Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Π. Καμμένος για Τσίπρα: "Θα συνεργαστούμε όπως ο Ζέρβας με τον Βελουχιώτη"

Ως... Γοργοπόταμο βλέπει μιά ενδεχόμενη συνεργασία του κόμματος του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.
"Όταν ο λαός έχει να αντιμετωπίσει έναν εχθρό, όταν δέχεται επίθεση, έχει υποχρέωση να ενωθεί. Ο Γοργοπόταμος είναι το φωτεινό παράδειγμα, όπου Ζέρβας και ο Βελουχιώτης ένωσαν τις δυνάμεις τους στη μεγαλύτερη αντιστασιακή πράξη του Ελληνισμού. Έχουμε εθνική υποχρέωση να πάμε ενωμένοι στο Βερολίνο, στις Βρυξέλλες, στο Παρίσι, να διαπραγματευτούμε και να διεκδικήσουμε το δίκαιο του ελληνικού λαού", είπε ο κ.Καμμένος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Επίκαιρα».

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι με το ΣΥΡΙΖΑ «μας χωρίζουν μεγάλες ιδεολογικές διαφορές», αλλά, όπως είπε, «οφείλει να μας ενώσει το συμφέρον της Ελλάδας».

Τέλος, αναφερόμενος σε κοινά σημεία όπως τα βλέπει ο ίδιος, είπε ότι «δεν είμαστε, ούτε οι μεν ούτε οι δε, στις λίστες Λαγκάρντ, δεν μας χρηματοδοτούσε ο Χριστοφοράκος της Siemens, δεν μας έπιασαν «με τη γίδα στην πλάτη» για να μας κρατάνε. Μπορούμε, λοιπόν, να διαπραγματευτούμε καλύτερα από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις, τον κ. Παπασταύρου, τον οποίο έβλεπαν οι δανειστές και χαμογελούσαν ενθυμούμενοι τα 5 εκατομμύρια στη «λίστα Λαγκάρντ».
Πηγή: Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...