Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Tεχνητός o σεισμός στο Νεπάλ;;;



 Επιβεβαίωση: Το “άλλοθι” που έστησαν για τον τεχνητό σεισμό στο Νεπάλ τους προδίδει!

Όπως λένε, τέλειο έγκλημα δεν μπορεί να υπάρχει και ο δολοφόνος πάντα κάνει λάθη. Όσο περνούν οι ώρες κι όσο ανεβαίνει ο τραγικός αριθμός των θυμάτων του φονικού σεισμού στο Νεπάλ τόσο πληροφορίες επιβεβαιώνουν την αρχική μας γνώμη: Ο σεισμός ήταν τεχνητός!

Ξεπέρασε τις 2.500 ο αριθμός των νεκρών και αναμένεται να περάσει τις 10.000. Οι ειδικοί λένε ότι δεν ήταν μόνο η σφοδρότητα του που σκόρπισε το θάνατο αλλά η “ασυνήθιστη διάρκεια του”.
Ο καλός και οργανωμένος φονιάς, προσπαθεί να καλύψει τα νότα του και να δημιουργήσει ένα καλό άλλοθι. Ιδιαίτερα, όταν είναι κατά συρροή φονιάς και βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση.
Όπως εμείς, ακτιβιστές ανά τον κόσμο ψάχνουν πάντα τον συνήθη ύποπτο σε αυτές τις “φυσικά” αφύσικες καταστροφές που χτυπούν πρωτιές σε δριμύτητα το τελευταίο διάστημα. Κι αυτός ο ύποπτος έχει ένα μόνο όνομα: HAARP.
Άρα αυτό τους υποχρεώνει να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν ισχυρότερο άλλοθι ότι δεν εμπλέκονται. Και τι έκαναν οι ευφάνταστοι γκλομπαλιστές;

 

Έστειλαν 50 σεισμολόγους μόλις μια βδομάδα πριν το σεισμό στο Νεπάλ!

Τα καθάρματα από το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ που οργάνωσαν την επίσκεψη, λένε ότι μελετούν εδώ και καιρό τις τεκτονικές πλάκες. Όοοοοχι! Δεν έκαναν “πρόβλεψη”! Δεν είχαν ΚΑΝΈΝΑ στοιχείο που να λέει ότι σε μια βδομάδα θα γίνει σεισμός, απλά επιστημονική “μαντεψιά” έκαναν!
Και το καλύτερο; Που τη βάσισαν; Πρώτον στο ότι έχει καιρό να δώσει εκεί μεγάλο σεισμό, άρα ντε και καλά ήρθε η ώρα του και, δεύτερον και ακόμα καλύτερο, στον ετήσιο ρυθμό αύξησης του πληθυσμού του 6,5% και ότι είναι ένα μέρος από τα υψηλότερα αστικής πυκνότητας στον κόσμο, με 1,5 εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν στην κοιλάδα του Κατμαντού, ‘ΑΡΑ αντιμετώπιζαν σαφώς ένα σοβαρό και αυξανόμενο κίνδυνο σεισμού!
Σας παρακαλώ! Επιστήμονες είναι αυτοί δεν ξέρουν τι λένε; Όσοι πιο πολλοί ζουν σε μια κοιλάδα, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να γίνει μεγάλος σεισμός με παρατεταμένη διάρκεια!!!
Φάτε το αν μπορείτε και αμάσητο κιόλας! Δημοσιεύτηκε στο NYTimes για να ρίξουν στάχτη στα μάτια! Είχαν μια προαίσθηση -σαν ζώα που είναι- οι επιστήμονες (Έλληνες δεν είχαν μαζί τους, τώρα θα πάνε) και πήγαν μια βδομάδα να “προειδοποιήσουν” γιατί έχουν υπερπληθυσμό!
Ε, τώρα θα έχουν μείωση πληθυσμού γιατί, εκτός από τις δεκάδες χιλιάδες νεκρών που θα τους αποφέρει ο σεισμός, περίπου 900.000 παιδιά -ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ- κινδυνεύουν από τις επιπτώσεις του σε καθαρό νερό, τροφή, ασθένειες κλπ 40% του πληθυσμού είναι ΠΑΙΔΙΆ και η ρουφιάνα UNICEF – το μαφιόζικο παρακλάδι του Οργανισμού Ηνωμένων Εγκληματιών- έβγαλε και καπέλο για να μαζέψει λεφτά για τα παιδάκια -τους έπιασε και ο πόνος!
Με συγχωρείτε, αλλά έχω κι αν έχω γράψει ειδήσεις, έχω κι αν έχω κάνει αποκαλύψεις, έχω κι αν έχω δει το διάολο με ψυχραιμία κατάματα, αλλά τούτη η φορά, είναι η πρώτη φορά που θέλω να ουρλιάξω γράφοντας!
Θέλω να ουρλιάξω να με ακούσεις εσύ που με διαβάζεις, να πας το ουρλιαχτό μου και στους φίλους σου, να το πάτε σε όλη την επικράτεια της χώρας, του πλανήτη, να τ’ ακούσουν τα πρόβατα, να τ’ ακούσουν οι δύσπιστοι και οι ξεροκέφαλοι, να το ακούσουν οι χεσμένες κότες που δεν μιλούν, να το ακούσουν οι προδότες που πουλάνε τη ψυχή τους για τα φράγκα, να τα ακούσει όλη η οικουμένη, και πάνω απ’ όλα να τ’ ακούσει ο Θεός που μας έπλασε!

αααααα!!!!!!!!!!

Αυτά τα καθάρματα πρέπει να σταματήσουν ΤΩΡΆ!!!!

Υ.Γ. Δες τώρα πως καρφώνονται τα ξεδιάντροπα γκλομπαλιστικά σκουλήκια. Ένα τουίτ που δημοσιεύει το NYTimes είναι κάποιου Andy Revkin του Pace.edu/Academy.  Γιατί το δημοσιεύει; Γιατί έχει και καλά έναν χάρτη και μια έρευνα με τις χώρες ρίσκου για σεισμό:


"Urban Vulnerabilities in Kathmandu Valley" '10 paper mapped most quake-vulnerable spots. pdf
43 retweets14 favorites

Μόνο που η έρευνα χρονολογείται από το 2010. Αλλά ΤΩΡΑ είχαν τη … διαβολική έμπνευση να επισκεφτούν το Νεπάλ! Φτου σας! Αλήτες!


http://www.diadrastika.com/2015/04/texnitos-seismos-nepal.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...