Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Αλλόκοτες σκιές σε ποδοσφαιρικά γήπεδα...Φαντάσματα;(BINTEO)

Τον τελευταίο καιρό έχουν δει το φως της δημοσιότητας κάποια βίντεο με ανεξήγητες σκιές που εμφανίζονται να τρέχουν μέσα σε ποδοσφαιρικά γήπεδα τις οποίες  συλλαμβάνει μόνο η κάμερα!!!  Κάποιοι έχουν μιλήσει για φαντάσματα. Εμείς παραθέτουμε τα βίντεο αφήνοντας σας να βγάλετε μόνοι σας τα συμπεράσματα.
Φάντασμα έκανε τηv εμφάνισή του σε γήπεδο της Βολιβίας
Κατά τη διάρκεια του αγώνα Κυπέλλου στη Βολιβία μεταξύ της The Strongest και της Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ, που διεξήχθη την Πέμπτη 17 Απριλίου στο στάδιο Hernando Siles, η κάμερα κατέγραψε ένα περίεργο....... περιστατικό.

Ενώ ο αγώνας βρίσκεται στις καθυστερήσεις, η κάμερα στρέφεται προς τις κερκίδες όπου μία φιγούρα διακρίνεται να «τρέχει» ανάμεσα στο πλήθος και να περνάει ανάμεσα και από το διαχωριστικό πλέγμα των κερκίδων.
Το περίεργο αυτό περιστατικό προκάλεσε ποικίλα σχόλια και δεν δόθηκε ακριβής απάντηση για το τι μπορεί να ήταν αυτό που εμφανίστηκε στους δέκτες των τηλεθεατών που παρακολουθούσαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα.
Οι ιστορικοί υποστηρίζουν ότι το γήπεδο ήταν χτισμένο πάνω σε ένα νεκροταφείο και στη δεκαετία του ’50, το βόρειο τμήμα του κατέρρευσε σκοτώνοντας περίπου 500 άτομα.

Φάντασμα στον αγώνα Ντόρτμουντ -Μπάγερν; Η περίεργη σκιά που εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο
Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που έχει καταγράψει μία μαύρη σκιά να εμφανίζεται στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του πρόσφατου αγώνα της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν, για τον τελικό του Κυπέλλου της Γερμανίας.
Ξαφνικά, την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας, μία σκιά φαίνεται να περνάει ανάμεσα από τους παίκτες και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να χάνεται... Κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη, κάνοντας, ωστόσο, πολλούς χρήστες του Διαδικτύου να μιλούν για φάντασμα. Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για το δεύτερο περίεργο περιστατικό που σημειώνεται μέσα σε έναν μήνα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα.
ΠΗΓΗ : iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...