Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Οι ψεύτες του τσίρκου...


Οι ιμπρεσάριοι στα τσίρκο απανταχού της Γης, χρησιμοποιούν τους κλόουν για να αποσπάται η προσοχή του κοινού όταν, με βάση το πρόγραμμα, προετοιμάζεται η πίστα για το επόμενο νούμερο. Πρόκειται για τους κομπάρσους της υπόθεσης, αλλά η παράσταση που δίνουν είναι αναγκαία, προκειμένου να «δέσει» η πρωτοκαθεδρία των πρωταγωνιστών. Έτσι και η περίπτωση του Νίκου Ρωμανού, είναι μια παράσταση αναγκαία για να παραπλανηθεί η κοινή γνώμη απο την επερχόμενη λαίλαπα που ετοιμάζουν οι
εθνοσωτήρες μας και θα αποτελέσει νομοτελειακά ταφόπλακα για κάθε κάτοικο της χώρας που ονομάζεται Ελλάδα, "χωρίς να κουνηθεί φύλλο"!...


Εξάλλου ο εμφανώς αβροδίαιτος βορειοπροαστιώτης… επαναστάτης, δεν είναι «όποιος κι όποιος». 
Μπορεί το (αριστοκρατικό) όνομα Ρωμανός να μην λέει τίποτα στους αμύητους περί των πάμπλουτων οικογενειών αυτού του τόπου. 
Το όνομα Νάσιουτζικ, όμως, το γνωρίζουν πολλοί. Πρόκειται, λοιπόν, για τον εγγονό του περιβόητου Αθανασίου Νάσιουτζικ. ...

Ο πάμπλουτος παππούς, στο κτήμα του οποίου γίνονταν οι πιο ονομαστές δεξιώσεις της αθηναϊκής πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας, είχε δολοφονήσει στις 24 Σεπτεμβρίου 1984 τον λογοτέχνη Θανάση Διαμαντόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός με 97 χτυπήματα από σφυρί στο κεφάλι. Η δολοφονία έμεινε γνωστή ως «Έγκλημα στο Κολωνάκι».!!...
Οι αλλεπάλληλες εφέσεις κράτησαν την υπόθεση στα δικαστήρια για σχεδόν δέκα χρόνια γράφοντας ιστορία στα δικαστικά χρονικά λόγω της σκληρής διαμάχη των δύο δικηγόρων, του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για την οικογένεια Νάσιουτζικ και του Νίκου Κωνσταντόπουλου για την οικογένεια Διαμαντόπουλου. Κάποια στιγμή ο κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών, αλλά έπειτα από παρέμβαση του εισαγγελέα ξανάγινε δίκη και τελικά κρίθηκε οριστικά ένοχος το 1993. ...

Η 51χρονη σήμερα κόρη του Παυλίνα Νάσιουτζικ, μητέρα του Νίκου Ρωμανού δηλώνει συγγραφέας και διδάκτωρ της Φιλοσοφίας ενώ έγραψε ένα συγκλονιστικό βιβλίο για το προσωπικό της δράμα και την περιπέτεια του πατέρα της, αφού προηγουμένως έγινε γνωστή με τα εύπεπτα μπεστ σέλερ «Μύκονος μπλουζ», «Κάψτε τα νυφικά» και «Mαμάδες Bορείων Προαστίων».......


Γόνοι της οικονομικής ολιγαρχίας λοιπόν οι "Αντιεξουσιαστές επαναστάτες"... Δεν αντέχονται πια οι θεατρίνοι κι οι υποκριτές ...

Ακούσαμε επίσης προχθές τη γιατρό του "ετοιμοθάνατου" Ρωμανού να μας λέει ότι ΔΕΝ μπορεί να δώσει με το ζόρι τροφή στον "επαναστάτη"...γιατί ο γιατρός δεν έχει δικαίωμα να δέσει έναν ασθενή που έχει σώας τα φρένας (!) και αναρωτιώμασταν αν ακούγαμε καλά.

Να ακουστεί τέτοια ηλιθιότητα...χωρίς να γελάσει κανείς...μόνο σε θεατρική παράσταση μπορεί να συμβεί κι αυτό σπάνια.  Αν το έλεγε αυτό ένας γιατρός για το παιδί μου...θα έτρωγε μπουνιά πριν τελειώσει την πρόταση. Αλλά περιέργως...καμία αντίδραση από τους "τραγικούς" γονείς του "ετοιμοθάνατου" Ρωμανού.  Και από χθες σπαράζει όλη η Ελλάδα..."Σώστε τον Ρωμανό!"

Φυσικά .. ΠΑΝΤΑ υπάρχει μία λογική εξήγηση...πίσω από μία παράλογη κατάσταση.

Διαβάζουμε στα ψιλά γράμματα ότι η γιατρός του Ρωμανού είναι η μάνα του "προλετάριου" Εκάλης Μπουρζούκου, του άλλου "επαναστάτη" και ληστή που πιάστηκε μαζί με τον Ρωμανό.  

