Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Για τον δυτικό κόσμο και όχι μόνο, το 2015 θα είναι η χρονιά-σταυροδρόμι στη μάχη με την τρομοκρατία από το Ισλαμικό Κράτος. Τα κυκλώματα των «τζιχαντιστών» και οι μέθοδοι στρατολόγησης. Η προπαγάνδα και η «ιερή αποστολή».
Φέτος θα είναι ένα κρίσιμο έτος για τη Δύση στην αντιπαράθεσή της με τον ισλαμισμό. Δεν είναι δε λίγοι οι παρατηρητές που επεσήμαναν ότι η αντιπαράθεση αυτή θα προσλάβει νέες διαστάσεις, με την τυφλή τρομοκρατία να κερδίζει έδαφος στις χώρες όπου το ισλαμικό στοιχείο είναι πολυάριθμο.

Στην Ευρώπη, η κλίμακα των απειλών είναι υψηλή, εκτός από τη Γαλλία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Βέλγιο και στην Ολλανδία – χώρες που ήδη κατοικούνται από 19 εκατομμύρια μουσουλμάνους. Στις χώρες αυτές και όχι μόνον, όπως αποκάλυψε ο Γερμανός δημοσιογράφος Γιούνγκερ Τοντενχέφερ, ο οποίος μπόρεσε προσφάτως να μπει στο Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ, αποφασισμένοι ισλαμιστές που έχουν υποστεί απίθανη πλύση εγκεφάλου είναι έτοιμοι να πραγματοποιούν τυφλά κτυπήματα με μοναδικό στόχο να σκορπούν τρόμο και θάνατο.
«Αυτό που εντυπωσιάζει στους νέους μισθοφόρους που πηγαίνουν από τη Δύση στο Ισλαμικό Κράτος είναι η απόλυτη επιθυμία τους να σκοτώνουν. Οι άνθρωποι αυτοί θεωρούν ότι η “θρησκευτική γενοκτονία” είναι ύπατος σκοπός στη ζωή τους και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να ανταποκριθούν στην αποστολή τους… Η Αλ-Κάιντα δεν είναι τίποτε μπροστά στη θηριωδία και στον φανατισμό των ισλαμιστών που θέλουν να αναβιώσουν το Χαλιφάτο… Δυστυχώς, δε, η Δύση δεν δείχνει να γνωρίζει πώς μπορεί να αντιμετωπίσει το φαινόμενο αυτό».
Φαινόμενο το οποίο, κατά τον Γερμανό δημοσιογράφο, έχει ποικίλες πτυχές και σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζεται με τις παραδοσιακές δυτικές στρατιωτικές μεθόδους.
Είναι επίσης σημαντικό να υπογραμμιστεί στο σημείο αυτό ότι, πίσω από τους ισλαμιστές που οραματίζονται το Χαλιφάτο υπάρχει μία ψυχρή δολοφονική οργάνωση που διαχειρίζεται τεράστια κεφάλαια και σήμερα είναι κυρίαρχη στον χώρο του παγκοσμίου οικονομικού εγκλήματος. Από το δουλεμπόριο έως την προώθηση ναρκωτικών, το Ισλαμικό Κράτος κάθεται και πάνω σε σημαντικά πετρελαϊκά αποθέματα στην περιοχή της Μοσούλης στο Ιράκ, τα οποία προωθεί σε μία καλά ανεπτυγμένη παράλληλη αγορά.
