Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Αποκρυφισμός στον ΟΗΕ και Παγκόσμια Κυβέρνηση - ΟΗΕ και Ροκφέλερ

Αποκρυφισμός στον ΟΗΕ και Παγκόσμια Κυβέρνηση
Ενώ η παγκόσμια κοινή γνώμη παραδέρνει μεταξύ του φόβου της γρίπης των ορνίθων και της αγωνίας να γλιτώσει από τα νύχια των «τρομοκρατών αγορών», τα πραγματικά αρπακτικά παλεύουν για τον έλεγχο της Παγκόσμιας «Φάρμας των Ζώων»… Κάποιοι πριν από 3 αιώνες έδωσαν εντολή να διαμορφωθούν εθνικά κράτη και συνειδήσεις. Σήμερα η εντολή είναι: «Έπαιξαν το ρολό τους, ξηλώστε τα!»
Πέρα από τη «Σύγκρουση των πολιτισμών», συμβαίνει τον τελευταίο καιρό ένας άλλος πόλεμος μεταξύ των διαφόρων κέντρων των Επικυρίαρχων για τη «μοιρασιά», μέσα στα όργανα της
υπερεθνικής εξουσίας, στα πλαίσια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Πρώτο και κύριο μέτωπο αυτής της σύγκρουσης είναι η διαμάχη για τον μελλοντικό καταμερισμό δυνάμεων στο εσωτερικό του τεράστιου διεθνούς ιστού των Ηνωμένων Εθνών.
Σήμερα είναι γεγονός ότι η Παγκοσμιοποίηση οδεύει αποτελεσματικά προς έναν παγκόσμιο ενιαίο φασισμό, ένα σύστημα ολοκληρωτικού χαρακτήρα, χρησιμοποιώντας αυτό που ορισμένοι αποκαλούν χαρακτηριστικάπαγκόσμιο ζουρλομανδύα των Ηνωμένων Εθνών με τις πάνω από 30.000 Μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις και περισσότερες από 37.000 Πολυεθνικές Εταιρείες και Ιδρύματα.
Ενώ όμως ο Ο.Η.Ε. έπαιξε ικανοποιητικά τον ρόλο που του είχε ανατεθεί από τους Επικυρίαρχους όλες αυτές τις δεκαετίες, τα δύσκολα άρχισαν όταν μπήκαμε στην τελική ευθεία της Παγκοσμιοποίησης, οπότε κι άρχισε η απομυθοποίηση του «ειρηνευτικού» ρόλου του διεθνούς αυτού Οργανισμού. Το αποκορύφωμα αυτής της εξέλιξης ήταν ο πόλεμος στο Ιράκ και η δημόσια σύγκρουση Αγγλοαμερικανών και Γαλλογερμανών, που οδήγησε στον υποβιβασμό του Ο.Η.Ε. και την ανάδειξη του NATO σε ρόλο διεθνούς αστυνόμου. Στην τελευταία συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, φάνηκε καθαρά αυτή η σύγκρουση που, εκ πρώτης όψεως, είναι πολιτική αλλά, όπως θα δείξουμε παρακάτω, έχει βαθιές αποκρυφιστικές ρίζες.

Το τέλος του παλιού Ο.Η.Ε.
Τα πρόσφατα γεγονότα στον Ιράκ επέφεραν ισχυρό πλήγμα στο κύρος του ΟΗΕ και πιθανότατα ήταν σχεδιασμένα για να φέρουν και αυτό το αποτέλεσμα. Τα χτυπήματα όμως κατά του Οργανισμού συνεχίστηκαν. Μία σειρά βιβλίων, σκανδάλων και κατηγοριών άρχισαν να κυκλοφορούν αποκαλύπτοντας το βρώμικο πρόσωπο των «παλιών καλών» Ο.Η.Ε.δων-ειρηνευτών.
Στο βιβλίο «Emergency Sex and Other Desperate Measures», που έγραψαν τρεις υπάλληλοι του Οργανισμού, ο Κόφι Ανάν κατηγορείται ως συνυπεύθυνος για τις αφρικανικές γενοκτονίες στη Ρουάντα το 1994. Στο ίδιο βιβλίο γίνεται εκτενής αναφορά στη διεφθαρμένη χρήση των κονδυλίων της Παγκόσμιας Τράπεζας, που έχουν διατεθεί για αναπτυξιακά προγράμματα του Ο.Η.Ε.
Όλα αυτά δεν ξέσπασαν τυχαία. Η κυβέρνηση Μπους πολλαπλασιάζει τις κινήσεις της για την κατάργηση του διεθνούς δικαίου και τον περιορισμό του Ο.Η.Ε. στην κλίμακα μιας απλής ανθρωπιστικής οργάνωσης. Ο παλιός Ο.Η.Ε., κάτω από την συλλογική «ομπρέλλα» του οποίου οι Η.Π.Α. έπαιζαν τον πλανηταρχικό τους ρόλο μέχρι τις 11/9, είναι ξεπερασμένος («irrelevant», κατά την αμερικανική έκφραση).
Το σκληρό (χριστιανοσιωνιστικό) κομμάτι των Επικυρίαρχων που, μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, ακολουθεί το νέο δόγμα του προληπτικού πολέμου και της στρατιωτικής κατοχής και δείχνει πρωταρχικό ενδιαφέρον για την προστασία του Ισραήλ, προτιμά να δράσει με τη βοήθεια του στρατιωτικού βραχίονα των νεοταξικών δυνάμεων, δηλαδή, το NATO. Και είναι έτοιμο να συγκρουσθεί με το «προοδευτικό» (νεοεποχίτικο-New Age) τμήμα της νεοταξικής ελίτ, που προτιμά μία πιο «soft» Παγκοσμιοποίηση υπό τον μανδύα της πολυπολιτισμικότητας και με τον Ο.Η.Ε. στον παραδοσιακό «ανθρωπιστικό» του ρόλο.
