Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Μυστήριο με τετράγωνο κτίσμα(;) που φωτογραφήθηκε στην επιφάνεια του Αρη.

Το (MGS) ήταν ένας δορυφόρος της NASA ο οποίος είχε σταλεί στον πλανήτη Άρη με σκοπό την χαρτογράφηση του πλανήτη, την εξέταση της ατμόσφαιρας του πλανήτη όπως και την ανίχνευση πιθανών θέσεων οι οποίες θα ενδεικνύονταν για προσεδάφιση μελλοντικών αποστολών.
Το Mars Global Surveyor ολοκλήρωσε την πρωταρχική αποστολή του το Ιανουάριο του 2001 και τέθηκε οριστικά εκτός λειτουργίας τον Ιανουάριο του 2007.
Ανάμεσα στις φωτογραφίες που έστειλε πίσω στη Γη είναι και μια η οποία όπως υποστηρίζουν πολλοί η οποία δείχνει ένα σχεδόν τετράγωνης διατομής κτίσμα το οποίο διακρίνεται από τις ορθές γωνίες που σχηματίζουν οι τέσσερεις πλευρές μεταξύ τους.
Δείτε τη φωτογραφία εδώ σε υψηλή ανάλυση
Επειδή στη φύση ορθές γωνίες δεν υπάρχουν και μάλιστα τέσσερεις, στην περίπτωση που είναι τυχαία σχηματισμένοι βράχοι, θεωρείται ως μια ένδειξη τεχνίτης επέμβασης.
Δείτε τις φωτογραφίες:


apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...