Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Ο μυστικός στρατός των τζιχαντιστών ετοιμάζεται για την Αποκάλυψη!


Ποιο είναι το «μυστικό όπλο» που έχει δημιουργήσει το Ισλαμικό Κράτος και δεν αποκαλύπτει παρά την ευρύτατη προπαγάνδα που διαχέει μέσω διαδικτύου; 

Σύμφωνα με την ομάδα ακτιβιστών «Η Ράκα σφάζεται σιωπηλά», το μυστικό όπλο που κρατά μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας το Ισλαμικό Κράτος είναι οι ειδικές δυνάμεις που έχει συστήσει, οι αποκαλούμενες και ως «Στρατός του Χαλιφάτου», ή αλλιώς «Στρατός Νταμπέγκ».

Τρεις επιφανείς τζιχαντιστές στο Ισλαμικό Κράτος, ο Ομάρ Τσετσέν, ο Αμπού Μοχάμεντ ο Αμερικανός και ο Αμπού Αϊμάν ο Ιρακινός, αποφάσισαν να συστήσουν έναν «ειδικό στρατό», τον οποίο ονόμασαν «Στρατό του Χαλιφάτου» και άρχισαν να στρατολογούν σε αυτή τη δύναμη Τσετσένους, Ουζμπέκους και Αφρικανούς τζιχαντιστές. Αποφάσισαν να εντάξουν μαχητές προερχόμενους από αυτές τις χώρες, επειδή αυτοί φημίζονται ως οι πιο σκληροτράχηλοι.

Ως βάση αυτής της δύναμης επιλέχτηκε το αεροδρόμιο Ksheesh ανατολικά στο Χαλέπι της Συρίας.

Οι νεοσύλλεκτοι αυτής της ειδικής δύναμης αρχικά διέμεναν στους χώρους του αεροδρομίου, στο οποίο και εκπαιδεύονταν. Καθώς όμως ο αριθμός των τζιχαντιστών αυξανόταν, στρατόπεδα εκπαίδευσης άρχισαν να δημιουργούνται και σε άλλες περιοχές όπως στην πόλη της Μασκάνα, στο στρατόπεδο του Οσάμα Μπιν Λάντεν στην ύπαιθρο έξω από τη Ράκα, στη Μενμπίτζ, στην Αλ Μπαμπ, στην Τζαραμπλούς, στο φράγμα της Τισρίν και στην ύπαιθρο της Ράκα.

Σύντομα η ειδική αυτή δύναμη έφτασε να έχει 4.000 τζιχαντιστές, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν εμπλακεί σε καμία μάχη επειδή η αποστολή και η εκπαίδευσή τους είναι για άλλο σκοπό.

Μετά την αποτυχία των τζιχαντιστών να καταλάβουν την κουρδική πόλη Κομπάνι, στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας, οι οπλαρχηγοί αυτής της ειδικής δύναμης τζιχαντιστών έδωσαν εντολή στους 4.000 επίλεκτους μαχητές τους να διασκορπιστούν σε διάφορα σημεία της επικράτειας που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος.

Οι άλλοι τζιχαντιστές, που σκοτώνονται στα πεδία των μαχών, δεν γνωρίζουν για την ύπαρξη του «Στρατού του Χαλιφάτου», ούτε μπορούν να υποψιαστούν εάν κάποιοι συμπολεμιστές τους ανήκουν σε αυτή την ειδική δύναμη. Ωστόσο, η ηγεσία αυτής της ειδικής δύναμης μπορεί ανά πάσα στιγμή να τη συγκεντρώσει όπου επιθυμεί.

Αρχηγός του Στρατού του Χαλιφάτου είναι ο Ομάρ Τσετσέν (ο Τσετσένος). Οι άλλοι δύο συνιδρυτές του «Στρατού του Χαλιφάτου» σκοτώθηκαν.

Ο Ομάρ Τσετσέν είναι επικεφαλής μια πενταμελούς ηγετικής ομάδας που αποτελείται από 3 Ουζμπέκους και 2 Τσετσένους. Όλοι τους βρίσκονται στην ύπαιθρο του Χαλεπιού, έχουν στήσει δικό τους δίκτυο επικοινωνίας και διαθέτουν δικούς τους ασυρμάτους που επικοινωνούν σε άλλες συχνότητες από τους υπόλοιπους τζιχαντιστές.

Σύροι δεν επιτρέπεται να ενταχθούν σε αυτή την ειδική δύναμη.

Όπως αναφέρουν οι ακτιβιστές από τη Ράκα, ο «Στρατός του Χαλιφάτου» προετοιμάζεται και εκπαιδεύεται συνεχώς για να λάβει μέρος στην τελική και μεγάλη μάχη που θα κληθούν να δώσουν οι τζιχαντιστές.

Ίσως αυτή η μάχη να είναι εκείνη που έχει προφητευθεί στην ισλαμική αποκάλυψη ότι θα δοθεί στην πόλη Νταμπίγκ. Εκεί οι τζιχαντιστές θεωρούν ότι ο μουσουλμανικός μεσσίας, ο Μαχντί, θα πετύχει την τελική νίκη (αποκάλυψη) ενάντια σε όσους είναι εχθροί απέναντι στον ισλαμικό νόμο (Σαρία).

Το Ισλαμικό Κράτος θέλει να εκπληρώσει την προφητεία της Αποκάλυψης!

Στο αποτρόπαιο βίντεο που είχε αναρτήσει το Ισλαμικό Κράτος με τον αποκεφαλισμό του Πίτερ Κάσιγκ (Peter Kassig) είχε υπογραμμίσει ότι το γύρισε στην πόλη Νταμπίγκ (Dabiq) της Συρίας.