Γι’ αυτό τον λόγο, η οργάνωση Move America Forward, που αποτελείται από Ρεπουμπλικάνους υποστηρικτές της κυβέρνησης Μπους, έχει εξαπολύσει ενημερωτικές καμπάνιες από τις αμερικανικές τηλεοράσεις, με στόχο τη δυσφήμηση του Ο.Η.Ε., παρουσιάζοντας τον Οργανισμό ως υποστηρικτή της τρομοκρατίας και των εχθρών των Η.Π.Α. Έχει ζητήσει ακόμα και την εκδίωξη του Ο.Η.Ε. και το κλείσιμο της έδρας του στην Νέα Υόρκη!
Τελεσίγραφο της Ουάσιγκτον κατά του Ο.Η.Ε.
Ο πρόεδρος Μπους διόρισε τον John Bolton πρεσβευτή των Η.Π.Α. στον Ο.Η.Ε.. Ο Bolton ήταν γνωστό ότι έχει πει δημοσίως πως «πρέπει να τελειώνουμε» με αυτό τον Οργανισμό που εμποδίζει την Αμερική να δράσει! Ο διορισμός αυτός αμφισβητήθηκε ακόμα και από ρεπουμπλικανικούς κύκλους.
Για να τον κάνουν να υπακούσει, οι Αμερικανοί θέλουν να τον πλήξουν στο ευαίσθητο σημείο του: το «πορτοφόλι». Οι Η.ΠΑ. είναι ο σημαντικότερος χρηματοδότης του οργανισμού. Η αμερικανική συνεισφορά αποτελεί το 22% του προϋπολογισμού του. Η κεντρική ιδέα του σχεδίου είναι ότι η αμερικανική συνεισφορά πρέπει να χρηματοδοτεί τις πράξεις που υποστηρίζονται από την Ουάσιγκτον. Αρνούνται, όμως, να πληρώνουν για πράξεις που αποφασίζουν άλλοι.
Οι Ρεπουμπλικάνοι υπενθυμίζουν ότι τα 128 πιο φτωχά κράτη δεν συνεισφέρουν συνολικά παρά στο 1% του προϋπολογισμού του Ο.Η.Ε., ενώ διαθέτουν από μία ψήφο το καθένα. Είναι μία δικαιολογία που θέτει υπό αμφισβήτηση την αρχή της ισότητας μεταξύ των κρατών-μελών για να επιβάλει, ντε φάκτο, μία ψήφο φόρου υποτελή.
Παράλληλα, επικαλούμενοι τα «εγκλήματα» του Ο.Η.Ε. που, σύμφωνα με μαρτυρίες, διαπράχθηκαν από τους κυανόκρανους στην Αφρική και στην Καραϊβική, οι Αμερικανοί βουλευτές επιθυμούν να περιορίσουν την προσφυγή σε πολυεθνικές δυνάμεις που δεν ελέγχουν. Με τον τρόπο αυτόν, αποκτούν το μονοπώλιο της παγκόσμιας αστυνομικής δύναμης.
Η Παγκόσμια Γειτονιά μας
Στη Συνδιάσκεψη για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση που έγινε το 1998, υιοθετήθηκαν επισήμως συμφωνίες για παγκόσμια διακυβέρνηση και ορισμένες έχουν αρχίσει ήδη να εφαρμόζονται από το 2000. Μεταξύ αυτών των «συστάσεων», υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις που επεκτείνουν την εξουσία του Ο.Η.Ε. ώστε να μπορεί σταδιακά να επιβάλει, μεταξύ άλλων:
- Παγκόσμια φορολογία,
- Τέλος στην δυνατότητα βέτο των μόνιμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας,
- Νέο κοινοβουλευτικό σώμα αντιπροσώπων «εκ των πολιτών» (ΜΚΟ),
- Διευρυμένη εξουσία του γενικού γραμματέα,
- Προσαύξηση στα αεροπορικά εισιτήρια, που θα χρησιμοποιείται για τις παγκόσμιες ανάγκες,
- Χρεώσεις στις υπερωκεάνιες θαλάσσιες μεταφορές,
- Τέλη για άσους ψαρεύουν στους ωκεανούς,
- Ειδικά τέλη για δραστηριότητες στην Ανταρκτική,
- Τέλη στάθμευσης για γεωστατικούς δορυφόρους,
- Χρεώσεις για δικαίωμα χρήσης των συχνοτήτων του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος, κ.ά.
Οι συμφωνίες αυτές αντανακλούν την πολυετή δουλειά δεκάδων διαφορετικών Υπηρεσιών και Επιτροπών, που στην συνέχεια διαμορφώθηκαν σε προτάσεις από την Επιτροπή για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση στην αναφορά της με τίτλο «Our Global Neighborhood» (Η Παγκόσμια Γειτονιά μας).
Η Επιτροπή αποτελείται από 28 άτομα, προσεκτικά επιλεγμένα με βάση την σπουδαιότητα τους και την ικανότητα τους να επηρεάζουν για την εφαρμογή των εισηγήσεων τους.
