Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Η αξιοπρέπειά σου δολοφονείται ανάμεσα σ ένα κίβδηλο "ΟΧΙ" κι ένα βρώμικο "ΝΑΙ" του δωσιλογισμού

Τι θα νομιμοποιήσεις αν στοιχηθείς πίσω από το κίβδηλο «ΟΧΙ»??? Αναλογίστηκες??? Θα καταδείξεις την απόφασή σου να αντισταθείς και ν ανατρέψεις την Κατοχή??? - Τι θα καταδείξεις αν στοιχηθείς πίσω από ένα βρώμικο «ΝΑΙ»??? Την υποστήριξή σου στα ανδρείκελα που σε ταπείνωσαν και παρέδωσαν αμαχητί τη χώρα σου στη Γκεστάπο???...


Το κάλπικο «ΟΧΙ» που σε καλεί να ψηφίσεις ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ένα μεγαλοπρεπέστατο «ΝΑΙ» στο μνημόνιο των 47 σελίδων με μέτρα και φόρους που πρότεινε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, εγκαταλείποντας το σύνολο των προεκλογικών του δεσμεύσεων.

Το πρόστυχο «ΝΑΙ» που σε καλούν να επιλέξεις οι Σαβουροβενιζελοποτάμηδες, είναι ένα βρώμικο «ΝΑΙ», ένα ταπεινωτικό «ΝΑΙ», ένα δωσιλογικό «ΝΑΙ», και πίσω από την ομορφάδα με την οποία επιχειρούν να το τυλίξουν, αυτό που κρύβεται, είναι ένα σχέδιο εφιάλτης με το οποίο επιχειρούν να συγκροτήσουν στρατιές δωσίλογων από τον ελληνικό πληθυσμό, για να τις χρησιμοποιήσουν ως παθητική αλλά και μαχητική Πέμπτη φάλαγγα, στο τελειωτικό τους χτύπημα σε βάρος της χώρας.

Το κάλπικο «ΟΧΙ» αλλά και το πρόστυχο «ΝΑΙ», στην ουσία αποδέχονται την κατοχική επικυριαρχία, και δεν αμφισβητούν το «δικαίωμα» των γκάνγκστερς να αποφασίζουν αυτοί, να ρυθμίζουν αυτοί, και εν τέλει να έχουν αυτοί τον τελευταίο λόγο και απεριόριστο το δικαίωμα πάνω στη ζωή και στο θάνατό μας.

Το κάλπικο «ΟΧΙ» αλλά και το πρόστυχο «ΝΑΙ», επενδύουν και τα δυο στη...

βρωμιά του φόβου, γιατί ο στόχος τους είναι να σου διαλύσουν το μυαλό, να σου αλώσουν την ψυχή, να σε παραδώσουν ως άβουλη κρεατόμαζα, θεατή της καταστροφής της ίδιας σου της χώρας.

Θα συνεχίσουν να επενδύουν σ αυτή την προστυχιά. Με συγκεντρώσεις, με αντιπαραθέσεις, με κλιμάκωση του εθνικού διχασμού, σ έναν πρωτόγνωρο συναγωνισμό εθελοδουλίας, που ακυρώνει το εθνικό σου φρόνιμα, που τσαλακώνει το πατριωτικό σου συναίσθημα, που αποδυναμώνει εν τέλει και καταρρίπτει ότι απέμεινε όρθιο μέσα στην ίδια σου τη χώρα. Αυτό θες??? 
  • Θες να είσαι το πιόνι στο βρώμικο παιχνίδι τους??? 
  • Θες να αντιμετωπίζεσαι ως φτηνό και άνευ αξίας αναλώσιμο στα επικίνδυνα σχέδια τους??? 
  • Θες με τη συμμετοχή σου σ αυτό τον παραλογισμό, να χρησιμοποιηθείς ως λίπασμα στις επιλογές που το μόνο στο οποίο αποσκοπούν, είναι στη διαρκή ομηρεία σου???
Τι θα νομιμοποιήσεις αν στοιχηθείς πίσω από το κίβδηλο «ΟΧΙ»??? Αναλογίστηκες??? Θα καταδείξεις την απόφασή σου να αντισταθείς και ν ανατρέψεις την Κατοχή??? Γιατί τότε δεν μπαίνουν μπροστά τα ανδρείκελα που σε καλούν να συστρατευτείς με το «ΟΧΙ», για να εμπνεύσουν, να οργανώσουν και να καθοδηγήσουν τον όμορφο αγώνα σου, και επιμένουν να διαπραγματεύονται τη διαρκή ομηρεία και τη μιζέρια σου???