Η πόλη δεν επιλέχτηκε τυχαία από τους τζιχαντιστές. Είναι ένας τόπος με μεγάλη αποκρυφιστική και μυστικιστική σημασία για το Ισλάμ. Στη Νταμπίγκ οι τζιχαντιστές θεωρούν ότι ο μουσουλμανικός μεσσίας, ο Μαχντί, θα πετύχει την τελική μάχη (αποκάλυψη) ενάντια σε όσους είναι ενάντιοι στον ισλαμικό νόμο (Σαρία).


Το Ισλαμικό Κράτος για τον ίδιο ακριβώς λόγο ονόμασε και το διαδικτυακό περιοδικό του, που κυκλοφορεί στα αγγλικά, Νταμπίγκ. Το Ισλαμικό Κράτος λέει στους οπαδούς του ότι ως οργάνωση εκπληρώνει την Προφητεία της Αποκάλυψης και τους καλεί να συμμετάσχουν σε αυτή την ιστορική μάχη, της μουσουλμανικής Δευτέρας Παρουσίας, όπου ο μεσσίας Μαχντί θα συντρίψει τους απίστους.

Το δευτερεύο μήνυμα που προσπαθεί να περάσει το Ισλαμικό Κράτος στους οπαδούς του είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχούν για την υπεροπλία των «απίστων» επειδή σύντομα θα αναδειχτούν νικητές με τη βοήθεια του μεσσία, του Μαχντί αλλά και του Ιησού, ο οποίος επίσης θα πολεμήσει στο πλευρό των τζιχαντιστών.

Σε κηρύγματά τους οι τζιχαντιστές έχουν αναφέρει ότι «Θα κάψουμε τις στρατιές των σταυροφόρων στην Νταμπίγκ», «Σας περιμένουμε στην Νταμπίγκ», και η ημέρα της Κρίσεως θα φτάσει όταν «οι Ρωμαίοι θα φτάσουν στη γη της Νταμπίγκ»

Για τους τζιχαντιστές ο χρόνος, το ρολόι, έχει σταματήσει κάποιους αιώνες πίσω. Οι δυτικοί αποκαλούνται Ρωμαίοι, Βυζαντινοί και Σταυροφόροι. Ακόμα και σήμερα Ρωμαίοι, Βυζαντινοί και Σταυροφόροι είναι οι διαχρονικοί εχθροί που μάχονται οι μεσανατολίτες.

Σε πολλά βίντεο μάλιστα βρίζουν τον Μπάρακ Ομπάμα ως «Ρωμαίο σκύλο» ή ακόμα και «Βυζαντινό σκύλο». Ας μην ξεχνάμε ότι στους αυτόχθονες της Μέσης Ανατολής και στους αραβικούς πληθυσμούς, η ρωμαϊκή, στη συνέχεια βυζαντινή, κατοχή δεν ήταν «ευχάριστη» κατάσταση. Το Ισλάμ έδωσε τη δύναμη στους λαούς αυτούς να αποτινάξουν τη ρωμαϊκή – βυζαντινή κατοχή. Όταν αργότερα ήρθαν οι σταυροφόροι στους τόπους τους, θεωρήθηκαν συνέχεια των Ρωμαίων – Βυζαντινών και όχι εντελώς άδικα.

Η πόλη Νταμπίγκ τελεί υπό το Ισλαμικό Κράτος από τον Απρίλιο του 2014.

Σύμφωνα με τις προφητείες, τζιχαντιστές θα συλλάβουν Ρωμαίους στρατιώτες. Αυτοί μπορεί να είναι σε ελεύθερη ερμηνεία Αμερικανοί ή άλλοι δυτικοί.

Τότε, Ρωμαϊκός στρατός θα φτάσει στη Νταμπίγκ και θα ζητήσει από όλους τους μουσουλμάνους να παραμερίσουν, για να πολεμήσουν μόνο εκείνους που κρατάνε τους αιχμαλώτους. Τότε όλοι οι μουσουλμάνοι θα ενωθούν ενάντια στους Ρωμαίους για να τους πολεμήσουν.

Όταν η μάχη ξεκινήσει το 1/3 των μουσουλμάνων μαχητών θα τραπεί σε φυγή και αυτούς ο Αλλάχ ποτέ δεν θα τους συγχωρέσει. Το άλλο 1/3 θα πέσει στη μάχη και θα γίνουν μάρτυρες και το άλλο 1/3 θα καταλάβει τη Νέα Ρώμη, δηλαδή την Κωνσταντινούπολη.

Να υπογραμμίσουμε εδώ ότι στα μάτια των φανατικών μουσουλμάνων «γνήσιοι» απόγονοι των Ρωμαίων είμαστε εμείς οι Έλληνες, όταν μας αποκαλούν Ρουμ (Ρωμηούς). Ρουμ αποκαλούν και όλους τους ορθόδοξους της Μέσης Ανατολής, διότι κρατάνε τη γνήσια ρωμαϊκή θρησκεία της Νέας Ρώμης – Κωνσταντινούπολης.

Όταν μας αποκαλούν Γιουνάν, δηλαδή Ίωνες, είναι όταν μας συμπαθούν και μας διαχωρίζουν από τους Βυζαντινούς – Ρωμηούς προγόνους μας που τους βλέπουν ως κατακτητές.

Πηγή Tribune


http://kostasxan.blogspot.gr/2015/04/blog-post_345.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/vhzE+(%CE%91%CF%82+%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82!)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...