Η Επιτροπή αυτή πιστεύει ότι τα παγκόσμια γεγονότα, από την εποχή της δημιουργίας του Ο.Η.Ε., συνδυαζόμενα με τις προόδους στην τεχνολογία, την επανάσταση στον τομέα των πληροφοριών και τη σημερινή συνειδητοποίηση σε παγκόσμιο επίπεδο για την επερχόμενη περιβαλλοντική καταστροφή, δημιουργούν προϋποθέσεις, ώστε οι κάτοικοι της γης να δεχθούν την ανάγκη και τα οφέλη, της παγκόσμιας διακυβέρνησης!
Δεν υπάρχει προτεινόμενο ιστορικό μοντέλο και καμία μέθοδος με την οποία οι κυβερνώμενοι να μπορούν να εκφρασθούν εάν θέλουν ή δεν θέλουν να κυβερνηθούν από ένα τέτοιο σύστημα. Η παγκόσμια διακυβέρνηση είναι μία πορεία προς προκαθορισμένο στόχο που χρησιμοποιεί ποικιλία μεθόδων, από τις οποίες καμία δεν δίνει στους κυβερνώμενους τη δυνατότητα να αποφασίσουν για το τελικό αποτέλεσμα.
Η κλιματική αλλαγή και η Πνευματική Υγεία προσχήματα για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση
Ενώ το ισχυρό νεοσυντηρητικό μπλοκ των Ερπετοειδών Επικυρίαρχων προτάσσει τα θέματα «τρομοκρατίας-πολέμου των πολιτισμών-στρατιωτικής ασφάλειας» στην ατζέντα της Νέας Τάξης, το «προοδευτικό»-αποκρυφιστικό τμήμα τους προσφεύγει σε άλλα εργαλεία.
Η επίκληση της κλιματικής αλλαγής και του κινδύνου καταστροφών σε όλο τον πλανήτη, εξαιτίας του καιρού, είναι ένας βασικός λόγος που οι ευρωπαϊκές κυρίως δυνάμεις της υπερεθνικής ελίτ επικαλούνται για να υποστηρίζουν το πρόσταγμα μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Οι επικριτές τους λένε ότι δεν υπάρχει φαινόμενο του θερμοκηπίου σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά υπάρχει μία παγκόσμια πολιτική ατζέντα, που ενορχηστρώνεται από τα Ηνωμένα Έθνη και χιλιάδες, δεκάδες οικολογικές Μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις τους, προκειμένου να επιβληθούν διεθνείς συνθήκες που θα ακυρώνουν την εθνική κυριαρχία κάθε κράτους σε ολόκληρο τον κόσμο.
Οι προθέσεις αυτές καταγράφονται σε διάφορα ντοκουμέντα του Ο.Η.Ε. όπως τα «The Earth Charter», «The Ark of the Gaia Covenant» και «Our Global Neighborhood», τα οποία οι οικολογο-παγκοσμιοποιητές προωθούν ως «Νέο Ευαγγέλιο» της μιας παγκόσμιας θρησκείας.
Το θέμα είναι ότι η Γη έχει ηλικία 5,4 δισ. ετών και έχει περάσει μακρές εποχές παγετώνων και άλλες, όπως η Ιουράσια περίοδος, όταν η θερμοκρασία ήταν πολύ υψηλότερη. Επομένως, ο βαθμός που ο άνθρωπος επηρεάζει τις σημερινές κλιματικές αλλαγές δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί. Οι δυνατότητες πρόβλεψης τέτοιας έκτασης αλλαγής του κλίματος είναι ακόμα περιορισμένες. Το κύμα καύσωνα του 2003 είναι πολύ πιθανόν να επανέλθει στο μέλλον, αλλά οι χειρισμοί του απαιτούν μεγάλη προσοχή! Όπως παρουσιάζεται σήμερα δεν είναι αρκετός λόγος για να καταλύσουμε την εθνική ανεξαρτησία μας και να διαλύσουμε τους δημοκρατικούς μας θεσμούς.
Εκτός από τις «οικολογικές» και οι καμπάνιες για τη δημόσια και την θρησκευτική υγεία γίνονται στα πλαίσια ενός παγκόσμιου σχεδίου! Εντάσσονται όλες μέσα σε ένα παγκόσμιο σύστημα διαχείρισης και επιτήρησης της υγείας που καθοδηγείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, μία ειδική Υπηρεσία του Ο.Η.Ε. Στόχος είναι ο επηρεασμός των μαζών ώστε οικειοθελώς να προσαρμοσθούν σε νέες «οικουμενικές» αξίες, σε περιβαλλοντικές κατευθύνσεις και σε ένα παγκόσμιο σύστημα διαχείρισης.
Το επόμενο βήμα είναι η νομιμοποίηση του Mind Control με το πρόσχημα της Πνευματικής Υγείας! Η Παγκόσμια Ομοσπονδία για την Πνευματική Υγεία (WFMH), που είναι συμβουλευτικό όργανο του Ο.Η.Ε., ιδρύθηκε ως ΜΚΟ από τον Dr. John Rawling-Rees, έναν Βρετανό ταξίαρχο που είχε βοηθήσει στην ίδρυση του περιβόητου Ινστιτούτου Ιατρικής Ψυχολογίας Tavistock, απ’ όπου ξεκίνησαν οι σύγχρονες τεχνικές πλύσης εγκεφάλου στην Δύση [4].
Ο Αποκρυφιστικός Χαρακτήρας του Ο.Η.Ε.
