Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Για ποιό λόγο κ.Κεφαλογιάννη απουσιάζει η Μακεδονία και ο Μ.Αλέξανδρος από το νέο διαφημιστικό σποτ του ΕΟΤ;…

Της Κατερίνας Νικολάου

Με έναν πανηγυρικό λόγο εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου για την έκθεση Philoxenia η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.
Όπως τόνισε “η χώρα κατάφερε να αυξήσει τις αφίξεις και καθιερώθηκε ως παγκόσμιος τουριστικός προορισμός”.”Σπάσαμε κάθε ρεκόρ στον τουρισμό” είπε χαρακτηριστικά.Μάλιστα είπε πως το 2014 οι συνολικές αφίξεις θα ξεπεράσουν τα 21 εκατομμύρια χωρίς να συνυπολογίζονται οι επισκέπτες κρουαζιέρας.
Κύριος στόχος του Υπουργείου τόνισε πως είναι η επιμήκυνση της τουριστικής
περιόδου και η διάχυση τουριστικής κίνησης σε λιγότερο δημοφιλείς προορισμούς. Δεν έλειψαν οι σπόντες στους προκατόχους της αφού είπε πως το Υπουργείο Τουρισμού για πολλά χρόνια βρισκόταν σε νομοθετική ανυπαρξία ενώ
τα τελευταία δύο χρόνια έχει προωθήσει δύο νομοσχέδια σχετικά με την απλοποίηση των διαδικασιών για τη διευκόλυνση επενδύσεων.
Η υπουργός δέχτηκε πολλά παράπονα από δημοσιογράφους της Θράκης, της Χίου, της Πάτμου σχετικά με την ελλειπή προβολή συγκεκριμένων περιοχών.
Σχετικά όμως με μια ερώτηση αναφορικά με την ανυπαρξία της Μακεδονίας από το επετειακό σποτ του ΕΟΤ για τους μύθους, θεούς και ήρωες της Ελλάδας, η Όλγα Κεφαλογιάννη έριξε το μπαλάκι της απάντησης στον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Κωνσταντίνο Ζήκο, ο οποίος στην προσπάθεια του να μαζέψει την γκάφα του Υπουργείου, είπε πως ο Μ.Αλέξανδρος δεν συγκαταλέγεται στους ήρωες και θεούς της Ελλάδας!…
Συγκεκριμένα αναφέρει: «Το κόνσεπτ στο συγκεκριμένο είναι να δείξει ουσιαστικά την Ελλάδα, τους μύθους και τους ήρωες της Ελλάδας»
Αμέσως μετά ερωτώμενος για τον Μ.Αλέξανδρο και την ανάδειξη του ως ήρωα “ξεχνάει” τι είπε πρίν 5″ και λέει:
«Μιλάγαμε για θεούς της αρχαιότητας, ο Μ.Αλέξανδρος απο ότι θυμάμαι δεν ήταν θεός, έτσι;»
Άλλα ντάλα κουτρουβάλα, της Παρασκευής το γάλα δηλαδή…
Δείτε το βίντεο:…
ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ

http://galanoleykoblog.wordpress.com/2014/11/14/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CF%8C-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF-%CE%BA-%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B6/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...