Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΚΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ‏


Ο  ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ  ΣΑΡΩΝΕΙ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ
  Ο  ελληνικός λαός  έχει σήμερα  σαν  πρότυπό  του  
τον  διαβόητο  εβραίο  βιβλικό «προφήτη», τον
 «δίκαιο»  Αυνάν.
       Σε  μια  εποχή  που  η  επιβίωση  του  ελληνικού  λαού  βρίσκεται  κρεμασμένη  σε τεντωμένο σκοινί.
       Σε μια περίοδο όπου τα προβλήματα  του  λαού   αυξάνονται με γεωμετρική  πρόοδο και το χτένι σε γενικές γραμμές πλησιάζει τον κόμπο, η πλειοψηφία των Ελλήνων απολαμβάνει αμέριμνη  την ηδονή δια του αυνανισμού.
      Τα αποτελέσματα  έρευνας της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας 
για το διαδικτυακό σεξ, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 1.600 άτομα (800 άνδρες και 800 γυναίκες) ηλικίας από 18 έως 65 ετών είναι άκρως αποκαλυπτικά.
        Σύμφωνα με την έρευνα, οκτώ στους δέκα άνδρες και επτά στις δέκα γυναίκες επισκέπτονται διαδικτυακούς χώρους με σεξουαλικό περιεχόμενο. Τα στοιχεία της έρευνας είναι πρωτοφανή, καθώς φανερώνουν πως η μισή και πλέον Ελλάδα είναι συνδεδεμένη με το ροζ Διαδίκτυο. 
        Οι περισσότεροι εθισμένοι στο cyber sex είναι νεαρά άτομα, ηλικίας από 18 έως 34 ετών, που είναι πιο εξοικειωμένα με το Internet και δεν το φοβούνται. Πρόκειται για ανθρώπους που μεγαλώνουν και το πληκτρολόγιο γίνεται προέκταση του χεριού τους!
         Παρ’ όλα αυτά, δεν λείπουν και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που διατηρούν φυσιολογικές σχέσεις. Ορισμένοι από αυτούς το θεωρούν σαν ένα είδος απιστίας, ενώ κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι βοηθά στη βελτίωση της ερωτικής ζωής τους αλλά και γενικότερα στη σχέση με τον σύντροφό τους!
         Τα ποσοστά των παντρεμένων που κάνουν cyber sex είναι μεγάλα. Αυτό συμβαίνει γιατί μέσα από το Διαδίκτυο μπορούν να καλύψουν παράνομες επιθυμίες που, αν τις πραγματοποιούσαν κανονικά, θα μπορούσαν να διαλύσουν ακόμη και τη σχέση τους.
         Οι περισσότεροι που δοκιμάζουν και ξαναδοκιμάζουν το cyber sex  χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα και εθίζονται σε  ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ  συνευρέσεις. Συγκεκριμένα, μπαίνουν σε sites  όπου μπορούν να βρουν άτομα που ψάχνουν «καυτές συζητήσεις» και αρχίζουν την αναζήτηση...

Σύμφωνα με την έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας, ο πιο συχνός τόπος χρήσης του Internet είναι το σπίτι με ποσοστό 42% και ακολουθεί ο εργασιακός χώρος με ποσοστό 35%.
       Στην ερώτηση «έχετε κάνει σχέση μέσα από το Διαδίκτυο;» το 57% των συμμετασχόντων απάντησε αρνητικά και το 43% θετικά. Δηλαδή, πάνω από τέσσερα στα δέκα άτομα έχουν γίνει ζευγάρι με ανθρώπους που ερωτεύτηκαν και αντίκρισαν για πρώτη φορά μέσα  από την οθόνη του υπολογιστή τους.
        Τα ποσοστά όμως εκτινάσσονται ακόμα περισσότερο στο ερώτημα «επισκέπτεστε χώρους με σεξουαλικό περιεχόμενο;». Παρ’ ότι το 81% του ανδρικού πληθυσμού απάντησε θετικά, αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το ποσοστό των γυναικών.
         Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας το 73% που ερωτήθηκαν απάντησαν ότι συχνά εισέρχονται σε πονηρές ιστοσελίδες, κάτι το οποίο πριν από μερικό καιρό ήταν αποκλειστικό προνόμιο των ανδρών.
        Οι επιστήμονες θεωρούν πως ολοένα και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν τη διαδικτυακή επικοινωνία και επαφή, γιατί μέσω του Internet μπορούν να υποδύονται ρόλους,  χωρίς να κινδυνεύουν να κριθούν από τον περίγυρό τους, ενώ μπορούν να εκφράσουν και τις πιο ακραίες φαντασιώσεις τους.
        Το φάρμακο για αυτή την γενική παρακμή του  ελληνικού  λαού  σε ατομικό επίπεδο είναι  δυσεύρετο στο χώρο του διαδικτύου.  Είναι  πολύ  περισσότερο  δύσκολο  να  βρεθεί  στο χώρο της τηλεόρασης,  όπου  κυριαρχούν  οι  μεγαλοκαρχαρίες,  οι οποίοι  είναι  γνωστοί  για  την  εξάρτησή  τους  από  ξένες  μυστικές  υπηρεσίες  (ΜΙΤ,  ΜΟΣΣΑΝΤ,  CIA  κλπ).
        Αντίθετα το σύστημα  ΩΘΕΙ  ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  στην διαδικτυακή  πορνεία  επιφέροντας έτσι  την πνευματική και  αγωνιστική  ΝΕΚΡΩΣΗ  του  λαού  μας.-


Ζ.  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...