Ο Ο.Η.Ε. είναι ο βασικός πρόδρομος της σχεδίασης της «Νέας Τάξης», στη βάση παλιότερων και νεώτερων μαγικο-αποκρυφιστικών και ελευθεροτεκτονικών δοξασιών.
Λίγα χρόνια μετά την ίδρυση του, η θεοσοφίστρια Άλις Μπέηλυ (Alice Bailey), ιδρύτρια της Lucis Trust, έγραφε χαρακτηριστικά ότι «Μέσα στον Ο.Η.Ε. βρίσκεται ο σπόρος και το σπέρμα μιας μεγάλης διεθνούς και διαλογιζόμενης ομάδας σκεπτόμενων και πληροφορημένων ανδρών και γυναικών, στα χέρια των οποίων βρίσκεται το πεπρωμένο της ανθρωπότητας…» Γι’ αυτό το λόγο, η Μπέηλυ και ο Φόστερ ίδρυσαν την οργάνωση της «Καλής Θέλησης» (World Goodwill), που δρα έκτοτε ως επίσημη Μη Κυβερνητική Οργάνωση του Ο.Η.Ε. Ο εκφρασμένος στόχος της World Goodwill είναι «να εξυπηρετήσει την προετοιμασία της ανθρωπότητας για την επανεμφάνιση του Χριστού»!
Τα Ηνωμένα Έθνη (που η λειτουργία τους ξεκινά στις 24 Οκτωβρίου 1945) υφίστανται σαν ένα επίσημο ψευδοκυβερνητικό σώμα και βασίζονται σε ένα πλήθος συμβουλευτικών επιτροπών, συμβουλίων και άλλων μη κυβερνητικών Οργανώσεων. Οι «παγκόσμιοι ηγέτες» χρηματοδοτούνται μέσω των Πολυεθνικών και των Ιδρυμάτων που ελέγχουν, με έναν συγκεκριμένο σκοπό: να εξοπλίσουν τον Ο.Η.Ε. δημιουργώντας ομάδες ειδικών συμφερόντων γνωστές ως ΜΚΟ (Μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις).
Οι ΜΚΟ έχουν την δύναμη να περάσουν ό,τι χρειάζονται σε τοπικό επίπεδο, σε ευρύτερα κοινωνικά στρώματα, από τα σχολεία και τις εκκλησίες μέχρι τους εργασιακούς χώρους και τις τοπικές αρχές, παρά τη θέληση των εθνικών κοινοβουλίων. «Να σκέφτεσαι παγκόσμια, να δρας τοπικά» είναι η πολεμική κραυγή τους και, μέχρι στιγμής, έχει λειτουργήσει άψογα. Παρακάτω γίνεται παράθεση ενός καταλόγου, που σε καμία περίπτωση δεν είναι πλήρης, των βασικών παραγόντων που βοηθούν τον στόχο της ενιαίας παγκόσμιας κυβέρνησης: Think-tanks, ιδρύματα, ΜΚΟ, οργανώσεις New Age και επίσημες οργανώσεις του Ο.Η.Ε. Ειδικά οι ΜΚΟ υφίστανται από την ίδρυση του Ο.Η.Ε. και ορισμένες χαίρουν ειδικού Συμβουλευτικού Καθεστώτος (ECOSOC), που τους επιτρέπει να παρίστανται στις εβδομαδιαίες συνεδριάσεις του Ο.Η.Ε. και να συμμετέχουν στην λήψη αποφάσεων ισότιμα με τα κράτη-μέλη.
Ο κατάλογος έχει ως εξής:
Aspen Institute for Humanistic Studies • Association of Humanistic Psychology (NGO) » Bahai • International Community (NGO) •Bank For International Settlements • Brookings Institute • Carnegie Council on Ethics and International Affairs • Carnegie Endowment for International Peace (NGO) • Carter Center • Club Of Madrid (NGO) • Club Of Rome (NGO) • Commission on Global Governance (NGO) • Council For the Parliament of World Religions • • Council On Foreign Relations (NGO) • Ditchley Foundations • Earth Charterinitiative
• Earth Council (NGO) • Esalen Institute • Federal Resen’e • Findhorn Foundation (NGO) • Ford Foundation • Global Public Policy • Gorbachev Foundation • Green Cross International (NGO) • Group-77 • Group of 30 (NGO) • Habitat For Humanity • Heritage Foundation • Hudson Institute • Institute For International Economics • Institute For Policy Studies • Institute For Social Research • Institute of Global Education (NGO) • International Monetary Fund • International Planned Parenthood (NGO) • LEAD International GO)
• Lucis Trust (NGO) • Manitou Foundation (NGO) • Mont Pelerin Society • MOST – Management of Social Transformations (A UNESCO Project) • New Group of World Servers • NGO’s (Non Governmental Organizations associated with the UN) • NGO Committee on Disarmament • NGO’s in Consultative Status with ECOSOC • Planned Parenthood Federation of America (NGO • Pop ulation Council (NGO) • Population Institute (NGO) • Rand Corp. • Rockefeller Foundation (NGO) • Rothschild, NM & Sons • Royal Institute ofni tnalional Affairs • Share International (NGO)
• Sierra Club (NGO) • Stanford Research Institute • State of the World Forum •Tavistock Institute» Temple of Understanding (NGO) • Theosophical Society • Trilateral Commission (NGO) • United Nations • United Nations Commission on Sustainable Development • UNDP • UNESCO • World Bank Group • World Business Council for Sustainable Development (NGO) • World Conservation Union ‘NGO• • World Goodwill (NGO) • World Federalist Movement (NGO)- World Wildlife Fund (NGO).
