΝΙΖΕΣΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έριξα μια ματια, είναι πολύ ενημερωτικά. Τώρα θα ήθελα να μάθω αν η έκτη αίσθηση είναι ίδια με την πέμπτη ουσία, πώς ήταν η επίφυση του Αθανάσιου Διάκου, πώς το τσάκρα της κορώνας του Θεόκλητου Φαρμακίδη και πώς γίνεται να μην έχουν νικηθεί ακόμα οι δυνάμεις της θρησκείας απανταχού της γης. Τίποτα δεν κατάφεραν ο γκρίζος Πάπας και ο Αδόλφος Χίτλερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΛΕΦΙΚΟΥΣ=ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ Η ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ...

    ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ....

    http://www.youtube.com/watch?v=I_MuwrFCd_k

    KAREN HUDES WORLDBANK WHISTLEBLOWER SPEAKS ABOUT THE JESUITS(GREEK TRANSLATION)

    ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΧΤΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΗΤΩΝ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.ΠΩΣ ΛΕΜΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία. Αν εξαιρέσουμε την computerized φωνή που κάνει ακατανόητο το κείμενο, μένουν μερικές βασικές απορίες όπως: αφού οι Ιησουίτες δημιούργησαν τους Ιλλουμινάτι και αυτοί την Γαλλική Επανάσταση, τότε γιατί ο Ναπολέων απαίτησε από τον Πάπα την αποκατάσταση των Ιησουιτών; Ποιαν 'αποκατάσταση'; Αφού κάναν τόσο καλή δουλειά στην 'παρανομία'.
    Οι κακοί είναι αυτοί που περιγράφει το βίντεο. Οι καλοί ποιοί είναι;
    Ποιος κάνει σήμερα επίθεση στην Ελλάδα και γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΗΤΑΝ 'ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ' ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΗΣΟΥΪΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΩΣΗΦΙΝΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣΕ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ.ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΟ ΚΟΡΣΙΚΑΝΟ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ.ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ,Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ 'ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ' ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΠΗΡΧΕΤΟ...ΗΞΕΡΕ...
    ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 'ΕΛΛΗΝΕΣ' ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.ΑΥΤΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ=ΚΡΟΝΕΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΙΣ 21/12/2012,ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΘΟΡΥΒΑ(NESARA LAW).ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΓΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΡΙΜΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ!ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΤΟ ΦΩΣ,Η ΑΡΕΤΗ,Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΔΩ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΑΣ/ΑΣΙΑΣ/ΑΡΑΒΙΑΣ....
    ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΙΣ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ, ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ.ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ FEDERAL RESERVE,ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,OΛΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΑΝΕ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ/ΒΑΤΙΚΑΝΟ/ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ,ΚΑΙ ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ....
    ΕΤΣΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΚΑΛΗ' ΠΛΕΥΡΑ.
    ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ....Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΩΝΕΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εντάξει, αυτά δεν συζητιούνται σε δυο γραμμές. Μένουν όμως συνέχεια κενά. Αν ο Ναπολέων και το Βατικανό ήταν αντίθετοι μεταξύ τους, τότε ποιος ήταν με τους Εβραίους; Γιατί ο Κάννινγκ και ο Ναπολεών που πολεμούσαν μεταξύ τους, ακολουθούσαν φιλοεβραϊκή πολιτική; Και γιατί μέγας αντίπαλος όλων ήταν ο Τσάρος; Με βάση την ανάλυση αυτή, δεν πιστεύω να υποστηρίζεις την επιφανειακή εξήγηση των οικονομικών και των 'θερμών' θαλασσών. Στόχος του Ναπολέοντα και του Τσάρου ήταν η Κωνσταντινούπολη. Όμως δυο φορές ο Ναπολέων σταμάτησε την ελληνική επανάσταση που προωθούσαν οι ρώσοι.
    Η ανάλυση αυτή που προτείνεις δέχεται τις υπερκόσμιες δυνάμεις και διαπιστώνει μάχη των αντιπροσώπων τους επί της γης, έτσι δεν είναι; Τότε πού κολλάει η φράση του κειμένου για τις 'θρησκείες' συνολικά; Εννοεί τους βουδιστές; Τους μουσουλμάνους; Τους ανιμιστές; Τον ιουδαϊσμό; και ποιον απ' όλους τους ιουδαϊσμούς; Κάτι δεν εξηγείται καλά, πίστεψέ με, οι φράσεις "Ιησουίτες", Ναπολέων, θρησκείες, γενικεύουν... Όταν το Βατικανό ήταν σε 1000ετή πόλεμο με το Πατριαρχείο, ξέρουμε πως δεν ήταν οι Πάπες η μια πευρά. Ποιος κρυβόταν πριν τους Ιησουίτες πίσω απ' τους Πάπες και γιατί όταν έπεσε η Κωνσταντινούπολη θυμήθηκαν οι 'Καθολικοί' ότι έχουν μεταξύ τους 'τεράστιες διαφορές';

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟ ΠΡΩΗΝ ΙΗΣΟΥΪΤΗ ΣΤΟ http://one-evil.org

    ΘΕΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩ,ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ 'ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ' ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΣΑ(Υ)Ρ(Ο)ΜΑΤΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ/ΛΟΜΒΑΡΔΙΑΣ,Κ.Α.
    ΕΚΑΝΑΝ ΔΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 'ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ' ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΦΡΥΓΙΚΗΣ ΚΥΒΕΛΗΣ-Ο ΤΣΑΒΕΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ-.ΑΙΜΟΜΙΞΙΕΣ,ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΕΣ,ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΕΣ,ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ...ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ 1 ΜΗΝΑ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑΣ 'ΚΡΥΦΟ' ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΔΕΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΙ Η ΚΑΡΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...