Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Πως προέκυψε η FAKE προσγείωση στο φεγγάρι [Εικόνες]

20 Ιουλίου του 1969 όλος ο κόσμος ήταν κολλημένος στην τηλεόραση για να δει τις εικόνες της πρώτης προσσελήνωσης. Τι και αν ήταν όλα ψεύτικα; Υπάρχουν πολλές αποδείξεις για να τεκμηριώσουν τη θεωρία της συνωμοσίας.
Οι άνθρωποι που υποστηρίζουν αυτή τη θεωρία έχουν αυξηθεί και πιστεύουν ότι όλα ήταν μια επινόηση των Ηνωμένων Πολιτειών για να αποδείξουν την υπεροχή τους έναντι της Σοβιετικής Ένωσης.

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι περίπου το 20% των Αμερικανών πιστεύουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν προσγειώθηκαν στο φεγγάρι εκείνο το έτος.
Σε αυτό το άρθρο, σας παρουσιάζουμε μερικά από τα στοιχεία που προτείνονται ότι κατά τη διάρκεια του έτους 1969, το γεγονός της πρώτης προσγείωσης στο φεγγάρι, ήταν στην πραγματικότητα μια φάρσα παγκοσμίων διαστάσεων.
>
Πρόκειται για «την εικόνα του PLACE TO» που έχουν μετατρέψει σε FAKE προσγείωση στο φεγγάρι...
Ακολουθήστε το σύνδεσμο για να δείτε το μέρος στο Google Earth όπου έγιναν τα γυρίσματα με τα μάτια σας







Πηγή: diadrastiko: Πως προέκυψε η FAKE προσγείωση στο φεγγάρι [Εικόνες] http://diadrastiko.blogspot.com/2014/07/fake.html#ixzz37zLgYMqw

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...