To TM φυσικά και δεν επικρίνει στα πιστεύω της εν λόγω Οργάνωσης, όπως και κάθε εσωτερικής ομάδας. Ωστόσο, αξίζει να διευκρινιστεί ότι ο όρος «επανεμφάνιση του Χριστού» στην ορολογία των νεο-γνωστικών λατρειών δεν έχει την ίδια σημασία με την Δευτέρα Παρουσία του Χριστού της χριστιανικής παράδοσης. Ο Χριστός είναι για τους οπαδούς αυτών των κινήσεων ένας μεγάλος «Δάσκαλος», που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μία «χρυσή» νέα εποχή. Αυτή που ζούμε είναι η μεταβατική περίοδος ανάμεσα στην αποχώρηση της Ιχθυακής Εποχής και την έλευση της Υδροχοϊκής.
Με άλλα λόγια, αν η Ορθοδοξία ή το Βατικανό ήθελαν να επιβάλουν στον ΟΗΕ μία πολιτική προετοιμασίας της ανθρωπότητας για την «επανεμφάνιση του Χριστού», όπως τον αντιλαμβάνεται το δόγμα τους, δεν θα είχαν καμία ελπίδα, και ίσως και πολύ σωστά, αφού η υπόλοιπη ανθρωπότητα δεν είναι χριστιανική. Η προετοιμασία της ανθρωπότητας και η ύπαρξη σχεδίου για την «επανεμφάνιση του Χριστού», θα απαιτούσε τουλάχιστον την επίσημη συνεργασία των χριστιανικών δογμάτων.
Αλλιώς, προωθείται η επανεμφάνιση άλλου Χριστού [αφου ο παλιός τους τελείωσε] από αυτόν που πιστεύουν οι χριστιανοί ανά τον κόσμο, ο οποίος ταυτίζεται με την άποψη που έχουν για αυτόν ορισμένες εσωτερικές Οργανώσεις. Αυτό δεν είναι απαραίτητα «κακό». Πρέπει όμως να γίνει ξεκάθαρο στους λαούς (χριστιανικούς και μη) ώστε να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για συνειδητή συμμέτοχη τους. Από την ίδρυση του ο πρωταρχικός ρόλος του Ο.Η.Ε. ήταν να εθίσει τους ανθρώπους στην ιδέα μιας «παγκόσμιας κυβέρνησης» και να αναλάβει τελικά τον σπουδαίο ρόλο του «αστυνόμου του πλανήτη».
Δύο είναι οι βασικές οργανώσεις, που παρέχουν βοήθεια και συμβουλές στους αξιωματούχους και το προσωπικό του Ο.Η.Ε.: Η Aquarian Age Community (AAC-Κοινότητα της Εποχής του Υδροχόου) και η Lucis Trust. Η AAC πραγματοποιεί τις συναντήσεις της σε μία αίθουσα διασκέψεων στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών. Πόσο συνδεδεμένη είναι η AAC με τον Ο.Η.Ε., φαίνεται από το εξής κείμενο της: «Έχουμε ένα πληροφοριακό δίκτυο στον Ο.Η.Ε., με ανθρωπιστικό υπόβαθρο.
Αποτελείται από εκείνους που είναι αφοσιωμένοι, συνειδητοί και πασχίζουν για τη γέννηση τον Νέον Κόσμου. Αποτελείται από ανθρώπους σε υψηλές και χαμηλές θέσεις, που συνεργάζονται με τον Ο.Η.Ε. εδώ και τριάντα χρόνια, και ζουν με αυτό το όραμα. Από επαγγελματίες, γραμματείς και επικεφαλής των τμημάτων που πραγματοποιούν όσα τους υπαγορεύει το εσωτερικό τους όραμα.
Λίγοι από αυτούς γνωρίζουν συνειδητά την πηγή της έμπνευσης τους, οι περισσότεροι, όμως, δεν την γνωρίζουν. Οι πρώτοι είναι οι Κάρμα-Γιόγκα της εποχής μας, εκείνοι των οποίων η πνευματική ατραπός είναι να επιτυγχάνουν τον σκοπό τους υπηρετώντας τους άλλους. Δεν βρίσκονται μόνο στη γραμματεία, αλλά επίσης και στις αντιπροσωπείες στον Ο.Η.Ε. μεταξύ των διπλωματών και των επιτελείων τους, και επίσης μεταξύ ανθρώπων όπως εμείς, εκπροσώπους Μη-Κυβερνητικών Οργανώσεων σε ολόκληρα των Ηνωμένα Έθνη».
Η AAC συναντιέται τακτικά στον Ο.Η.Ε. και συζητά την θρησκευτικότητα της Νέας Τάξης. Τα μέλη της ασκούν τον διαλογισμό και την αστρική προβολή και δέχονται καθοδήγηση από πνεύματα-οδηγούς, ενώ ξεκινούν τις συναντήσεις τους με διαλογισμό. Η AAC θεωρεί τον Ο.Η.Ε. ως έναν μεγάλο καταλύτη για να έλθει παγκοσμίως η Νέα Τάξη και για να στρώσει τον δρόμο για την επάνοδο του μεγάλου Διδασκάλου.

Δείτε προσεκτικά τι λένε για το όραμα τους και για τον Ο.Η.Ε.
