Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Οι μετανάστες θα εξεγερθούν λόγω έλλειψης φαγητού. «Θα θρηνήσουμε θύματα» λέει o λιμενικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια εξέγερσης των λαθρομεταναστών

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε να περάσει το καλοκαίρι γιατί δεν ξέρουμε και ποιες θα είναι οι εξελίξεις», είπε

Εξεγέρσεις στα κέντρα υποδοχής μεταναστών λόγω έλλειψης φαγητού προανήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, στη Βουλή.

Η υπουργός, επιχειρώντας να αντικρούσει το αίτημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων (υποστηρίχθηκε από την ΝΔ και την ΧΑ) που ζήτησαν να αναβληθεί η συζήτηση στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια λόγω των κρίσιμων στιγμών που απαιτούν συναίνεση, είπε μεταξύ άλλων ότι «το νομοσχέδιο περιλαμβάνει κατεπείγουσες διατάξεις».

«Πρέπει να λειτουργήσουν οι διαχειριστικές επιτροπές για να εκταμιευτούν

ευρωπαϊκά κονδύλια. Έχουν τελειώσει τα προγράμματα σίτισης και επίκεινται εξεγέρσεις από ανθρώπους που ζητάνε φαγητό. Επίσης πρέπει να λυθούν προβλήματα γιατί η κατάσταση στα νησιά είναι έκρυθμη», είπε και πρόσθεσε: «Δεν μπορούμε να αφήσουμε να περάσει το καλοκαίρι γιατί δεν ξέρουμε και ποιες θα είναι οι εξελίξεις». 

- See more at: http://www.hellas-now.com/2015/07/blog-post_670.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#sthash.Iq7O0amI.dpuf


Διαβάστε επίσης:


Απίστευτες εικόνες από τη Λέσβο: «Σκοτωμός» μεταναστών για ένα πιάτο φαγητό!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...