Επίσης, άνθρωποι του Ισλαμικού Κράτους στρατολογούν –έναντι καλών αμοιβών– μισθοφόρους στη Δύση, κυρίως μεταξύ των ανέργων νέων μουσουλμάνων που είναι και σχετικά εύκολη λεία. Υπολογίζεται έτσι ότι από τη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο έχουν καταταγεί στον άτυπο ισλαμικό στρατό περισσότεροι από 3.000 νέοι, που θεωρούνται και από τους φανατικότερους τζιχαντιστές.
Στη συνέντευξή του στο γαλλικό Κανάλι 24, ο Γιούνκερ Τοντενχέφερ τόνισε ότι, καθημερινά, κάπου 50 νέοι από τη Δύση προσέρχονται στο Ισλαμικό Κράτος για τη σχετική εκπαίδευση και, μέσω αυτών, επιχειρείται η προσέλκυση πρόσθετων μισθοφόρων οι οποίοι καλούνται να αναλάβουν ιερά αποστολή. «Πρόκειται για πρωτοφανές φαινόμενο», είπε ο Γερμανός δημοσιογράφος, για να προσθέσει ότι είδε ο ίδιος Γερμανό πτυχιούχο της Νομικής να εγκαταλείπει τη χώρα του και το πτυχίο του για να προσχωρήσει στους τζιχαντιστές.
Από την πλευρά του, ο Γάλλος δημοσιογράφος και συγγραφέας Γκιγιώμ Φω, που πρόσφατα έγραψε ένα βιβλίο για τον μυστηριώδη θάνατο του Γιάσερ Αραφάτ, υπογραμμίζει ότι η στρατολόγηση τζιχαντιστών νέων στη Γαλλία διευκολύνεται και από κηρύγματα των ιμάμηδων στα διάφορα τζαμιά – τα οποία όλο και περισσότερο εξελίσσονται σε χώρους θρησκευτικής προπαγάνδας.
Ακόμα, ο Γκ. Φω επισημαίνει ότι στα προάστια (banlieux) των μεγάλων γαλλικών πόλεων που κατοικούνται από μουσουλμάνους έχουν αναπτυχθεί ισλαμικές μαφίες οι οποίες, πέρα από το παράνομο εμπόριο στο οποίο επιδίδονται, χρησιμοποιούν εκβιαστικά και άλλα μέσα, ώστε οι νέοι να αποθαρρύνονται να πηγαίνουν σχολείο και γενικά να σπουδάζουν – και έτσι να γίνεται ευκολότερη η στρατολόγησή τους τόσο σε παράνομες δραστηριότητες όσο και στις τάξεις των τζιχαντιστών.
«Τα κυκλώματα αυτά είναι πανίσχυρα και πάγια τακτική τους είναι οι νέοι που ζουν στα προάστια αυτά να παραμένουν αμόρφωτοι και άνεργοι. Αποτελούν έτσι πολύτιμη εφεδρεία για τους μαφιόζους, οι οποίοι διατηρούν στενές σχέσεις με τους τζιχαντιστές της Συρίας και του Ιράκ», τονίζει ο Γκ. Φω.
Την άποψη αυτή προεκτείνει ο δημοσιογράφος Μπαάρ Κοσέ του τηλεοπτικού δικτύου Φρανς-24, ο οποίος επίσης κατάφερε να έλθει σε επαφή με τζιχαντιστές στη Συρία, τονίζοντας ότι οι ισλαμιστές θέλουν όντως να δημιουργήσουν μία κρατική οντότητα στη Μέση Ανατολή και ότι, για την ώρα, πρώτη τους προτεραιότητα δεν είναι η επίθεση κατά της Δύσης, αλλά η εξόντωση των δημοκρατών μουσουλμάνων. Υπό αυτή την έννοια, η περίφημη Αραβική Άνοιξη υπήρξε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους τζιχαντιστές να επιβληθούν στην ανοργάνωτη κατά του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία αντιπολίτευση και να δολοφονήσουν τα πιο έμπειρα και δυναμικά στελέχη της.