«Ο Ο.Η.Ε. μπορεί να είναι χώρος εκπαίδευσης με βάση ορισμένους νοητικούς «δρόμους». Η εκπαίδευση είναι το κλειδί. Θα πρέπει να επηρεάσουμε τις κυβερνήσεις μας, ώστε να διδάσκεται η «καλή θέληση» στα σχολεία. Η πρόσβαση της κοινωνίας σε προγράμματα καλωδιακής τηλεόρασης είναι επίσης ένας τρόπος εκπαίδευσης του κοινού. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα μέσα αυτά για να βοηθήσουμε στη διαμόρφωση της Κοινής Γνώμης.
• Ο Ο.Η.Ε. είναι ο μεγαλύτερος εκδοτικός οίκος στον κόσμο και μπορεί να παρέχει τεράστια ποσότητα πληροφοριών σχετικά με τον πλανήτη και τους ανθρώπους του.
• Ο Ο.Η.Ε. θα έπρεπε να επιβλέπει όλους τους εξοπλισμούς στον κόσμο.
• Επίσης, ως άτομα, μπορούμε να πιέσουμε την κυβέρνηση μας να πληρώσει τις οφειλές της ώστε ο Ο.Η.Ε. να μπορεί να προχωρήσει στην αποστολή τον, που είναι στην ουσία θρησκευτική, να μετατρέψει την ανθρωπότητα σε ένα ενιαιοποιημένο κέντρο συνείδησης.
• Ο Ο.Η.Ε. προσφέρει έναν χώρο για ομαδική δουλειά, για την εκμάθηση της τέχνης του συμβιβασμού, για την καταπολέμηση του εθνικισμού και την υιοθέτηση ενός πνεύματος παγκοσμιότητας. Η αναγνώριση της Μοναδικής Ανθρωπότητας μπορεί να επιτευχθεί μέσω της ενοποίησης των θρησκειών και της πραγμάτωσης της Μοναδικής Θεότητας».
Ποιος είναι επομένως ο πνευματικός σκοπός του Ο.Η.Ε.
Να βρεθεί το κοινό έδαφος σε όλες τις θρησκείες και να αναπτυχθούν πρακτικές που θα ενώσουν τις θρησκευτικές εκφράσεις όλων των πολιτισμών.
Η Lucis Trust, που αναγνωρίσθηκε αρχικά ως Lucifer Publishing Company στην Νέα Υόρκη, είναι μια ΜΚΟ του Ο.Η.Ε. και είναι βασικός παράγων στις πρόσφατες συναντήσεις κορυφής του Οργανισμού. Μάλιστα, ο τότε βοηθός Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε. Robert Muller επικύρωσε τη δημιουργία του World Core Curriculum για μύηση στις διδασκαλίες του «Θιβετανού Διδάσκαλου» Ντζβαλ Κχουλ (Djwahl Kuhl) μέσω των σχετικών γραπτών της Άλις Μπέηλι.
Την ίδια στιγμή, τα γραφεία της Lucis Trust στην Νέα Υόρκη είναι στην United States Plaza 866 και η ίδια είναι μέλος του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών στα πλαίσια ενός προ γράμματος που ονομάζεται «World Goodwill». Μεταξύ των πολλών χρηματοδοτών της Lucis Trust, είναι ο πρώην υπουργός Άμυνας Ρό-μπερτ ΜακΝαμάρα, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, ένα μέλος του Ιδρύματος Ροκφέλλερ και ο. Thomas Watson (IBM, πρώην πρεσβευτής των Η.Π.Α. στην Μόσχα). Η Lucis Trust συνδέεται με οικονομικές χορηγίες με την UNICEF, την Greenpeace, την Διεθνή Αμνηστία, και πολλούς άλλους φορείς.
Προσδοκίες της «Νέας Εποχής»
Το αποκρυφιστικό προτσές προς μία Νέα Τάξη με Παγκόσμια Διακυβέρνηση το έχουν προωθήσει και συγκεκριμένοι αξιωματούχοι του Οργανισμού. Ο Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε. της περιόδου 1953-1961, ο Σκαν διναβός Dag Hammarskjild, ήταν μυημένος στην αποκρυφιστική-χριστιανίζουσα τάση του -σημαντικού- φιλοσόφου Teilhard de Chardin και πίστευε ότι «η εσωτερική μύηση είναι το υπέρτατο κλειδί για το γήινο πεπρωμένο μας στον χώρο και τον χρόνο» [6].
Ένα φυλλάδιο, που είχε κυκλοφορήσει υπό την αιγίδα του, σχετικά με το Κέντρο Διαλογισμού το οποίο βρίσκεται στο κτίριο του Οργανισμού στη Νέα Υόρκη, έλεγε ότι «ο υπερφυσικός βωμός από μαγνητίτη στο εσωτερικό του είναι αφιερωμένος στον Θεό που ο άνθρωπος λατρεύει με πολλά ονόματα και πολλές μορφές» [7]. Το 1973, ένας άλλος Γενικός Γραμματέας του Ο.Η.Ε. ο γνωστός εσωτεριστής Ου Θαντ, δημιούργησε την Μη-Κυβερνητική Οργάνωση «Planetary Citizens», σε συνεργασία με έναν γνωστό ακτιβιστή του κινήματος New Age, τον Donald Keys, με σκοπό την εξάπλωση του νεογνωστικισμού. Σήμερα αυτή η οργάνωση έχει γιγαντωθεί σε ένα παγκόσμιο δίκτυο μέσα στους κόλπους του Ο.Η.Ε., που εργάζεται συστηματικά «για την προετοιμασία των ανθρώπων για την επερχόμενη νέα κουλτούρα» [8]!