Ο ένας πιο πλούσιος και πιο ρέμπελος από τον άλλον ...βαρέθηκαν τα βιντεοπαιχνίδια και βγήκαν στα βουνά για λίγη αδρεναλίνη... Η μαμά με τη Mercedes και τις υψηλές γνωριμίες θα "καθαρίσει" παλι...όπως είχε πει κάποτε ένας αστυνομικός σε δημοσιογράφο σχετικά με την "ασυλία" που χαίρουν αυτοί οι "επαναστάτες" που καταστρέφουν τις περιουσίες των άλλων. 214.000.000 κόστισε η "επανάσταση" για τον Αλέξη κι ένα πυρπολημένο τρένο. Ούτε μισό ευρώ καταστροφής δεν υπέστη το μεγάλο κεφάλαιο. Η τρομοκρατία άλλωστε στοχεύει πάντα στους πολίτες κι όχι στα λαμόγια που κυβερνούν.

Γι' αυτό εσύ που ετοιμάζεσαι να αυτοκτονήσεις...περίμενε! 
Τα Βόρεια Προάστια επαναστατούν και πάλι για λογαριασμό σου!!!

Κλέβουν τις τράπεζες που εσύ ανακεφαλαιοποιήσες, καίνε τα δικά σου αυτοκίνητα αλλά ποτέ τα δικά τους, καίνε τα Αστυν. Τμήματα και τα μαγαζιά που εσύ θα πληρώσεις... αλλά ποτέ το δικό τους σπίτι στην Εκάλη και όλα αυτά....για το καλό σου!

Τυχεράκια Έλληνα!...Μέχρι και οι πλούσιοι φοροφυγάδες της Εκάλης δουλεύουν για την επανάσταση...κι εσύ ανησυχείς για το μέλλον άσκοπα.

Ηρέμησε,κάτσε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σου κι απόλαυσε επαναστατική ρητορική και θέατρο απ' τα λαμόγια της Εκάλης. "Ο Ρωμανός είναι η ενσάρκωση της αντίστασης" ...είπε η γιατρός μαμά ληστή και πάλι δεν γέλασε κανείς. Ούτε γιούχα, ούτε αβγά.

Έχει προγηθεί ο αντιεξουσιαστής Παπανδρέου, έπεται ο επαναστάτης Τσίπρας και η επανάσταση-παράσταση... συνεχίζεται κανονικά.
 Και εσύ λαέ βασανισμένε κάτσε και βάλτα με τον Αθανασίου για το δίκιο του Ρωμανού και όχι για τις διατάξεις του νόμου «περί καταχραστών του Δημοσίου» που έφερε και που με αυτόν ξεπλένει όποιον καταχράστηκε τα χρήματα σου όλα αυτά τα χρόνια...

Κάτσε και διαδήλωσε εναντίον του Αθανασίου για να μπορέσει ο καθαρόαιμος αντιεξουσιαστής να σπουδάσει... διοίκηση επιχειρήσεων και όχι για το ότι αποφυλακίζει με νόμο καταδικασμένους εμπόρους ναρκωτικών...

Για τις σκηνές κατοχής που εκτυλίσσονται 4 χρόνια τώρα στα σχολεία λαϊκών συνοικιών, όπου σύμφωνα με καταγγελίες σωματείων και φορέων, σημειώνονται λιποθυμίες μικρών μαθητών από ασιτία κανείς δεν διαδήλωσε, κανείς δεν έκαψε αυτοκίνητα, κανείς δεν ασχολήθηκε...

Οποιοσδήποτε διάβασε αυτήν την είδηση και συνεχίζει να έχει ένα έστω μικρό ίχνος ανθρωπιάς μέσα του, δεν μπορεί να μην σοκάρεται και να μην βράζει από οργή! Και όμως, στην Ελλάδα του 2014 δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση καθώς φρόντισαν επιμελώς τα ΜΜΕ για αυτό!

Τα ΜΜΕ αρχικά επιχειρούν την καθήλωση των πολιτών με την φτηνή συναισθηματολογία να λειτουργεί παθητικά για το δέκτη, ενώ ο εθισμός που δημιουργείται από την επανάληψη των ίδιων μηνυμάτων κάνει το δέκτη μαγεμένο δέσμιο της πληροφόρησης.

Έτσι ο άνθρωπος αρκείται στην ευκολία και αρνείται να αναζητήσει εναλλακτικές πηγές με αποτέλεσμα να γίνει ένα άτομο χωρίς γνώμη, αξίες και ιδεολογικό προσανατολισμό.

Από όλα τα παραπάνω, αλλά και ανατρέχοντας σε σύγχρονα παραδείγματα της σύγχρονης λειτουργίας των ΜΜΕ (ηλεκτρονικών και μή), συνειδητοποιούμε, λοιπόν, ότι το πρώτο θύμα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η αλήθεια.

Και την αλήθεια οφείλουμε όλοι μας να υπερασπιστούμε με κάθε δυνατό τρόπο.


Πηγή



http://attikanea.blogspot.gr/2014/12/blog-post_419.html

1 σχόλιο :

  1. Δεν είναι τόσο ο αντιπερισπασμός, είναι η "συναίνεση" και το "βραχιολάκι". Όλα παίζουν στην ψυχολογία που θα κάνει αποδεκτό τον φασισμό και την παρακολούθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...