Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Το ίδρυμα Ρότσιλντ «μεταφέρει» στην ΕΕ μετανάστες οι οποίοι σε ποσοστό 90% είναι νεαροί ! - Το Ισλαμικό Κράτος θέλει να κατακτήσει και την Ελλάδα!

Το Ισλαμικό Κράτος θέλει να κατακτήσει και την Ελλάδα!


Η Ελλάδα είναι μεταξύ των χωρών που θέλει να κατακτήσει το Ισλαμικό Κράτος μέχρι το 2020. 
Ο συντάκτης του BBC, Andrew Hosken, είναι ο συγγραφέας ενός νέου βιβλίου «Η Αυτοκρατορία του Φόβου: Μέσα στο Ισλαμικό Κράτος», που περιλαμβάνει έναν χάρτη με τις περιοχές που θα ήθελε να κατακτήσει το Ισλαμικό Κράτος μέσα στα επόμενα 5 χρόνια.

Η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος διαθέτει 50.000 μέλη καθώς και

μετρητά και περιουσιακά στοιχεία σχεδόν £2δις, εν μέρει επειδή ελέγχει τα πεδία πετρελαίου και φυσικού αερίου σε Ιράκ και Συρία.
Σε αυτό τον χάρτη, το χαλιφάτο – ένα κράτος όπου ο νόμος της σαρίας είναι σε ισχύ – απλώνεται από την Ισπανία στα δυτικά μέχρι τα σύνορα της Κίνας στα ανατολικά. Η «χώρα» αυτή εμφανίζεται για πρώτη φορά σε χάρτη, που κυκλοφόρησε από Ισλαμικό Κράτος.

Η αρχή από την Σερβία
Ένα βίντεο που βγήκε στο φως της δημοσιότητας τον Ιούλιο, σηματοδοτεί τη Σερβία ως αρχικό στόχο των ισλαμιστών τρομοκρατών, ακολουθούμενη από άλλες χώρες των Βαλκανίων – Βοσνία, Κροατία, Μαυροβούνιο, Αλβανία και ΠΓΔΜ.
Το Ισλαμικό Κράτος επίσης κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βίντεο προπαγάνδας απειλώντας τις περιφερειακές χώρες, και καλώντας τους μουσουλμάνους από τα Βαλκάνια είτε να ενταχθούν στην οργάνωση ή να εξαπολύσουν επιθέσεις στην περιοχή.

EurActiv με Διεθνή Πρακτορεία

Σύνδεσμοι

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2015/08/blog-post_251.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+InfognomonPolitics+(InfognomonPolitics)



Το ίδρυμα Ρότσιλντ «μεταφέρει» στην ΕΕ μετανάστες οι οποίοι σε ποσοστό 90% είναι νεαροί !  

Ο Σκοπιανός πολιτικός αναλυτής milenko Nedelkovski θεωρεί άκρως  ύποπτο , σοβαρό, επικίνδυνο και  συνάμα  δολοφονικό  ότι το 90% των Μουσουλμάνων μεταναστών που έρχονται απο την Ελλάδα στην πΓΔΜ και την Σερβία και κατ” επέκταση στην ΕΕ,  είναι  νεαροί άνδρες. Πρόκειται για μια   αθρόα «μετακίνηση» ενός τεράστιου ανθρώπινου δυναμικού , νεαρού κυρίως στην ηλικία προς τα εδάφη  της ΕΕ,  από το  πανίσχυρο ίδρυμα Rothschild με σκοπό την  εθνολογική «αλλοίωση» αναφέρει  ρωσικό άρθρο του έγκυρου πρακτορείου ειδήσεων regnum.ru.
Την ίδια στιγμή, η σερβική εφημερίδα « Kurir» γράφει σε άρθρο της ότι  οι μεταναστευτικές ροές σε αυτόν τον τομέα  χρηματοδοτούνται ΚΥΡΙΩΣ από το ίδρυμα  Ρότσιλντ και τις  οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, δηλώνοντας  ότι το κόστος της «μεταφοράς» αυτών μεταναστών  προς την Ευρώπη μέσω της θάλασσας στοιχίζει από 3-3,5 χιλιάδες έως 7 – 11.000 ευρώ.
_миграцияjpg_
Ο Nedelkovski τονίζει  ότι οι « νεαροί μουσουλμάνοι μαχητές»  προέρχονται από χώρες με  παραδοσιακό  ισλαμικό πολιτισμό, και πολυπληθείς  οικογένειες . Υπενθύμισε ότι η πΓΔΜ μετά τον πόλεμο μεταξύ της Σερβίας και του ΝΑΤΟ έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο κέντρο υποδοχής περίπου 150 χιλιάδες μουσουλμάνων μεταναστών.
Τονίζεται  ότι η παρουσία ενός μεγάλου αριθμού νέων ανδρών στον πληθυσμό των μεταναστών , αποτελεί αποχρώσα ένδειξη ότι πολλοί από αυτούς είναι ένθερμοι  υποστηρικτές του «ισλαμικού κράτους».  Επιπλέον, σύμφωνα με  την Αστυνομία Συνόρων της Σερβίας, το 90% των μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες δείχνουν ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ με ημερομηνία γεννήσεως  την 1η Ιανουαρίου του ιδίου έτους. Τα έγγραφα  τα οποία παρουσιάζουν οι « εισβολείς» αποτελούν προϊόν πλαστογραφίας φτηνού τύπου. «Πρέπει να στείλουμε τα δακτυλικά  τους αποτυπώματα στην Ιντερπόλ, με την απάντηση να διαρκεί αρκετούς μήνες. Αξιόπιστη βάση δεδομένων της Interpol για την Ασία και την Αφρική, δεν υπάρχει, ιδίως σε χώρες όπου υπάρχει πόλεμος», καταλήγει ο Σκοπιανός αναλυτής .
Πρόκειται  σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr για Σύρους , Αφγανούς , Ιρακινούς,  νεαρούς στην ηλικία οι οποίοι εγκαθιστάμενοι στην Ευρώπη θα δημιουργήσουν  πολυπληθείς  οικογένειες,  «κατακτώντας » ολόκληρες ευρωπαϊκές χώρες. Πρόκειται για μία εισβολή και κατάκτηση « ύπουλη με  ειρηνικό τρόπο  » η οποία θα μετατρέψει τους γηγενείς χριστιανούς  κατοίκους  σε μειονότητα και πιθανότατα σε πρόσφυγες!!


πηγή: http://www.pentapostagma.gr/2015/08/%cf%84%ce%bf-%ce%af%ce%b4%cf%81%cf%85%ce%bc%ce%b1-%cf%81%cf%8c%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%bb%ce%bd%cf%84-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%81%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5.html#ixzz3le0rTxyO


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...