Το πώς γίνονται οι αποκρυφιστικές συναντήσεις στους κόλπους των Ηνωμένων Εθνών όπου εξετάζονται με εξωτικές μεθόδους κάποιου διαλογισμού και επίκλησης πνευμάτων πολύ σοβαρά ζητήματα, όπως ο πόλεμος στα Βαλκάνια και το ενιαίο νόμισμα, το Ευρώ, στην Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί κανείς να απολαύσει στο ντοκουμέντο της οργάνωσης «Lightworkers» που υπάρχει και στο Ίντερνετ [9]. Είναι αξιοσημείωτο ότι στην προσπάθεια «ενοποίησης» σημαντικό ρόλο έχουν και τα UFO’s!
Βέβαια, το υπαρκτό φαινόμενο των Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων «Αντικειμένων» δεν εξαντλείται στην «σπέκουλα» που γίνεται από τους συγκεκριμένους μηχανισμούς που χειραγωγούν πολύ έξυπνα τις μάζες, μακριά από το να δουν την καρδιά της συνωμοσίας και τις οδηγούν στην απόλυτη και άνευ όρων παράδοση στα ιερατεία της Νέας Τάξης. Είτε με τη «βιβλική» είτε με τη «νεο-γνωοτι-κή» τους εκδοχή. Η φιλολογία για τα UFO, όπως κατευθύνεται από τις Μυστικές Υπηρεσίες εντέχνως τα τελευταία 50 χρόνια (το κρυφτούλι με τις αποκαλύψεις-διαρροές -διαψεύσεις-ξανά αποκαλύψεις κ.ο.κ.) αποσκοπεί στο να προετοιμάσει τους πολίτες σε όλο τον κόσμο, να αποδεχθούν την ιδέα της «παγκόσμιας υπερκυβέρνησης».
Θα παραθέσουμε όμως την χαρακτηριστική συνέντευξη του Χαβιέ Περέζ ντε Γκουε γιάρ, Γ.Γ. του Ο.Η.Ε. για 10 χρόνια (1982-1992) γύρω από το θέμα της απαγωγής(!) του από ένα UFO στις 30 Νοεμβρίου του 1989 (αγγλική εφημερίδα The Independent, 2 Ιανουαρίου 1994, σελ. 10). «Αφού, είτε αυτοί (οι «εξωγήινοι») θα είναι φιλικοί, άρα η επαφή τους -που ήδη υποτίθεται ότι έχουν- με τους ηγέτες του πλανήτη μας θα μας ενώσει με υπερτεχνολογία και γνώσεις, είτε θα είναι εχθρικοί και επικίνδυνοι και θα χρειασθεί πάλι να ενώσουμε όλοι οι άνθρωποι τις δυνάμεις μας νια να τους αντιμετωπίσουμε…»
Δεν είναι απλή σύμπτωση ότι οι πρώτες «εμφανίσεις» των UFO συμπίπτουν χρονικά με την αρχή της τελευταίας φάσης των σχεδίων για τη Νέα Τάξη και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο (βλ. Χρονολογικό πίνακα).
Το εφαλτήριο προς την Νέα Τάξη
Η θαρραλέα μαρτυρία της «Σβάλι» εξηγεί γιατί τα παιδιά μας δεν διδάσκονται πλέον τα δικαιώματα του πολίτη, γιατί εθίζονται στην υποταγή της βίας, και γιατί η «κουλτούρα» μας υποβιβάζεται στον μηδενισμό, τον οικονομισμό και τον σεξισμό. «Σβάλι» είναι το ψευδώνυμο μιας γυναίκας, ηλικίας 45 ετών, που ήταν «προγραμματιστής» εγκεφάλων για τις μυστικές εταιρίες μέχρι το 1996! Ήταν έκτη στην ιεραρχία προγραμματιστών εγκεφάλων στην οργάνωση του Σαν Ντιέγκο των Η.Π.Α. και προΐστατο άλλων 30 προγραμματιστών. Διακινδύνευσε τη ζωή της για να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για τη μυστική Δύναμη, και τους ανομολόγητους σκοπούς τους.
Περιγράφει μία σαδιστική σατανική σέκτα που καθοδηγείται από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους ανθρώπους του πλανήτη. Με βάση τις Η.Π.Α. και την Ευρώπη, η συνωμοτική αυτή ελίτ σχεδιάζει μία «παγκόσμια τάξη» που θα κάνει τους προηγούμενους ολοκληρωτισμούς να μοιάζουν με προσκοπικές ασκήσεις.
Τον Μάρτιο του 2000, η Σβάλι άρχισε να γράφει μία μηνιαία στήλη για «επιζήσαντες» της τελετουργικής κακοποίησης που είναι δημοσιευμένη στο Ίντερνετ [10]. Τον Δεκέμβριο του 2001, ο H.J. Springer, εκδότης του CentrExNews.com, επικοινώνησε με την Σβάλι και της πήρε μία εκτενή συνέντευξη μέσω e-mail, την οποία παρουσίασε online στο Ίντερνετ [11].
