Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Οι Τούρκοι διαφημίζουν την Ελλάδα στους... λαθρομετανάστες


Τους δίνουν φυλλάδια που γράφουν "Καλώς ήρθες στην Ελλάδα"!!! 
Μήπως η κυρία Χριστοδουλοπούλου πρέπει να στείλει ευχαριστήριο τηλεγράφημα στους λαθρέμπορους και τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας; 
Πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, που συνωστίζονται στα παράλια της Τουρκίας για να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, εφοδιάζονται με ένα φυλλάδιο -αυτό που δημοσιεύουμε- το οποίο έχει τίτλο «Welcome To Greece» (Καλώς ήλθες στην Ελλάδα) και στο εξώφυλλο δείχνει ένα μετανάστη μόλις έχει… αράξει σε μια παραλία να κοιτά την ανατολή του ήλιου.

Στο εσωτερικό του φυλλαδίου υπάρχει ενημέρωση, όπως και φράσεις στα ελληνικά με εξήγηση στα αγγλικά (μίνι λεξικό), ώστε οι πρόσφυγες – λαθρομετανάστες να μπορούν να πουν δύο λέξεις αλλά και να έχουν ένα μπούσουλα πως θα κινηθούν.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον να διερευνήσουν οι ελληνικές Αρχές και Υπηρεσίες είναι ότι αυτό το φυλλάδιο -το επισημαίνουμε- μοιράζεται στην Τουρκία. Δηλαδή, μοιράζεται στο έδαφος της Τουρκίας στους λαθρομετανάστες με την ανοχή εάν όχι συνεργασία -προφανώς- και των κυκλωμάτων διακινητών – δουλέμπορων.

Στην «ενημέρωση» και «υποδοχή – πρόσκληση» των λαθρομεταναστών έχει δημιουργηθεί και ένα σάιτ, το www.w2eu.info, που διαφημίζεται και στο εξώφυλλο του φυλλαδίου. Μάλιστα, όλα τα φυλλάδια υπάρχουν και σε μορφή pdf.

Το φυλλάδιο κυκλοφορεί και στα αραβικά για τους μη αγγλομαθείς...



Πηγή Tribune


http://kostasxan.blogspot.gr/2015/06/blog-post_502.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/vhzE+(%CE%91%CF%82+%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5+%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82!)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...