Επίσης, πολλοί ειδικοί της διεθνούς τρομοκρατίας, όπως ο καθηγητής Ζαν-Σαρλ Μπριζάρ, υποστηρίζουν ότι οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν με μοναδική αποτελεσματικότητα τα ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κατά συνέπεια, οι δυτικές χώρες θα πρέπει να βρουν και αυτές πειστικούς τρόπους αντιμετωπίσεως της ισλαμικής προπαγάνδας – η οποία γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη να κρύβει το πραγματικό απεχθές πρόσωπό της. Όπως μας είπε προσφάτως ο Γάλλος καθηγητής, μια τέτοια πρωτοβουλία απαιτεί μεγάλη προσοχή και προσπάθεια οι νέοι να πληροφορηθούν την πραγματική φύση του τζιχαντισμού και να καταλάβουν ότι εν τέλει είναι τα προσεχή θύματά του. Θα πρέπει, επίσης, να συνειδητοποιήσουν ότι αυτός που μπαίνει στις τάξεις των τζιχαντιστών δεν έχει δρόμο επιστροφής – παρά μόνον νεκρός.
Παράλληλα, είναι πλέον ανάγκη ο δυτικός κόσμος να αναλάβει συντονισμένες πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση του οικονομικού εγκλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο, γιατί αυτό το τελευταίο αποτελεί τη σοβαρότερη πλέον πηγή χρηματοδοτήσεως της διεθνούς τρομοκρατίας.
Για την ώρα, πάντως, το θέμα της φυγής νέων Ευρωπαίων στη Συρία και στο Ιράκ δεν φαίνεται να απασχολεί σε συλλογικό επίπεδο την Ευρώπη, στους κόλπους της οποίας πρέπει να υπάρχουν και διαφωνίες ως προς την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος.
Το ίδιο ισχύει και με την ανάπτυξη της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Κεντρική Αφρική και στη Νιγηρία, όπου η οργάνωση Μπόκο Χαράμ έχει αποκτήσει μεγάλη δύναμη και ελέγχει σημαντικές πλουτοπαραγωγικές πηγές.
Σημειώνουμε δε ότι από γεωγραφική πλευρά, η Μπόκο Χαράμ ελέγχει έκταση ίση με την αντίστοιχη της Γαλλίας στην Ευρώπη!
Είναι, συνεπώς, κατάδηλο ότι το 2015 θα είναι ένα αποφασιστικό έτος για την αντιμετώπιση του ακραίου ισλαμισμού – ενός μαφιοθρησκευτικού φαινομένου το οποίο ξεφεύγει από τα γνωστά πολιτικά πλαίσια, γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.
Ως εκ τούτου, η μη αφύπνιση απέναντι στον διαβρωτικό και βίαιο χαρακτήρα του μόνον οδυνηρές περιπέτειες επιφυλάσσει.