Τι θα καταδείξεις αν στοιχηθείς πίσω από ένα βρώμικο «ΝΑΙ»??? Την υποστήριξή σου στα ανδρείκελα που σε ταπείνωσαν και παρέδωσαν αμαχητί τη χώρα σου στη Γκεστάπο??? Τους δοτούς Παπαδήμους???  Τον άθλιο ΓΑΠ??? Τους εμπνευστές του προδοτικού PSI??? Τους λογιστάδες της Κατοχικής διοίκησης???

Εκεί είναι η θέση σου??? Στη στήριξη του βρώμικου "ΝΑΙ" μαζί με το Βενιζέλο και τον Παπαδήμο??? Δίπλα στην επιτροπή στήριξης του "ΝΑΙ" που έστησαν ο ισλαμολάγνος Μπουτάρης με το λαθρολάγνο Καμίνη???

Όλοι αυτοί που επιχειρούν να σε γοητεύσουν με τα «ΝΑΙ» και τα «ΟΧΙ» τους...
  • Δεν είναι αυτοί που θα δεις να περιμένουν μαζί σου μπροστά από άδεια ATM
  • Δε θα τους δεις να περιμένουν μαζί σου στην ουρά του βενζινάδικου. 
  • Δεν έχουν τα παιδιά τους στην ίδια μοίρα με τα δικά σου τα παιδιά. 
  • Δεν έχουν κατεστραμμένα τα δικά τους όνειρα όπως έχεις  εσύ τα δικά σου. 
  • Δεν παζαρεύουν το δικό τους μισθό αλλά τη δική σου μιζέρια.

Γι αυτό και δεν άκουσες κανένα από αυτούς να ζητά άμεσα…
  • Την άμεση εγγραφή των γερμανικών αποζημιώσεων στον κρατικό προϋπολογισμό…
  • Την άμεση σύλληψη και την παραπομπή με το ερώτημα της εσχάτης προδοσίας,  των γαλαζοπράσινων του δωσιλογισμού που παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας…

Δείτε από πότε μιλούσαμε καθαρά για όλα αυτά, σε σχετικό μας άρθρο με τίτλο:

"ΔΥΟ ΤΟΛΜΗΡΑ ΒΗΜΑΤΑ - ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ"


Γι αυτό φυσικά και δεν τόλμησαν στο δημοψήφισμα του αίσχους να σου ζητήσουν να πεις «ΝΑΙ» ή «ΟΧΙ» στην άμεση και μονομερή διαγραφή του χρέους που δε δημιούργησες.

Γι αυτό τέλος οι συνομιλητές των γκάνγκστερς παλιοί και νέοι, δε σου ζητούν να βγεις στους δρόμους για να υπερασπίσεις την πατρίδα σου και την αξιοπρέπειά της, αλλά.. 
  • οι μεν σε καλούν να στηρίξεις το «αριστερό» μνημόνιο τουςκαι... 
  • οι δε (ακόμη πιο ξεδιάντροποι) σε καλούν να δηλώσεις αιώνια προσκυνημένος, αιώνια ραγιάς, αιώνια ντροπιασμένος με τη ρετσινιά του γερμανόψυχου σε βάρος της ίδιας σου της πατρίδας.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...