Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Πληρωμένοι δολοφόνοι (κουκουβάγιες) ήρθαν στην Ελλάδα και αυτή καίγεται!

Το κωδικό όνομα «Κουκουβάγιες» (OWLS) είναι το όνομα ομάδας απο «ακτιβιστές»-εκτελεστές, απ΄’ολο τον κόσμο που συναντούνται στο επιλεχθέν σημείο κρούσης.

Η αποσταθεροποιητική ομάδα, που έλαβε μέρος στα πρωτοφανή επεισόδια του Κιέβου και περιλαμβάνει ναζί, ελεύθερους σκοπευτές και «εκπαιδευμένους» στη αποσταθεροποίηση, ακτιβιστές, και κινείται σε όλο τον κόσμο επι πληρωμή.

Κρατήστε 3 σημεία:

– Στα επεισόδια του Συντάγματος τη νύχτα ψήφισης του μνημονίου, συνελήφθησαν, ανάμεσα σε άλλους, τέσσερις Γερμανοί, δύο Γάλλοι, ένας Αυστραλός, ένας Ουκρανός, ένας Ολλανδός και τρεις Πολωνοί.

– Κάτοικοι του Υμηττου παρατήρησαν ύποπτες κινήσεις «απο νεαρούς με σακίδια» στη περιοχή.

– Η Βρετανική Telegraph δημοσίευσε ένα παράξενο σαν κρυπτογραφικό μήνυμα που υπογράφεται απο ελληνίδα η οποία «ψάχνει για κουκουβάγιες» να επικοινωνήσουν μαζί της.

Αυτή τη στιγμή, μετρώνται 49 πύρινα μέτωπα στη χώρα μόλις σε 12 ώρες..

owls

πηγη

 http://national-pride.org/2015/07/18/bomb%CE%B1-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%B5/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...