Εκεί, μεταξύ άλλων, λέει για τον Ο.Η.Ε.: «Το Ανώτατο Συμβούλιο έχει ήδη διαμορφωθεί σαν πρότυπο αυτού που θα κυβερνά, όταν επιβληθεί η Παγκόσμια Νέα Τάξη. Συναντιέται τακτικά για να συζητήσει θέματα οικονομίας, διοίκησης, πολιτικής, κ.λ.π. και για να λύσει τα προβλήματα που ανακύπτουν. Για άλλη, μία φορά, οι ηγέτες αυτοί είναι επικεφαλής του οικονομικού κόσμου, των παλαιών τραπεζικών ιδρυμάτων…
Ο Ο.Η.Ε. (και η αρχική Κοινωνία των Εθνών) δημιουργήθηκε στις αρχές του 20ου αιώνα προκειμένου να βοηθήσει να ξεπερασθεί ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για μια παγκόσμια διακυβέρνηση. Το εμπόδιο αυτό είναι ο πατριωτισμός, δηλαδή η υπερηφάνεια κάθε πολίτη νια τη χώρα του.
Ο Ο.Η.Ε. είναι ένα προκαταρκτικό στάδιο, αλλά δεν είναι η πραγματική εξουσία στον κόσμο, και θα είναι σχετικά ασήμαντος όταν πάρουν τον έλεγχο οι ΜΚΟ. Τα πραγματικά Συμβούλια θα έλθουν τότε στο προσκήνιο. Αλλά για να γίνει αποδεκτή από το ευρύ κοινό η έννοια της «παγκόσμιας κοινότητας», ο Ο.Η.Ε. αποτελεί εφαλτήριο στο έργο τους προς την NWO».
@Λεωνίδας Αποσκίτης / terrapapers.com 2011
Παραπομπές
[1] «Επιπτώσεις της αλλαγής του κλίματος της Ευρώπης» http://reports.eea.eu.inst/ciimate_report_2_2004/en
[2] Benita Ferrero-Waldner, «Ποιος είναι ο νέος ρόλος του ΟΗΕ;», Ελευθεροτυπία, 12 Σεπτεμβρίου 2005
[3] Berit Kjos, «The UN Plan for Your Mental Health» http://www.crossroad.to/text/articles/Menta lHealth2-99.html
[4] Berit Kjos, 2003, «Justifying Mind Control», http://www.crossroad.to/text/articles/MentalHealth2-99.html
[5] Περιοδικό One Earth, Οκτ./Νοεμ. 1986, Τόμος 6, τεύχος 6, σελ. 24
[6] Robert Muller, «The Desire to be Human», Miranana 1983, σελ. 304
[7] R.K. Spenser, «The Cult of the All-Seeing Eye», CBC, USA 1962, σελ. 9
[8] J. Gordon Melton, «New Age Encyclopedia», Gale Research, Inc., 1990, p.357
[9]http://lightworker.com/articles/unitednations/un052099.html [10]http://www.suitel01 .com/articles.cfm/ritual_abuse
[10]http ://www.centr_exnews.com/columnists/Svali/archive.html
Αναφορές
• «Η Ουάσιγκτων προετοιμάζει τελεσίγραφο κατά του ΟΗΕ», Voltaire, 13 Ιουνίου 2005
• Ιωάννας Σωτήρχου, «Ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Διε¬θνούς Δικαίου μιλάει για το κείμενο των 16 «σοφών» του ΟΗΕ»
• «The UN: Resolving the Crisis of Vision», World Goodwill Newsletter, 2005 No 3
• Στ. Eu-σταθιάδη, «Οργανισμός ασυνεννόητων εθνών»
• Αριστοτελίας Πελώνη, «Παιχνίδια ελέγχου για το Ίντερνετ»
• Κόφΐ Ανάν, «Δεν χω¬ρούν περιορισμοί στο Ίντερνετ», Καθημερινή, 13 Νοεμβρίου 2005 Κόφι Ανάν, «Τουλάχιστον, το ποτήρι είναι μισογεμάτο» (Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ κρίνει και απαντάει στις επικρίσεις για το τε¬λικό κείμενο της 60ης Συνόδου των Ηνωμένων Εθνών), Ελευθερο¬τυπία, 24 Σεπτεμβρίου 2005
• «Vers une reforme des Nations Unies?» Diplomatie-Affaires Strategiques et Cultures Internationales,
• «Climate: The True Agenda? Global Governance!»* «The UN Plan for Your Menial Health »
• Alan Morrison, «Dawn of/the New Light: The Occult Character of the United Nations»
• D.L. Cuddy, «A Chronological History of the New World Order»
• Νίκου Γιάννη, «Η κλιματική αλλαγή επισπεύδει την Ευρωπαϊκή και την Παγκόσμια Διακυ¬βέρνηση», Ευρωπαϊκή Έκφραση, τ.58, 3ο τρίμηνο 2005
• «Our Global Neighborhood: Report of the Commission on Global Governance»
• «The New Age Influence at the United Nations»
• «Que faire des Nations Unies?» Courrier International, No 775, 8-14 Σεπτεμβρίου 2005
• «Οργανισμός των… ηνωμένων στην διαφθορά», Βραδυνή, 28 Νοεμβρίου 2004
• -Για έναν ΟΗΕ των εφήβων» * Warren Hoge, «Φαγωμάρα στον ΟΗΕ»
• Τάκη Φωτόπουλου, «Το τέλος του μύθου του ΟΗΕ»
• Θανάση Τσίτσα, «Εμπόδιο σε έναν νέο ΟΗΕ οι ΗΠΑ»
• Πάνου Τριγάζη, «Τα μετέωρα βήματα χου ΟΗΕ»

http://www.terrapapers.com/?p=3003


Διαβάστε επίσης:


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...