Πηγή άρθρου: http://new-deal.gr/%cf%80%cf%89%cf%83-%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b6%ce%b9%cf%87%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%83-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b9%ce%b4%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf/#ixzz3OyoBXCCV

1 σχόλιο :

  1. http://www.stankovuniversallaw.com/2015/01/french-police-commissioner-suicided-after-attempting-to-issue-murder-warrant-against-president-obama/#more-15895

    Γάλλος Αστυνομικός Επίτροπος αυτοκτόνησε μετά την απόπειρα να εκδώσει ένταλμα κατά του προέδρου Ομπάμα για δολοφονία.
    ΑΠΟ GEORGI STANKOV ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 13 ΤΟΥ ΓΕΝΆΡΗ ΤΟΥ 2015
    http://www.whatdoesitmean.com/index1831.htm
    Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω την αλήθεια των πληροφοριών, αλλά σε περίπτωση που είναι αλήθεια, και πολλές ενδείξεις συνηγορούν υπέρ αυτής της εναλλακτικής, τότε μπορούμε να περιμένουμε μια θανατηφόρα χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων, αρχίζοντας με αυτή την ψεύτικης σημαίας επίθεση στο Παρίσι, που θα προκαλέσει την ταχεία διάλυση της δυτικής σκευωρίας και την αρχή της ανάληψης μας. Ως εκ τούτου χρεώνουν αυτό το αποτέλεσμα με το διάταγμα, χρησιμοποιώντας τις φλόγες Πηγή ανεξάρτητα από το γεγονός που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη κλειδί ότι η άρχουσα κλίκα είναι οι μόνοι πραγματικοί τρομοκράτες σε αυτόν τον πλανήτη.
    Γεώργιος
    __________________________
    Μία εκπληκτική έκθεση της Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού ( SVR ) που κυκλοφορεί στο Κρεμλίνο σήμερα φαίνεται να δείχνει γιατί όλοι οι κορυφαίοι Αμερικανοί αξιωματούχοι απέτυχαν να ενταχθούν με τους ομολόγους τους στο Παρίσι χθες που διαδήλωσαν στην αλληλεγγύη κατά της Charlie Hebdo σφαγής , όπως αποκαλύπτει, ένας κορυφαίος επίτροπος της γαλλικής αστυνομίας, αυτοκτόνησε μέσα σε λίγες ώρες από την προσπάθεια του να αποκτήσει ένα ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και άλλους ακόμη απροσδιόριστους Αμερικανούς ηγέτες.
    Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, ο επίτροπος της γαλλικής αστυνομίας, Helric Fredou [φωτογραφία επάνω αριστερά] είχε αναλάβει αμέσως μετά την σφαγή της 7 Ιανουαρίου στο Charlie Hebdo, την εξέταση των εγγράφων που περιέχονται σε ένα μικρό σακίδιο που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο απόδρασης που χρησιμοποιείται από τους δολοφόνους Chérif Kouachi, και το οποίο περιείχε την κάρτα αδείας / ταυτότητα του οδηγού των εν λόγω .
    Επίσης ανακαλύφθηκαν από τον Αστυνομικό Επίτροπο Fredou, σε αυτό το μικρό σακίδιο, μία σειρά από « αινιγματικά έγγραφα » και αριθμούς τηλεφώνων, ένα από τα πιο σημαντικά είναι ένας αμερικανικός αριθμός κινητού τηλεφώνου" που συνδέεται άμεσα "στον πρώην γενικό διευθυντή της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ( CIA ) των ΗΠΑ Ντέιβιντ Πετρέους .[Φωτογραφία 3 ος αριστερά]
    Μετά την ανακάλυψη για τον εν λόγω " Πετρέους-σύνδεσμο ", ο αστυνομικός επίτροπος Fredou, αυτή η έκθεση αναφέρει περαιτέρω, επικοινώνησε στο Παρίσι με τον εισαγγελέα Φρανσουά Molins και ζήτησε από το Cour D’assises ( Κακουργιοδικείο ) να εκδώσει ένα άμεσο ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και « άλλους », Αμερικανούς υπαλλήλους που θα ονομασθούν εντός 24 ωρών.
    Μετά από 3 ώρες που ο Αστυνομικός Επίτροπος Fredou έκανε το αίτημα αυτό, ωστόσο, η έκθεση αυτή συνεχίζει, το σώμα του βρέθηκε στο γραφείο του με ένα και μόνο πυροβολισμό στο κεφάλι την 0100hr την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, το οποίο γρήγορα ορίσθηκε ως αυτοκτονία? και οι αξιωματούχοι του καθεστώτος Ομπάμα άρχισαν να πλημμυρίζουν τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ με εκθέσεις ότι ο πρώην διευθυντής της CIA Πετρέους κινδυνεύει να συλληφθεί με κατηγορίες για κακούργημα που αφορούν διαβαθμισμένα υλικά που βρίσκονται στην κατοχή ερωμένων του.
    Αν και αυτή η έκθεση SVR δεν αναφέρει ρητά ποιές αποδείξεις ο Αστυνομικός Επίτροπος Fredou ανακάλυψε, για να κάνει το άνευ προηγουμένου αίτημά του να συλληφθεί ο Αμερικανός Πρόεδρος, παραπέμπει σε μία πολύ μεγαλύτερη συνωμοσία γύρω από το σφαγή Charlie Hebdo η οποία περιλαμβάνει όχι μόνο τη Σαουδική Αραβία, αλλά και την CIA.

    http://www.stankovuniversallaw.com/2015/01/french-police-commissioner-suicided-after-attempting-to-issue-murder-warrant-against-president-obama/#more-15895

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...