Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Πεντάγωνο για λαθρομεταναστευτική κρίση: «Θα διαρκέσει τουλάχιστον 20 χρόνια»!

Ο επικεφαλής των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, Μάρτιν Ντέμπσει μιλώντας στο ABC χαρακτήρισε την ροή μεταναστών στην Ευρώπη από την Συρία και την Βόρεια Αφρική «ένα τεράστιο πρόβλημα», προσθέτοντας ότι υπάρχει αυξανόμενη αναγνώριση μεταξύ των ΗΠΑ και των στρατιωτικών ηγετών του ΝΑΤΟ ότι «πρόκειται για πραγματική κρίση».
Ο ίδιος υπογράμμισε στην συνέντευξη του, που θα μεταδοθεί την Κυριακή στην εκπομπή του ABC «This Week with George Stephanopoulos» ότι η ροή μεταναστών στην Ευρώπη υπήρξε το πλέον εξέχον θέμα που συζήτησαν οι ηγέτες των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στις συναντήσεις τους, τους τελευταίους μήνες.

Ο Ντέμπσει δηλώνει την «ανησυχία» του για την φυγή μεταναστών λόγω της βίας στην Συρία και την Βόρεια Αφρική.
Είπε δε ότι οι επιπτώσεις από την κατάρρευση των οικογενειών μεταξύ των 60 εκατ. προσφύγων είναι ένα θέμα το οποίο θα πρέπει οι μελλοντικοί ηγέτες να αντιμετωπίσουν τις επόμενες δεκαετίες».
«Η γνώμη μου είναι ότι θα χρειαστεί να εξετάσουμε μονόπλευρα καθώς και με τους εταίρους μας τα ζητήματα αυτά ως ένα πρόβλημα γενιάς και να οργανωθούμε σε ένα βιώσιμο επίπεδο για να το αντιμετωπίσουμε τα επόμενα 20 χρόνια», πρόσθεσε.


Read more http://apocalypsejohn.com/2015/09/pentagono-gia-lathrometanasteftiki-krisi-tha-diarkesi-toulachiston-20-chronia.html




Διαβάστε επίσης: 

Εκρηκτική η κατάσταση στα νησιά του Αιγαίου

Al Jazeera: Η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει η Λιβύη της Ευρώπης


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...